14488
-
#9873 Egyébként egy sprint versenyen volt olyan, hogy felhajtottam 350el egy dombocskára, erre jött be a lassítás, h én kocsikám forog jobbra, aztán pont a talpára esett, és nyomtam tovább külső kamerával lassításban :D Picit bug, de nagyon jó érzés volt :D (Mondjuk mikor szemből mutatta kocsit, akkor nehezebb volt irányítani :P) -
#9872 Legalább ne dicsekedj, ha már te is csiteltél :D -
#9871 fél mérföld:11mp körül
negyed mérföld:6-7 között,esetleg 8 eleje. -
Nagy01 #9870 Milyen időt mentek dragban?Mondjuk te Willi Betz? :D -
#9869 Az árakat kicsit elírtad Dual Layeres DVD az 250ft (Philips tok nékül..)
Csak gondoltam kukacoskodom -
#9868 Drag biciklim
1090LE és rohadt sok nyomaték,de 403-nál nem megy többet. -
#9867 hát figy ha nincs 200kbyte akkor feltöltöm szarom le a felbontást:D -
#9866 LEgközelebb mégnaagyobbat bazmeg -
amdopteron #9865 hello vki mondja már meg hogy hogy a rákba kell ezt játszani ezt a játékot mert már 4jére csinálom ugyan azt a 4 versenyt nem tudok mást csinálni vmi nevada szart kell csinálnom !egy gyors magyarázást nem bánnék vkitöl kapnék köszi -
#9864 ha lehet karrieren kívül akko bennevagyok:D -
#9863 figy én nem találtam karrieren kívül "saját autó" cuccot mint az előző részekkben nincs is olyan vag én vagyok a hülye?:S:S:S -
#9862 HAJSZA gépem:852LE,818NM-nyomaték
DRAG gépem:752LE,1001NM-nyomaték
SPRINT gépeim:BMW M3 E46 az első638LE,592NM-nyomaték,második:BMW M3 E96 659LE,629NM-nyomatéktovábbá van 1 ford mustang gt-m '06-os amit monro-tól a drag királytól nyertem el és egy reac team-es drift pontiac GTO-m(az új tipus) -
pyropyropyro007 #9861 A versenyek legvégén azt a versenyt a RAY nevezetü ember ellen (Mitsubishi Evo X) megnyerte már valaki ? :)
-
#9859 uygan azt a szint nehéz a festékek közül ujra megtalálni -
#9858 nem tudom hogy ti észrevettétek de én igen:D ha pl fényezésnél kiválasztom hogy elsö lökhárito vagy hátso és annak a szinét pl legyen zöld megváltoztatom és utána karosszéria fényezés az legyen piros és ezt igy elmentem és a késöbbiekben már nem modositható ha egy egységes szint szeretnék mert akkor vagy a karosszéri lesz sötétebb vagy a lökhárito:D -
Szabi1991 #9857 van kedvetek egy kis Tuning Versenyhez ? :D
pl. márkák szerint kéne tuningolni, kezdésnek, Acurát vagy Hondát :))
mindenki tehet a gépéről 1 képet, aztán ha van 6-7 gép, akkor csinálok hozzá szavazóizébizét, és lehet rá szavazni :DD
aki nyer annak a gépe lesz kint a fejlécben :D
(a képeket a garázs topikba tegyétek.. link) -
Szabi1991 #9856 ha nincs saját Drift-Drag-Grip géped, akkor az alap géppel mész, ha veszel sajátot, akkor mehetsz azzal :D -
BIZ0906 #9855 Hogy lehet saját verdával menni? Mindíg az ilyen alapszart adja be. Mit kell elérni, hogy saját verdával menjek? -
#9854 Valaki?!#9848 -
#9853 nekem 960le-s chargerem VOLT és nem állt kékerékre de most 750 lovas új tipusu A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT NEM AZ 56_OS SHELBY HANEM AZ ÚJ szal 750 lovas 1001 nm nyomaték és 268métert 2 kerekezek vele:D:D:D -
Silent Knight #9851 nem feltéltenül kell dual layert venned, ha kötsz egy kis kompromisszumot (ém már régóta ezt teszem), mégpedig azt, hogy ha lésőbb telepíteni akarod, újra lesz pluszban annyi hely, hogy felférjen az image a hépre. a folyamat. alcohol 120% kell hozzá, fogod a képet, berakod virtualba, alcohol indít, lemezkép készítés, a képfájl elkülönítése minden ... itt a 4GB-t válaszd (akár cdre is írhatod, akkor értelemszerűen 700mb kell) megadod a helyet ahová aképet rakja és indít, készít neked a progi egy 4gs és egy kb 500 megás fájlt, ezeket már 2 dvd-re vígan kiírjatod (össz 3 file, mds, mdf, md0), ezekután ha újra telepíteni akarod, minden fájlt egy helyre a 2 lemezről (egy mappába mind1 hová). és mountolod. árban megéri (max 200ft (2 DVD) vs: kb 1200ft ( DL DVD)) -
