14488
-
#3284 Szerintem egyik játékot sem kéne piszkálni, mert ugye itt nem sokan vannak, akik élőben indultak már Versenyen ilyen kocsikkal..
Úgyhogy nagy összehasonlításokat a hozzáértők mondhatnának.
Meg ugye ezek játékok!!! -
#3283 Kíváncsi leszek erre a játékra. Ez is olyan idióta árkád autókázás lesz töréssel kiegészítve mint az eddigi NFS részek vagy egy kormánnyal is jól játszható szimulátor? -
#3282 Igen..
Én erről nem vitáznék, mert sok versenyző meg azt vallotta, hogy a GT-vel szokott otthon "gyakorolni"...
Úgyhogy annyira nem lehet árkád azé. -
[Walaki]D`Lair #3281 Játszottam vele. Kormánnyal. Árkád. -
#3280 Én trabantot szerettem volna, de az sincs. -
#3279 Látom E30 a hangulat felelős továbbra is...helyes... :-D -
#3278 Meg veletlenul sem volt cel a hogy atom szim legyen a GT sorozat, a simulator ugyanis reteg jatek!!! nagy eladasokat nem lehet vele produkalni!! En peldaul hatodiknak reggeltem a vilagon LFS-re amikor eloszor meg lehetett venni tobb evig nyomtam, szim buzi vagyok:)
De kurva jol szorakozom az GT/Forza sorozattal is, amit ok hoznak konzolra annal tobb nem kell!! szorakoztato ez a lenyeg...
A simhez meg merhetetlen ido kell hogy a toppon legyel:) -
Laceeka213 #3277 Fordulj az EA-hez :) -
#3276 Az Audi R8-at miert hagytak ki az NFS: ProStreet-bol? -
#3275 Elnézést hogy közbe szólok, de azért még annyival kiegészíteném, hogy én meg még néhányan PC-n és konzolon is nyomjuk...
Nem kell határvonalat húzni a két játék közé..
A haverom sokat LFS-ezik, mert jó a fizika, meg ha jól emlékszem akkor törik az autó..
De ha nem driftelni akar, hanem GT versenyeket menni közel 600-700 autóval, és 25 pályán akkor át ül az ember a GT4 elé mondjuk, mert ebben az verhetetlen...
És az hogy nem törik a GT5-ben a kocsi, azt gondolom vágja mindenki.
Én azt mondom, hogy mindenki azzal nyomjon ami szerinte a jobb, és nem érdemes ezen vitázni, hisz ahány ember, annyi stílus és annyi izlés...
UI: fel kéne nyársalni azt, aki betette ide a rublikába ezt a tetves nagy fekete szöveget..
Ráadásul pont az alján kéne látnom, hogy éppen mit írok..
Tisztelettel megkérném az illetőt, hogy legalább akkor a tetejére tegye....
Vagy középre!
Előre THX. -
#3274 egyértelmű, hogy aki csak konzolon játszik, annak nem lesz lehetősége kipróbálni az LFS-t, meg ilyeneket, aki meg csak PC-n, az meg nem fogja kipróbálni a GT sorozatot! felesleges ezen vitázni, mint írtam lejjebb, mindenhol meg van az adott etalon, ami ellen felesleges vitát szőni, mert tényleg jó! -
#3273 Én meg azt mondom menny átt a ps3 as topikba ,aztán ott írhatod a hülyeséged, ha nem vetted volna észre ez itt pc részleg ,nfs topik. -
#3272 te az 576nak hiszel..én az SGnek és a HWSWnek -
#3271 Ezt már leírtam jópárszor.. de elég felnézni pl az 576 oldalára,és ott szimatolni,lehet hallgatni a véleményeket:) -
#3270 Jobban is éreztem magam,egész máshogy álltak hozzám az illetők:) -
#3269 na ki(k) szerint? :) -
#3268 jav.: gamek -
#3267 az íratlan szabályok azok íratlan szabályok, ezt mindenki tudta anno abban a bizonyos topikban! most már nincs meg ott sem az a közösség sem ott, széthullott a topik! -
#3266 Kicsit nézz jobban utána,hogy ki(k) szerint a legjobb game az általad említettek,és ki(k) szerint a GT sorozat és társai.. segítek: Nem az M3 Challange-s tábor fog nyerni:) -
#3265 őőő.. ez az a rész amikor össze kell fosnom magamat? bocsi de nem megy:) pá idióta -
