40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#35187 Azt hittem történt valami érdekes, de megint csak pofáltok a semmiről...
Moderátort kérek! Ja már van.... -.- -
#35186 Eszem ******* megáll.... agyoniskolázott kölök kinek osztja itt a lapokat? Ilyen helyesírással szerintem elkezdte lefényképezni a telefonját .
A vita elején még én is mást gondoltam, de réti n***er hozzáállása után csak annyit mondhatok: Smithy jó érezted mit kell reagálni a kérdésre -
#35185 Mikor térsz vissza krúzolni? -
Stockbauer33 #35184 Ha nem nyertem vna 126x és nem vtam vna bent a döntőbe kb 200x akkor oké de ííígy?!Na jó nyertem 1et ma is azért nemhőbölögtem jobban de tényleg 10 leosztásból 10x odament neki a zseton.Aki játszott velem tudja h nemcsinálok nagyügyet ebből csak furcsavolt.Előtte az Emma-t daráltamki hasonló módon de őt is a nagytétekkel büntettem ,ez a player meg ...... Na mind1 :D :D -
#35183 Ilyenek miatt felesleges lelépést emlegetni, mivel ez általános probléma bárhova mész mindenhol találkozozhatsz vele.
Golfusz max legközelebb már kettőt rákeres ha vmit akar kérdezni - nagy kaland, a világ talán még hálás is lesz hogy egszer időben leoltották.
-
#35182 Mondjuk ez meg egy kicsit túlzás... -
Smithy84 #35181
Nah, utolsó hozzászólásom, és léptem végleg SG-ről!
A "f .szópo a segitcséget" nagyon szívesen írta! EZ a mondat mindent elárult!
Shelby! IGAZAD VAN! Én elismerem ha hibáztam, mindennek meg van az ideje!
ts! Köszönöm, hogy te átlátod, hogy mit láttam én abban a kérdésben amit wr6golfusz feltett!
Szabi! Akár törölhetsz is!
-
#35180 Mivan itt ,srácok?!
Mennyetek krúzoljatok egyet inkább.. folyton csak a vita van...
WR6Golfusz ( Ami V lenne inkább,de sebaj. :D )
tdu2.com-ra felmész, be loginolsz, és a neved mellett lesz egy kis tallér ,amellett/azon egy " 0 Get More " szócska.. ,na arra klikk,és magától értetődő onnantól!
Amúgy Paypallal lehet kreditet vásárolni csak! -
#35179 Aha és hol határa a lustaságnak? Rózsaszínű csekk? Monopoly pénz? Szép kártya? -
wr6golfusz #35178 sziasztok szeretném meg köszöni minden f .szóponak a segitcséget . Ő gondolom magára ismer Egyébként köszönöm a rendes normális válaszokat -
#35177 De remélem hogy csak fórumon teng túl a humor répa, lehet hogy ez a csávó négyszemközt kiosztott volna egy sallert mert neki máshogy jön le a story. Mindennek megvan a helye és az ideje én úgy érzem. -
Smithy84 #35176
Aláírom! A-Z-ig! Leírhattam volna, hogy hogyan is működik a PayPall... De Uram bocsáss! Lehet én születtem olyan közösségbe, ahol VAN humorérzék, és ha a KÉRDEZŐ elküld a k*rva anyámba elnézést is kérek, de inteligencia is van a világon!
-
#35175 Nonszensz dolgokra olyan a válasz is.
Az biztos nagy probléma hogy kevés katolikus pap tolja itt a game-t és így sok ember nem kapja meg időben a lelki vigaszát/támaszát. -
#35174 Végre valaki átlátja hogy mivan. -
#35173 Ebben is van bőven igazság. Netalántán meg lehet tanulni angolul is és akkor a hivatalos oldalon oda van írva mivel lehet fizetni, mi sem a kisujjunkból szopjuk ki.
De amíg elküldi a picsába a kérdezőt hülyeségekkel, annyi erőből le is lehet írni a normális választ. -
#35172 Rossz hírem van: a világ ennél sokkal nagyobb.
Ellenben a legkönnyebb feltenni hülye kérdéseket - akár százszor is - mint használni az embereknek a kis buksijukat ne adj' Isten a kis szorgos ujjaikat, hogy begépeljék a google-ba mi a pék fasza van egy adott témában és így nem égetik magukat szénné totál nyilvánvaló kérdésekben.
Most lehet jönni azzal kinek mire van ideje, de gondolom a devizahiteles papírjukat vagy a transzplantációs kérdőívüket is hasonló odafigyeléssel kezelték vagy fogják kezelni.
-
Smithy84 #35171
-
#35170 Én két dologból szoktam kiindulni. Ha úgy adja a helyzet akkor magamból, ha úgy adja a helyzet akkor abból amit látok, a többi nem érdekel. -
#35169 Nem csak az SG-n, de normális helyen jóval kevesebbszer fordul ez elő. Nézz rá mondjuk a PHra. -
Smithy84 #35168
Igen!! Humorérzék 5-ös!!
