14488
-
#3244 Elférsz benne nyugi,ha erre voltál kiváncsi -
#3243 Ezeknek magyarázhatod... -,- az egész világ elismeri,de a nagy SG-sek nem:) -
#3242 és 1 jó darabon hiányzik a kerítés... -
bacow #3241 de azt azért hozzá kell tennem hogy az nfst nem akarom fikázni ez is egy nagyon állat játék imádom -
#3240 Erre csak azt tudom mondani, hogy nagy az isten állatkertje .. -
#3239 nem jellegű, az is! :) a grafika meg már mind1 ebben az esetben, meg annyira nem csúnya szerintem, sőtt! -
bacow #3238 hát srácok aki azt mondja hogy GT sorozat az egy árkád játék és semmi köze a simulátorhoz az vagy nagyon hülye és totál nem ért hozzá már bocsi vagy még életében nem játszott vele de az az egy tuti hogy a világ legjobb szimulátora és ezt már nem egyszer be is bizonyitotta -
#3237 Akkor ne olvasd,nem kérte senki -
#3236 PC és konzol, trabant és polszki! mind a kettőn játszol, mind a kettőt vezeted, lényegében ugyanaz, de különbség az van! :) de nem is értem, vezettél már autót? honnan tudod milyen vezetni a Saleen S7-et, vagy E92 M3-at? -
#3235 Pff most forgasd ki a szavaimat,ez már tényleg nevetséges,nemigaz,hogy nem érzed -
#3234 Hallod, nem akarsz átmenni másik topicba?:O Mer ez asszem Pro Street, és baromi unalmas a te baromságaid olvasni -
#3233 Egyébként Darksector is a GT-re szavazott,szal matekkorepetálás is rád férne kicsit:)
NAh részemről ennyi,mert már unalmas -
#3232 épp magad ásod alá. JÁTÉK :] a GT játék akar lenni, mig a "mi fos szimjeink" a valósághoz közelednek :]
ültem már GT-s autóban egy próbakör erejéig (nem. nem én vezettem sajnos) mondom GTR2 és meglássátok :] -
#3231 Szimulátorról van szó akkor lehet hogy igazad van..
Én nem ültem még ilyen autókba soha..
De egy játék az legyen szép és irányítható...
Nálam a GT az mindkettő esetben megfelelt...
BMW m3 szerintem egy demo-nak megteszi...
GT legends-hez nem volt szerencsém...
LFS az valóban szimulátor jellegű, de piszok csúnya....
És RBR meg egy ralli játék..
Én nem ismerem a ralli autók viselkedését, de nekem a WRC volt egyedül kezelhető...
én azzal játszottam többet...
Ez csak vélemény. -
#3230 Pff.. lol
Szerintem Európa 98%-a ( lehet keveset mondtam) a GT-t választaná,vannak akik tudják mi a játék fogalma nem csak a levegőbe szövegelnek:)
I love OFF
Még1 kis OFF: Hittérítsen téged a f*om -
#3229 szerinted 1 szavazat, szerintünk. nemtudom 5-6, demokratikus köztársaság, köszönjük nyertünk. OFF VÉGE.
/tényleg hagyjuk, ha neked az jön be játsz azzal, de minket ne próbálj meg hittéríteni.
[apro]ja és valakinek ez nem egy ***** site, ha neked ennyi és az íratlan szabályait se tartod be nemtudom mit keresel itt. -
#3228 Az viszont akkor elég szomorú... GT-t pc-re:)) -
#3227 Nem értem minek ezért sírni non-stop? kifaszt érdekel? De most komolyan.. bejön az ember erre a tele*t sg-re és minden egyes fórumban van legalább 1,rosszabb esetben több idióta aki folyamat csak károg,hogy ne offolj ne flémelj stb.. nincs jobb dolgod? Az utcán nem mész oda minden emberhez aki beszélget,hogy ne offoljon?NEm értem egyszerűen mit kell ezen izgulni.. lassan abból áll össze az off,hogy ,, NE OFFOLJATOK MÁÁ!!,, -
#3226 Szerintem a szimulátorok szimulátora a Gran Turismo sorozat,és nem azért mert GT megszállott lennék vagy hasonló,hanem mert egyszerűen ez az igazság... de gondolom nincs konzolod,látszik a véleményedből:) -
#3225 ne keverjük a PC-t a konzollal szerintem, mint ahogy a zöldséget sem a szerszám osztályon találod! :) ott az az etalon, itt meg LFS és társai! ennyi -
#3224 de nem értem minek teleoffolni a topikot? -
#3223 és ki nem szarja le hogyha szebb az új GT?. nem akarok felesleges munkát csinálni szabinak.
de ha te még mindig azt mondod, hogy a lentebb említett GTR-LEGENDS-BMWM3-Richard...-LFS nem a legrealisztikusabb játékok a piacon akkor valami tényleg nincs rendbe a fejedbe. :] az NFS arra jó hogy 300al szágudlj irreálisan, ezért mókás.
