14488
prostreet
  • Netgear
  • Diodi
    Trainer - a hollandoktól (9 millió, 900 drift):

trainer itt.

A trénerrel való gyakorlás után, ha ki lett próbálva, hogy
    drag, drift, hajsza, sprintversenyre, kinek melyik a legjobb autó,
    akkor már tréner nélkül lehet játszani... :)
  • MaSzKa
  • Szabi DEMON
    Sajnálom, hogy meg kell kérdeznem ugyanis biztos van rá válasz a topikban, de sajnos az sg keresője egy hányadék. Szörnyű nem talál meg semmit. Baromi idegölő. Na mind1 a kérdés: Miket lehet nyerni az 5 korona választásánál? Én még csak az elején tartok, de nekem csak pénz vagy valamiféle totál haszontalan tunning cula volt. Haszontalan mert általában mindig már valami magasabb szintű ugyanabból az alkatrészből rajta volt az autómon. Szóval én a pénznek örülök, de nem hiszem hogy 10e $ lenne a legjobb nyeremény.
  • leo23
    nagy fos a játék... uninstall... erre vártam több mint félévet... ááá...
  • HoReSz1975
    gyorsulásba mindenkit levertem több sec -es előnnyel, drift is könnyű...

saitek P2500 rumble padal tolom
  • Zinaj
    Minden pálya pipa,de a gyorsulasba soise tudok nyerni:(Drift-be se.Nem lesz zöld a jel.mi tevő legyek ? love alig van :(
  • czky
    Sajnos rosszk időben olvastam a hozzászólásodat, mivel pont előtte buktam el 200ezer pénzt a játékban és ezér jól felhúztam magam. Amúgy nem szokásom a beszólás. :)

Na PEACE!
  • phenomiq
    Figyelj, nem erdemes egymast fikazzuk vagy keresni az okot hogy mikor tudsz valakinek beszolni. Az irottam lenyege az hogy aki a gep ellen csal az elo emberek ellen is fog csalni online es azt senki nem szereti aki tisztessegesen jatszik.

PEACE!
  • czky
    De most nem az online csalókról volt szó szerintem. Akik online csalnak, azokat énis a másvilágra kívánom... :D
  • BIZ0906
    Hogy tudok azzal a verdával menni amit megvettem és feltuningoltam? Miért nem tudok azzal menni? Ki is választottam hogy hajsza de nem tudom azt választani mert mindíg azzal a kva volkswagen, civik cobalt ss-el akar menni. A cobalt-ot már feltuningoltam de mindíg az a lerobbant külsejü jelenik meg a versenynapoknál. Hogy is van ez?!
  • phenomiq
    Nyertem mar en is de nem Zondat. Es arrol beszelek hogy akik igy viszik vegig a jatekot azok majd olnline is ezt csinaljak majd. Lehet neked majd tetszeni fog amikor jonnek az ujabb cheatek es fullnitroval elmegy melleted egy 7 eves kiscsako a civicjevel te meg egy Zondaval alazkodsz. Errol beszelek czoky! Jah ... normalis vagyok, a bajom csak a csalokkal van, de te ha mar magadra vetted erezd magad annak ... csak az "pattog" akinek faj hogy a szavaidat hasznaljam.
  • gabi89
    Amúgy nem tudom de nálam az automata válton kívül minden kivan kapcsolva és lazán tudom vezetni a kocsit. Az első két percben kicsit fura volt aztán ráéreztem v. megszoktam és ment...és billentyűzetről tolom.
  • czky
    Te meg mi a francot pattogsz??? Normális vagy??? Nem rohadt mindegy neked, hogy ki mit csinál a játékkal???
    Amúgy csak felvilágosításképpen: Képzeld! Lehet nyerni olyan cuccot, hogy egy autót ingyen elhozhatsz az autókereskedésből. Akár a Zondát is elhozhatod, ami szerintem egy nagy határ szar...
  • phenomiq
    kulomben a jatek valoban jo, abszolut kellemes csalodas.
  • phenomiq
    Nyavajas lamak ... mar cheat nelkul nem is lehet jatszani? Ezert kellet nektek jatek? Vartatok hogy legyen min csalni? Hetekik vertetek a nyalatokat hogy mikor jon mar a jatek, most amikor meg ittvan nem tudjatok normalisan vegigvinni csak a sok csalassal ... nyerj es epits! igy szol a jatek, ne csalj es epits olyan penzbol amit csak ugy kapsz. Ertem ezt azokra akik par nap utan rendelkeznek fullos Zondaval stb ... Vernem a kormet annak aki feltette ide a cheatet.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Akey
    Az irányítás nekem sem igazán jött be. A Rumblepadomat sem tudom benne rendesen kalibrálni, mert hiányzik a dead-zone és a kocsi csak ide-oda himbálózik. A driftben előfordult egyszer, hogy tolatnom kellett, és ahogy rükvercbe kapcsoltam, az autó álló helyből dobott egy szaltót és totálkáros lett. A törés is gány, és a tuningolás is. És ez a Juiced-os Ridge Racer-es koppintás sem jött be, mind a kettő jobb, mint a PS. A licencelt pályák sem hasonlítanak a valódiakra. Ennek ellenére a Porsche Unlished óta - a Most Wanted után - ez a 2. legjobb NFS.
  • ZsirosKenyer
    szegény EA, kezdem sajnálni őket.
    Végre megpróbálkoztak vmi kevésbé árkáddal erre a sok sínautó-pléjer itt siránkozik. Nembaj legalább én élvezem a játékot..
  • Boboka12
    szióka! neked van force feedbcak?? mert nekem van egy logitech driving force pro mde azon semmi nincs:):)
    vagy vhol ezt külön be kell állítani?
  • eNiX
    Ez az NFS sorozat eddigi szégyene úgy érzem. (legalábbis az NFS:U utántól...) Olyan mintha az EA visszábblépett volna gagyiba. Ez így a saját véleményem a játékról. Az már eleve nem tetszik, hogy már nem az utakat kell róni a zsaruk elől lihegve. Nekem az underground világ jobban bejött. Olyan lett így mintha Kunmadarason néznék meg egy napot. (Legalábbis amennyit játszottam vele, ennyi jött le.) Most ez a King ötlet a DriftKingből (Tokyo Drift) jött? Már itt is király van mint a filmben. Mindegy... Az irányítás, mint olyan sztem eléggé visszafele haladást mutat, alig tudom az úton tartani a verdát. Tudom, biztos én vagyok a béna. (Csak kár, hogy eddig nem volt ilyen probléma.)
    Hát ez lenne a véleményem a játékról, az előzőek jobban sikerültek. Az EA már nem tudja mivel rukkoljon elő. SZTEM.

Üdv
  • szabod
    reggame
    leipzig
    horsepower
    Ezek a kódok mit csinálnak mert én semmit nem vettem észre
  • offkorz

szerelmem:
    1.

2.

3.

4.

5.

6.
  • tobias88
    pedig ott van a tuning résznél
  • Lord Myn
    Hogy kell 'ültetni' az autót? (Nem találtam meg a beállítások között)
  • samsung123
    megnézetem elég morbid:) jó kemény
  • Viktor9202
    Lan-on nincs kedve vkinek játszani?
  • DarkSector
    THX
    De itt csak nitro, meg pénz van, de énnekem a kocsik aktíválása kéne.
    Vagy egy mentés, ahol megvehető az összes autó.
  • Yoda001
    hagyjuk már ezt a trainer dolgot.. ott a FAQ, KÉSZ
  • Willi Betz
    tessék: Trainer!!!!!!
  • samsung123
    eza játék kurva jó lett!!!
    nem szar Carbon 7 éves hülyegyereknek:). akinek nem jön be az irányítás annak ajánlok analóg gamepadot minimum, én egy G25 tel játszok manuális váltóval és kuplungal minden segítség off, és tényleg kell kuplongolni mert akkor bedarálja a váltót és sokkal rosszabbul vált, ergó lasabban mész:) végre pozitívan csalódtam. és már tényleg nem lehet billről irányítani,de ez nem baj vagyetek gamepadot szarér hugyért. az optikai tuningnak is van értelme meg
    a motor tuningnak is nem csak annyi hogy felrakom és jobb lesz, állitgatni is kell. egyedül a driftel nem vagyok kibékülve, már sokat fejlődött az elődökhöz képest csak azt nem értem miért kell az autó fizikáját is megváltoztatni:( pedig már lehet hajsza módban is egy kicsit driftelni, az lenne a jó ha tényleg a kocsi ugynugy viselkedne mint a többi játékmodban pl: live for speedben ott ugy lehet driftelni hogy átállítod a kocsi beálltásait és már driftelhetsz is kb 2 hét gyakorlás után:)
  • dragon11
    Mondhatom, szaggatás nélkül,majdnem full grafon megy a játék...nem vagyok megelégedve az EA-val.Maga az eltervezés tökéletes,megalakítás 0-a.Miért is?-Azért,mert:-tudták szeretjük a free roam-ot
    -rendőrökről nem is beszélve.

Szerintem jó játékk lett hangsúlyozom volna ha free roam+rendőrök ilyen eltervezéssel valósították volna meg.Ismét nagyot alakított az EA bátran kiejelenthetem, hogy Carbon jobb volt az Én véleményem szerint,ott kilehetett pörgetni az emberek autóját stb...de itt nem tudom lehet-e...:) holnap azért játszom vele,valamennyire megbékélek vele,és megnézem hogyan fog tetszeni.

Még annyit,hogy a gumi melegítés billentyűzettel elég nehéz.:)
  • Nagy01
    Nah feltöltöttem a videómat:
    Supra drag

Hup hup tessék megnézni:D.Képek a Garázs topikban vannak.
  • AntiHero
    van külön topikja
  • Code92
    már csak eegy "lenyomás" kéne a továbbjutásomhoz, az a kérdés h. akkor is megkapom a "lenyomtad" értékelést versenynap végén ha mondjuk dragban 3 adik v.ok vagy csak akkor ha mindenben első?
  • Szabi1991
    Drag gépem:

fél mérföld max 10 mp :D
    6 osban is kétkeréken megy
    (persze nem úgy mint egy Charger, de nem a földön van az elsö kerék:)

Drift gépem:

• DarkSector
    Melyik?
    Linket tudsz adni?
  • Willi Betz
    ez nem mentés,csak egy trainer.
  • Mario Santana
    erre még mindig semmi megoldás:
    sziasztok
    van egy kis gondom: betöltöm hogy új karriert kezdjek erre kilép merthogy hibát észlel.
    valaki találkozott már ezzel a hibával? ill hogyan oldotta meg?
    köszi
  • DarkSector
    Légyszíves küldj el nekem 1 mentést.
    THX
  • Nagy01
    Akkor ok suprával 6.5-t mentem.Mindjárt rakok fel képeket.Meg egy videót videa.hu-ra..igaz nem 6.5-t csináltam akkor de jó drag kocsi:D.