146
PhotoShop, HTML, XHTML, Weblapkészítés, CSS, Programozás, stb...
-
Azok gagyi műpinák lol minek akarsz te olyat? Előlről szép, de megfordítod és pattanásos a segge.
Alap szlogen: A Photoshop garantáltan kisímíja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!
(csináltam vmikor ilyen plakátot) ;) -
Shadow_THH #25 /s/ -
Akko kérdezlek: mondj linket tutorialhoz, amivel egy playboy csajt lehet az ágyamba rakni, pont mellém? -
van photoshop magyar-angol szótár...
ha valakinek magyar van, és nem tudja beszerezni az angolt, akkor arra is van megoldás.
az msá krédés hogy érdemes a legújabb PS-t beszerezni, ami angol. -
Antrax #22 LOL mi van itt :) -
loooool -
Shadow_THH #20 megkérdezel engem :ccc
topig vége -
te sem leszel itt sokáig :| -
es meg a logomat is lenyulta sajat felhasznalasra :D -
lol, mekkora egy szerencsétlen vagy xD! Csúnyán leoltottak itt alattam:) -
te meg 2 napja regeltél és ien hülyeségeket beszélsz... -
Ez egy nyomorék. Letelt az 1 hónap(1hónapja regelt), és már nyitja a hülye topikokat... -
én is felraktam régebben a magyart, de nem tudtam vele semmit kezdeni, igaz előtte mindig angolt használtam... -
ird be gugliba h tutorial -
Tutorial.hu esetleg, de magyar PS-t inkább felejtsd is el, a tutorialok 99%-a angol PS-hez írodott (nagy részük angolul), úgyhogy ha később is akarsz valamit kezdeni vele, inkább telepítsd az angolt. Kínszenvedés mire megtalálod egy menüpont angol megfelelőjét. -
gyupee #11 tud valaki tutorialt magyar pshez?
(tudom gugli de ezért van a topic) -
Szerintem elfelejtetted a blending módot lightenre állítani. Amúgy van már egy Photoshop topik, ott több segítségre lelsz. Sőt, van HTML, PHP, CSS, meg weblap készítős help topik is, csak a felhasználói programoknál kell keresni. -
csinálj ps-ben matrix effektes hátteret, és mozgas lefelé imageready-vel :) -
én oylan tutorialt keresek, ahol mátrix féle efektben mennek lefelé a kódok, amdj a végén megjelenik egy szöveg ( nem mátrix, hanem amit én írok be. )
leltem egyett, de ott csak akódok mennek lefelé, meg nagoyn bonyolult, nem tudtam 15 perdnél tovább vinni:(
(Adobe After Effect) -
Antrax #7 Layer maszkolás -
de a kérdés ps-es:)
mind1...
egyébként próbálj meg vmi maszkolást, h csak a betűkön menjen át a csík. sztem ez lesz a gond. -
Antrax #5 ez sztem nem csak PS-es topik
(amúgy ja) -
(van több photoshop tutorialos topik is) -
holnap szeretném XD -
ezt ma vagy tegnap csináltad?
-
Hali végig csináltam ezt a tutorialt de a végeredményem csak egy fénycsík ami végig megy az egész kéernyőn.
Azt hogy tudom megcsinálni hogy csak a betűkön mennyen végig a fénycsík?
forrás:http://www.creativesigs.hu/index.php?p=tutorials&m=tview&i=8
1, Készítsünk egy aláírást, majd adjunk hozzá egy szöveget.
2, Adjunk hozzá egy új layert.
3, Katt a Gradient Toolra, majd állítsuk be Reflected Gradientre:
4, Csináljunk valami ehhez hasonlót:
5, Ha színezni is szeretnénk, a ctrl+u billentyűkombinációval megtehetjük. Most pedig állítsuk a blending-et Lighten-re.
6, Most jön az animálás. Lépjünk át az ImageReady-be:
7, Oldalt a layereknél válasszukk ki a gradient-es layert.
8, A fenti parancssorban a Window menüben nyissuk meg az Animation ablakot.
9, Az ablak szélén katt a nyílra, majd New Frame:
10, Ezen az új frame-en (második) katintsunk valahova, majd húzzuk jobbra az egeret.Láthatjuk amint a Gradient layer végigvonul a szövegen.Addig húzzuk,míg teljesen át nem haladt rajta.
11, Utolsó lépésként klikkeljünk ide (a második frame legyen kijelölve): , majd állítsuk be Previous Frame-re és Add to Frame: 20-ra.
12, Ki is próbálhatjuk,hogy sikerült a munkánk, ha a Lejátszás gombot megnyomjuk. És végül mentsük el munkánkat: File - Save Optimized As