Bennem van a "geciség" mikor csak azért szervezek a krúzokat 21:00 után, hogy Petryx és Keca (csapattagjaim) ott tudjon lenni, mert én is családos ember vagyok, és tudom, hogy hamarabb ők sem tudnak általában ott lenni...
Geci vagyok, amikor fizetek a csapatomnak, hogy kapjanak ts-szobát... (és ezen belül NYÍLVÁNOSSÁ TETTEM EGYET BÁRKI SZÁMÁRA AKI TDU-zik)
Jah, és főleg, hogy (eddig nem vertem nagy dobra) de van olyan akinek megvettem ezt a játékt, mert én megtehetem, neki pedig nem fugja rá...
Nah, üdv az SG-n!... -
#35167 Akkor te még keveset láttál ha csak az SG -n tapasztaltál ilyet. -
#35166 Üdv az SG-n :D -
#35165 Csak PayPallal lehet fizetni. Korábban bankkártyával is lehetett, de megszűntették. -
#35164 Csak azt nem értem, hogy egyes embereknek a vérében van gecinek lenni, vagy ez valami defekt ? Ez a csávó lehet hogy mostanában vette meg a játékát, lehet hogy még a korai évében jár, miért nem lehet neki normális választ adni ? Gondolom kezdőként te már egyből vágtál mindent, LOL. -
#35163 Én is nyertem már zsinórban. Viszont 3 nap 1db !!!! leosztást se nyertem. Lassan széttöröm az egeret -
Smithy84 #35162
Le kell fényképezni először a telefonodat amiről fizetni akarsz! Azt át kell küldeni a tdu2 lapján lévő címre e-mailben, és válaszban kapod a telefonszámot! -
#35161 -
wr6golfusz #35160 sziasztok tokent rendelnék. de nem találom hogy sms-be hol lehet vagy én vagyok vak vagy ugy nem lehet.? köszi a segicséget
-
koalika #35159 Nem, nem ő. Az akiről mi beszéltünk az látja a lapokat, de nem használja fel nyerésre. Eddig mindig még az első háromban sem volt benne. Ezért nem tartjuk Keno-val lényegesnek hogy kiről van szó. Csak akkor fura volt, hogy beült hozzánk a játék közben, de nem nyert soha! Amúgy van ilyen hogy valaki zsinórban nyer, semmi különös. -
Stockbauer33 #35158 Zsuzsi v Kenobi Nem ez az a tag akit irtatok h cheater gyanús? MasterPix?Mert elég gyanusan zsinórba leszedte az asztalt.Durván beletalált a lapokba -
#35157 kibontod a játékot, ajánlott biztonsági mentést csinálni az autókról/felnikről/hangokról és felülírod a file-kat. -
Rainbow15 #35156 És most hogy kell? -
#35155 Régen is ugyanúgy kellett,ahogy most kell.. -
Rainbow15 #35154 Sziasztok
Lehet már tudni, hogyan kell bemásolni az autókat? 1-2 hónapja kérdeztem, akkor még nem tudtátok, hogyan kell kicsomagolni azt a fájlt, ahova be kell másolni. -
Interstate 95 #35153 A régi irányítás beállításom sajnos már nem volt jó, nem tudom hogy azért mert állítva lett, vagy mert én hoztam össze jobbat, de az új beállítás üti nálam az összes előzőt. Persze ez billentyűzetre érvényes, én mindig arra törekszem hogy legyen egy kis kihívás a doboztologatás helyett, és ne legyen annyira akadozott a kormányzás, mert az alaposan lerontja a játékélményt. Azt hiszem siker élményem van.
Közbe meg lemaradtam a hivatalos memorialról, rip Caroll Shelby. :( -
Interstate 95 #35152 A motorokat nem néztem most, de szerintem teljesen ok az összes hangja, remélem nem változtattak. Azért is nyafognak hogy szar a motorok hangja, igaz hogy a Desmosedici RR -nek szinte olyan mint az igazié, de tényleg nem vágom egyesek mit akarnak. Az én DLC2 videóm lett a legnézettebb a youtubeon, így sokan írnak oda, és sajnos látom is őket, hihetetlen a sok csíra agyalása. -
Stockbauer33 #35151 Meg jól elbaszták a Pagani-k hangját.A sok nyafogó szarevőnek mi lenne a jó?Eszméletlen ez a sok k..g kis b..i .És még extra fórumot is nyitottak a sok majomnak ahol mehet a nyifinyafi -
#35150 Jaja, óriási patch. :D
A javított irányításról csak annyit, hogy kb 200 méter után akkorát borultam egy kisebb bukkanót követően 599XX-el, mint előtte még sose.... Ennyi elég is volt mára, inkább modelleztem egy jót. -
#35149 Na most fosom le mindjárt a bokámat.... Mekkora patch vazzee.... -
mark0ba #35148 AMD-m van, de nem fagy. Proci és kártya is az.