Az RTL Klubon a világ legnézettebb sorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez pedig szerintem megint szubjektív. a heroes-nak az alapötlete ugye ez az egyben JMS rising stars-a. a CSI: MIami alapötlete meg a CSI.
de szerintem mindkét sorozatban megvan a kellõ fantázia, hiszen a nyomozósoknak hetente kell új rejtélyt (és megoldást) produkálniuk, a hõsöknek meg hetente új szuperhõst😊 (fantázia naná, hogy van a heroesban, remek szórakozás, de nem kell elkönyvelni valami nagyon egyedinek, hiszen a 70-es éves képregényes múltban már mindent megírtak elõre)
http://www.sg.hu/cikkek/49911
"Bár a nézõnek lehet, hogy elege van a hangzatos titulusokból és minden évben megkapja, hogy indul a legjobb sorozat valamelyik tévén - de a Heroes körüli felhajtás megérdemli a figyelmet. "
1. éppen emiatt kell foglallkozni. az a legjobb, ha az ember talál magának olyan kritikust, akinek egyezik vele az ízlése - vagy totál ellentétes, hiszen ekkor tud ítélni egy kritikából.
2. mivel a sorozatnak nem volt meg a premierje (vagy csak pár éve), azt nyilván a hülye is látja, hogy ez nem kritika, nincs benne az, hogy ez jó vagy rossz, max az, hogy a heroes kötelezõ sorozat és a csi: miami nézett, de ezek tények. (ilyen alapon a cikk egy hír vagy promócikk, nemtom)
kritika max a tévépremier után lesz, de ilyenre még nem volt példa az sg történetében, so...
"2006 legnézettebb sorozatát küldi a konkurencia ellen"
"A CSI: Miami helyszínelõket küldi harcra Horatio Caine hadnaggyal az élen"
"A TV2 egyelõre nem küld konkurenciát az RTL helyszínelõi nyakára"
"Doktor House-t küldjön a rõt nyomozóra"
a próféta beszéljen belõled, de ezt mire alapozod?
a világon sehol sem veri szét, sõt. pont a hatalmas képregénykultúrával megáldott magyarországon lenne a hõsök a CSI-verõ? (itthon, ahol teli szájjal röhög a fókusznézõ vagy a BK-nézõ, hogy az egyik ember repül, a másik meg sérthetetlen?)
akcentust, megjegyzem, a legnagyobb baromság átvenni. csak akkor szabad, ha humorforrás (gilmore girls, waczak), amúgy csak nevetség tárgyává válna és idegesítené az egyszeri nézõt a sorozat, ha tele lenne cigány és matyókarakterekkel.
ez a két dolog nagyon hiányzik a szinkronos verzióból
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
szerintem sorozatban mindkét tévé ott van, de persze ez ízlés kérdése. mindenkinek más tetszik.
nézzük az rtl-s felhozatalt: kemény zsaruk, ments meg, maffiózók, alias, az elnök emberei, szökés, lost, vészhelyzet, grace klinika, figyelõk, odaát, dr. who, harmadik mûszak, döglött akták.
szért elég jó, persze mondom, ízlések és pofonok. a tv2 minimum van ilyen jó.
"Nem attól élvezek egy filmet, hogy hány ember látta rajtam kívûl..."
ezt nem is írtam, csak azt, hogy hiába a ku* jó sorozatok, ha a tv2 kevésbé nézett. emiatt kevesebb a pénz, emiatt kevsebb sorozatot tudnak behozni, stb. ha érted az összefüggést.
az átlagnézõ nem törõdik a szinkronnal - a sorozat pedig nézettebb, mint volt anno az elsõ évadokban.
ez evidencia, szerintem ezen senki sem votakozik. miért ne verné le? az rtl országos csatorna, a viasat nem. ha az ismétlések még a viastaon is baromi nézettek, akkor az rtl-en milyen nézettek lesznek?
amúgy a feleségeket 930 ezren nézik, részrõl-részre csökken a nézettsége - az ellene küldött rtl-s filmeket 1,4 millióan látják.
komolyan hiszed, hogy a nem feleségek-nézõk bekapcsolódnak a feleségek 2x20-as részébe vagy inkább néznek egy rtl által bereklámozott sorozatot?
az totál egyértelmû, hogy az rtl meg fogja verni a feleségeket, a 4400-at meg pláne. a kérdés, hogy ha jön a house, akkor mi lesz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem nagyon nézek sorozatot, de megnéztem pár Dr.H-t, mert sokan istenítik. Nem rossz, jó beszlósáok vannak benne. A tegnapi rész beszólásai között nagyon ott volt, mikor anyuci elõtt felolvasta a bevatakozást tiltó nyilatkozatot, én is ezt tettem volna. Szar ügy mikor dilettánsok ugatnak bele a munkádba.(Itthon ez elég gyakori..)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A VIASATON MÁR 100 ÉVES SOROZAT FOGJA LEVERNI A SZÜLETETT FELESÉGEKET MEG A 4400-AT?
Szekeres úr kapjál már az agyadhoz!!!
1. nézettebb lenne mint szombaton.
