146
PhotoShop, HTML, XHTML, Weblapkészítés, CSS, Programozás, stb...
  • akyyy
    Valaki ismeri az emobot?

Nemrég láttam hogy lehet Heroes apaú videót csinálni, de sajnos fizetős. de hogy már meg lehet e ezt venni, vagy még csinálják, nem tudom. francia az egész oldal sajna.

nézzétek meg.
  • dookie
    nem...úgy látszik félreértettél:) szóval van egy sablonom ugye .psd a kiterjesztése és azt akarom elérni, hogy tegyük fel van benne 40 réteg és abból 20-at át akarok szerkeszteni, meg is történt, de hogy tudom úgy kimenteni, hogy lássa hogy weblapra fog készülni, tehát minden réteg külön jelenjen meg a továbbiakban is, ne pedig az egész weblap egy kép legyen. (mert alapból a psd-ből vannak kimentve külön külön a rétegek, tehát ott már kész a weblap, csak így az átszerkesztettet nem tudom hogyan....) tudom hogy az is megoldás hogy ha egyenként nyitom meg a kivánt rétegeket és úgy csinálom, csak 1. nem olyan jó 2. sokszor sokmindent nem engem ps mint amit a .psd-be lehetne csinálni:) remélem sikerült normálisan fogalmaznom
  • Midas
    Sztem alapbol dreamweaverben kellene szerkesztgetned.
  • dookie
    Up a jó kérdésemnek
  • dookie
    hALI, egy olyan kérdésem lenne, hogy átalakítgattam egy sablon weblapot photoshopban és használnám a save for web funkciót de nem tudom csak egybe kimenteni a képet, tehát minden gombot stb egy képbe rak, ez miért van? hogyan tudnám orvosolni hogy műkődjenek a menük is dreamweaverben? Segítségeteket megköszönném :)
  • Midas
    Probald ki a dreamweavert eleg jo kis weboldal szerkszto meg nem is nehez kezelni.
  • Aquir
    irtam. bye :)
  • mEsSs
    ide is irjon mar valaki ! :D
  • mEsSs
    nah igen , ezt nemtudom h miert kuldte el 2X :)
  • mEsSs
    Csa , valaki tudna segiteni abba hogy , hogy kell , vagyis mivel kell olyasmi honlapot csinalni mint a vaskabatok.hu - n a rendororsi oldalt ?!?
    thx
  • mEsSs
    Csa , valaki tudna segiteni abba hogy , hogy kell , vagyis mivel kell olyasmi honlapot csinalni mint a vaskabatok.hu - n a rendororsi oldalt ?!?
    thx
  • Tsippsy2
    Hú lenne egy nagy gondom.
    Csináltam egy nagyon szép oldalt! Amit "Calibri" betűtípussal vérteztem fel. Na most az én gépemen nagyon szépen visszajött, de mikor az egyik barátomnál is megnéztük, csúnya Times New Roman betűtípusban jött elő. Persze rájöttem, hogy aki nem rendelkezik ezzel a betűtípusal az nem tudja megjeleníteni, de nem lehet valahogy mondjuk FTP-re feltenni és párosítani az oldalhoz az új betűtípust, hogy amikor betölti az oldalt olyan betűvel jelenjen meg?
  • sztz
    Hello.
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet weboldalhoz reges scriptet szedni? arra gondolok hogy ha valaki regelni akar az oldalra, akkor küld neki mailt, meg felhasználónavet, jelszót, stb.,és csak akkor tud letölteni, meg ilyenek az oldalrol.
    Előre is köszi
  • Freddy AK
    Bocsi srácok, akkor visszaszívom az eddigi hozzászólásaimat.
  • SHADOWEYES7
    :DDDDDD
  • Freddy AK
    Majd nekem is letelik az 1 hónap, és nyitom a sok topikot, hogy mit cisnáltál tegnapelőtt, meg egy éve. Meg php tutorials, hogy tudok 1perc alatt php-t tanulni :D
  • Freddy AK
    Nem, én egy népszerű reg alregje vagyok, csak most feljöttem kötekedni...
  • toysoldier
  • macselek #48
    Hú, de b@szott nagy pofád van:S Ez az újreg dolog is nagyon lol. Érdekes, bármelyik újreg értelmessebb nálad... Kinek hiszed magad? Arra keménykedsz , hogy 2003 tele óta rontod itt a levegőt? Na szép... Gondolkodj már el magadon, kurva szánalmas vagy!
  • SHADOWEYES7
    :c
  • armageddon666
    :C << ez it a menö smíley ugyláttom ^^ (na most kössetek bele a hejesirásra az is divatoss dolog let :K)
  • Antrax #45
    És szted más nem lehet alreggel? pl spiritfire?
  • Dragooon #44
    na és miért kellett az alreg? :C
  • Freddy AK
    alregem időpontja: 2007. 02. 24.

Amióta sg-n fórumozok: 2003 tele.
  • SHADOWEYES7
    Regisztráció időpontja: 2007. 02. 24.
  • Freddy AK
    A sok újreg akar engem kioktatni.
  • toysoldier
    oda sztem azt írok ami akarok, nem zavar senkit
    szal stfu, gtfo, delban htx
  • Antrax #39
    Meg arra van topik...
  • toysoldier
    de sajnos nincs kedve :C
  • SHADOWEYES7
    fejezd be.......
  • Freddy AK
    Egyébként csinálhatnál nekem logót, ha van kedved.
  • Dragooon #35
    akkor jó ^^
  • Freddy AK
    Jó van na. Ez a topik még nem is zavaró, de a mit csináltál tegnap...
    Na szóval jó tutoriálozgatást ;)
  • Dragooon #33
    befoghatnád :C

jáj egyébként jöhetnek a tutorialok én speciel olyanokat keresek, amelyekkel mp3 lejátszót, vagy más ilyen elektronikai vackot lehet szépen elkészíteni.. nem ismertek egy-két ilyet?:)
  • Freddy AK
    Persze, azért vanez lezárva.
  • Antrax #31

2 topikot nyitott és azt a büntit nem ezért kapta...
  • Freddy AK
    Amúgy meg nem csak engem zavarnak a hülye topikjai: Dátum: 2007.02.27. 11:49 Adta: Borg
    idiota szpemtopik nyitása
  • Freddy AK
    Hozzád nem is szólok,"Teljes név: anyád :c o_O" Ebből ki is derül milyen színvonalon vagy.
  • Freddy AK
    Bocs, de ez a kép, ami neked most a logód, nekem le volt mentve a gépre, én csak ráírtam, hogy freddy. Ha gondolod be tudom bizonyítani.
  • Freddy AK
    Ez neked oltás? 14-18 között...