Fiatalkorúakat ítéltek el a pedofíliatörvény alapján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok!
Tök jó, hogy ezeken a fórumokon megosztjátok másokkal a véleményeteket, de ez NEM ELÉG. Az új hírközlési törvény tervezete kb. hasonló jogokat adnak az itthoni elnyomó szervezeteknek is. Tudtátok, hogy 2003 óta mindenkinek az elektrnokus adata megõrzésre kerül: telefonszámok, hívásinfók, celláinfók, IP címek, látogatott oldalak, stb.
Csatlakozzatok a civil szervezetekhez, kezdeményezzetek fórmukat.
1984 eljött. Ebbõl nem lesz menekvés....
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Értsd: egy gyermeket megvádoltak azzal, h pedofil képeket birtokol amit saját magáról ( is ) készített...azért ez már nem semmi...
szóval, ha egy gyermek csinál magáról egy meztelen képet, majd felteszi a saját e-mail címére, akkor pedofil kép birtoklásáért elítélik ma Amerikában.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Akarod mondani az emberiség?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert nem nézel ki olyan jól, mint a címlaplányok-fiúk 😄 😄
Ez a cikk errõl a perrõl egy nagyon fontos üzenet: a Nagy Tesó MINDENT LÁT , még azt is, amit a legjobban dugdosol elõle. Mindenki rettegjen!
Amúgy ide kapcsolódik az a hír is, amikor lekérdezték az összes német bankot, h nézzenek utána, h az ügyfeleik küldtek-e egy bizonyos számlaszámra pénzt, mert ez a számlaszám pedofil hálózaté volt. A bankok szó nélkül teljesítették a kérést és több ezer "találatot" regisztráltak. Namost ezek a pénzküldõk mind be lesznek rántva a bíróságra pedofil képek miatt. Gondolom, volt náluk is "online házkutatás" természetesen a tudtuk nélkül..
Amerikában "terroristákat" keresnek éjjel-nappal, EUban meg "pedofileket". Majd a pedofilek késõbb terroristák is lesznek??? A népbutító ( demagóg) propaganda majd elintézi..
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mondok egy példát, hogymiért dühít a dolog. Buszvezetõként dolgozok mint azt itt már tudjátok egy páran. Egy nap a Blaha Lujza térre álltam be a verdával a megállóba amikor láttam, hogy egy 20 év körüli nõt rángat le a földre egy 40 év körüli faszi. Teljesen természetes, hogy mit tesz ilyenkor egy jóérzésû felnõtt. de én az állásomat kockáztattam ekkor. Ezt is leszartam mert ez a kötelessége minden jóérzésû embernek. A Keletinél sírva jött oda hálálkodni a nõ. Ez még csak nem is meglepõ. Az viszont annál inkább az, hogy legalább 80-an voltak a megállóban és SENKI nem ment oda segíteni vagy bármi. Nem az emberek ellen vagyok, hanem az emberállatok ellen.
Ellenben minden szarba beleütik az orrukat amibe nem kéne.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az, hogy nincs az újságárúsoknál meztelen testet tartalmazó kép arra talán azt tudnám kérdezni, hogy nyáron 35 fokban miért veszel fel ruhát a 4-es 6-os villamoson?
Ha a lányom 16 évesen szeretkezni akar, szeretkezzen, csináljanak a partnerével képeket, az sem érdekel. Csak ne kerüljön ki a kezükbõl. Ennyi 😊
Dj Light
amúgymeg nemtom minek kell ezt felfújni, ez egy eus törvénycsomag része, melyben többek közt szigorítják a pedofil képek terjesztését, de ha már engedélyezve van 14tõl akor miért ne fotózhatnák? mellesleg nekem is 17 a barátnõm, elvileg engem is le lehetne csukni bizonyos képekért a gépemen. más kérdés, hogy nemtom hány pert indítottak itthon ezért, mondjuk lehetne fontosabb dolguk is kedves képviselõknek.
