MotoGP \'07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
nem lesz benne én azt olvastam

http://goo.gl/gd6Zi5

lesz benne 125 és 250 is

remélem😊
na akkor már csak 2 napot kell várni? 😊)
ha a 125 meg a 250 nem lesz benne akkor belehalok... mondjuk örülök h a capcom kiadja a gémet ps2-re igaz csak október végén de talán annyit kibírok😄
mer sztem a motogp 4-be is a 125 volt magasan a legélvezhetõbb...
csakany no az van hogy PCDVD tuti lesz mert meglehet vasarolni tobb oldalon es minden oldal ami reklamozza a gamet annál mindenhol 28.-29. szeptember a dátum amikor a game meg lesz addig semmi amúgy a hivatalos oldalon is reklámozzák a PCDVDt

remélem hamarosan ki fog jönni mert már nagyon unom magam 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Istencsászár
hát én pécé verzióról kb semmi infot nem hallok, nem is hallottam... nagyon nem akarják reklámozni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"It seems the release date has slipped from 14th - 28th September."
😞 😞
(vmilyen fórumon írták, valószínûleg igaz is - legalábbis 14-én már biztos nem jelenik meg😊 )
viso 007
Ma kellene kijönni, de eddig semmi... Engem is érdekel a játék mivel az elõzõ rész tetszett, csak a hangja volt borzalmas és ahogy hallottam azért ebben lesz változás.

nem ma kéne kijönnie PC-re?
vagy csak engem érdekel ez a játék? 😊
sokat toltad? nincs egy hónapja se hogy megjelent
amúgy gépigényrõl nincs vhol info?
Alwares
Hát én sokat toltam Xbox 360-on, mert megvan a teljes, de egy csalódás volt az egész. Az irányítás nem valami jó, a verseny mód pedig kevés. Pálya sincs valami sok. Meg hogy csak a MotoGP kategória elérhetõ az nagyon meglepett... Ez mint teljes értékû játék, ez lol...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

vasko22
2007 szeptember 14.-én kint lesz a game PC-re is ez a hivatalos oldal információja

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Istencsászár
Mennyit nyomna?😊, ugyan ennyitm, amekkora csönd van a pc verzió körül, egyátalán jönni fog?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Xbox360 már kijött a nforce szerint 69x100 MB remélem a pc-s nem nyom majd ennyit
általában a versenypályák meg vannak szabva 😊
a gta-ban motorozhatsz fel-alá kedvedre 😊
Nem tudom, én a 06-al nem játszottam, mert pc-re nem jött ki;
csak a 2-vel kicsit, és a 3-al sokat 😊
Az új résznél inkább attól félek hogy nem fog túl jól futni...
Istencsászár
Mondjuk bajom nem lenne vele, ha legalább a körítést normálisan megcsinálták volna... de az esés szar, bugos, a visszajátszás szar bugos, a belsõ nézet egy 10 évvel ezelõtti texturával van felvértezve 1szerûen hányás és kidolgozatlan stb... A rajtrácson csomo ember nyüzög ami jólnéz ki madártávlatból, amint ráközelít a kamera elöjönnek bugok és az emberek kockákból vannak szintén kritikán aluli textúrákkal sõt akad is. Ha ez a THQ számára a next-gen MotoGp elõre sajnálom a 08at... pedig kijárna egy jó játék már az embereknek, csak egy kis odafigyelés és megeröltetés kellene...

Istencsászár
A kettõ tetszett, utána erõs visszaesés, a 06ot is meglestem ( szintén xbox ), lesujtó, 07 meg egy lapáttal sem tett rá, ugyan az.

Istencsászár
Xboxon kint van a Demo egy ideje...

Boconadi
Tudom, játszottam vele, de nem tetszik, hogy meg van szabva a pálya, és korlátolt a szabadságod 😊
Játszottál már vele? Vagy honnan tudod hogy milyen a fizika? Látod a videókon, mi?
A mindenki által istenített Test Drive Unlimited-ben totál katasztrófa a fizika, ott az autópályán a motorral 300nál félre lököd a kocsit, vicc
És érdekes azért nem ugrál senki...
Amúgy meg ha eddig se tetszettek a MotoGP részek akkor meg minek kínzod magad? 😊
Én elõbb megvárom a játékot, de legalábbis a demo-t (már ha lesz), és utána mondok véleményt róla

Boconadi: a motogp 3-ban van jó kis autópálya, itt is lesz, ott lehet csapatni 😉
leho94
mondjuk ja.csak ne má ezeket keverve és Motogp07 néven:S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Boconadi
Én meg szeretnék egy jó kis motor szimulátort, ahol lehetne csapatni a városban szabadon, vagy menni autópályára, normális életben is megtalálható motorokkal. Legyen az csopper, sportmotor, enduro, stb...
leho94
hát sztem meg tök felesleges ien extra pályákat , motorokat beletenni.elég lenne a motogp összes pályája , 125ccm , 250 ccm, motogp.ez a véleményem😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Istencsászár
Sok szót nem érdemel, ugyan olyan ramaty mint a többi😊, tele van grafikai hibával, a motrok itt-ott szépek amugy nemazok, a fizika totál katasztrófa ugyan az mint eddig... a hangok amik fejlõdtek, már nem turmixgépek, de felejtõs cucc.

xbox360 videók
tokyo & mugello:
http://www.jeuxvideo.tv/motogp-07-video-39705.html
http://www.jeuxvideo.tv/motogp-07-video-39703.html
September 2007 (PC)
24.08.2007 (Xbox 360)
Herbst 2007 (PS2)

Boconadi
rohadtul idegesít hogy ilyen hülye kitalált motorok lesznek benne 😞
nem tudjátok, pc-re lesz demo? és ha igen, kb mikor?
mert xbox-ra már van elvileg
[HUN]FaTaL
hm vajon akkor most nyáron jön vagy pedig Q3?😄

[HUN]FaTaL
Ez fasza tetszik végre jók a hangok 😉 <#eljen>

SitatiS
Ez bizony ott van😊)<#eljen>

Let the good times roll.

Kaszi46
uj video(hangok úgy néz ki jók lesznek)

*Posse*T.W.D*

úgy volt, hogy júliusban jön ki de semmi

SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

DaemoonHunter
ÉN anno a motogp2-t végigvittem az akkori p3-as gépemen, egy kicsit szaggatott de nem vette el a kedvem. A 3. részt ki sem próbáltam, most itt az új rész, ezt sztem ki fogom😊

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

lesz a játékban 125 és 250 géposztály is?

[HUN]FaTaL
pf remélem a hangokat nem cseszik el mint a háromban, egyébként beletehetnék már az alacsonyabb kategóriákat is, jó lenne Talmaval csapatni😄

ahh ok, bocs, ténleg
Kaszi46
Q3 2007

videók alapján marad az árkádia kategória, a hangok viszont jobbnak tûnnek.

*Posse*T.W.D*

és mikor jön ki a gém?
Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
2 új videó:
video1

video2

*Posse*T.W.D*

Hali! Hát az nekem is csalódás, még a mgp 2-t nem tudtam megunni.
Mikkel játszol mostanság? Csáá!
Kaszi46
hehe, hali, természetesen emlékszem! motoros játékkal azóta nem játszottam:!( majd ezzel, remélem nem lesz olyan csalódás mint a mgp3.

*Posse*T.W.D*