40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #35270 Tetszetős darab.Meglátjuk mennyire lesz ellenfele az új Most Wanted-nek -
Interstate 95 #35269 A nagy értékű autók egy része legyen az szuperautó a napjainkból, vagy egy klasszik a múlt évszázadból, garázsban tölti élete nagy részét mint műtárgy. Közben esetleg gazdát(kat) cserélnek, erre már egy hatalmas üzlet épül világszinten. Aki hasonló értékű autót vesz inkább azért veszi hogy üzletet csináljon belőle, mint sem hogy használja, ráadásul nem egy gyűjtőnek több autószalonra való autója van.
Egy 50-60 éves pályára épített Ferrarit, amiből 39 db épült összesen meg nem is tudom milyen formában akarsz használni, korábban kapott egy ilyet (vagy hasonlót) ha jól emlékszem a Top Gear is piros színben kipróbálásra, és nem vállaltak be a műsorvezetők még azt se hogy beleüljenek, a világ legdrágább autós műsorában. Hát ennyi. -
Entex #35267 /OFF
Ha ilyen lenne a TDU2, nem lennének pénzügyi gondjai az Atartinak:
-
Stockbauer33 #35266 A játékban is über drága.Azthiszem 4 millio körül van az ára.Irreálisan drága -
Hungarykum #35265 Nem lenne rossz készlet, de ha már valaki megtud venni több milkóért egy 250GTO-t, akkor azok a kocsik amiket írtál, az csak kis borravaló lenne annak a valakinek kifizetni. :D -
Stockbauer33 #35264 Ja és +1 Aventador-t :D -
Stockbauer33 #35263 Nézd mindenki másként gondolkodik.Csak azért tettembe mert eszméletlen sok pénz egy kocsiért.
Én az árából egy ilyen flottát vennék.
Új S6
Új S7
Új S8
R8 V10 5.2
M550d xDrive
M550d xDrive Touring
X5 M50d
X6 M50d
új 640xd
Porsche 911 Turbo S
Porsche Panamera Turbo S
Porsche Cayenne Turbo S
Ez caklipakli +kerámiafékkel +Bang&Olufsen +HUD +Nightvision stbstb szóval full. 5-600 millió
És marad 1 yachtra :D :D Nem mint egy öreg fostalicskával pöfögök.De ugye mindenki másként gondolkodik -
Hungarykum #35262 Off
Ha az ember nagy nehezen megszerez, főleg egy ilyen híres és egyedi kocsit, az a hülye aki eladja, akár mennyit is adnának / adnak érte.
Ha megtartom, szerintem akkor sokkal többet érek vele, mint a pénzel, mert ugyan olyan kocsim soha nem lesz, max azonos modell, de az nem ugyan az.
Akkor inkább vezetem, minthogy nézzem, hogy más vezeti.
On -
Stockbauer33 #35261 Csak h nemaradj 1edül a múltkori cumiddal Ducki.3 lépéses sakk-matt.Mondanom se kell h 7 oroszhoz ültembe.
Lső
ahogy írtam h sry vova ez jött
hallban
1 órával elötte -
#35260 Na most volt a szerver restart? -
#35259 Olvass má vissza Bééélaaa (#35239) -
mark0ba #35258 Nah, úgy látom kibaszottul felesleges volt koptatni a szánkat direwolf-nak([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=35230]#35230[/URL]), mert baszik jelentkezni, vagy köszönömöt írni akárkinek is... -
#35257 köszi -
Interstate 95 #35256 Úgy tudom PS3 -ra 6 -ikán jelenik meg a DLC2, addig lehet felesleges próbálkoznod. -
#35255 szívesen -
#35254 sziasztok
PS3-on játszok és az a gondom, hiába megyek be a motor boltba, nem engedi letölteni a motorokat a store ból. Tesz vezetésre ki lehet hozni, de mást nem enged. Hiába keresem a store ban a motorokat, nem találni sehol.
köszi -
Stockbauer33 #35253 Off
Nemgondoltam vna
On -
Interstate 95 #35252 Ma délután / este nincs kedve senkinek majd egy motoros cruisehoz ?
