14488
prostreet
  • DarkSector
    Szerintem egyik játékot sem kéne piszkálni, mert ugye itt nem sokan vannak, akik élőben indultak már Versenyen ilyen kocsikkal..
    Úgyhogy nagy összehasonlításokat a hozzáértők mondhatnának.
    Meg ugye ezek játékok!!!
  • BaLeeX
    Kíváncsi leszek erre a játékra. Ez is olyan idióta árkád autókázás lesz töréssel kiegészítve mint az eddigi NFS részek vagy egy kormánnyal is jól játszható szimulátor?
  • DarkSector
    Igen..
    Én erről nem vitáznék, mert sok versenyző meg azt vallotta, hogy a GT-vel szokott otthon "gyakorolni"...
    Úgyhogy annyira nem lehet árkád azé.
  • [Walaki]D`Lair
    Játszottam vele. Kormánnyal. Árkád.
  • DarkSector
    Én trabantot szerettem volna, de az sincs.
  • kovecses
    Látom E30 a hangulat felelős továbbra is...helyes... :-D
  • Jacek
    Meg veletlenul sem volt cel a hogy atom szim legyen a GT sorozat, a simulator ugyanis reteg jatek!!! nagy eladasokat nem lehet vele produkalni!! En peldaul hatodiknak reggeltem a vilagon LFS-re amikor eloszor meg lehetett venni tobb evig nyomtam, szim buzi vagyok:)

De kurva jol szorakozom az GT/Forza sorozattal is, amit ok hoznak konzolra annal tobb nem kell!! szorakoztato ez a lenyeg...

A simhez meg merhetetlen ido kell hogy a toppon legyel:)
  • Laceeka213
    Fordulj az EA-hez :)
  • bepe79
    Az Audi R8-at miert hagytak ki az NFS: ProStreet-bol?
  • DarkSector
    Elnézést hogy közbe szólok, de azért még annyival kiegészíteném, hogy én meg még néhányan PC-n és konzolon is nyomjuk...
    Nem kell határvonalat húzni a két játék közé..
    A haverom sokat LFS-ezik, mert jó a fizika, meg ha jól emlékszem akkor törik az autó..
    De ha nem driftelni akar, hanem GT versenyeket menni közel 600-700 autóval, és 25 pályán akkor át ül az ember a GT4 elé mondjuk, mert ebben az verhetetlen...
    És az hogy nem törik a GT5-ben a kocsi, azt gondolom vágja mindenki.

Én azt mondom, hogy mindenki azzal nyomjon ami szerinte a jobb, és nem érdemes ezen vitázni, hisz ahány ember, annyi stílus és annyi izlés...

UI: fel kéne nyársalni azt, aki betette ide a rublikába ezt a tetves nagy fekete szöveget..
    Ráadásul pont az alján kéne látnom, hogy éppen mit írok..
    Tisztelettel megkérném az illetőt, hogy legalább akkor a tetejére tegye....
    Vagy középre!
    Előre THX.
  • DJ Skyline
    egyértelmű, hogy aki csak konzolon játszik, annak nem lesz lehetősége kipróbálni az LFS-t, meg ilyeneket, aki meg csak PC-n, az meg nem fogja kipróbálni a GT sorozatot! felesleges ezen vitázni, mint írtam lejjebb, mindenhol meg van az adott etalon, ami ellen felesleges vitát szőni, mert tényleg jó!
  • REAKTOR
    Én meg azt mondom menny átt a ps3 as topikba ,aztán ott írhatod a hülyeséged, ha nem vetted volna észre ez itt pc részleg ,nfs topik.
  • SimaSuna #3272
    te az 576nak hiszel..én az SGnek és a HWSWnek
  • DJ RUSH99
    Ezt már leírtam jópárszor.. de elég felnézni pl az 576 oldalára,és ott szimatolni,lehet hallgatni a véleményeket:)
  • DJ RUSH99
    Jobban is éreztem magam,egész máshogy álltak hozzám az illetők:)
  • DJ Skyline
    na ki(k) szerint? :)
  • DJ RUSH99
    jav.: gamek
  • DJ Skyline
    az íratlan szabályok azok íratlan szabályok, ezt mindenki tudta anno abban a bizonyos topikban! most már nincs meg ott sem az a közösség sem ott, széthullott a topik!
  • DJ RUSH99
    Kicsit nézz jobban utána,hogy ki(k) szerint a legjobb game az általad említettek,és ki(k) szerint a GT sorozat és társai.. segítek: Nem az M3 Challange-s tábor fog nyerni:)
  • DJ RUSH99
    őőő.. ez az a rész amikor össze kell fosnom magamat? bocsi de nem megy:) pá idióta
  • DJ RUSH99
    Én tapasztaltam már egy másik fajta magatartást is sg-n.. volt 1 megszokott közösség,pár ember,és újakat egyszerűen nem akartak maguk közé ,,engedni,, addíg basztatták míg 1 sor anyázás után arrébb állt.. velem is megesett,de láttam,hogy mással is ugyanezt játszották.. szanalom
  • bepe79
    Nem csak az SG-sek szerint igazi szimulator a BMW M3 Challange, az LFS, a GTR1, GTR2, RBR, stb, hanem a HWSW-sek szerint is, a kulfoldi forumozok szerint is vilagszerte.. Akkor mindenki hulye?
  • DJ Skyline
    régen is csináltak jó játékokat, jó fizikával, a kornak megfelelően, és meg volt mindenki elégedve vele! pl NFS 1, senki nem mondhatott rá semmit 95-96 tájában, mert baromi jó volt! NFS 5 sem szimulátornak lett behírdetve, mégis jó fizikával volt ellátva, néha észnél kellett lenni, nem menni mint a meszes! csak NFS-nél ezek az idők úgylátszik már eljárta :| (csak hogy valamennyire on is legyen már)
  • Pepsi Twist
    na szevasz tavasz sztem ha így folytatod 1-napon belül már halálfej lesz a neved mellet na csövi
  • Csabesz6
    istenem a sok ovizs:-c
  • DJ Skyline
    van igen, csak vannak magányos botladozó beilleszkedni nem tudók, akik néha szétverik mindezt! :|
  • DJ RUSH99
    Terep2-t anno toltam:DD
  • DJ RUSH99
    Te aztán kurvára tudod:) Inkább menj tolj le egy üveg pepsit,biztos serkenti az amúgy elég gyenge agyműködésedet