Ugyanis a második esetben bûncselekményrõl van szó. Mint ahogy a túszokkal felolvastatott követelést sem úgy tekintik, hogy az illetõ olvasta el.
Akkor hát mi a megoldás? Tiltsuk be a sexet? Kérvény alapján lehessen csinálni? "Sexuális Aktus Engedélyezi Kérelem" és ezt persze a Gyermek és Családi ügyi vagy jóléti kitudja minisztériumba kelljen benyújtani? Vagy csak az adott hivatalba sexelhetnek a fiatalok, természetesen szûlõi jelenlét mellett. Majd az anyuka fogja a kislány kezét, és azt mondogatja "ha nem akarod nem kell csinálnod", apuka a kisfiának "ez az fiam mutasd meg neki"?
Melyik fájna jobban?
Természetesen mindenkinek megfelelõ jó megoldás nincs.
Amit leírtam az amolyan igazi magyar bürokratikus de jogi szempontból korrekt eljárás (mármint az ügyfélkapus) lenne.
Ha valamire a nép még "nem érett", akkor nem kell rögtön a "legsokkolóbb" megoldást választani, hanem a "társadalmi elfogadási folyamatot el kell indítani". Azaz lehessen felvételt készíteni, majd lehessen magánál tartani, majd lehessen ki tudja mi csinálni vele. Ez a sorsa a beteg társadalomnak.
OFF: Szerinted 100-1000 év múlva amikor idegen civilizáció lesz a földön nekik nem lesz állampolgárságuk? nem köthetnek majd házasságot emberekkel? Dehogynem de ilyet ma nem lehet még véghezvinni. Hasonló társadalmi elfogadási folyamat a másodlagos lények jogai. Eddig az állatkínzás hobbyként is mûvelhetõ volt, most már az állatoknak is joguk van az élethez, a rendes élelemhez. Késõbb joguk lesz bankszámlát nyiti akárcsak a háztartási robotnak. Sõt miértne élhetne valaki a kutyájával / macskájával életközösségi kapcsolatban (hiszen most is abban él, csak ehhez az kell, hogy kutyának / macskának is legyenek jogai)? Persze a hangyáknak, szúnyogoknak ma sincs semmilyen joguk.
Dj Light
Én egész máshogy gondolom. Az a 2 16-17 éves tisztában volt azzal hogy mit csinál. Az hogy képeket készítettek saját használatra ... Miért más nem csinál?
Viszont aggályosnak igazán azt tartom, hogy figyelik a forgalmat, mert csak úgy a levegõbõl nem tudják h errõl a címrõl erre küldte az emailt. Magyarul cakk pakk minden emailt figyelnek...
Dj Light
Otthoni webszerver üzemeltetés!
Akirõl a felvétel készül, felrakja az otthoni gépre természetesen titkosítva. Akinek meg hozzáférést kíván adni annak megadja az egyedi hozzáférési kódot (természetesen ez tovább fejleszthetõ, pl: elktronikus aláírás, emelt díjas SMS, stb.).
Így a kép birtoklása a tulajdonosnál valósul meg. A 3. személy általi birtoklás nem valósúlna meg, mert jogvédett tartalomként https protokollon keresztül jelenne meg (max screenshot/browser cache). A képen keresztbe vízjel, alul-felül felirat, hogy a kép kiskorút ábrázol! A kép megjelenése elõtt 5 jogi nyilatkozat (ügyfélkapus azonosítás).
Így nyomon lehetne követni, hogy ki melyik fényképet jelenítette meg.
Már meg is van:
Kell egy "sexuális tartalmú kiskorúakról készített felvétel nyilvántartás", amit csak az ügyfélkapun keresztül lehet elérni. A felvételeket oda kell feltölteni. És a tulajdonos adhatná meg, hogy kinek enged hozzáférést. Így minden loggolva lenne. Ha valaki aki meg akarja tekinteni a képet idõsebb 6 évvel, akkor elõbb a hozzáférést mindkét szülõnek engedélyeznie kell.
