40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Suprapower #35229 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy eredeti TDU2-őm , de egyszer a gépem rendszere egyik napról a másikra összeomlott és nem tudtam revokolni a kulcsot és most nem tudok játszani játékkal.
Minden megvan hozzá de sehogyan sem tudom aktiválni a kulcsot, mert azt írja ki hogy lejárt az az 5 idő ami ezt lehetővé tette :(
A supportnak már írtam, de nem kaptam értelmes választ. Ha valaki tudja ilyenkor mi a teendő az kérem írjon!
Segítségeteket előre is köszönöm! :) -
Entex #35228 Pontosan így van, jellemző, hogy nagyobb bejelentések előtt (is) van banhullám, és pár hónap múlva itt a win8, tuti, hogy végiggyalulják a flashelt gépeket. A PÜ-dre pedig értelmetlennek tartom válaszolni, úgyis a saját igazadat erőlteteted, mi pedig csak a tényeket próbáljuk elfogadtatni, nincs olyan, hogy nem lesz több banhullám, fogadd el. -
Interstate 95 #35227 Ne másból induljál ki, próbáld saját magad végigagyalni a helyzetet, lehet hogy már a következő héten takarítanak és baszhatod hogy a másik már egy éve tolja. Főleg ha már ezek szerint egy éve nem takarítottak, nagyobb az esélye hogy a közeljövőben fognak. Szerinted miért pofáznak itt ennyien neked hogy rosszul döntöttél ? Pontosan az ilyen hszek miatt, #35214, mert nincs pénzed de bevállalsz egy Xboxot, no comment. Ne olyan embereket próbálj meggyőzni az igazadról akik tapasztaltak már a témában, hanem próbálj reálisan gondolkozni. -
#35226 Ketten voltunk már csak az asztalnál, én 12milla és AA a kézben. Erre a szerver meg eltűnik :( -
#35225 Mondom néha takarítanak. Nem folyamatosan. Nincs boxom de a híreket olvasva, nem túl gyakori. -
#35224 Akkor miért játszik egy srác flashelt boxal live-n közel 1 éve? -
#35223 Dehogy szűnt meg. Néha takarít az MS. -
#35222 Köszi szépen! -
#35221 PS3 ennyi. -
#35220 Na végre PS 3-ra lejött 487mb valami. Változás is van az irányításban, és nem sikítanak a gumik bármilyen kicsi fékezésre. -
#35219 Marcinak -
#35218 Akkor pofára esek.. Minden elismeréshez,kell egy nyerés vagy bukás.. :-) -
Entex #35217 Évente 2-3x van banhammer és minden flashelt gépet visz.Nem szünt meg, hidd el, pont a MS engedné hallgattólagosan a warezt, aki többek között azt a szervezetet is támogatja, akik folyamatosan ostromolják a pirate bayt? De a te pénzed, én csak leírtam a tapasztalataimat. Most jól beleélted magad, aztán jön a pofáraesés :D -
#35216 Hát én kicsit más véleményt "hallottam" a jelenlegi box-osoktól.. :-)
Ugyanis, régen banoltak azért hogyha flashelten játszottál vele.. de ez mára megszünt.. szóval bízom benne. :-)
Amúgy meg megkell tapasztalnom hogy milyen is.. :-) -
Entex #35215 Én 2x próbáltam be a boxot, és lám visszatértem PC-re. Jó az XBOX, ha van pénzed, ugye ha live-ozni akarsz nem lehet warezolni, ha warezolsz, nem lehet liveozni. A live egy évre sacc/kb 10k, emellé a játékok szintén 10k+ (tudom vannak régi játékok, meg használtak, de az nem az igazi :)). Ha warezolsz akkor ugye csak a dvd költség marad, de akkor bukod a liveot, mint említettem, ami a legfőbb vonzereje a boxnak. Ha autós gameket tolsz akkor nem árt beszerezni egy kormányt se, Forzában én labdába sem tudtam rúgni controllerrel. A helyedben én építenék egy másik gépet, mert aki egyszer PC-s volt, az úgysem tudja letenni :) Ha kérdésed van boxszal kapcsolatban írj privit! -
#35214 Áhh.. most bepróbálom az Xboxot.. ha nem válik be,úgyis azt elboltolom,és újraépítem a gépet..