2. viszont a másik adó sokkal nézettebb lenne.
a legjobb relatív nézettség úgy tûnik szombaton érhetõ el délután. ha bekerülne egy scifi esti fõmûsoridõbe, akkor szinte bármilyen konkurencia simán elkalapálná😞 máshol is így van, durva lenne, ha hirtelen magyarország lenne az elsõ scifi nagyhatalom.
ez egy dolog, hogy baromi jó sorozatokat hoz be a tv2, de attól még az rtl sajnos simán veri a tv2-t sorozatok nézettségében.
normális? a csi-k iszonyatosan nézettek és az rtl most, hogy végre megszerezte õket, nagyot szakíthat.
Tehát a sorozatokat Szerdán, szombaton érdemes adni, legalább is a keménymagot, illetve csütörtök péntek meg a lágy részét. Hogy melyik hova azt döntse el maga. Én úgy is a gépen nézek mindent 😄
A Heroes számomra az eddigi legjobb sorozat amit valaha láttam (tisztelet a csillagkapuknak). A 4400 fíling meg csak addig tart míg el nem kezdõdik a film. Ég és föld a kettõ. Láttam a májámi helyszinelõk sok-sok részét de én mondom hogy a CSI után már tényleg csak egy kis pukk és nem nagy durranás.
Az meg a másik hogy a TV2 sorozatokban porig alázza az RTL-t. Fõleg mostanság: 4400, Eureka, SG-A, Heroes. no de kérem mit mutat fel az RTL? 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Remélem legalább Viktor, meg itt páran jót röhögtek...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
LOL
viszont az a baj, hogy filmfüggõ még mindig több van.
Nemtom miért vagytok annyira felháborodva.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Nem birtam ki ,hogy ne szóljak hozzá....
Hõsök: Nagy durranásnak igérkezik, nem kell lehúzni egybõl. Akinek nem tetszik, nem nézi, de a tény tény marad, hogy nézettségi rekordokat döntöget.
Sci-fi agyrémek: Emlékeim szerint a TV2 adott le olyan sorozatokat aminek a RTL a nyomába sem érhet (SG-1, SG-A, Enterprise, Voyager, BSG...) . Az, hogy most sikerült 1-2 jó sorozatot megvennie egy dolog.
szerintem még nem volt sorozatkritika az sg-n - ez max egy hírnek tûnik. az biztos, hogy egy csi jóval népszerûbb egy heroes-nál, az ilyen fanboy-ság érthetetlen kissé. "ha valami pozitívat írnak egy sorozatról, ami nem a kedvencem, akkor a másik sorozat szutyok". LOL, vagy mi.
itthon nagyon durván megbukott az SZF, igaz, ami igaz.
az 5.-nél
A Heroes meg most indult, amerikában még az elsõ évadot se vetítették le, a CSI: Miami, meg már a (ha jó tévedek) 3. évadnál tart. Szóval van azért hátszele a retekklubos sorozatnak, csak az a gond, hogy sose lesz akkora ereje, mint amekkora a Heroes-é lesz, hisz az még csak most van beindulóban.
Egyébiránt, és múlt héten mondtam le a TV-t, úgyis letöltöm, és megnézem gépen 😛PP
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Biztos nem nézi a sorozatot...
Ja eszembe jutott valami: az egyik ismerõsöm egy helységet bérel, ahol a haverokkal szoktak próbálgatni. Egyszer aztán lássák nagy szemekkel csodálkozva, hogy kirámolták a kérót és elvitték a hangszerek jórészét. Helyszínelõk megérkeznek, a nyomozó mondja a diktafonra hogy mit lát, hol jöttek be miegymás. Ez kb 3 bõvített mondat, aztán már fordul is kifelé a helységbõl. Haverok mutogatják a nagy sáros lábnyomokat, meg a dob közepébe nyomott cigeretta csikket. Erre helyszínelõ megjegyzi:
- Ugyan már srácok, ez nem Ámerika! - és már lép is ki az ajtón. Azért még visszaszól, hogy ha megtudnak valamit szóljanak már be a jardra!
Szal aki még bírja aggyal az ilyen fajta meséket, mint ez a film is annak jó szórakozásst kívánok!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
jah, és azért, mert valakinek nem az elsõ a személyes kedvenced, még ugyanúgy van értéke a létének, lehet az 18 év alatt vagy 49 felett is akár.
nem.
"És a Heroest? a 18-49 kategóriában ha jól tudom elsõ,"
hétfõn. a csi-t többen nézik, mint a heroest, a miamit kevesebben 18-49-ben, de kit érdekel hogy más mit néz, nemde? a lényeg, hogy a sorozat jó legyen.
"Szóval a Heroes elõrébb van jóval mint ez a szutyok napszemüveges csóka."
😊 majd akkor lesz elõrébb, ha elér az is 5 évadot, de egyelõre azért a miamit többen nézik az 5. évben, mint a heroes-t az 1. évben.
annak kéne szurkolni, hogy itthon is érdekelje az embereket a hõsök.
höhö, király. akinek más véleménye van az elássa magát?😊 attól, hogy neked nem jön be a heroes másnak még lehet kötelezõ sorozat.
Az se zavarjon meg senkit hogy mennyire semmitmondó egy cikk ez. Könyörgöm, egy komplett bekezdés csak a színvilágáról szól a sorozatnak...
És ne ócsároljátok a sci-fi-ket, mert morcos leszek