Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

normálatlanul is össze lehet rakni gépet? lol amugy nem értem ezt a lapozófájlos dolgot . ezt hol tudom megnézni, meg hogy kellene azt állítani?

Yoda001
normûlisan összerakott gép kell, csak nemérti meg senki.... athlon 3200+ x800xt 1 giga ram (ddr),normális a windows lapozofileja, 1280 4AA high minden, 35 fps, mint 29-30..

http://9gag.com/gag/5135249

autoszimulator
Japó design, japó pályán, nem szabad többet várni tõlük 😄D

/elég uncsi már ez a sok sirás hogy nekem ilyen géppel igy ugy akad :\ /

.: mobilize.hu :.

SWAP fájlod fix méretû? azt hogyan lehet állítani vagy annak mi köze van a játékhoz?

mi lehet nálam a baj? megyek egy versenyt végén bejön a kép és nem tudok tovább lépni a töltö képernyöre.mit csináljak?(hiába nyomok bármit nem lép semmere. se restart semmi.)amugy van hogy tovább tudok lépni van hogy nem.valaki? help
Én úgytom hogy az 1950-es erõsebb kártya mint a gef7900 gs...A demo-t egy 7900gs-el toltam de azon mindent maxratolva (kivétel az élsimítás) 1280*1024-ben hibátlanul ment...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

WiZZaRD
Hát ez a grafmotor is botrányos lett, mind az elõzõ nfs-eké...x1950pro, 2G RAM, A64 3700+, graf low meg off ami csak lehet, sound low, össze vissza szaggat, swap fileom fix méretû, ráadásul nem azon a vinyón van mint a win, szóval ezen még dolgozhattak volna...így tuti nem lesz ebbõl vásárlás, majd ha jön pár patch😞.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Amúgy nemtom hány éves lehetett a pálya designer vagy agyilag mennyire lehetett zaklatott de pl ezen a pályadíszítésen rendesen csak röhögni tudtam...
eeeeezmicsodaaaa

Nyeh pár kép😊

Egy kis grafikai bug a füsttel (sokhelyen észrevehetõ😊 )

Hacsiroku😊

Pepsi Twist
Valaki nem tud 100%os save-t?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

sziasztok.

😞

egyszerüen 640*480 ba nyomom minden low on meg kikapcsolva és 2-3 mpenként beszaggat a játék. hát ez LOL
a Cod 4 fullon amit enged 1280*1024 be simán megy. ez meg akad mint a fos törlöm is. pedig NAGYON JÓÓ JÁTÉK

kimondta hogy az elején vagyok? 😄

\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"

Mikiller
Trustedre raktam én is, szerencsére nem fagyott még ki 1x se (Vitality), de ha Alt+Tab-ot nyomok itt figyel a Dos ablak<#violent>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

totyak
Ez tényleg fura, mert én csakúgy próbaképpen megnéztem a demót és elindult. Igaz, hogy szaggat mint állat, de elindul, pedig Celeron 2GHz procim, 512 RAM-om, és 128 MB-os FX 5200-as vidikarim van. Mondom, tényleg ratyi volt, de nekem legalább elindul. Nálad simán kéne futnia.

Pókmalac
melyi ka legujabb ati radeon frissités és hol találom??thx..

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Replay továbbra sincs,számomra ez az egyetlen negatívum,hogy rohadna ki az EA....Nemtudom mi a faxért kell a rohadt visszajátszást egy olyan játékból kispórolni amiben a látvány igenlényeges...És drif is van..😊

Nortai
Titta ari pinki tütü! xDDD

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

samsung123
hali! 1280x720 felbontásra azt irja a HDTVm hogy nem támogatott üzemmód és feketeség van, lényeg hogy neketek lehet állítani 1360x768ra? mert nekem ez a felbontás kellene, mert most 1024x768 ba megy de a kép 16:9-es ami jó
csak kevés hozzá az 1024 és kicsit homályos, és kellene 1360.
HDTV RENDELKEZÕK HELP

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

autoszimulator
teccik fiúkákok? <#pardon1>

.: mobilize.hu :.

phenomiq
512 keves alapbol es az Intel procik felepitese masabb azokat inkabb tervezesekre epitik mint jatszasra, ezen felul annak az arabol vehettel volna egy sokkal jobb AMDt.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Marci0115
de nem értem a faqban leirtak alapján annyi a külömbség hogy nem intel penitumom van hanem celeron, de a http://www.systemrequirementslab.com/
azt irja hogy simán megfelel a gépem akkor nemértem mér nem indul el és csak egy fekete hátteret mutat belépésnél

Nohab
Van benne replay?
Több ram kéne és celeront pentiumra.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Én is a regeditbe írtam át és emiatt nem adja a videokat!