Melózni szeretnék,de ami ittvan az botrány itt az égvilágon semmi nincs...
Itt 3 hely van : Tesco, Spar, und Obi
Tesco : Pénztáros van + árufeltöltő : Mindkettő televan = Bejutni esélytelen
Spar : -Szintén zenész-
Obi : Pénztárost kerestek,de van 1 "állandó" diák, és oda nemkell más.
Van még a Rébusz Isk.Szöv. : Ők "földműves" munkát adnak,as : Címerezés
( Személy szerint, 1x voltam 1napot az a 7óra alatt dolgoztam kb 4.5öt = F.szom telelett ott mindennel, szántóföldön, inni nemlehet csak ha azt az adott sort kiszedegetted , amellett a kukorica szúr mindenhol ( ugye hosszúujjúba meg hosszúnaciba kéne lenni.. csak szántóföldön 50fokba, sorra lehet szedni az embereket aki ilyet elvállal.. ) Mellesleg én az utolsó 30percbe, a kukoricát téptem ki tövestől.. szóval ezis kilőve.. más meg nincs.. -
#35213 meg amúgy lvl1-2-3-4 MÉG MINDIG nincs meg nekemse.. és nemis lesz jóideig.. -
koalika #35212 -
#35210 Köszi a meghívást, mennék szivesen.. csak hiányzik 1-2dolog a gépemből..
( Amúgy azért mert jövő hét hétvégén/hétvégéig jön az Xbox *koppkopp*
És a gép kiárulásából van rá a pénz.. )
-
Hungarykum #35209 Icetihi22: Ment Privát -
Stockbauer33 #35208 Ha lesz időd(+kedved) holnap gyerefel este 8-9 körül zsugázni.Kéne segíteni egy nagy család csöpnyi kis fiának(Csicso) a lvl2-3ban :D :D
#35204 Istenéltessen NG -
#35207 DLC2. A hangok mások, a rózsaszín csík is azóta van egyeseknél. -
dark night #35206 sziasztok!
Olyan problémám van,hogy amikor belépek a motoros boltba kidob a játék valamiért stopped workingot ír ki.
Mi lehet a baj? -
#35205 Üdv!
Miért van az, hogy ha most újraraktam a játékot nem lettek jók a hangok.
Tehát a Nissan GTR-nek nem az a hangja mint eddig, a Porsche-nek nincs Porsche hangja, valamint a burnout csík rózsaszín? -
#35204 Nem szoktam hozzászólni az itt folyó – szerintem értelmetlen – vitákhoz, de most nem bírom megállni:
Olvassátok el figyelmesen:
"sziasztok tokent rendelnék. de nem találom hogy sms-be hol lehet vagy én vagyok vak vagy ugy nem lehet.? köszi a segicséget "
A srác sziasztok token-t szeretne rendelni. Egy ekkorka írásba elhelyezett kb. 8-9 helyesírási hibát, nincs a mondatainak sem eleje, sem vége, nincs központozás, stb... (lásd: #35195)
Az vesse rá(m) az első követ, aki ezt egy pillanatig is komolyan tudja venni és szalad segicséget nyújtani.
Ilyenformán a "fényképezd le telefonodat..." válasz teljesen helytálló és korrekt volt.
Ugyanitt sziasztok token eladó, 2 SMS/db áron. -
#35203 Valaki még nem harcolt össze egy új unlockos .exe-t a festegetéshez? -
Stockbauer33 #35202 Ez volt Ducki
Nyert is a QA
Kép1 -
#35201 én 2-t tudok mondani nfs world és bf play4free -
#35200 "Mert mi történt megint? "wr6golfusz" kérdezett valamit - ne menjünk bele, hogy butaságot, avagy sem"
És innen fals az egész. Ennyi erővel topikot is nyithatott volna neki - kapta volna is érte a büntit.
