14488
prostreet
  • tiburon26
    aztis odairtam nagyokos hogy a crysis erős mediumon akadásmentesen fut a gépemen!ebből még te is(bár nem biztos)gondolhattad volna hogy nem 20ezres vga-m van!szarul optimalizált szar az egész demo ugy ahogy van!
  • tiburon26
    örüljön az EA ha jókedvembe letöltöm valameik torrent oldalrol a játékot!
  • Rodman6
    Az jó vicc hogy a grafika az 1999-es HL-hez hasonlít :-) Lehet hogy nem cseréltél gépet sem azóta? :-) Egy okos játékos tudhatná hogy ma normális grafikát legalább 60.000 ft-os videókártyával fog látni, de még az is kevés... szerintetek miért vannak az alsó és felső kategóriák? Ne egy mezei 20.000 ft-os kártyával fogj bele, sokkal kevesebb árnyékolási+rajzolási techniákat támogatnak, ráadásul tetűlassúak. A gépetek nem ér annyit mint egy normális videókari.
  • AntiHero
    100000000 éve tudjuk. Sajna ettől nem jobba játéK:)
  • Locna
    Akkor viszont félre értettük egymást, én az élményről beszélek, írok.
    Biztosan vannak akik nem értenek velem egyet, de ez a game a demo alapján meg sem közelíti az edig megjelent NFS részeket.Első érzésem az volt mintha valamelyik új TOCa- val nyomnám, pedig a többség (beleértve a felylesztőket is)fennhangon hirdetik: "ez nem szimulátor"

Hát igaz, ez nem az, de még következő résznek is soványka

Személyemnek nagy csalódás!
  • tiburon26
    westernes FPS-t aszongya...
  • czky
    Így legyen! :D
  • VRSDM
    erre a motorra te mit akarsz? fps-t? szerintem nem bír el, 256nál nagyobb textúrákat se :]
  • Dave0092
    Remélem a kövi nfs, az egy ug3 lesz, hűen az ug1 ug2 hez, jol megcsinálják :S
  • czky
    Na, hát ez egy szar. Laggol a 2. pálya, csúnya a graf és rohadt szar az irányítás. Ja meg még akad is. Csak gratulálni tudok a készítőknek. Kapják be! Kár, hogy Most Wanted óta nem készült normális NFS!
  • Rodman6
    Ezt már szeretem! Elfogadható gépigény, gyönyörű grafika. És végre ismét egymástól különálló pályák, nem pedig nagyváros. Újra régi a NFS!
    Egyedül a belső nézetet hiányoltam, az első 4 részben az is volt. Tanulhatnának ebből a többi játékfejlesztők mert más játéknak brutál gépigénye van és alacsony részletességben is csak kockákat lát az ember. De ebben... elképesztően jól meg van csinálva. Ugyanerre a motorra el tudnék képzelni egy jó westernes FPS-t, plusz GTA-klónt esetleg jó kis kamionszimulátort.
  • tiburon26
    ja és a törések!miféle törések könyörgöm!lehullik a spojler max a motorháztető!röhej!
  • RAZOR27
    mazsola YEAAA!
  • Diodi
  • Locna
    Asszem egyről beszélünk!
  • RAZOR27
    én dettó
  • VRSDM
    "ennek ez NFS-nek semmi köze az előző részekhez."

már régóta nincs köze az egésznek az nfs-hez. erre akartam kitérni.
  • RAZOR27
    Én aztmondom ,az nfsU részektől már csak egy húzónév....onnantól már nem is volt a régi jó nfs....(mondjuk ez nem kizárólag negatívum ,mert pl.: az U2 és az mw az jó volt)
  • tiburon26
    ...ugyanis megtaláltam az oszlopot még a legelején!mivel nagyon akadt kicsit visszavettem a beállitásokbol!itt ért az első meglepi!high vagy low opcio!köztes nincs!na mondom ok!akkor minden low!legkissebb rezolusön!a változás abbban nyilvánult meg hogy a grafikárol az 1999es half-life jutott az eszembe a szaggatás viszont megmaradt!10-15 perc állítgatás és ugyanennyí játék után uninstall!
    következtetés!-játékélmény:2/10
    -grafika:2/10
    -irányitás:3/10
    a játékért 110ft nem adnák nemhogy 11000-et!
    marad a crysis,cod4!
  • Locna
    Kifelytenéd pontosabban!
  • Diodi
    A DEMO magyarul is játszható!!!

A magyarítás már benne van a demóban.
    Át kell nevezni 3 fájlt :

A Program Files / Electronic Arts / Need for Speed ProStreet Demo / LANGUAGES
    mappából ki kell másolni egy üres mappába a 3 magyarítást tartalmazó fájlt:

Hungarian_Frontend, Hungarian_Global, Hungarian_InGame

Azt a 3 fájlt az alábbira kell átnevezni az üres mappában :
    English_Frontend, English_Global, English_InGame

Az átnevezett 3 fájlt pedig vissza kell másolni a "LANGUAGES" mappába, de
    előtte ajánlott kimenteni valahova a 3 eredeti angol fájlt.