Kéne még valamennyi anyag a videómhoz mert lassan elfogy, egy cruise pont ideális lenne a hiány pótlásához. -
Interstate 95 #35251 Ha már volt néhány nagy fan akik azokkal a hulladék szarokkal letoltak egy szigetkört is, eltudom képzelni a maratoni futást is. Van pár hely extra ahol lehet sátorozni ha elfáradnának, vagy akár lestoppolnak egy civilt. NC -
Stockbauer33 #35250 Hátha teljesbe mehetünk ak egy szigetkör gyalog? :D Setleg a puposal(v citroen kacsa) kisér vmi rehabos -
#35249 Készül az OpenWalk 2.0 KATT IDE!, ebben már több házból is ki lehet menni.
UI: a jelenlegi 0.2B verziót sehol se találom a neten :( -
#35248 azért a mezítláb az durva.... -
#35247 -
#35246 Csak lazán :)
-
Interstate 95 #35245 Hosszú szünet után megint tudok dolgozni a motoros videómon, a jövőhéten mindenképpen publikálni szeretném, addig is wait. -
Interstate 95 #35244 Így vágod ? Komoly ! -
#35243 Mindkét gépen fix IP cím legyen beállítva, mndkettőhöz beírva a routeren a port forward. A 3478-as portot is mindkét gép IP-jével. Ha van a routeren port tiggering beállítás, akkor oda is írd be mindkét portot (8889, 3478). Így mennie kell zölden. -
Suprapower #35242 Köszönöm ! :) -
koalika #35241 Stocki gyere be lvl 4-re, mert lvl 3-as asztalnál nincs senki. -
Stockbauer33 #35240 Zsu,Kenobi Csics nemtudok rátok ugrani.Kidobott az asztaltól a server Még próbálkozok azért
-
#35239 Köszi, ezt kipróbáltam, és elvileg működik is. Érdekes, bár nem meglepő módon az először indított játék simán port open-t kap (routeren látom is az upnp forwardot), a másik gépen elindított viszont portrestricted-es lesz. Látjuk is egymást bejelentkezve, és a térképen is játékon belül. Sőt, az először elindított játékban megengedi a másik playerhez joinolást is, de látni nem látszik a másik autó. A másodszor elindított (ami portrestricted-et kap) még a joinolást se engedi, azt írja nem elérhető helyen van másik player -
#35238 PL. ITT! -
Zozzancs #35237 Srácok lehet még valahol kapni? sehol nem találok :S -
#35236 Akkor legyen így. Akkorsem tántorít vissza az Xbox-tól.. -
#35235 Amit eddig megkaphattál az csak aí megerősítő levél, amelyben megköszöni az "értesítést" a Supporthoz. Aztán legalább 3-4-5 nap után érkezik egy levél amely azt közli hogy küldened kell az adataidat arra az emailre amit megadnak. (Ennek címnek kell lennie: [email protected]) Aztán néhány nap múlva kellene kapnod egy új kulcsot.
Nekem már volt dolgom a Supporttal. -
#35234 A support az egyetlen lehetőséged
baztasd őket. -
Petryx #35233 Én poénból felraktam a feleségem laptopjára a játékot, csináltam egy profilt neki és simán felengedett.
Egy CD kulccsal fent voltunk ketten.
Router mögött vagyok én is.
Ja és a port forwarding csak az én gépem IP-jéhez volt adva, mégis simán felment mindkettő. -
mark0ba #35232 Szia ismét :)
Nem tudom, hogy hogy állsz az angollal, ha gondolod lefordítom a második HSZ-t a második oldalon, de szerintem ez a megoldás segíteni fog, van akinek megy több gép egy nettel, van akiknek nem, de szerintem ezzel a megoldással, amit leírt, esélyes, hogy működjön.
üdv.: mark0ba -
mark0ba #35231 Szia, mennie kell, de szerintem minden extra konfig nélkül próbáld meg a dolgot, internet hozzáféréssel, és online csatlakozzatok egymásra. :) Egyébként jó autózgatást, biztos jó lesz így családosan krúzolgatni a fiaddal :) -
#35230 Sziasztok!
Megvettem fiamnak is a játékot, hogy tudjunk együtt autózni, de nem akar összejönni. Router mögött ülünk egy lanon, upnp működik. Hogy tudom elérni, hogy az a szerencsétlen 8889-es UDP port mindkettőnk gépére forwardolódjon? Egyáltalán megy ez a game több játékossal ilyen környezetben?