Egy csomó helyen ilyen kérdezésért is adnak egyet. Ha nem érted, az egész netikettet nem érted.
Ráadásul ezek egymást gerjesztő folyamatok. Ha, minden alapvető kérdést megválaszol itt vki - tényleg nincs értelme a keresőt/észt használni. Viszont ez a TDU2 topik, nem a Kezdők TDU2 topikja.
Másfél éves a játék, a világ összes nyelvén le van írva minden alap információ - csak rá kell keresni.
Egyébként a kérdés nonszensz volt. Sorolj fel 3 pc-s játékot ahol smsben lehet DLC-t venni. Ha sikerül meg is köszönöm neked az értékes információt.
"Van itt valóban egy olyan "kör", melynek a tagjai fenenagy istencsászárnak képzelik magukat."
Ez igaz.
Itt egy példa: #35069
És még hozzátehetném a visszatérő különböző moderációs és házigazdás beszólásokat.
Kicsit unom már ezt a kettős mércét ami téged jellemez és aminek az iránytűje mindig a neked tetsző irányba kell, hogy mutasson különben jön a durci. Megértem, hogy zavar ha nem érted a pókerosok virágnyelvét, de ha már te is végignézéttel pár szív küldi szívnek képeslapot és videót az idejárókkal, akkor legyen benned annyi, hogy nem küldesz el másokat ok nélkül innen.
Úgy viselkedsz mintha te lennél itt a hg vagy egy moderátor és állandóan ezzel baztatsz Szabit és engem, holott aki ezt ok nélkül állandóan összemossa az te vagy. Van ennek csatornája és az nem itt van.
"Tegye már fel a kezét az, aki még soha (de tényleg soha!) nem kérdezett még butaságot. (ts, te ne tedd fel, te sosem kérdeztél butaságot, tudom ám én azt.)"
Dehogynem. Sőt fogok is, mivel én se vagyok tökéletes. Viszont mindig levontam a megfelelő tanulságokat és nem kezdtem mártírként fasszopózni. -
Stockbauer33 #35199 Ja ja szorulás ellen jó vót.Én pl extra összefostam magam ettől az irománytól.Végre a nagyon okos megírta a tutit :D :D Nem lehet h meló előtt(mert 1 k..g droid) unatkozott aztán bevillantotta a semmit?Temetve van ez a játék.Aki játszik még az ide ír.Meg pár unatkozó faszkalap -
FxRRulez #35198 Ami azt illeti én teljesen egyetértek Geryvel!
Régi motoros vagyok itt, még ha nem is irkálok fel mindennap valamit az oldalra, bár ennek egyik oka pontosan az, amit Gery az előző hozzászólásában kifejtett!
Egyszerűen a szóban forgó fórumozók abszolut nem segítőkészek, rendkívül flegmák és rettenetesen gúnyosak. Sajnos ez a helyzet... No de biztos rengeteget letettek az asztalra azért viselkednek így...
Szomorú ez nagyon kérem... -
#35197 Kedves ts!
Annak is el fog jönni egyszer az ideje, de az nem ma lesz. Azt is elmondom miért:
Nagyon-nagyon jó "wr6golfusz" észrevétele. Csak a nagyságrendet nem találta el. Van itt valóban egy olyan "kör", melynek a tagjai fenenagy istencsászárnak képzelik magukat.
Van köztük, aki buta, mint a föld, van aki rosszindulatú, és van aki csak szimplán nem szeret segíteni. Ki-ki ismerjen magára.
Ennek a körnek a tagjai olyan fenenagy lovon ülnek, hogy azt sem veszik észre, hogy a lábuk nem azért nem ér le, mert olyan magas a lovuk, hanem mert kiment a talaj a lovuk lába alól. És ez itt nagyon nem mindegy.
