109
  • Magnetic
    "A TV2 holmi Hősökkel és scifi agyrémekkel próbálkozik"

Nem birtam ki ,hogy ne szóljak hozzá....
    Hősök: Nagy durranásnak igérkezik, nem kell lehúzni egyből. Akinek nem tetszik, nem nézi, de a tény tény marad, hogy nézettségi rekordokat döntöget.

Sci-fi agyrémek: Emlékeim szerint a TV2 adott le olyan sorozatokat aminek a RTL a nyomába sem érhet (SG-1, SG-A, Enterprise, Voyager, BSG...) . Az, hogy most sikerült 1-2 jó sorozatot megvennie egy dolog.
  • winnie
    "hol jön ez a szutyoktucat CSI:512.változata egy Heroes-hoz vagy egyéb scifi agyrémhez eredetiségben és hangulatban?"

szerintem még nem volt sorozatkritika az sg-n - ez max egy hírnek tűnik. az biztos, hogy egy csi jóval népszerűbb egy heroes-nál, az ilyen fanboy-ság érthetetlen kissé. "ha valami pozitívat írnak egy sorozatról, ami nem a kedvencem, akkor a másik sorozat szutyok". LOL, vagy mi.
  • winnie
    "én a halódó Született Feleségek-en akadtam ki igazából.. hol él ez?"

itthon nagyon durván megbukott az SZF, igaz, ami igaz.
  • winnie
    "a CSI: Miami, meg már a (ha jó tévedek) 3. évadnál tart."

az 5.-nél
  • Griphons
    A CSI valóban elég jó sorozat, de nem a CSI: Miami, az csak az eredeti spin-off sorozata, ami már közel sem akkora durranás, mint az eredeti (ami még mindig ongoing ugyebár).
    A Heroes meg most indult, amerikában még az első évadot se vetítették le, a CSI: Miami, meg már a (ha jó tévedek) 3. évadnál tart. Szóval van azért hátszele a retekklubos sorozatnak, csak az a gond, hogy sose lesz akkora ereje, mint amekkora a Heroes-é lesz, hisz az még csak most van beindulóban.

Egyébiránt, és múlt héten mondtam le a TV-t, úgyis letöltöm, és megnézem gépen :PPP
  • Normal
    Ha akarom, mindkettőt nézem egyszerre. Video.
  • gyuri12
    khm. én nem láttam még egy részt se a cikkben lévő sorozatokból,de azért a hősöket mintha utálná a nagy Viktor bácsi...:)
  • RayMandy
    Na ezen a holmin nekem is megakadt a szemem! :S
    Biztos nem nézi a sorozatot...
  • NEXUS6
    Kb félóráig próbálkoztam, hogy ezzel a sorozattal kapcsolatban kiizadjak magamból valami épkézlábat, de nem sikerült. Ezek olyan szinten elvannak szállva, hogy hozzájuk képest a szlájdersz az sehol.

Ja eszembe jutott valami: az egyik ismerősöm egy helységet bérel, ahol a haverokkal szoktak próbálgatni. Egyszer aztán lássák nagy szemekkel csodálkozva, hogy kirámolták a kérót és elvitték a hangszerek jórészét. Helyszínelők megérkeznek, a nyomozó mondja a diktafonra hogy mit lát, hol jöttek be miegymás. Ez kb 3 bővített mondat, aztán már fordul is kifelé a helységből. Haverok mutogatják a nagy sáros lábnyomokat, meg a dob közepébe nyomott cigeretta csikket. Erre helyszínelő megjegyzi:
    - Ugyan már srácok, ez nem Ámerika! - és már lép is ki az ajtón. Azért még visszaszól, hogy ha megtudnak valamit szóljanak már be a jardra!

