633
-
#193 Hali..azt hol kell??köszi.. -
szabopatyo #192 Nálam a motorhangok a játék alatt folyamatosan szaggatnak,bugnak.
Proci 100%-on dolgozik.Ilyen hiba még egy játéknál sem volt.
Driverek frissitve.Konfigom:amd 3500+,2gb ram,7600gt,creative xtereme music.
Tudna valaki segiteni?
Köszi a figyelmet. -
atiwrc #191 OFF
3 kép a gp500bol:
Megakartam már csinálni talmát csak tul macerás az idei ruha meg a sisak festése.
ON
Jut eszembe ezt a motogpket lehet modolni??? -
atiwrc #190 A 2 sztem is jobb volt mint a 3.
Ehez még nem volt szerencsém de a hszekből itélve felesleges leszedni.
Ugyhogy maradok a gp500nál lehet hogy régi meg roszabb a grafja de sztem sokkal élvezhetöbb és talán fizikálisan is (még az arcade része is) jobb mint ezek.
Ja és ilyen modokkal tolom:
1991 500cc
2005 125cc
2006 125cc, 250cc, motogp
2007 motogp
És van benne Talmácsi meg Tóth team is. -
stuka85 #189 Egy kis segítség kellene megjelenik az indító képernyő aztán play de utána semmi valakinek valami ötlett?????? -
attila46 #188 Erre az akadásra van valami gyógyir????7600 Gt geforce -
#187 nekem megy, de bár ne indult volna el :( szép, jobban viselkednek a motorok, mint a 3.-ba (végre el tudok esni ;) ), a grafika SOKKAL szebb, csak elmosodás nincs.
7600GT, 2g ram és akad mint a barom :( megy 60fps-el és eccercsak megáll 1-2 mp-re :( vicc! szedem xbox360ra, hátha ott sikerült engine-t irni ... :( (akár meddig butitom, akkor is meg-megáll, de nem swappel! csak ugy áll ...)
-
Danielinho #186 Sziasztok!Nekem is exe hiba:S:S:S:( Nem tudjátok mitől lehet? pls help me! -
Tomi2345 #185 nekem x1950 pro-m van, és nekem is exe hibával kilép.... -
csokiskex #184 thx! tényleg ez volt a baja ... -
#183 van csak állítsd a hangkaridat 2.0-ra :D -
csokiskex #182 Hát ez nem sikerült olyan jól...
És az a legszarabb, hogy már ps2-n megvolt az az opció, hogy 125-ös, 250-es és nagyobb géposztályok. Pc-n sose volt ilyen, pedig milyen jó lenne egy "fos" 125-sel kezdeni, ami csak zümmög...:D
Szerintem ugyanolyan szar, mint a 3! A legjobb a 2 volt...
Ez az Extreme mód is buziság, főleg ilyen kitalált gecikkel!:(
Ja és az én motoromnak miért nincs hangja???
Valaki segíthetne...thx -
piamania #181 Valaki tudna válaszolni a lentebb leírt problémámra? -
Grusi #180 post processinget lődd ki, jó lesz. -
#179 Üdv..
1 kérdésem lenne.:
nálam.. ha elindulok a motorral,az első kör után sötét lesz minden..a sarkokban viszont megvannak a visszajelzések...
Szal ezt nem értem..
vki..?! vmi ötlet...
ja és teljesen ki kell lépnem,és utánna minden ok..
köszi -
piamania #178 2 hete tettem újra fel az XP-t,nem hiszem hogy ez gond lehet.Amúgy lentebb azt olvastam,hogy akinek nem támogatja a karija az S3-at vagy mit,akkor az ne ispróbálkozzon.Igaz ez? -
ntex #177 ilyen hibaüzivel 1000 dolog miatt kivághat...
rossz driver, oprendszer f*szság, egyszóval sok minden miatt lehet. Én az ilyet XP újratelepítéssel szoktam megoldani -
ricsa008 #176 az gáz lenne nekem 9600 XT-m van:( ténleg lehet ez a baj? -
piamania #175 VAlaki tudna válaszolni erre?Azt a cracket is letöltöttem,amit spojlerbe raktak,de azzal se oldódott meg a problémám.Lehet,hogy a videókártyám nem bírja?ATI Radeon 9600 128 Mb.