Nem kell mást tenni, csak visszaolvasni a topikot jó egy évre visszamenőleg. Saccra egy kezemen meg tudnám számolni, hogy egy-egy "újonc" által feltett "buta" kérdésre mikor érkezett érdemi, értelmes válasz. Tegye már fel a kezét az, aki még soha (de tényleg soha!) nem kérdezett még butaságot. (ts, te ne tedd fel, te sosem kérdeztél butaságot, tudom ám én azt.)
Mert mi történt megint? "wr6golfusz" kérdezett valamit - ne menjünk bele, hogy butaságot, avagy sem - amire kapott egy olyan választ, amilyet. Az se volt különösebben jóindulatú, akármennyire is humoros akart lenni, de a mocsok csak utána jött. Olvas már vissza kérlek, hogy élcelődtetek szerencsétlenen. Az egészben a legrosszab pedig az, hogy az élcelődés egyik oszlopa nem más, mint egy moderátor, a házigazda pedig, aki érdemben hozzászólni általában amúgy sem tud életszagú dolgokhoz, most is csak annyira volt képes, hogy megkérdezze tőlem: "nincs-e jobb dolgom >>mit<< ezt beírkálni". (Ezúton kérdezem, neked nem volt jobb dolgod, Szabi?)
Én sem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az, viszont itt egyesekkel ellentétben nem is gondolom magamról, hogy az lennék. Ti is voltatok kezdők, voltatok buták, legfeljebb már nem tudjátok idejét se, annyira szuperokosak lettetek mostanra. Jó lenne, ha ezt mindenki szem előtt tartaná, és jóindulattal fordulna minden új ember felé, ugyanis kívülállóként sajnos nem tűnünk így másnak, mint egy gusztustalan, rosszindulatú bagázsnak.
Most pedig megyek, mert egy buszt már így is lekéstem miattatok.
Szép napot! -
#35196 Én válaszoltam neked.. úgyvélem normálisan.
Tommy : Nemtudom.. nem mostanában.. sőt.. fórumban ittmaradok.. de játszani.. az már kérdéses.. most nyártól mindenképpen melót kell keresnem.. aztán jogsi.. autó.. meg 11.-et elkezdeni.. de meg ugyebár xboxot veszek ( ami lehet hogy jövőhét hétvégén nálam lesz már ) és az elég hosszú ideig nálam lesz.. ( ugye gép helyett ). Ha Xboxod van/lenne esetleg, akkor ott megeshet hogy találkozni fogunk.. de még meglátom hogy ott fogok-e TDU2-zni.. -
wr6golfusz #35195 Sziasztok látom szép vitát csináltam hát ennyi. Mikor regisztráltam ide gondoltam ez jó kis csapat van itt de most vissza olvastam az előzményeket és rá jöttem hogy nem is annyira mert van 1-2 olyan emberke aki azt hiszi hogy ö a sztár,meg ö mindent tud na de sebaj hisz ijen emberek is kellenek. Én utálok vitázni de azért kérdeztelek benneteket hogy hátha van más meg oldás is hogy tokent rendeljek az pedig hogy utána nézhettem volna az is igaz de gondoltam azért van ez az oldal hogy ha valakinek kérdése vagy baja van itt felteheti. ennyi lenne köszönöm többet nem írok nem reagálok semmire. -
#35194 Egyszer megérnénk, hogy egy ilyen piszlicsáré dologban is lenne merszed végre azt mondani, hogy elbasztam. -.- -
#35193 Vagy csak többet kéne művelődnöd...
Most pedig irány az ég alja, jóccakát.
/ON -
#35192 Nincs ilyen szó, amit kerestél az valószínűleg a pofáztok. -
#35191 Magyar. -
#35190 Tőled, mint házigazdától, nem várom el, hogy megértsd a problémát. -
#35189 Bezzeg a te hsz-ed rengeteg információtartalommal bírt.
"Pofáltok"
Ez milyen szó?:DD