14488
-
#3324 nem azt mondtam hogy a g25 csoda, ha szar a software alá. mondtam g25 és egy jól megírt sim. akkor nem fog késni, ha igen, akkor egyéni szocprob. -
#3323 most megy nálunk házi bajnokság..
C5Rel megyek (C6R-t nemakarták engedni:( )..nagyon el kell találni a pálya setupot..
néha 1-2 tizeden! múlik a dolog.
most hogy ebben az NFSben mennyit ér a szél csatorna..pff szvsz SEMMIT
tegyük fel kis pisti elmegy új EVO 8asával tuning műhelybe..raknak rá spoilert..2 lökhárítót..és kész..220 helyett megy 230at..és nem voltak szél csatornában..felesleges parasztvakításnak tartom..
még az Autosculpt hagyján..bár a Kalgonban soxor nem úgy látszódott a dolog ahogy én csináltam...
de mind1..
a régi NFS őrültek tudják mi a jó...
BMW M5..kinidiak Park..rendőrös üldözés :D -
#3322 Bezony -
#3321 Ja és ne felejtsük al a toca-t sem, nagyon szeretem. Annak a kormánykezelése is király, a holtjátéktól kezdve az érzékenységig mindent be lehet állítani. -
Szabi1991 #3320 nincs is 375 a GTR2 ben, de a saleent + a Mc12-t nehezebb pályán tartani-.- -
#3319 Nem kell túlozni. NFS fan vagyok és simán megbirkóztam a gtr-el is. Amúgy a kedvencem mai napig az f1 challange... -
#3318 Igy van. Na végre valaki megmondja a frankót. Nem szoktam kamuzni. -
#3317 En anno nyomtam a GTR2-ot, Ferrari 375-ossel. Tenyleg nagyon-nagyon nehez, az NFS rajongok az elso 3 kanyar valamelyikeben ugy elszallnanak benne, mint a huzat. En ha nagyon koncentraltam, volt olyan, hogy 2-3-4 kor alatt sem hibaztam. Ertem ez alatt, hogy nem csusztam le a palyarol, nem mentem neki a masiknak, stb. De [email protected] nehez a 375-ot a GTR2-ben uton tartani. Meg a tobbi verdat is. -
[Walaki]D`Lair #3316 NFS-nek sajna szar a kormánykezelése, játszhatatlan kormánnyal... -
[Walaki]D`Lair #3315 Live For Speed -
#3314 G25-töm van.
Késik.
Hoppá. -
#3313 Na erről van szó..
És egy 50e-es kormányon már akkor sem csodálkoznék, ha beszélne... -
#3312 Ok még megkereslek valszeg privátba és egyeztetünk... -
#3311 De van már hír:
MÉG NINCS DEMO... -
#3310 wirágbóltból leveszed..tolhatjuk is hamán keresztül..
-
#3309 Én értem a szimulátor rajongókat.
És annyira nem vágom, mert egy 18-20e-es kormánnyal tudtam csak kipróbálni...
De az késett a NFS-ben...
Úgyhogy egy szimulátornál lehet hogy másképpen van, de itt aról van szó, hogy NFS-ben szar a kormánnyal...
És NFS nem szimulátor...
És aki nem szimulátorral akar játszani, az NFS-el játszik, meg a többivel..
Legyen látvány meg könnyű irányítás! Én például nem szeretném el...aszni az utcsó kanyart, csak azért, mert nem a valóságban megszokottan fordítom a kormányt vagy ilyesmi...
Ott van a Halálos iramban film..
Semmi v.alapja az egésznek...
De ez kell a népnek...
ha valóságot akarok, akkor beülök a kocsiba, és elmegyek autókázni...
Megj.:
Idegesít ez a fekete ba..ott nagy felirat!!!!!!!!
HELP!!!!!! -
#3308 arról volt szó, hogy próbálják picit nehezíteni a helyzetet, és valamenynire szimulátor szerűségre csinálni a játékot, valószínüleg a tervezők is belátták hogy tele van a világ tökének azzal hogy micsoda szuperszar lett a régen olyan nagy nevű NeedForSpeed.
Ez magyarul azt jelenti hogy a kocsik picit valóságszerűbben mozognak majd, de maradunk az árkád szinten.
na meg is lett a hitetlen részleg invitálva a gtr2 topikba egy "kihívásra". kormány vs bill.,
G25 meg nemtudom most pontosan 50 és környéke (rég nézte) -
#3307 demoról nincs hír véletlen? -
#3306 Ezt említettem asziszem, hogy sok forintér vannak kormányok, amik jobbak...
