14488
prostreet
  • RAZOR27
    ez még viccnek is rossz (ja és ez nem cset....)
  • opel astra 16v
    egyetértek énis!
  • at16
    igen 6 éves vagyok de több eszem van mint neked az tuti ! hoppppppp
  • RAZOR27
    Lehet ,hogy újjat mondok ,de van akinek nem tetszik (többekközt nekem - kövezzetek meg)
  • tommyg
    lele :)
  • at16
    amugy csak leírtam megint hogy mit gondolok mert mások is vannak itt fennt most ahogy látom és hátha nekik is tetszik a játék. de neked egyből le kellett szólnod
  • tommyg
    10 bizony vagy még annyise :)
  • tommyg
    jóvan b+ hülye vagy, sg bugról nem hallottál még??? mondjuk sztem azt se tudod mi az a bug
  • RAZOR27
    10 éves? ..akkor már világos.......
    ui: ismétcsak válasz gomb!
  • at16
    úristen ne hazudjál már az előbb azt írtad hogy: "jóvan eztmár leírdat egyszer" legalább magadnak ne hazudnál
  • at16
    jaj bocsájtss meg uram nem láttam azt a gombot 1000 bocsi várj elmegyek a boltba és veszek egy szemüveget.. mindenbe bele kell kötni? ha csak poénnak szántad akkor oki xD
  • tommyg
    nagyon gyorsan vegyél vissza ezt nem az a fórum ahol keménykedni szoktál, semmit nem módosítottam, mennyél és jáccál a fasza játékoddal, amúgy tényleg ideje lenne megismerkedni a válasz erre gombbal, 10 éves kis lepkefing
  • RAZOR27
    a "válasz erre" gomb luxus cikk manapság?
  • at16
    LOL át módosítottad te gyökér
  • tommyg
    most az egyszer igazat adok oszt akkor is felháborodsz...öcsém az a gyerek
  • at16
    JUJ ember te még mindíg itt piszkítod a levegőt? el sem mentél a géptől délután 2 től igaz? de jó neked
  • Rage47
    c&c-ben a Westwood találta ki sztem
  • tommyg
    igazad van
  • at16
    :) én nem értem, hogy senkinek se tetszik pedig nagyon jóra sikeredett sztem. én is végignyomtam az összes NFS et de sztem a Most Wanted és ez viszi a pálmát (részben mert nappal játszódik)
  • Gerbill
    Bizony. Mondjuk ezek a béna EA játékvideók, amikor mindenki a kamerába beszél, mintha én lennék az, nekem a C&C-ben sem jöttek be
  • grolko
    off

vagy OPERA-t, v FIRFOX-ot!!!????????????
    Felejtse el mindenki az IE-t könyörgöm!

ON
  • RedRiot
    "extra ficsör.kell hozzá némi bele élés.hagyni kell hogy magával ragadjon a story,ugy mint a gta-kban."

Hmm, de a GTA-nak a sztori volt a lényege. Egy NFS-nél meg legyen extra fícsör a műszerfal-nézet, ne a nyomi átvezető videók. :) Jó kis 3d cockpitek, és belső hangok, nyikorgások, zörgések ahogy átmegyek a úthibákon, ilyesmik - akkor lenne beleélés. :)
  • grolko
    jah, amúgy a minimum gépigány az milyen már?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

mit művel egy olyan gépen? 0,000002 frame/h?
  • razz
    szedd ftp-röl
  • kulabácsi
    hogy nem használsz letöltésvezérlőt?
  • sharpwrz
    sziasztok!
    Én mikor elkezdeném letölteni a gamedemot valamiért befagy a böngészőm!
    Mi lehet a bajom?
  • tibiszabo
    Egyet értek egy rakás SZAR volt de szerintem a full se lesz jobb!!
  • Endiman
    köszi
  • crazyclone
    hardwired
  • grolko
    szedd innen
  • grolko
    eza a demo szar volt, de az az 1 bíztat, hogy az a csapat csinálta aki a Most Wanted-et, a Carbon egy fos volt, ezt tudjuk! Viszont ha kedvem támad egy kis arcade száguldásra, a MW-et veszem elő még mindíg... REMÉNYKEDEM!
  • Endiman
    lécci adjatok egy gyors,működő torrent linket mert már tiszta ideg vagyoook
    !!

gamestar bedugult, hcgameren még fennt sincs!!
  • razz
    high-on fél kocsit lelehet bontani.
  • razz
    extra ficsör.kell hozzá némi bele élés.hagyni kell hogy magával ragadjon a story,ugy mint a gta-kban.
  • vzoole
    Ne hagyd ki a Porsce-t semmiképp!
    Sőt én is feldobom a notira, és végignyomom megint amokor nem itthon vok.
  • Gerbill
    Arra még azért kíváncsi vagyok, hogy a high törés beállításánl van e törésmodell, vagy ott is csak libeg 1-2 műanyag burkolat?
  • DarkSector
    Háát ha még ez lenne a legnagyobb gond...
  • Bucser
    Ezt nem értem... autós játékba minek sztori??? Én már a MW-ban is hánytam ettől a keménykedős videoktól meg ettől a kitaélált sztoritól... a Driverben okés hgy van sztori vagy a GTA-kban, de az NFS-ben?? mi a tökömnek az?
  • DarkSector
    Miért?
  • Bucser
    nem kellett várni... borítékolható volt előre:D Persze a 10-14 éveseknek jó lesz életük első autós játékának:D

RedRiot: jahh sahjnos az EA nagyo sok jó online kezdeményezést ölt meg idő előtt. kb olxyanok voltak ezek mint a commodore. jó megoldások, de túl hamar. az EA helyében újraéleszteném őket... (mind a mechwarrioros online próbálkozásukat (BT3025 asszem a címe) meg a motor city online-t.