14488
-
#7189 ez még viccnek is rossz (ja és ez nem cset....) -
opel astra 16v #7188 egyetértek énis! -
at16 #7187 igen 6 éves vagyok de több eszem van mint neked az tuti ! hoppppppp -
#7186 Lehet ,hogy újjat mondok ,de van akinek nem tetszik (többekközt nekem - kövezzetek meg) -
#7185 lele :) -
at16 #7184 amugy csak leírtam megint hogy mit gondolok mert mások is vannak itt fennt most ahogy látom és hátha nekik is tetszik a játék. de neked egyből le kellett szólnod -
#7183 10 bizony vagy még annyise :) -
#7182 jóvan b+ hülye vagy, sg bugról nem hallottál még??? mondjuk sztem azt se tudod mi az a bug -
#7181 10 éves? ..akkor már világos.......
ui: ismétcsak válasz gomb! -
at16 #7180 úristen ne hazudjál már az előbb azt írtad hogy: "jóvan eztmár leírdat egyszer" legalább magadnak ne hazudnál -
at16 #7179 jaj bocsájtss meg uram nem láttam azt a gombot 1000 bocsi várj elmegyek a boltba és veszek egy szemüveget.. mindenbe bele kell kötni? ha csak poénnak szántad akkor oki xD -
#7178 nagyon gyorsan vegyél vissza ezt nem az a fórum ahol keménykedni szoktál, semmit nem módosítottam, mennyél és jáccál a fasza játékoddal, amúgy tényleg ideje lenne megismerkedni a válasz erre gombbal, 10 éves kis lepkefing -
#7177 a "válasz erre" gomb luxus cikk manapság? -
at16 #7176 LOL át módosítottad te gyökér -
#7175 most az egyszer igazat adok oszt akkor is felháborodsz...öcsém az a gyerek -
at16 #7174 JUJ ember te még mindíg itt piszkítod a levegőt? el sem mentél a géptől délután 2 től igaz? de jó neked -
#7173 c&c-ben a Westwood találta ki sztem -
#7172 igazad van -
at16 #7171 :) én nem értem, hogy senkinek se tetszik pedig nagyon jóra sikeredett sztem. én is végignyomtam az összes NFS et de sztem a Most Wanted és ez viszi a pálmát (részben mert nappal játszódik) -
#7170 Bizony. Mondjuk ezek a béna EA játékvideók, amikor mindenki a kamerába beszél, mintha én lennék az, nekem a C&C-ben sem jöttek be -
grolko #7169 off
vagy OPERA-t, v FIRFOX-ot!!!????????????
Felejtse el mindenki az IE-t könyörgöm!
ON -
RedRiot #7168 "extra ficsör.kell hozzá némi bele élés.hagyni kell hogy magával ragadjon a story,ugy mint a gta-kban."
Hmm, de a GTA-nak a sztori volt a lényege. Egy NFS-nél meg legyen extra fícsör a műszerfal-nézet, ne a nyomi átvezető videók. :) Jó kis 3d cockpitek, és belső hangok, nyikorgások, zörgések ahogy átmegyek a úthibákon, ilyesmik - akkor lenne beleélés. :) -
grolko #7167 jah, amúgy a minimum gépigány az milyen már?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
mit művel egy olyan gépen? 0,000002 frame/h? -
razz #7166 szedd ftp-röl -
#7165 hogy nem használsz letöltésvezérlőt? -
#7164 sziasztok!
Én mikor elkezdeném letölteni a gamedemot valamiért befagy a böngészőm!
Mi lehet a bajom? -
tibiszabo #7163 Egyet értek egy rakás SZAR volt de szerintem a full se lesz jobb!! -
#7162 köszi -
#7161 hardwired
-
grolko #7160 szedd innen -
grolko #7159 eza a demo szar volt, de az az 1 bíztat, hogy az a csapat csinálta aki a Most Wanted-et, a Carbon egy fos volt, ezt tudjuk! Viszont ha kedvem támad egy kis arcade száguldásra, a MW-et veszem elő még mindíg... REMÉNYKEDEM! -
#7158 lécci adjatok egy gyors,működő torrent linket mert már tiszta ideg vagyoook
!!
gamestar bedugult, hcgameren még fennt sincs!! -
razz #7157 high-on fél kocsit lelehet bontani. -
razz #7156 extra ficsör.kell hozzá némi bele élés.hagyni kell hogy magával ragadjon a story,ugy mint a gta-kban. -
vzoole #7155 Ne hagyd ki a Porsce-t semmiképp!
Sőt én is feldobom a notira, és végignyomom megint amokor nem itthon vok. -
#7154 Arra még azért kíváncsi vagyok, hogy a high törés beállításánl van e törésmodell, vagy ott is csak libeg 1-2 műanyag burkolat? -
#7153 Háát ha még ez lenne a legnagyobb gond... -
#7152 Ezt nem értem... autós játékba minek sztori??? Én már a MW-ban is hánytam ettől a keménykedős videoktól meg ettől a kitaélált sztoritól... a Driverben okés hgy van sztori vagy a GTA-kban, de az NFS-ben?? mi a tökömnek az? -
#7151 Miért? -
#7150 nem kellett várni... borítékolható volt előre:D Persze a 10-14 éveseknek jó lesz életük első autós játékának:D
RedRiot: jahh sahjnos az EA nagyo sok jó online kezdeményezést ölt meg idő előtt. kb olxyanok voltak ezek mint a commodore. jó megoldások, de túl hamar. az EA helyében újraéleszteném őket... (mind a mechwarrioros online próbálkozásukat (BT3025 asszem a címe) meg a motor city online-t.