Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Egyetértek veled,hogy lusta olvasni,de azért ne legyél ilyen szigorú😊

GoKu x
sztem nem crackelted! itt is van egy:
http://gbw.naxphost.com/files/NeedForSpeedProStreetv1.0NoDVDFixedexeEng.rar

ohhh
tetszik a hachi...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

miért???? még nincs meg a játék......

nekem ugyanez a bajom, de még nemtudtam orvosolni?
én is várok hátha vki tudja mi a hiba
egyszerü, rövid, tömör, megérthetõ választ adtál...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pókmalac
az hogy ez a játék nem neked valo <#banplz><#banplz>

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

w77d
nyugi péntek esténként hajógyári sziget befigyelt (meg az elõzõ kocsim nem hiába ment gallyra mert nem bírta a tuningot) <#vigyor3>

SimaSuna
na azért élõbe más véleménnyel lennél róla 😄
Bacsa11
kérek szépen valakit?

w77d
vagy azért mondod mert gyenge hozzá a géped, vagy az nem tetszik, hogy végre felhagytak azzal a hülye illegális éjjaliverseny hangulattal!

SimaSuna
menjél elõre -.-

semmi alap..
mirõl szól a játék??? van vmi története???

Zeller01
Ez az utóbbi évek legunalmasabb legrosszabb nfs játéka... <#szomoru1>

. : Z E L L E R : .

Bacsa11
Sziasztok!Nagy bajban vagyok: letöltöttem a wanadoo oldalárol a Pro Street-et és a telepítésnél kiírja hogy helyezzem be a dvd-t!Miért van?Másnál is elõfordult?Segítségeteket elõre is köszönöm<#help>

De...Garázsban mód választása.Így átállítod más módra.
Nem rossz ötlet amúgy az hogy pl pálya autóval (hajsza) nem lehet menni gyorsulásban,egy drag autónak teljesen más cuccok kellenek...Még a drift is megérthetõ ahol szintén más beállítások/motyik kellenek...De hogy a Sprint és a hajsza miértnemugyanaz....No az jókérdés..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

w77d
windows cd==> javítás

dragon11
Ha 23.-án jelenik meg Magyarországon,akkor ezekszerint mi most Amcsi verziót töltjük?Vagy már EU-ba megjelent mi csak magyarország késik?:S

Hi!
Felraktam a vitality cracket és elbaszódott a windows!
Újraindításkor ezt írja: személyre szabott beállítások létrehozása
c:\windows:service.exe
Nincs asztal nem tudsz elindítani semmit
le van zárva minden. Ötlet hogy visszanyerjem az irányítást?

köszi elöre is
w77d
amúgy ha már megvettem egy kocsit azt nem lehet megcsinálni, hogy azt használom több módban is?

w77d
egyébként egyedül a drift részt baszták el, sztem az nagyon nem jó! nem csinálok semmit, azt driftel 😄

WiZZaRD
Nálam is szaggat mindkettõ verzió...lehet tényleg az ati kártyát nem bírja, nem ez lenne az elsõ ilyen progi.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

w77d
akkor veszel kocsit amikor akarsz a cars, car lot menüben!

semmi értelme nálam a vitalitis is szaggat 😞 pedig 40 fps el nyomulok :S

nekem a RELOAD-os baromira szaggat, pedig a konfigomnak bírni kéne.
szerintetek lenyomjam a Vitalytist?

tonyr
hol tudok autot venni és mikor? már 4-5 racin day-t végigtoltam, de még mindig csak a 2 alapverdám van...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Pepsi Twist
jaaaaaaaaaaaaaaaaa nekem semmi bajom vele lehet nem támogadja az ATI kártyákat annyira mint a GeForce-t de fenetuggya

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

skyli991
vitalityssel magas beállításokkal is akadozik és 1024-en minimumon is...
Van vmi ötletetek? Az fps 20 és 30 között van, de akad.

Wesker: hogy csináltad meg?

AntiHero
Elindul mindegyikkel csak swappel mint a háborodás😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

RocKY2
Hello!

Nem tudjátok, hogy lehet a tükrözödést valhogy kikapcsolni? Amiatt nekem játszhatatlan totálisan pedig minden minimumon van.
Remélem tudtok segíteni.
Elõre is köszi

Pepsi Twist
hogy hogy?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero
érdekes nekem eggyik crack se jó😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

WiZZaRD
küldtem priv

heló!
Vitality crack? vagy mitõl javult meg neked?

