James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékban vannak új fajok amiket a filmbe nem láthattunk?
(Esti képen, szép csík fut végig a gerince vonalán)
Hihetetlen legalább 2-3 órát öltem a demóba, 3-4x futottam neki, és én ezzel a lénnyel nem találkoztam még.
Másik dolog: szerintem hagyjuk a korhatár besorolást, azt hogy ki honnan lopott, foglalkozzunk azzal hogy Cameron egy gyönyörû egyedi történetet, semmi máshoz nem fogható fajokkal, és háttérel felruházott filmet adott elénk.Amibõl jó lenne ha az ember tanulna!
És nagyszerû dolog, ha egy kis idõre is, de elrugaszkodni a földrõl gondolatokban.
Inkább Pandora-ról, a filmrõl,és egyéb dolgokról beszéljünk, minthogy lassan átmegy a topic egy elég más vonalra( ORTT,bélkicsordulás,ki mit lop honnan ) egyszóval bulvár topicba.
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! 😊
Nem tudom, 1-2 embert lehet meg mosolyogtat, ez az üzenet fogadott engem msn-en : Gyantás a seggem, csilingel a herém. Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém. Boldog Karácsonyt!
Ha most elnézek Karácsonyi szellem komolysága mellet, akkor picit elmosolyodok.
Aláírom Oscart neki, a látványért....de sajnos a többi....nem érte el a látvány szintjét, és így üres. Pont a fil egyik "mondanivalóját" játsza ki. Hogy "látlak"...nem érdekel, hogy nézel ki...a belsõ számít. A filmnél meg pont fordítva....Nem érdekel mi van belül....mert nagyon jól néz ki.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én 15 vagyok, mégsem érzem azt, hogy szellemi, erkölcsi, vagy fizikai fejlõdésemben kárt okozott volna a film. Olyan ez a rendelet, mintha értelmi fogyatékosoknak találták volna ki. Még amerikában is befért a PG-13-as kategóriába simán, pedig ott komolyabban veszik a korhatárt, mint nálunk.
What about the forests?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szóval még besorolás téren se vagyunk otthon 😊
pedig egy csepp vér és egy trágár szó sincs benne.
ellenben az etéel meg tévékettó csatornákon 12-es karikával ribancoznak meg darabolják egymást 😊
u dont have to listen anybody else but me
picit azért sajnálom
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak gondoltam beírom ide nektek😄
Ezekkel ha okos vagy simán nem foglalkozol, SKIP😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
the world is mine
Le kellene már szögezni, hogy mi számít lopásnak. Magát a történetet még én is kitalálhattam volna, mert eredetiség egy kivételtõl eltekintve semmi sincs. Maga a látványvilág és az élõlények, beleértve a Navikat, se annyira egyediek, hogy azokat több ember egyszerre ne találhatta volna ki. A helyzet kezd hasonlítani ahhoz, mint ami a Terminator megjelenése után is kitört. Akkor ha jól emlékszem Cameron-t be is perelték páran.
Annak örülök ,hogy Cameron megvalosította és nem csak elképzelni kell.
Sokan bírálták a történetet, de nem tudom, hogy valaki tudja-e, hogy mi az alapja, illetve honnan az ötlet?
Az alap történet Brandon Hackett Az Erdõhold, illetve Az erdõhold urai címû könyvein alapul. Kiadás éve 2003 illetve 2004. Kiadó: most kapaszkodjatok: Cherubion Kft, Magyarország! A könyvek írója: Markovics Botond, aki jelenleg a Sci-Fi irodalom egyik legnagyobb alakja, csak nálunk senki nem ismeri. Több könyve megvan, ezt a kettõt szeptemberben olvastam vagy negyedszerre egyfolytában, cca 1000 oldal. Cameron megvette a filmesítés jogát, és az egész film cselekménye azon a világon játszódik, amit Markovics Botond képzelt el. Kb 90 %-os az egyezõség, a könyvben teremtett világ és a film között, csak a film cselekménye - Wachtenek helyett földiek, stb - tér el egy kicsit, de a fõ vonalak megmaradtak.
A regény sokkal gazdagabb, elképesztõ világot ír le. Igaz kell hozzá egy kis fantázia, ami néhány hozzászólóból hiányzik, sajnálom ezt a felfogást. A mesékre mindenkinek szüksége van.
Legyünk rá büszkék, hogy nemcsak a látványban, hanem a történetben is részünk van.
Csak az itt a bökkenõ, hogy Cameron ezt már 1994-be megálmodta, és állítólag kezdetleges forgatókönyv is íródott. Kezdenek a filmre mindent kitalálni....
Eddigi legjobb animált mimika amit láttam filmen/mesén!
Tetszik!Jó az erdõ hangulata filmen látottakat elég jól visszaadja!<#eljen>#eljen>
Na'vi futkosásra kíváncsi lennék, késõbb le lesz szerezve a teljes is!
Nem filmet akarja szórol szóra visszaadni a játék ,hanem a film adottságait használhatjuk fel.Mint Navik mint Emberek részrõl.
Multijáról ne is beszéljünk ,az komolyan mondom jobban leköt mint Single.😄
Szóval a kis beszámolód és 2-3óra játék után,sztm beruházható a játékra,vagy ha nem is karja mindenki most megvenni,késöbb megfogja érni😄
Jah és senki ne várjon csodát😄 Játék élvezni kell eztis.Patchek pedig várhatóak.
Kovi olvasd el azt amit lentebb be linkeltem abban sok infó van .😊
Amúgy, nem tudja valaki mikor kerül fel netre a játék?^^
Nyáron megvenném a multi miatt,mert akkor már elkezdek melózni ,de jó lenn Pandoran sétálni 😞.
( Most nem kell megkövezni ,mert én tervezem a megvételét,mind a filmnek mind a játéknak. )
Amúgy ajánlom figyelmetekebe a zenéit, én megszereztem, és nagyon szépek 😊. ( Filmre gondoltam )
Nem kell adni ezekenek a sza.... SG cikkírónak a szavára.
Elõzetesen kérem vegyék le a cikket.Nem tudom hol lehet kérvénezni ,de valaki világosítson fel róla.
De a Titan Quest 2006-os játék.
Akkor már rég Cameron fejében voltak a Na'vi-k 😊,amikor ez a játék elkészült.
the world is mine
Ez a titan Quest görög kori játékból az egyik igen gyakori szörny
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Eddig olvastam.... nem tudom ki írta... de ajánlom neki, hogy akassza fel magát.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Inkább macska, szóval az kritika írójának venni kéne egy 1000000000 drioptiás szemüveget.
Érdekes módon, az összes többi kritikusnak tetszett, elenyészõ az az 1-2 kritikus aki így lehúzta volna , ezt a remekmûvet.
A másik dolog, hogy látszik hogy sg-nek, eme cikk írója enyhén szólva retard, ahogy az 1-el elõttem szóló mondta.
Harmadik dolog meg az hogy, még a nevét se vállalja a cikk írója, pedig szívesen be írnék neki, egy szép véleményt, a 'munkájáról'.
(vagy csak én nem vettem észre, lényegtelen).
Am. játékot valaki ki próbálta a 'tesztem' írása után?😄