Vegyük figyelembe, hogy nem közeli rokonok és nem családtagok. Tehát az amerikaiakat ismerve egy egyéjszakás betépett buli után is elõfordul a fényképezkedés. A fiatalkori szerelmekrõl nem is kell ecseteljek senkinek semmit. Az pedig tény, hogy az az érv, hogy dehát a másik is lefényképezett engem, ez nem járható út. Még a magyar kreszben is benne van, hogy aki megszegte a kreszt az nem mutogathat újjal a másikra. Egy kicsit talán sok is a feltételezésekbõl az esetben de szerintem érdemes volna a két külön ügyre bontani. Az, hogy erkölcsileg nem épp családcentrikus tett volt az biztos.
Ugyanakkor nézzük meg ferdeszem kontinenst ahol 4-6 évesen cigi, 8-10 évesen drog és kurválkodás is elõfordul mindkét nemnél. Na én meg azt nem akarom. Ha így folytatjuk kihal a föld.
A magyar esetet említve viszont a 7. kerületi, jelenleg ellenzéki képviselõ barátom személyesen számolt be arról, hogy hol van a 3 homokos bárja annak a valóban homoszexuális "emberkének" aki a pedofil törvénymódosítást benyújtotta. Ha mindenki megnézi a családját és elgondolkodik azon, hogy mi a normális és mi az elítélendõ, akkor könnyen rájöhet arra, hogy ha az anyukájának véletlenül lett volna farka akkor könnyen végezhette volna egy szaros segglyukban. Ami mondjuk részrõl nem érdekel az a homoszexualitás, mivel legalább kipusztul a korcs. De a pedofília nem játék. A mai magyar törvényeket ismerve olyan visszaélések lennének a kiskapuk miatt hogy ihajj. Arról nem is beszélve, hogy ma magyarországon annak van joga akinek telik rá. Egy védtelen fiatalkorútól ne várjuk már el, hogy ismerje a jogait és a tetteinek a felelõsséget. De sokkal rosszabb a helyzet, ha belegondolunk, hogy ha sikerül elfogadtatniuk a törvényt akkor simán készíthetõ és kiadható pedofil fénykép és videó. Hogy a kiadott filmeknek milyen hatása lenne fiatalkorúakra, abba belegondolni sem merek. Ennél burkoltabb népirtást még életemben nem láttam. Konzervatívoknak neveznek minket mert nekünk számít a család, a haza és a becsület? Köszönöm de és nem akarok amerikanizálódni, sem szovjetálódni. Egészséges felfogású világban akarok élni!
#30-ra: Azért nem gondolod, hogy egy fiatalkorú nyegle kiscsaj tisztában van ezzel...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Az amicsik meg hülyék. A gyerekek ügyvédei meg ezek szerint bénák voltak.
Nem kell túl komoly helyzet-értékelési képesség, hogy valaki lássa, miért tették, amit tettek. Ez a mindent jobban tudunk, még azt is, amit te gondolsz eléggé 1984.
Anno Feró énekelte: "Mikor lesz itt már ó-ó-ó, Amerika..." Remlélem soha😊
Ugyanis arról van szó, hogy a közös belegyezés alapján készülõ felvétel nem büntetendõ. Ha titokban készíti, vagy erõszak hatására az bûncselekmény marad továbbra is.
Azaz a fényképeket érdemes polaroidra készíteni és hátuljára rögtön ráírni egy két oldalas magánokiratot, amelyben mind a két fél elismeri, hogy szabad akaratukból készítették a felvételt (ha vannak tanúk az még jobb mert akkor elegendõ egy formanyomtatvány is). Természetesen érdemes rögtön a megállapodni a szerzõi jogokról és a felvétel késõbbi felhasználási kérdéseirõl is.
Videó esetében könnyebb a helyzet, ott a video elején kell ezeket felmondani, természetesen time code-al, hogy ne legyen belõle késõbb félreértés. Majd az egészet el kell látni vízjellel és idõbélyegzõvel no meg persze másolás védelemmel, hogy csak a két fél együttes elektronikus aláírássával lehessen lejátszani a felvételt.