Miért a reloaded-essel mibaj? nállam azvan maxihibátlanul megy..😊

Semmi no aggódás..😊

wesker24
Ja amugy nekem is össze vissza akadozott swappolt ezerrel a játék teljesen játszhatatlan volt !! De hála a Vitality csapatnak olyan frankón megy a játék mint az állat !! Full max grafikán olyan jól megy hogy abszolut nem akad be nem swappol nem tölt sokat hogy öröm nézni !! <#vigyor>
1giga ramom van . szal mit kéne ezzel kezdeni? ha nem jön össze a dolog mi az ami a legrosszabb történhet a gépemmel? (még nemnagyon csinéltam ilyet)

WiZZaRD
Az úgy jónak hangzik a 1,5G RAMhoz.

gallardo
iris-233 gépem van(mellé 1gb ram,512 video kártya)(egyébként én az ilyen dolgokhoz nem nagyon értek)

A 240 sx jelentõsen könyebb,a lóerõ nem mindegy lásd kispolszki vs ferrari😊
Állítgasd a kocsit,egész jók a beállítgatások hatásai..😊

Amúgy az irányítás most egyedül talán a sprintben nem az igazi...Meg ott olyan túlzás az egész...
Egyrészt kicsit nekem az elõzõ 3 nfs irányítása jut eszembe a sprintrõl (kivve hogy iszonyatosan el lehet dobni a vasat), és elég mókás amikor a 2literes 4hengeres evóval 360-al repesztek 😊
Meg megdobott egy kis homok a pályán eldobtam az evo-t de amikor 360-al megérkeztem a macskakõre na ott csak lassult a vas úgy 350-re...😊
Az egyedüli pozitívum a sprintben a sebességérzet...

offkorz
én megvagyok elégedve a gammával teljesen.ma próbáltam ki,és teljesen jó.ugyanúgy megy mint a demo.teljesen hibátlanul max beállításon.és szerény véleményem szerint nincs semmi baj a game-vel.kicsit fura még megkell szokni,de már kezdem tudni kezelni,és teljesen átlátni.jólesz ez továbbiakban is.én megkaptam amire vágytam.<#smile>

a min: 1536
a max: 3072. a minimumot írjam át 3072 re? jó 5 let ? :/

nah ezt már nem hiszem el xD

szal a lapozáfájlt mekkorára kéne állítan vagy az hogy? 1536 mb on van

gallardo
1.6 procim van és minimum grafikán teljesen jól megy(csak ritkán akad egy képkocka)

WiZZaRD
Normálisan összerakott gépem van, COD4, Hellgate simán megy, sõt még a crysis demoval is elég jól boldogult...szóval sztem nem a gépemmel van a gond. Érdekes módon az mw meg a carbon is produkált ilyen érdekes röcögéseket (de nem ilyen mértékben). Az már csak hab a tortán, hogy az mw volt az egyetlen ami még a 360-at is hullamerevre fagyasztotta...pedig egy konzolon azért az ciki (ráadásul eredeti soft, szóval még arra sem lehet fogni, hogy a warezolt verziónak volt baja) 😊.

© at16: a minimum meg a maximum méretét ugyanakkorára állítod és akkor fix méretû lesz, nem töredezik ezer fele😊.

a bal felsõ sarokban lévõ pill helyezés mutató akármi táblát hogy lehet eltüntetni zavar nagyon!
Peck
Megszereztem: Pro/Kontra

+Szép Grafika
+Jó hangulat
+Rengeteg tuning és sok autó (Elõzõ NFSek-hez képest)
+Valóságszerû irányítás (de nem mindenhol)
+Valóság szerû árak (Tuning,javítás)
+Törés

-"Rohadtnagy" gépigény (Core 2,Nvidi 7600GS,min. 1024x768)
-Átláthatatlan menük
-Érdekes,kissé csalós ellenfelek (630 pacis EVO-mat lenyomta egy 320 pacis 240SX.... pedig 1x váltottam csak el)
-Érdekes gyorsulások (Speedchallange 0-300 ra 7secc alatt kb...)
-Szinte irányíthatatlan drift....

Nekem ez a vélemyénem 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

drag gépem 😄

drift gépem: