Tutorialok - Tutorials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szal stfu, gtfo, delban htx
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Na szóval jó tutoriálozgatást 😉
jáj egyébként jöhetnek a tutorialok én speciel olyanokat keresek, amelyekkel mp3 lejátszót, vagy más ilyen elektronikai vackot lehet szépen elkészíteni.. nem ismertek egy-két ilyet?😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
2 topikot nyitott és azt a büntit nem ezért kapta...
idiota szpemtopik nyitása
Alap szlogen: A Photoshop garantáltan kisímíja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!
(csináltam vmikor ilyen plakátot) 😉
http://www.lohere.net - a MagyarChan
.: mobilize.hu :.
ha valakinek magyar van, és nem tudja beszerezni az angolt, akkor arra is van megoldás.
az msá krédés hogy érdemes a legújabb PS-t beszerezni, ami angol.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
topig vége
http://www.lohere.net - a MagyarChan
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(tudom gugli de ezért van a topic)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
leltem egyett, de ott csak akódok mennek lefelé, meg nagoyn bonyolult, nem tudtam 15 perdnél tovább vinni😞
(Adobe After Effect)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mind1...
egyébként próbálj meg vmi maszkolást, h csak a betûkön menjen át a csík. sztem ez lesz a gond.
(amúgy ja)
Azt hogy tudom megcsinálni hogy csak a betûkön mennyen végig a fénycsík?
forrás:http://www.creativesigs.hu/index.php?p=tutorials&m=tview&i=8
1, Készítsünk egy aláírást, majd adjunk hozzá egy szöveget.
2, Adjunk hozzá egy új layert.
3, Katt a Gradient Toolra, majd állítsuk be Reflected Gradientre:
4, Csináljunk valami ehhez hasonlót:
5, Ha színezni is szeretnénk, a ctrl+u billentyûkombinációval megtehetjük. Most pedig állítsuk a blending-et Lighten-re.
6, Most jön az animálás. Lépjünk át az ImageReady-be:
7, Oldalt a layereknél válasszukk ki a gradient-es layert.
8, A fenti parancssorban a Window menüben nyissuk meg az Animation ablakot.
9, Az ablak szélén katt a nyílra, majd New Frame:
10, Ezen az új frame-en (második) katintsunk valahova, majd húzzuk jobbra az egeret.Láthatjuk amint a Gradient layer végigvonul a szövegen.Addig húzzuk,míg teljesen át nem haladt rajta.
11, Utolsó lépésként klikkeljünk ide (a második frame legyen kijelölve): , majd állítsuk be Previous Frame-re és Add to Frame: 20-ra.
12, Ki is próbálhatjuk,hogy sikerült a munkánk, ha a Lejátszás gombot megnyomjuk. És végül mentsük el munkánkat: File - Save Optimized As
Voltam nyitás után!