Skyline: Félreértesz.. nem azt mondtam,hogy abban az értelemben a realizmus része mint az autó irányítása.. mondom a RÉSZE..érted?Azért ha nem egy szar pixelkockát terelgetsz az út közepén,hanem egy olyan autót ami megközelítőleg teljesen azonos az igazival külsőre,inkább elhiszed,hogy valóság mint játék,nem?:)
  • SimaSuna #3256
  • SimaSuna #3255
    akkor nem játszottál még sem a CRCvel sem a TEREP2vel..és sem pedig az 1NSANE gaméval...mit hagytál ki..
  • Pepsi Twist
    addig bezárni míg ki nem jön a demó... a házigazda meg a bannerba tájékoztat minket az új infókról....
  • SimaSuna #3253
    lényeg a lényegben..
    a GT (bár konzol!) LFS, GTR 1-2, RBR Szimulátor..
    NFS a Juiced és a Street Racing Syndicate ARKÁD!!
    fogjátokmá fel..
    VRSDMnek igaza van..a szimulátor gaméhoz AGY kell..
    Setupok..tudás h milyen kereket teszel fel a pályára..hogy állítod a kerékdőlést..mennyi üzemanyaggal mész..
    NFSbe ijen sose lesz..
    hiába villognak itt a csilli villi szélcsatornával..semmit nem fogsz vele érni...

Szimulátort CSAK kormánnyal élvezet igazán vezetni..
    ARKÁDOt meg billel..esetleg joypaddal..

Vitát belehet fejezni..és egyúttal a topikot is 1 hétre bezárni -.-
  • DJ Skyline
    attól jobban veszed be a kanyart, vagy mi? :) biztos gyorsabb leszel ha bekapcsolod a HDR effektet _:ASDSDA
  • Pepsi Twist
    Ez télleg hülye... (18-25 között? sztem csak 14 alatt..., azon csodálkozom hogy még anyucikáék nem külték ágyba...)
  • DarkSector
    A gran turismo valóban nagy odafigyeléssel készül.
    És próbálják finomítani, de azért az sem egy tökéletes szimulátor..
    Például driftelésnél néha mintha jégen csúszna előre a kocsi..
    és hiányolom azt, ami asszem az első 2 részben volt, hogy fékezésnél és kanyarodásnál nem mozdul el rendessen oldalirányba az autó..
    Tán a kamerakezelés...
    Na mindegy..
  • DJ RUSH99
    Fórumközösség?? SG-n?:) Akkor te ezek szerint még nem láttál más fórumot mint sg
  • V43 1105
    Mekkora egy szánalmas h*lyegyerek vagy -.- Sajnálom, hogy vannak olyan emberek, mint Te akik rombolják a fórum közösséget, szal gratulálok gyík arc ^^
  • DJ RUSH99
    A látvány is az élethűség része
  • DJ RUSH99
    Kirágtad?Gondolom már ideges voltál a sok OFF miatt
  • DarkSector
    Igen..
    Ez a lényeg. Aki szimulátort akar, az nem fog nagyon törődni a pixelekkel...
    Aki meg csak játszani szeretne, az meg ugye látványt és könnyed kezelhetőséget szeretne...
    Nem mondom, hogy a látvány fontos, de az is sokat dob egy játékon..
    "valamikor a látvány kell az élethűséghez"