#9850 Drift sárkányom :)
-
Szabi1991 #9849 király mód, ABS,SM,TC kikapcsolva, manuális váltó... -
#9848 Ténleg mi az a 3 szint?Ja és ha valaki tud segíteni megköszönném #9845 -
#9847 Ha így lehagyod a király szintet akkor szép. -
#9846 Szaisztok tudna valaki segiteni anyiram agas nekem az uj nfs feraktam az nfs-t és végig vitem a elsö pályákat de utána nem történt semi nem kaptam semi uj pályát :s ,olyan gáz nincs szabad koborlás :S meg nagyon bonyorult :S -
#9845 Hol lehet beállítani hogy a kép ne 16:9-es legyen hanem 4:3-as a játékba?Köszi -
Szabi1991 #9844 elég lomha a kis gépem :S
(mérföld/óra..) -
Silent Knight #9843 akárki akármit mondd, ehhez kormány kell, abból is a jobbfajta, lehetetlen rendesen gázt adni billzetről... sajnos akármennyire próbálom megszerti a gémet, nemmegy, ez már NEMA AZ az nfs... kíváncsi vagyok mit szólnak majd hozzá a játékmagazink.... (pl a GS, mer ugye azt szeretjük :-) ) -
#9842 bocs...ezt nem ide akartam -
#9841 2 rétegű -
#9840 milyen dvd lemezt kéne vegyek, hogy ki tudjam írni a játékot? -
Mario Santana #9839 sziasztok
van egy kis gondom: betöltöm hogy új karriert kezdjek erre kilép merthogy hibát észlel.
valaki találkozott már ezzel a hibával? ill hogyan oldotta meg?
köszi -
#9838 1: Nem emléxik valaki, hogy Zerocool panaszkodott-e a sajtóverziójára, hogy pl nála akad-e a játék vagy nem? (Mondjuk valószínű, hogy nem írt ilyesmit, hisz valamilyen szinten érdeke, hogy ne nagyon fikázza a játékot :))
2: Az, hogy 100%-on terheli a procit az árt-e a procinak? Abban biztos vagyok, hogy ugye jobban melegszik, meg hogy jobban zabálja az áramot, de azt nem tudom, hogy kínozza-e.
3: Biztos játszátok sokan kormánnyal ezt a játékot, ez a kérdés most hozzájuk szól. Gondolom pedállal gyerekjáték a gyorsulások előtti gumiégetős részt jó eredménnyel végrehajtani, hiszen csak a gázpedált kell gondolom szépen lassan felengedni. -
#9837 Sziasztok!
Hol lehet beállítani hogy a kép ne 16:9-es legyen hanem 4:3-as a játékba?Köszi -
#9836 amugy eddig racer szinten 29%-nál vagyok, és minden napom LENYOMTAD minösitésü... könnyü a game, majd jövö 7en jön az orig, azt online tuti nnub leszek eleinte :f -
#9835 nah lenyomtam az egéssz gammát szooszerint lenyomtam minden nap zöld minden király megvan vettem is egy zondát fel is nyomtam fullra de csaloodtam elég jól fordul de nem megy jobban az evo10emnél...
jogamma lett ez és az okt11 es 7.10 es ati driverrel még jobban megy -
#9834 na lenne 1 kérdésem, elöször is ki van kapcsolva minden segitség, gondolok itt az antibrake, és társaira, DE miért van az hogy grip/sprint-ben pl 6ban megyek 300al, és jön 1 enyhe kanyar, szinte tökéletesen veszem be, de az auto lassul, majd visszavált 5be, és hopp márcsak 210el megyek, és ujra elkezd gyorsulni... ez melyik segitség, mert lehet h valamit on-ra kellene állitanom ? ill ha én kanyarodok, akkor mindig füstöl a gumim, és lassulok, de az ellenfél simán kielöz gyorsulva, füst nélkül... -
#9833 kösz, majd megnézem képes lesz-e rá -
neptum #9832 driftbe nem tom hogy de a pálya rekordom 10.589 amúgy meg drift pontok 6577