#3264 Én tapasztaltam már egy másik fajta magatartást is sg-n.. volt 1 megszokott közösség,pár ember,és újakat egyszerűen nem akartak maguk közé ,,engedni,, addíg basztatták míg 1 sor anyázás után arrébb állt.. velem is megesett,de láttam,hogy mással is ugyanezt játszották.. szanalom -
#3263 Nem csak az SG-sek szerint igazi szimulator a BMW M3 Challange, az LFS, a GTR1, GTR2, RBR, stb, hanem a HWSW-sek szerint is, a kulfoldi forumozok szerint is vilagszerte.. Akkor mindenki hulye? -
#3262 régen is csináltak jó játékokat, jó fizikával, a kornak megfelelően, és meg volt mindenki elégedve vele! pl NFS 1, senki nem mondhatott rá semmit 95-96 tájában, mert baromi jó volt! NFS 5 sem szimulátornak lett behírdetve, mégis jó fizikával volt ellátva, néha észnél kellett lenni, nem menni mint a meszes! csak NFS-nél ezek az idők úgylátszik már eljárta :| (csak hogy valamennyire on is legyen már) -
#3261 na szevasz tavasz sztem ha így folytatod 1-napon belül már halálfej lesz a neved mellet na csövi -
#3260 istenem a sok ovizs:-c -
#3259 van igen, csak vannak magányos botladozó beilleszkedni nem tudók, akik néha szétverik mindezt! :| -
#3258 Terep2-t anno toltam:DD -
#3257 Te aztán kurvára tudod:) Inkább menj tolj le egy üveg pepsit,biztos serkenti az amúgy elég gyenge agyműködésedet
Skyline: Félreértesz.. nem azt mondtam,hogy abban az értelemben a realizmus része mint az autó irányítása.. mondom a RÉSZE..érted?Azért ha nem egy szar pixelkockát terelgetsz az út közepén,hanem egy olyan autót ami megközelítőleg teljesen azonos az igazival külsőre,inkább elhiszed,hogy valóság mint játék,nem?:) -
#3256 -
#3255 akkor nem játszottál még sem a CRCvel sem a TEREP2vel..és sem pedig az 1NSANE gaméval...mit hagytál ki..
-
#3254 addig bezárni míg ki nem jön a demó... a házigazda meg a bannerba tájékoztat minket az új infókról.... -
#3253 lényeg a lényegben..
a GT (bár konzol!) LFS, GTR 1-2, RBR Szimulátor..
NFS a Juiced és a Street Racing Syndicate ARKÁD!!
fogjátokmá fel..
VRSDMnek igaza van..a szimulátor gaméhoz AGY kell..
Setupok..tudás h milyen kereket teszel fel a pályára..hogy állítod a kerékdőlést..mennyi üzemanyaggal mész..
NFSbe ijen sose lesz..
hiába villognak itt a csilli villi szélcsatornával..semmit nem fogsz vele érni...
Szimulátort CSAK kormánnyal élvezet igazán vezetni..
ARKÁDOt meg billel..esetleg joypaddal..
Vitát belehet fejezni..és egyúttal a topikot is 1 hétre bezárni -.- -
#3252 attól jobban veszed be a kanyart, vagy mi? :) biztos gyorsabb leszel ha bekapcsolod a HDR effektet _:ASDSDA -
#3251 Ez télleg hülye... (18-25 között? sztem csak 14 alatt..., azon csodálkozom hogy még anyucikáék nem külték ágyba...) -
#3250 A gran turismo valóban nagy odafigyeléssel készül.
És próbálják finomítani, de azért az sem egy tökéletes szimulátor..
Például driftelésnél néha mintha jégen csúszna előre a kocsi..
és hiányolom azt, ami asszem az első 2 részben volt, hogy fékezésnél és kanyarodásnál nem mozdul el rendessen oldalirányba az autó..
Tán a kamerakezelés...
Na mindegy.. -
#3249 Fórumközösség?? SG-n?:) Akkor te ezek szerint még nem láttál más fórumot mint sg -
#3248 Mekkora egy szánalmas h*lyegyerek vagy -.- Sajnálom, hogy vannak olyan emberek, mint Te akik rombolják a fórum közösséget, szal gratulálok gyík arc ^^ -
#3247 A látvány is az élethűség része -
#3246 Kirágtad?Gondolom már ideges voltál a sok OFF miatt -
#3245 Igen..
Ez a lényeg. Aki szimulátort akar, az nem fog nagyon törődni a pixelekkel...
Aki meg csak játszani szeretne, az meg ugye látványt és könnyed kezelhetőséget szeretne...
Nem mondom, hogy a látvány fontos, de az is sokat dob egy játékon..
"valamikor a látvány kell az élethűséghez"