James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow3>#wow3>
ha nem értesz hozzá (plusz fel se tudod fogni hogy mi munka van a CGI-ben) akkor minek fröcsögsz?
De amugy mar hasonlitottak a farkasokkal tancolohoz meg ilyenek, mindig van par arc aki tokmind1 csak bele kothessen valamibe.
the world is mine
"szamárember" ???
http://www.sg.hu/cikkek/71622/avatar_a_szamarember_bosszuja
the world is mine
És ha megnézted volna a videót megérted.😛
De valakinek fel kell nõnie ahhoz hogy megértsen dolgokat.
Másik: Ezt mindenki olvassa el, aki érdeklõdik James Cameron, és az Avatar iránt, sok hasznos információ van benne. ->James Cameron, és a 3D technológiája,Avatar hátté infok
aha...hát,persze...hihető volt
Bocs mindenkitõl de én nem tudom 😞, és találtam egy érdekes cikket, amit a nem hozzá értõ, magyarázó emberek is elolvashatnak, ha többet szeretnének megtudni.XD 😛
És szerintem elég érdekes 😊.
Nem kis kihívás az egy színésznek, hogy úgy kell eljátszania valamit,hogy nincs elõtte semmi, és csak felvétel után látja a kész terméket.
És kimerem jelenteni, hogy igenis nagyszerû színészi alakításokat láthattunk itt. 😊^^
aha...hát,persze...hihető volt
Pedig igen,nézz csak ide:Hogyan készült
-TiMoN-
És ne keverj ide, nem ehhez kapcsolatos filmeket,inkább olvass utána dolgoknak.😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
XM Wolv.. meg UT3 engine.
Avatarban sokkal élesebbek a színek, meg úgy szerintem jobb az összhatás 😊.
Itt ragadnám meg az alkalmat Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és Boldog Új Évet kívánok!😄
Mielõtt nyilatkozol valami olyasmirõl, amirõl gõzöd sincs, olvass utána.
Mivel a színészeknek sok közük volt ahhoz, hogy milyen lesz a végeredmény,mivel a fejük tele volt érzékelõkkel, és miután eljátszották azt a részt,és vissza nézhették a kamerába a kész terméket.( Ugye milyen csodás Cameron új találmánya?)...
na mind1😛 😄
nekem is felemásak a szemeim, mégis tökéletesen látom
u dont have to listen anybody else but me
Az egyébként a 3D rovására mehet az IMAX-ban, ha valakinek egy dioptriával rosszabb az egyik szeme a másiknál?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Teljesen hülyeségeket beszélsz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(a harmadik napon néztem meg, 45 perccel elõtte mentem oda és a 13. sor közepére volt jegy és az egyik mellettem lévõ széken senki nem ült. ettõl még a terem majdnem tele volt, de a legtöbben az elõadés elõtt veszik meg a jegyet.)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Úgy néz ki várnom kell még egy kicsit.
the world is mine
dec 30-után is lehetne foglalni most ha nem lenne már lefoglalva a 95 %-a
eléggé gáz :/
marad a vaktában felmenés pestre <#levele>#levele>
Sztem is arról lehet szó hogy voltak olyan framek amiket eddig kellett renderelni, de nem végig az összeset...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De már töltöm a filmet és megnézem, nem okoskodok tovább amíg nem láttam 😊
Az már más kérdés, hogy nem jól számoltok, mivel csak 1 emberrel számoltok. Dolgoztak rajta mondjuk 1000-en, akkor már oszthatjátok is el azt az 1124 évet ezerrel 😉
amúgy lehet hogy volt olyan frém amit ennyi ideig rendereltek (kétlem)
de voltak egyszerûbb párperces shot-ok is.
valami forrást kéne szerezni mert így ez az 57óra marhaság.
u dont have to listen anybody else but me
160 perces volt a film, ebbõl legyen mondjuk 120 perc a CGI (sztem kevés, mert elenyészõ volt azoknak a jeleneteknek a része ahol hús-vér szereplõk voltak, de számoljunk ennyivel).
120 perc = 7200 másodperc -> mp-enkén 24 frame-nél ez 172800 framet jelent összesen.
172800 * 57 óra = 9.849.600 óra = 410400 nap = 1124 év.
Vagy Cameron ennyire menõ és már a honfoglaláskor elkezdte lerenderelni a filmet? 😄DD
Akkor erre mondja valaki, hogy Tolkientõl lopta a Navik ötletét 😊))