MotoGP \'07
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Emléxel még rám? Nekem meg van az új F1 Challenge 2007 (PC), király nagyon! Én még mindig a MotoGP 2-t tolom. Nem untam még meg!!! 😊
Én is nagyon várom a MotoGP 07-et! Na csá!!!
Let the good times roll.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Ja, de csak grafikába.
Amugy meg rfactor alá van 3 nagyon jó f1 mód, meg retro f1 mod is.
*Posse*T.W.D*
f1- es játék is lehetne már pcre, mert ami ps3- ra készül az nagyon ott van!
Elég zavaró. Legtöbbször akkor szokott ha begyorsulok, de ettõl függetlenül, van amikor máskor is.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lál.....
Gs en ahonnan a hír van egy gyerek elkezdi"de szar ez, a 3. képemn még a kerés is belelóg az aszfaltba"...
Uff ettõl úgyfelkaptam a vizet...
Bammeg, BÉÉÉTAAAAA....
Gyökérgyerek...
De utállom ezeket a fikázós kis sz@rlámákat.
Amúgy én is várom az epizódot, remélem motort jobban lehet tuningolni, festeni stb.. 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Oszt lesz jókis zúzás.....
Remélem az is lesz....
LÁLL....MAKAO??????LAW MAP....
Remélem most már jó lesz.
*Posse*T.W.D*
Keeeelll...
Ez igaz, nem köll elb@szás....
*Posse*T.W.D*