Nem tudom minek egy ilyen játékot magyarítani, mintha olyan rohadt bonyolult lenne. Tudom , hogy nem mindenki tud angolul, de akkor is , ez a játék olyan egyszerû mint egy facsipesz. Azt megértem ha valaki rpg-hez magyarosítást tölt le, de ehhez...

skyli991
mindent off még nem próbáltam de sokmindent levéve 1280-on élsimítással(és anélkül is ugyanolyan) 20-25 az fps, de még amikor 30 akkor is látni hogy akad. Játszható végülis, de akad. Amúgy nem vmi nehéz kingen segítségeket, abs-t kikapcsolva se. Drag talán kicsit nehezebb, de az se vészes. Gondolom késöbb nehezebb lesz 😊

csabush
fáj a tudásotok... remélem magyar is a tetejébe a gém, mert akkor ugyancsak grat😄

Pepsi Twist
Nekem tudjátok mi szaggat? az EA logo "bevezetõje" az szaggat mint meg a hang is aztán elvan csúszva meg minden 😄

Marci0115
nekem az a gondom hogy el akarom inditani a játékot és csak egy fekete képernyöt ad be, várok egy csomo idöt de kilépni se tudok csak ha ujrainditom a gépet valaki segitene, hogy mi a gond ?
gépem: intel celeron 3Ghz , 512MB ram, X1650pro 512MB,

Denes888
ok! KÖsz akkor jobban fut mint a demo. Nekem 320gts van úgyhogy nekem is menni fog. Egyébként 2gb ram és 5200+ 2.8ghz és 1680x1050.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

phenomiq
igen, nekem is igy jelentkezett a problema ... en adtam egy trustot es szetesett a gepem ... aztan jottek a fatal error szovegek, kekhalal es minden kedves winyos szornyuseg amit mar szinte nem is lat az ember, aztan mintha annyira hianyozna barkinek is a baj jon csustul-fiastul ... mindezt egy olyan jatekert ami szinte semmit nem er. Aztan 2 ora szarakodas utan majdnem jott a reinstall, de vegul megoldottam egy CDrol betoltodo winyoval, jahh jo hogy volt backupom, me ha nem bekapom 😊) noah a lenyeg hogy most minden okes de felek ettol a jatektol hogy megismetolodik es szetveri a winyom ujra.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Hassan B
Azon mit kell letölteni ? Elég ha regeditbe átírod HU-ra + Hungarianra...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

wander01
valamit még nem teljesitettél. tuti...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Sland
nekem is... 50-60fps megvan mindig és beszaggat elég sûrûn. de az fps szám nem megy lejebb, csak szaggat 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

AntiHero
jobb klik-cél mentése másként

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

faq nem tudom letölteni a magyar fájlt valaki belinkelné

Örök hála , megtaláltam , végre vehetek új verdát!!! KÖSZÖNET!!!!!

geri777
autoszalon mielöt a karieredcbe belépsz a mneübe ott van hogy kocsik vagy valmi ijesmi

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

GYORS SEGÍTSÉG KELLENE!!

A játékban hol lehet új autót venni ?????????

AntiHero
Jó neked. Nekem MINDEN OFF-on is be-be swappol. Pedig jó játék lenne, de így szart se ér.

csabush
Menüvel mi a bajotok? Én simán megtaláltam mindent elsõre... Nézni kell azt annyi...

nekem is tetszik a dragot meg kellet tanulnom de nagyon jól megy most már de végre van drift is meg minden amit szeretem az NFS-ben de a füst az még mindig nem tetszik
Pepsi Twist
RLD-vel semmi baj nálam teljesen jól megy

Hello
Szentem egész jó a game.
De a carrear módban van az a race day neveztü rész amiven 2 drag meg 2 másik verseny van.
Azt végigviszem és rámegyek arra hogy "leave race day" és kiép elvesznek eddigi versenyek.
Mit kell azután csinálnom ?
Elõre is kössz.
Hassan B
Nem toom énse mi van... nekem estére le... öhm... meglesz, szerintem is elég jó... (bár sokan fikázták, szóvalannyira nem csoda...)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

The Protector
Hy.Mi baj a játékkal h ijen kevesen vannak begyogyózva tõle.Nekem a demó alapján nagyon tetszett.Rem hamarosan meglessz teljes i.A gumiégetés meg piszkosul jól néz ki csak ne fingassa mega gépet.A demó tökéletesen akadás mentesen ment radeon 9600-assal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

AntiHero
Ez se jó.

Azért az röhej hogy Minden OFF, 120-70 fps és mégis szaggat:S

gizmoplayer
Nem tudjátok, hogy LAN lesz-e benne?

Nortai
Nekem nincs semmi bajom avval hogy mit használsz pusztán a tényt irtam le... Nvidia honlapján is össze vissza van minden, de amit ök ajánlanak eredetileg azaz amit irtam. 😊 Avval nálam tökéletesen megy...

Demo szerintem siralmas volt... Teljes verzio kellemes csalodást okozott. Elözö verziok már kezdtek unalmassá válni. Olyan mintha azokat a részeket összegyurták volna az 5. részel(porsche), + kicsit tovább is fejlesztették és igy lett a Prostreet! Igy egészében kellemes játék lett! 😊

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Köszi