KÖszi -
#174 Ez a fejlődés avagy a visszafejlődés:), egy trágyakupac csak nagyobb lehet, szal ezen semmi meglepő sincs... ha jó játékot akarnak a következő években kiadni ( bár remélem tönkre mennek és a liszensz máshoz kerül ) akkor totál az alapoktól kellene egy játékot felépíteni nem pedig azt továbbvinni ami már a 3. rész óta szar. -
#173 nekem sincs, és eléggé hiányzik -
#172 Motion blur effekt csak nekem nincs a játékban? Eddigi részekben volt. -
#171 ha boxon is akad akkor nem értem a pcpowa kijelentést. ez a thq hibája nem a platformoké.
-
#170 Xbox-on is szar volt és akadt a 5 poligonos low textúrás kocka ember rajtrács mint a disznó... ez a THQ remekműve egy nagy kupac trágya.
Nehogy már a te gépeden butítani kelljen ezt a játékot...
Mi mást szóljak? Pécé powa :)) -
#169 Mukodik on-line is. -
#168 beállításra gondoltam-.-
Mellesleg sztem egy core2 duo proci, és 2 gb ram bőven elég hozzá, okosat szóltál látszik h xfosos vagy xD
-
#167 Hát énsem látok sok változást , de a liganyitási mániám ismét rám jött:D
szal lehet inditok egy ligát,de attol fugg hányan leszunk,mert 5-6 emberrel felesleges elkezdeni.
Szoval ha van kedvetek jönni akkor itt lehet jelentkezni ( msn ) : [email protected] -
#166 Uj VGA kártya? Új CPU? Több RAM? -
#165 Nem tudjátok mivel lehet FPS-t növelni?
Nekem a játék elején amikor ott a közönség, akkor 15 fps-em van, próbáltam, hogy kikapcsolom a Crowdot (közönség) de ugyanannyi fps-em maradt. -
#164 Egyszval SZAR.
Semmit nem fejlődött. -
#163 Kipróbáltam, és nekem összességében tetszik.
Grafika szerintem kifejezetten szép, hangok is elmennek.
Fizika ugyanolyan árkádos mint volt, de nem is számítottam másra. Maximum sim level-en azért jobb a helyzet.
AI ugyanolyan suta, és idegesítő mint volt.
Mondjuk az hogy esőben is slick gumi van a motoron elég mókás, de ezen már nem akadok fel.
Multi simán megy, én a belső szerverkeresővel mentem be eddig 2 szerverre.
összességében pedig egyik szemem sír, meg majdnem a másik is.:P
-
#162 kösszee:P -
Szabi1991 #161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sendspace.com/file/alur2u.. -
#160 vki tudna nekem Cracket adni?:S -
#159 És esetleg online ? milyen lehetőségek vannak?
Védve van?
-
piamania #158 vki segítene nekem? -
ntex #157 Azért sztem jóval szebb a MotoGP 3 -nál, főleg az eddig megtekintett Extreme pályák, plusz a motorhangok is sokkal realisztikusabbak lettek, már-már TDU (azért ezt említem mert az eddig kipróbált játékokból ebben voltak a legjobbak a motorhangok) szintű hangok vannak benne. kár hogy élsimítást nem lehet állítani csak driverből -
Djemba #156 tuti nem próbáltad ki!!!!szép a grafikája maxon nézzed meg ne minimumon!!! -
#155 Talmával akarok VB-lenni!!! -
piamania #154 Hello!Az a problémám van,hogy amikor elindítom,akkor egy idő után kilép azzal,hogy a motogp.exe hibát észlel és leáll.Mi lehet a gond?KÖszi