Szal aki még bírja aggyal az ilyen fajta meséket, mint ez a film is annak jó szórakozásst kívánok!;)))
  • BiG G
    hősök rulz, CSI az retekklubbal karöltve SZÁKKOL
  • Loverman
    én a halódó Született Feleségek-en akadtam ki igazából.. hol él ez?
  • xido
    hozzászólások előzetes olvasása nélkül...noooormális a cikkíró?:))...hol jön ez a szutyoktucat CSI:512.változata egy Heroes-hoz vagy egyéb scifi agyrémhez eredetiségben és hangulatban?:))..Persze..40 év körüli korosztálynak jó a Columbo és egyéb "gagyi"..de bocs,hogy magyarország sorozatokk terén nemcsak a tucatkrimik és szerelmi sokszögek terére koncentrál:))
  • TommyC
    aki így ironizál....az inkább ne tegye.
  • TommyC
    "holmi Hősök".........vérig sértés!
  • vgez
    ezis HŐSÖKNEK gerilla reklám :o)

sg-n mindig húzták a tv2-t (igaz, sokszor okkal)
  • Cat #14
    jah, én is ledöbbentem hogy nem sokan veszik észre az ironiát.
  • Devil Alien
    és most mindenki olvassa el újra a cikket, aztán tanuljon meg vicceket értelmezni, mert úgy tűnik holmi embereknek ez nem megy.

jah, és azért, mert valakinek nem az első a személyes kedvenced, még ugyanúgy van értéke a létének, lehet az 18 év alatt vagy 49 felett is akár.
  • winnie
    "És kik nézik a CSI-t amerikában főként? 18 alattiak, és nyugdíjasok."

nem.

"És a Heroest? a 18-49 kategóriában ha jól tudom első,"

hétfőn. a csi-t többen nézik, mint a heroest, a miamit kevesebben 18-49-ben, de kit érdekel hogy más mit néz, nemde? a lényeg, hogy a sorozat jó legyen.

"Szóval a Heroes előrébb van jóval mint ez a szutyok napszemüveges csóka."

:) majd akkor lesz előrébb, ha elér az is 5 évadot, de egyelőre azért a miamit többen nézik az 5. évben, mint a heroes-t az 1. évben.

annak kéne szurkolni, hogy itthon is érdekelje az embereket a hősök.
  • winnie
    "úgy kb. most ásta el magát végleg az SG a szememben."

höhö, király. akinek más véleménye van az elássa magát?:) attól, hogy neked nem jön be a heroes másnak még lehet kötelező sorozat.
  • Lobsterman
    És kik nézik a CSI-t amerikában főként? 18 alattiak, és nyugdíjasok. És a Heroest? a 18-49 kategóriában ha jól tudom első, és ez az ami kereskedelmileg fontos. Szóval a Heroes előrébb van jóval mint ez a szutyok napszemüveges csóka.
    Az se zavarjon meg senkit hogy mennyire semmitmondó egy cikk ez. Könyörgöm, egy komplett bekezdés csak a színvilágáról szól a sorozatnak...
    És ne ócsároljátok a sci-fi-ket, mert morcos leszek
  • Neoka01
    "TV2 holmi Hősökkel és scifi agyrémekkel próbálkozik," azért ez kicsit erős!! Heroes azért ott van a szeren!!!
  • cadeyrn
    úgy kb. most ásta el magát végleg az SG a szememben.
  • Munch
    Holmi Hősök??? Hát kapjatok már a fejetekhez!
    Ezt a szutyok CSI-t még letölteni is alig szokták az emberek.
  • kuci06
    attól, hogy valamit sokan néznek, még nem biztos, hogy jó is! (pl. Barátok közt...)
    Heroes iz the beszt!!!4
  • cadeyrn
    ezért nézzünk már statisztikát a Hősökről vazze...
    elég nagyot szólt, ha jól tudom szorongat pár nagyágyút.
  • salieri
    en ezen a holmi hosok on akadtam meg picit ;)
  • The Hedgehog
    Holmi Hősök? eh :S
  • quantum
    RTL Klub rulez.
    Meh hát persze CSI rulez :)
  • Su0my
    ertéelklub száksz