109
-
#29 "A TV2 holmi Hősökkel és scifi agyrémekkel próbálkozik"
Nem birtam ki ,hogy ne szóljak hozzá....
Hősök: Nagy durranásnak igérkezik, nem kell lehúzni egyből. Akinek nem tetszik, nem nézi, de a tény tény marad, hogy nézettségi rekordokat döntöget.
Sci-fi agyrémek: Emlékeim szerint a TV2 adott le olyan sorozatokat aminek a RTL a nyomába sem érhet (SG-1, SG-A, Enterprise, Voyager, BSG...) . Az, hogy most sikerült 1-2 jó sorozatot megvennie egy dolog. -
winnie #28 "hol jön ez a szutyoktucat CSI:512.változata egy Heroes-hoz vagy egyéb scifi agyrémhez eredetiségben és hangulatban?"
szerintem még nem volt sorozatkritika az sg-n - ez max egy hírnek tűnik. az biztos, hogy egy csi jóval népszerűbb egy heroes-nál, az ilyen fanboy-ság érthetetlen kissé. "ha valami pozitívat írnak egy sorozatról, ami nem a kedvencem, akkor a másik sorozat szutyok". LOL, vagy mi. -
winnie #27 "én a halódó Született Feleségek-en akadtam ki igazából.. hol él ez?"
itthon nagyon durván megbukott az SZF, igaz, ami igaz. -
winnie #26 "a CSI: Miami, meg már a (ha jó tévedek) 3. évadnál tart."
az 5.-nél -
#25 A CSI valóban elég jó sorozat, de nem a CSI: Miami, az csak az eredeti spin-off sorozata, ami már közel sem akkora durranás, mint az eredeti (ami még mindig ongoing ugyebár).
A Heroes meg most indult, amerikában még az első évadot se vetítették le, a CSI: Miami, meg már a (ha jó tévedek) 3. évadnál tart. Szóval van azért hátszele a retekklubos sorozatnak, csak az a gond, hogy sose lesz akkora ereje, mint amekkora a Heroes-é lesz, hisz az még csak most van beindulóban.
Egyébiránt, és múlt héten mondtam le a TV-t, úgyis letöltöm, és megnézem gépen :PPP -
Normal #24 Ha akarom, mindkettőt nézem egyszerre. Video. -
gyuri12 #23 khm. én nem láttam még egy részt se a cikkben lévő sorozatokból,de azért a hősöket mintha utálná a nagy Viktor bácsi...:) -
RayMandy #22 Na ezen a holmin nekem is megakadt a szemem! :S
Biztos nem nézi a sorozatot...
-
#21 Kb félóráig próbálkoztam, hogy ezzel a sorozattal kapcsolatban kiizadjak magamból valami épkézlábat, de nem sikerült. Ezek olyan szinten elvannak szállva, hogy hozzájuk képest a szlájdersz az sehol.
Ja eszembe jutott valami: az egyik ismerősöm egy helységet bérel, ahol a haverokkal szoktak próbálgatni. Egyszer aztán lássák nagy szemekkel csodálkozva, hogy kirámolták a kérót és elvitték a hangszerek jórészét. Helyszínelők megérkeznek, a nyomozó mondja a diktafonra hogy mit lát, hol jöttek be miegymás. Ez kb 3 bővített mondat, aztán már fordul is kifelé a helységből. Haverok mutogatják a nagy sáros lábnyomokat, meg a dob közepébe nyomott cigeretta csikket. Erre helyszínelő megjegyzi:
- Ugyan már srácok, ez nem Ámerika! - és már lép is ki az ajtón. Azért még visszaszól, hogy ha megtudnak valamit szóljanak már be a jardra!
Szal aki még bírja aggyal az ilyen fajta meséket, mint ez a film is annak jó szórakozásst kívánok!;))) -
#20 hősök rulz, CSI az retekklubbal karöltve SZÁKKOL -
Loverman #19 én a halódó Született Feleségek-en akadtam ki igazából.. hol él ez? -
xido #18 hozzászólások előzetes olvasása nélkül...noooormális a cikkíró?:))...hol jön ez a szutyoktucat CSI:512.változata egy Heroes-hoz vagy egyéb scifi agyrémhez eredetiségben és hangulatban?:))..Persze..40 év körüli korosztálynak jó a Columbo és egyéb "gagyi"..de bocs,hogy magyarország sorozatokk terén nemcsak a tucatkrimik és szerelmi sokszögek terére koncentrál:)) -
#17 aki így ironizál....az inkább ne tegye. -
#16 "holmi Hősök".........vérig sértés! -
#15 ezis HŐSÖKNEK gerilla reklám :o)
sg-n mindig húzták a tv2-t (igaz, sokszor okkal) -
Cat #14 jah, én is ledöbbentem hogy nem sokan veszik észre az ironiát. -
Devil Alien #13 és most mindenki olvassa el újra a cikket, aztán tanuljon meg vicceket értelmezni, mert úgy tűnik holmi embereknek ez nem megy.
jah, és azért, mert valakinek nem az első a személyes kedvenced, még ugyanúgy van értéke a létének, lehet az 18 év alatt vagy 49 felett is akár. -
winnie #12 "És kik nézik a CSI-t amerikában főként? 18 alattiak, és nyugdíjasok."
nem.
"És a Heroest? a 18-49 kategóriában ha jól tudom első,"
hétfőn. a csi-t többen nézik, mint a heroest, a miamit kevesebben 18-49-ben, de kit érdekel hogy más mit néz, nemde? a lényeg, hogy a sorozat jó legyen.
"Szóval a Heroes előrébb van jóval mint ez a szutyok napszemüveges csóka."
:) majd akkor lesz előrébb, ha elér az is 5 évadot, de egyelőre azért a miamit többen nézik az 5. évben, mint a heroes-t az 1. évben.
annak kéne szurkolni, hogy itthon is érdekelje az embereket a hősök. -
winnie #11 "úgy kb. most ásta el magát végleg az SG a szememben."
höhö, király. akinek más véleménye van az elássa magát?:) attól, hogy neked nem jön be a heroes másnak még lehet kötelező sorozat. -
#10 És kik nézik a CSI-t amerikában főként? 18 alattiak, és nyugdíjasok. És a Heroest? a 18-49 kategóriában ha jól tudom első, és ez az ami kereskedelmileg fontos. Szóval a Heroes előrébb van jóval mint ez a szutyok napszemüveges csóka.
Az se zavarjon meg senkit hogy mennyire semmitmondó egy cikk ez. Könyörgöm, egy komplett bekezdés csak a színvilágáról szól a sorozatnak...
És ne ócsároljátok a sci-fi-ket, mert morcos leszek -
Neoka01 #9 "TV2 holmi Hősökkel és scifi agyrémekkel próbálkozik," azért ez kicsit erős!! Heroes azért ott van a szeren!!! -
cadeyrn #8 úgy kb. most ásta el magát végleg az SG a szememben. -
#7 Holmi Hősök??? Hát kapjatok már a fejetekhez!
Ezt a szutyok CSI-t még letölteni is alig szokták az emberek. -
#6 attól, hogy valamit sokan néznek, még nem biztos, hogy jó is! (pl. Barátok közt...)
Heroes iz the beszt!!!4 -
cadeyrn #5 ezért nézzünk már statisztikát a Hősökről vazze...
elég nagyot szólt, ha jól tudom szorongat pár nagyágyút. -
salieri #4 en ezen a holmi hosok on akadtam meg picit ;) -
#3 Holmi Hősök? eh :S -
quantum #2 RTL Klub rulez.
Meh hát persze CSI rulez :) -
Su0my #1 ertéelklub száksz