a fentebb említett szimulátorok meg arra, hogy odafigyelj, és AGGYAL.TUDÁSSAL.TAPASZTALATTAL.ÉSSZEL játsz, szerintem megtaláltam a hiba forrását.
jah és ismétlem, a GRAND TURISMO? ÁRKÁD ha teszik ha nem tetszik, árkád az bizony, amit egy joypaddal elvezetsz, az biztosan nem szimulátor eleve itt kezdődik a probléma szerintem. az meg hogy grafikába milyen hát hót telibeszarom ha egyszer nem úgy viselkedik az autó ahogy neki kéne, vagy ha úgy viselkedik akkor azt az előre leprogarmozott automatikus segítségek teszik, nem az hogy én mit nyomok.
vitaáznod felesleges . -
#3222 Az NFS-nél jobb persze,de mondjuk a két játék nem is egy kateg.. én arra gondoltam,hogy egyesek szerint az M3 challange és az LFS még a gran turismo-nál is jobb... hát nem tudom sírjak vagy nevessek:) Szerintem inkább ők nem látták még talán képről sem a gamet,nemhogy nem játszottak vele,minthogy én nem ültem még kocsiban:) -
#3221 Én játszottam a 4 résszel, és láttam az 5.-et..
NFS az csak másodhegedűs lehet..
juiced, meg egy kalap szar!!! -
#3220 Nem én rinyáltam hogy jaj nekem off,meg szabi segíts,szerintem magadnak tedd fel a kérdést:)
Darksector: végre valaki akinek van szeme meg egy kis agya:) -
#3219 jav.: nem volt kerek -
#3218 Mond te télleg beteg vagy, esetleg gyógyszeres kezelés alatt állsz? -
#3217 GT5-höz képest ez semmi...
A Gran Turismo 5 kb 10x szebb és jobb ettől... -
#3215 Valahogy nekem az egész game kerek volt.. a hangok is tisztára meg voltak gajdulva,stb... egyébként ok,ingyen kaptuk köszi meg minden,de attól még nem teccik:) -
#3214 ott kezdődik, hogy a BMW-s játék az ingyenes, szóval örülni kéne, hogy ingyen kaptunk egy jó játékot, szép grafikával! -
#3213 már csak mondom h a BMW M3 Challenge GT Legends FIZIKÁRA épül!!!
Szimulátor: LFS/ GTL / GTR 1-2 / RBR
Arkád: NFS / Juiced
vitatkozni felesleges [pont] -
#3212 bepe,skyline:
Nemtudom,én valahogy egyiktől sem dobtam hanyatt magamat.. az LFS-el sokáig multiztam is,az mondjuk jó volt,valóban egész realisztikus,de szerintem pl a csúszkálás egyáltalán nem életszerű... a grafika meg elég kezdetleges,de ez most mind1.. az M3 challange pedig egy vicc szerintem.. valahogy nekem inkább egy GT az etalon,mint ilyen kezdetleges játékok.. de kinek a pap,kinek a papné -
#3211 Mivan beázott a nacid?:) Fáj az off? -
#3210 !!!!!ELÉG MÁR AZ OFFBÓL, SZABI CSELEKEDJMÁR!!!!! -
#3209 GTR2 mond valamit? PC-s piacon az egyik legjobb! ott van még az LFS, GTL, Richard Burns Rally, és a többiek -
#3208 Semmi nem emlitheto egy kalap alatt a BMW M3 Challange-el, a Live for Speed-el, es a GTR 1/2-vel. Ezek igazi szimulatorok, ellentetben az altalad emlegetett Gran Turismoval, es ellentetben az NFS-el, Juiced-el, stb. arkad game-ekkel. Jobb, ha tudod, hogy auto-viselkedes teren a BMW altal gondozott BMW M3 Challange van a topon, annal tobb fizika nem lesz a kozeljovoben egyetlenegy PC-s game-ben sem. Aki az M3 Challange-et fikazza, az vagy eleteben nem ult meg autoban, vagy nem tudom... -
#3207 Egyébként meg miről beszélsz? legjobb szimulátor motor? PFFFFFFFFFF
Akkor gondolom a Gran Turismo 1,2,3,4 és a készülő 5 elbújhat eme remek játék mellett
lol -
#3206 Hűha,köszönöm szépen,hogy nem kapok feketepontot
szánalmas ovi módszer -
#3205 Attól,hogy te el vagy ájulva tőle,nekem talán nem kell.. és nem kell rögtön lámázni,hihetetlen mennyi itt a köcsög... szerintem siralmas.. pont -
#3204 és akkor még engem faszlámázik, de nem intézkedek warntéren. külképp lexxxom :] jah, ha majd nfs-t meguntad gyere gtrbe és meglátjuk mi ez a nagy hozzáértő száj.