Tutorialok - Tutorials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan tudnék aloldalakat létrehozni?
Oldalam: http://darthraven-hircsatorna.blog.hu/
Blogon hogyan tudnék szavazást nyitni? Valaki le tudná írni ennek folyamatát részletesen?
Oldalam: http://darthraven-hircsatorna.blog.hu/
Olyan kreativ embert(ket) keresek, aki(k) megterveznenek nekem egy hamarosan nyilo etterem weblapjat.
Irj privit, ha erdekel
Fenn a menüben
Filter/Blur
Itt a gaussian Blur és a Motion Blur jó neked, de próbálkozz az összes Blur homáylosítás😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Létrehoztam egy weboldalt. Ebben szeretném megcsinálni a menüpontokat. A weboldal egy fejlécre, és három függõleges részre van bontva. Úgy szeretném megvalósítani a hivatkozásokat az oldalak között, hogy csak a középsõ oszlop tartalma változzon. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Ezen alábbi oldal is ilyen struktúrára épül:
http://www.angolna.hu/helyszinek
Üdv.
M
kéne egy kis help: fotosopban vagy úgy általában szerkesztõ software-ben mi a szakszó (angol magyar) arra, mikor a horizont ferde a képen és szeretném beállítani/elforgatni? Melyik menüpont?
thx
Szeretném a segítségeteket kérni!
Iwiw mintájára szeretnék készíteni egy közösség számára, egy hasonlóan igényes közösségioldalt.
Tudnátok ajánlani valakit, aki letudná programozni?
Természetesen nem ingyen kérném.
köszönettel:
[email protected]
www.1899.hu
Nyitottam egy weboldalt ami azzal foglalkozik h más weboldalakat hirdet!
Afféle PTC oldalhoz hasonló de itt nincs kifizetés hanem az összegyûjtött "pénzt" hirdetésekre vásárolhatják le a tagok. A hirdetés "olcsó" (nem kerül pénzbe) és garantáltan kinnvan az oldalon addig amíg a "kifizetett" látogatók ránem mennek az oldaladra! tökéletes népszerûsítésre. Az oldal még most indult tehát az elsõ 15-20 oldal aki szeretné hírdetni magát ingyenes felkerülhet az oldalra.
Az oldalt itt érheted el>>>
(a hozzászólásom nem reklám... csupán a weblaptulajdonosoknak szeretnék több látogatót szerezni!)
Üdv!
http://be-clever.co.cc Nézz be és vedd fel akapcsolatot!
De k*rvajó géped van istenem....
A kapott hibaüzenet és a fejlécek ismeretében az oldalon használt CMS gzip tömörítést használ.
Itt írnak olyasmirõl, hogy az extra.hu-n nem mûködik a gzip tömörítés (az oldalt összetömörítené - ha engedélyezve lenne - gzippel, és a böngészõ kicsomagolná), tehát az adminisztrációs oldalon kikapcsolandó.
Valószínûleg a körül lehet a probléma mivel Firefox alatt az alábbi hibajelentést kapom:
Tartalomkódolási hiba
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthetõ meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.
* Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetõjével, és értesítse a problémáról.
A webszerver meg az alábbi fejléceket adja vissza:
HTTP/1.x 200 OK
Date: Sun, 08 Mar 2009 23:04:40 GMT
Server: Apache
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: must-revalidate
Pragma: no-cache
Etag: fe9170c2a43a0d1b31d755263c17dc2a
Content-Encoding: gzip
X-Xfe: 10
Content-Type: text/html; charset=utf-8
X-Cache: MISS from deimos
X-Cache-Lookup: MISS from deimos:80
Via: 1.0 deimos:80 (squid/2.6.STABLE20)
Connection: close
Valami történt az oldalammal. Füleki Pictures - oldalam
AZ van, hogy az explorer és a mozzilla nem nyitja meg, de az opera nevû böngészõ igen. Mi a fene történt? És hogy lehet kijavítani? SEGÍTSÉG!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Egy kis segítség kellene nekem photoshophoz. Készítenem kell egy szórólapot ami LA/4-es méretbe kell majd a nyomdának leadnom. A kérdés az az hogy milyen pixel méretet használjak az elkészítéshez.
Nagyon sürgõs lenne. Elõre is köszönöm a segítséget.
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
De van egy új probléma.
"Could not transform because the initial bounding rectangle is empty."
Ezt írja ki.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nekem mindig a másik jelenik meg😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
De non kezdõ vok és arra nem jöttem rá hogy egyszerre két képpel dolgozni😄
Szóval betöltöm az eggyiket de a másik már nem sikerül😄
És végül átállítod mennyire legyen áttetszõ a kép
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
PL mint ez!Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hogy tudnám megoldani hogy valakinek a szemébe bele tudjak tenni egy másik képet mintha tükrözõdne benne?
nyilván onnan rémlik miközben használtam a ps-t
nézd meg a 1./vagy 2. menüben a beállításokat, meg a filter menü utáni menüket hogy van e ott ilyen
aquir, és honnan rémlik? ("you are my only help")
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A következõ programrészlettel lenne gondom:
program atvalto;
uses crt;
var osszeg:longint;
tomb: array<1..100>1..100> of integer;
begin
clrscr;
tomb<0>0>:=45;
write('tomb<0>0>='); writeln(tomb<0>0>);
osszeg:=0;
write('osszeg= '); write(osszeg); write('tomb<0>0>= '); write(tomb<0>0>);
readkey;
end.
Ez egy részlete egy programnak, ami 2es számrendszerbõl vált át 10esre. Írogattam, de mindig volt valami baja. Odáig jutottam, hogy ebben van a hiba. Ok, picit átírogattam azt a részletet is és így lett ez. Az vele a baj, hogy pl Free Pascal nem tudja lefordítani valami internal errorra hivkozva. Dev Pascal lefordítja, de valami oknál fogva miután az "osszeg" változónak értéket adok, megkapja ezt az értéket a "tomb<0>0>" változó is, én meg nem tudok rájönni, hogy miért.
Töltsük le az internetet!
plusz nem is csak akkor kezd el kirohanni az egér, ha PONT az ablak szélét érem el, hanem már egy kicsivel elõtte.
lényeg, hogy idegesít.
ki lehet iktatni?
nem tudjátok, hogy lehet kiiktatni (vagy lassítani) fotosoppban azt, hogy ne száguldjon ki a képbõl az egér, ha elérem az ablak szélét?
Hiába több szem, több fül.