Mivel ez csak a DEMO és nem a teljes játék, ezért néhol írhat ki hibás szöveget (MISSING), de annak túl nagy jelentősége nincs.
    A lényeg, hogy magyarul lehet játszani.

Ha később angolul is akar valaki játszani, akkor az eredeti angol fájlokat vissza lehet másolni.
  • VRSDM
    az általad említett részeknek nincs köze az NFS részekhez :]
  • Locna
    Üdv!

Ne is haragudjon akinek tetszik ez a demo, de szerintem ennek ez NFS-nek semmi köze az előző részekhez.
    Ez megint csak egy nagy kamu, az eladhatóságért.
    Törésmodell meg miegymás!? Ugyan már, szinte semmi újítás nincs benne, én személy szerint azt mondom, maradt volna a törhetetlenség csak dobtak volna össze megint egy Most Wanted, vagy Hot pursuit2 szintű játékot.

Ez szinte élvezhetetelen, az irányítás valami kezdetleges PS1 játékhoz hasonló, a grafika meg mintha 2-3 évvel ezelőtt járnánk, nyers, színtelen, semmitmondó!

Kérdem én: ezen dolgozgattak ennyit? ennél még a Carbon is jobb volt, pedig az asztán igencsak ugródeszkának készült.

Én személy szerint biztossan nem veszem meg, pedig vártam mint a messiást.
  • tiburon26
    kiprobáltam a demot,mondom ennyit megérdemel,miután olvastam itt minden hüjeséget hogy ilyen szar meg olyan állat!elsőre persze minden beállitást feltoltam max-ra!gondoltam crysis simán fut erős mediumon-nehogymár egy nfs fogjon ki rajta!elsőre sokminden nem derült ki...
  • RAZOR27
    A géped adatai kissé bűzlenek....(és a bűznek kamu szaga van ,tudnílik)
  • tommyg
    te meg akkor oktass ki másokat
    amúgy az már fenyegetés amit írtam? szar ügy ha annak veszed
  • VRSDM
    mire van az offtopic? arra amit ő csinál... szabály. majd ha modi leszel akkor fenyegess.
  • tommyg
    na még a másik topikba elnézem ezt a stílust, de itt fejezd be
  • RAZOR27
    Én nemmertem kipróbálni az fx5600 -asommal
  • Dominic901
    Én nem vágtam magam hanyatt a demo-tól mert nem lehet tuningolni
    de összességében nem rossz csak a törést nem tuttam megnézni mert kifagy ha maxra veszem a törést
  • Bucser
    leszedtem kipróbáltam és del kösz nem kell megint a sínautó és dobozfizika... A grip modeban olyan mintha sínautó lenne (anno az NFSU.ban ez akkor jelentkeztt ha már agyon volt tuningolva a kocsi) A Dobozfizika meg a speed mód fícsörje. NA ez meg olyan mintha nem autóval mennél hanem egy dobozzal...
  • Leky
    Kiprobáltam és nem estem tőle hanyatt.
    A TDU grafikáját nem éri el a gépigénye szerintem indokolatlanul magas. Nagyon nagyot kellett volna ahhoz alakítania, hogy a Test Drive Unlimitedet megverje ami most nem sikerült neki. Talán majd legközelebb.
  • VRSDM
    és kitérdekel hogy te hogy szedted le? -_-
  • lemongrass
    hát, srácok, én 2 max-os letöltést próbáltam 375Mb-nál feladták... /de lehet, h nem a Mega Manager-en keresztül kellett volna szednem/
    Maradt a torrent! onnan aránylag hamar lekaptam!
    és megvárom a teljes játékot... már csak 240 óra és 5 perc! :D
  • tommyg
    de képet linkelni azt ne tudsz ja és kibaszott szar a gépet a helyedbe elvinném a méh-be talán kapnál érte egy 100-ast
  • gduck
    "Intel Core 2 Quad Q6600 12GHz"

Nekem 23Ghz-en ketyeg! Nem kéne procit cserélned? :D

UI: 4x3=12,ez igaz is lehetne, de egy programozó és hekker nem így számolna ;)
  • VRSDM
    [center]szvsz te az egsé lámája vagy -_-

/hivatásos hekker nem keveredig sg-re, főlegnem pro-street topikba - főleg nem dicsekszik azzal amit tud. menj hekkeld meg inkább a géped. a barátnőd helyett :D
  • ferryt
    ferryt vagyok a hivatasos hekker. Tudok irni hello worldot c-be. Van egy nagyon jo gepem, vele alszok minden nap. Isteni szereto...

• at16
    http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes_link.php?id=1667&link=1

innen is maxxal jön nekem
  • sharpwrz
    t/online dsl-em van! Tudtommal mast nem toltok!