Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No de hát semmi gond, sok rajongó még messze nincs annyi idõs, hogy kocsija legyen, csak néha apuci oda egendi õket ülni a kocsiba vezetni és onnantól õk már szakértõk. 😊
Na jól van, végülis jót mosolyogtam rajta.
A játék egyébként akár mág lehet jó is. Az utobbi részek után már erõsen ráférne a sorozatra egy vérfrissítés és némi arculatváltás.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
az egész gém fogadni mernék hogy a griftingre lesz rákattanva
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
"A legjobban a vezetés élményét mindig a NFS adta vissza."<-----!!!!!!!!!!!! LOLOLOLOL
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
lol uj beveszamakanyartháromszázzaltudokvezetni juzer<#wow2>#wow2><#wow3>#wow3>
#504...
"A cucc PC-re, Xbox 360-ra, PS2-re, Playstation 3-ra, Nitnendo Wii-re, valamint NDS-re és PSP-re idén novemberben jelenik meg."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu
sztem SLICK jó lenne
most vki más legyen má
vhol fél évig könyörögnek, mert ráférne a topicra a rendbetétel
azt le se szarják, aki már ki tudja hányadszorra ír nekik
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak legyél itt sûrûn és töröld ami nem ide illik, ennyi.
én nem is probálkozok, eddig soha nem válaszoltak a leveleimre az SG-sek (mármint akik az adminjogot adják)..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
esetleg mitn tavay sept 2 én egy ps2 es techdemo...
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
a videóban a verseny az az U2-bõl ismert Street X-re hasonlít csak jobb kivitelben.. Ejj azokat de nem szerettem :c

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
És ez a hivatalos kép mehet a bannerba szerintem.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Pain is inevitable. Suffering is optional.