14488
-
#7229 ezt tanúsítom, hogy jön maxal.. ha esetleg dsl-je van kapcsolja ki a torrent feltöltést. mert az visszafoghatja csúnyán. -
at16 #7228 figy nekem ennyivel jön nemtudom mi lehet a gond esetleg nem töltesz vmi mást közben?. jaj ugyan miért csináltam meg volt photoshoppal nemtudommár valaki irta. -
#7227 nekem csak 950-es átlaggal:) -
#7226 Ezért is írtam, hogy nem említhető egy napon a TDUval :) Aki játszott a TDUval online, az nagyon jól tudja ezt :)))) -
#7225 Soha nem fog vele menni. (Nekem is az van) -
#7224 oké, egyetértünk ;) Konzolos dolgot csak azért vetettem fel, mert rengeted "gond" szokott lenni a PC-s játékokkal: telepítés, akadozik a grafika, esetleg régi alkatrészek, nincs rá pénz stb. De nem akarok ilyen irányban elmenni és én személy szerint semmmiért nem adnám a PC-met :)) -
#7223 kinek mik az igényei.. nálam kicsit magasabban van a léc... -
#7222 jó játékos módjára: első verseny lévén rögtön találkoztam az oszloppal. front flip egyből sikerült, eszembe jutott egy új játékmód bevezetése ha már "Wheelie competition" is van. nyomtam neki egy restartot, erre jött megint az intro. megpróbáltam lenyomni esc-kel, nem nagyon sikerült így hát mindig végig kell nézni. később kinéztem a mappájába, és mit látok? Azt hogy ez a szar az esc lenyomására képeket csinál. Hát normális ez? Az oké hogy játék közben nem, hanem előhozza a pause menüt na de kérem. Persze amikor később már eredményeket akartam lefényképezni akkor már nem működött az esc-es módszer...hihetetlen -
#7221 Most jöttem rá nekem ez a játék nem teccik.... -
#7220 torrentel próbálkozz havernek 600k val jött. -
#7219 nekem 25-50 fole nem megy! -
#7218 hallod szerintem a helyedben meg huzodnék 1 jo darabig mig le csendül a dolog!!! -
#7217 a hardwired-ről nekem 700-al jött -
#7216 akkor senki sem tud mondani olyan linket ahonnan min 500kb/s-es sebesseggel jonne lefele?
-
#7215 fx5200 as al próbálta már vki??? -
#7214 Végre, ez egy nagy plusz pont :) -
#7213 no: lejött, kipróbáltam: grafika szokásosan gyönyörű de az irányítás picit gáz: speed challenge módban szvsz nem kanyarodik a kocsi, grip race-nél pedig ha kanyarodok, magától befékez a kocsi :(
a nézet sem az igazi: miért van az ha gyorsítok távolodik a kocsi, ha fékezek újra közel jön....engem nagyon zavar :( -
#7212 ti még ki se próbáltátok???:S -
#7211 tudod ,photoshop ,és mindjárt többnek tűnik
Egyébként a demo-ba van tuning ,vagy autosclupt? -
#7210 jo neked, nekem mert nem jon annyival?
-
ZsirosKenyer #7209 Itt már lehet. Persze nem a legkönnyebb de azért jó móka felkenni a sziklákra az enemyt ;) -
#7208 Mozilla forever :P -
at16 #7207 http://images.netbag.hu/20071103/23031812738.jpeg
ha ez neked 25-26kb/s akkor oké -
#7206 Ki lehet lökni az ellenfeleket, mint az u2-ben vagy egyáltalán nem MW és Carbon beton effektus? -
#7205 aham, köszi -
#7204 tudod ,csak viszonyítás kérdése
ui:gamershell.com -
#7203 Más telepítés is van folyamatba....vagy mi...ttalán aztakarja ,hogy zárj be minden mást!
(ui: nfsu2 + mw = ) -
#7202 én most írtam először és nem akarlak megbántani... -
at16 #7201 "egyébként ez a forum nem egymás ócsárolására való egyszer már lezárták egy időre.." ez igy van de megint én kapok és nem is én kezdtem. hát persze hogy én kapok fejmosást hiszen uj vagyok. köszi. -
#7200 25-26 kb/s max sebesseg neked akkor csak sajnalni tudlak
XD -
#7199 szerintem pont a MW lett az egyik leggyengébb.....NFSU és NFSU2 a legjobb :D:D:D
juteszembe ha ezt a hibaüzit kapom akkor mi lehet a gond??? visszakerestem de még nem írta senki...
#7187 van egy öcsém és tudom hogy egy 6 éves gyerek nem ír ilyeneket....ha valóban 6éves vagy akkor eljött a lefekvés ideje :)
és egyébként ez a forum nem egymás ócsárolására való egyszer már lezárták egy időre.... -
#7198 egy szóval nem oltottalak le, mondtam h igazad van -
#7197 gamershell.com (nem ftp ,de ha felférsz egy szeróra onnantól már sinen vagy) -
at16 #7196 ftp://data2.hardwired.hu/pub/windows/games/demos/nfsps_pcdemo.exe
nekem innen még mindíg max-al jön -
#7195 Vagy mondjuk ajándék út bann-földre -
at16 #7194 na de most komolyan ki kezdte? én az előbb leírtam h tetszik meg stb .. te meg egyből off, leoltasz -
#7193 amugy vmi normalis ftp-rol nem lehet tolteni ezt a szart? -
#7192 Csak én várom jobban mióta ademó kijött és próbáltam? -
#7191 büszke lehetsz rá
na fejezd be az off szítást mert a végén mindenki miattad fogja megjárni -
#7190 hasznalok idm-et, ie-t mar vagy egy eve nem!