Tutorialok - Tutorials

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
:C << ez it a menö smíley ugyláttom ^^ (na most kössetek bele a hejesirásra az is divatoss dolog let :K)

@

És szted más nem lehet alreggel? pl spiritfire?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Dragooon
na és miért kellett az alreg? :C

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Freddy AK
alregem idõpontja: 2007. 02. 24.

Amióta sg-n fórumozok: 2003 tele.

SHADOWEYES7
Regisztráció idõpontja: 2007. 02. 24.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Freddy AK
A sok újreg akar engem kioktatni.

toysoldier
oda sztem azt írok ami akarok, nem zavar senkit
szal stfu, gtfo, delban htx

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Meg arra van topik...

toysoldier
de sajnos nincs kedve :C

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SHADOWEYES7
fejezd be.......

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Freddy AK
Egyébként csinálhatnál nekem logót, ha van kedved.

Dragooon
akkor jó ^^

Freddy AK
Jó van na. Ez a topik még nem is zavaró, de a mit csináltál tegnap...
Na szóval jó tutoriálozgatást 😉

Dragooon
befoghatnád :C

jáj egyébként jöhetnek a tutorialok én speciel olyanokat keresek, amelyekkel mp3 lejátszót, vagy más ilyen elektronikai vackot lehet szépen elkészíteni.. nem ismertek egy-két ilyet?😊

Freddy AK
Persze, azért vanez lezárva.

2 topikot nyitott és azt a büntit nem ezért kapta...

Freddy AK
Amúgy meg nem csak engem zavarnak a hülye topikjai: <#felkialtas><#felkialtas>Dátum: 2007.02.27. 11:49 Adta: Borg
idiota szpemtopik nyitása

Freddy AK
Hozzád nem is szólok,"Teljes név: anyád :c o_O" Ebbõl ki is derül milyen színvonalon vagy.

Freddy AK
Bocs, de ez a kép, ami neked most a logód, nekem le volt mentve a gépre, én csak ráírtam, hogy freddy. Ha gondolod be tudom bizonyítani.

Freddy AK
Ez neked oltás? 14-18 között...

Jagi
Azok gagyi mûpinák lol minek akarsz te olyat? Elõlrõl szép, de megfordítod és pattanásos a segge.
Alap szlogen: A Photoshop garantáltan kisímíja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!
(csináltam vmikor ilyen plakátot) 😉

/s/

http://www.lohere.net - a MagyarChan

autoszimulator
Akko kérdezlek: mondj linket tutorialhoz, amivel egy playboy csajt lehet az ágyamba rakni, pont mellém?

.: mobilize.hu :.

akyyy
van photoshop magyar-angol szótár...
ha valakinek magyar van, és nem tudja beszerezni az angolt, akkor arra is van megoldás.

az msá krédés hogy érdemes a legújabb PS-t beszerezni, ami angol.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LOL mi van itt 😊

macselek
loooool

megkérdezel engem :ccc

topig vége

http://www.lohere.net - a MagyarChan

RaZoK
te sem leszel itt sokáig :|

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

HiPPoNaX
es meg a logomat is lenyulta sajat felhasznalasra 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

macselek
lol, mekkora egy szerencsétlen vagy xD! Csúnyán leoltottak itt alattam😊

toysoldier
te meg 2 napja regeltél és ien hülyeségeket beszélsz...

Freddy AK
Ez egy nyomorék. Letelt az 1 hónap(1hónapja regelt), és már nyitja a hülye topikokat...

Rage47
én is felraktam régebben a magyart, de nem tudtam vele semmit kezdeni, igaz elõtte mindig angolt használtam...
Rage47
ird be gugliba h tutorial
Sadist
Tutorial.hu esetleg, de magyar PS-t inkább felejtsd is el, a tutorialok 99%-a angol PS-hez írodott (nagy részük angolul), úgyhogy ha késõbb is akarsz valamit kezdeni vele, inkább telepítsd az angolt. Kínszenvedés mire megtalálod egy menüpont angol megfelelõjét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tud valaki tutorialt magyar pshez?
(tudom gugli de ezért van a topic)

Sadist
Szerintem elfelejtetted a blending módot lightenre állítani. Amúgy van már egy Photoshop topik, ott több segítségre lelsz. Sõt, van HTML, PHP, CSS, meg weblap készítõs help topik is, csak a felhasználói programoknál kell keresni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rage47
csinálj ps-ben matrix effektes hátteret, és mozgas lefelé imageready-vel 😊
akyyy
én oylan tutorialt keresek, ahol mátrix féle efektben mennek lefelé a kódok, amdj a végén megjelenik egy szöveg ( nem mátrix, hanem amit én írok be. )

leltem egyett, de ott csak akódok mennek lefelé, meg nagoyn bonyolult, nem tudtam 15 perdnél tovább vinni😞
(Adobe After Effect)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rage47
de a kérdés ps-es😊
mind1...

egyébként próbálj meg vmi maszkolást, h csak a betûkön menjen át a csík. sztem ez lesz a gond.
ez sztem nem csak PS-es topik

(amúgy ja)

Rage47
(van több photoshop tutorialos topik is)
SpiritFire
holnap szeretném XD

Voltam nyitás után!

David2
ezt ma vagy tegnap csináltad?<#wink>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

SpiritFire
Hali végig csináltam ezt a tutorialt de a végeredményem csak egy fénycsík ami végig megy az egész kéernyõn.
Azt hogy tudom megcsinálni hogy csak a betûkön mennyen végig a fénycsík?

forrás:http://www.creativesigs.hu/index.php?p=tutorials&m=tview&i=8

1, Készítsünk egy aláírást, majd adjunk hozzá egy szöveget.
2, Adjunk hozzá egy új layert.
3, Katt a Gradient Toolra, majd állítsuk be Reflected Gradientre:
4, Csináljunk valami ehhez hasonlót:
5, Ha színezni is szeretnénk, a ctrl+u billentyûkombinációval megtehetjük. Most pedig állítsuk a blending-et Lighten-re.
6, Most jön az animálás. Lépjünk át az ImageReady-be:
7, Oldalt a layereknél válasszukk ki a gradient-es layert.
8, A fenti parancssorban a Window menüben nyissuk meg az Animation ablakot.
9, Az ablak szélén katt a nyílra, majd New Frame:
10, Ezen az új frame-en (második) katintsunk valahova, majd húzzuk jobbra az egeret.Láthatjuk amint a Gradient layer végigvonul a szövegen.Addig húzzuk,míg teljesen át nem haladt rajta.
11, Utolsó lépésként klikkeljünk ide (a második frame legyen kijelölve): , majd állítsuk be Previous Frame-re és Add to Frame: 20-ra.
12, Ki is próbálhatjuk,hogy sikerült a munkánk, ha a Lejátszás gombot megnyomjuk. És végül mentsük el munkánkat: File - Save Optimized As

Voltam nyitás után!

← ElőzőOldal 3 / 3