De azért bebaszna, ha billentyűvel 40mp-es eltérés lenne...
De az 100% hogy NFS-ben jobb a billentyűzet..vagy még faxább az analóg joy...
És ez ugye NFS...topic...
De benne lennék egy ilyen GTR-es dologban, csak nekem még nincs meg a játék...
De ha meglesz, akkor visszatérhetünk rá..
Amúgy vifíl forint a G25? -
#3305 1 játék 2 orció?..
Arkádot senki se tesz szimulátorrá..és fordítva sem :) -
#3304 de most mirol van szo nem ugy volt hogy lessz a pro streetnek arcade es simulator valtozata marmint beallitasok teren ??? -
#3303 igaz rosszul fogalmaztam vmilyen szinten. a lényegen nem változtat.
Kormány és kormány között is van különbség.. Hát persze, h nem mindegyik egyforma, na meg vezetési stílusra is más. Le merném fogadni, hogy volt egy apró tapasztalatod kormánnyal tolni egy pár játékot.. Vélhetőleg nem ment az elvárásaid szerint, ezért nálad a kormány negatívum..
Amúgy tök felesleges ezen vitatkozni.. Senkinek sincs igaza ezen a téren! Mindenki azzal játszik amivel tanult/megszokta. Nem kell erőltetni at ami amúygse egy.. Lehet, hoyg enekd nem jön be a kormány, de mi van ha több millió embernek meg mégis az vált be?
Jelenleg ennyit... -
#3302 helyes!
de ha már GTR2..várunk mindenkit szeretettel..esetleges próbára...
szivesen csinálok szerevert 5-6embernek..meglátjuk mi sül ki belőle :) -
#3301 vegyél G25öt, ülj le elé egy simulátorral, és hidd el nem fog késni :]
az hogy az árkád játékok kormánnyal való irányítása... nah az tényleg csak bohóckodás. de pls próbálj meg egy GTR-be billentyűvel menni :] míg az alap köridő. 1:50 te mész majd. 2:30-at akár hogy is mész...
hülyeséget ne beszéljünk. -
#3300 Hála a jó égnek. -
#3299 Gondolom már néhány embernél elhalványult a játék és valóság közti határ...
Valszeg egy FPS sem lesz soha élethűbb irányítás szempontjából, ha egy pisztoly van a kezedben, mert szar mozogni vele és pontatlan és valszeg még sok hibája van..
Egyenlőre még a játékoknak korlátai vannak!!!!
-
#3298 Valszeg azért mert a valóéletben nincs késleltetés...
no comment -
#3297 Te nem figyelsz oda valszeg egyedül..
Ez egy játék..te
Nem valóság...!!!!!! -
#3296 Nem tom jól végig gondolod e mit írsz.. Mert ez marhaság a szó szoros értelmében :S
Akkor az autókat mért nem joystikkal meg gémpaddal vezetik??????????
Úristen mekkora szánalom van itt.. De okoskodjatok nyugodtan.
-fav -
#3295 Szabad hely: 8,1 giga
Erre kiváncsi leszek gondolom 2 rétegű DVD OMG -
#3294 áá de majd ha megjelenik majd azt is :-P -
Gondolom nem a PRO Street-et... -
#3292 Haverom gamepad-al nyomja laptopon, egész jó. -
#3291 A probléma az, hogy mondjuk 150-nél már egy játékban akkora sebesség van, hogy egyszerűen nehezen lehet időbe reagálni a kanyarokra... -
#3290 Nem az a kérdés hogy megy e hanem hogy hogyan megy! Mekkora a reakcióidő, mennyire állítható a holtjáték, az érzékenység, stb...
Kormányok még nem jók, még a legdrágább logitech sem az igazi.
Billentyűzet (egyenlőre)! -
#3289 Race 07 is faszán megy korival:D -
#3288 Joy meg billentyű, ha komolyan és pontossan kell versenyezni..
kormány egyenlőre még csak hülyéskedésre jó..
A komolyabb szerkezeteknek meg megvan az ára... -
#3287 Pontosan. Én az F1 Challangen és az Rfactoron kívül egy játékot sem játszom kormánnyal ,mert sokkal szarabb úgy. Később reagál, a köridők is sokkal rosszabbak mint billentyűzettel.... -
#3286 Arra azért kíváncsi lennék h nálad mi számit szimulátornak ha ez nem.. hiszen GT -ről mindenki tudja h felső kategóriába tartozik szimulátorok terén! -
#3285 Kormánnyal soha egyik játék sem lesz jó..
Én a kormányok esetében mindig a reagálási időben vettem észre csúszást, ezért soha sem lesz jó..
NFS nem szimulátor!