14488
prostreet
  • w77d
    a collectorsed gondolom csak a kocsikat adná pályafeloldás nélkül, de nem működik :(
  • r4pt0r
    Én csak a hasmagasságot legkisebbre, és azokat aminek a végén a merev van. Ezeket állitottam és ment.
  • szabod
    és a kerékdőlés, kerékösszetartás, kormányzási tengely ezek pozitívak vagy negatívak legyenek, és a hasmagasság az magas vagy alacsony legyen?(most alacsony)
  • Gunner
    Nekem ált. nem nagyon kétkerekezik, de amikor voltam direkt kétkerekes versenyen, suprával sikerült 2x a 400m-es :D
  • Djemba
    ha elmentek egy versenynapra ott van kb 6 verseny és abból legalább 5 meg kell nyerned és 1 lehetsz 2 vagy 3 és ki írja, hogy győztél és LENYOMÁS ÉS KISZINEZI A TÉRKÉPET EBBEN MI NEHÉZ?
  • broman191
    Add el...
  • r4pt0r
    3. szinten van a felfüggesztés?
  • Pepsi Twist
    a hátsó két kereket mikor "autosclupt"olod akkor nyomj mindent maxra akkor már 2 kerékre fog állni de lehet hogy neked wheele challenge kéne :D
  • szabod
    úgy van mégis baszik 2 kerékre állni
  • gallardo
    kösz
  • r4pt0r
    Felfüggesztésnél legyen minden mereven.
  • szabod
    Valaki leírná részletesen, hogyan kell egy jó dragkocsit(ami 2 kerékre is fel tud állni) csinálni. 868 lóerős Chargerem van, nem akar két kerékre állni. Ha leírnátok, hogy a tuning menüben hogy állítjátok be a cuccokat azt is megkszönném.
  • gallardo
    lehet hogy én vagyok a hülye de hogy kell kétkerekezni?
  • Pepsi Twist
    LOL egyik hülyébb mint a másik! (utolsó pár hsz az enyém elött)
  • r4pt0r
    Pontosabban: az nem elég ha nyersz, le kell nyomni. :D
    És nem kell minden pályán menni, csak az a lényeg hogy a pont legyen meg.
  • Rocko66
    Okés! kössz így már értem
  • babati
    amikor azt írta ki hogy lenyomtad akkor még maradt 1-2 verseny hátra és azokat is le kell nyomni ahhoz hogy tovább menj
  • Rocko66
    Érthetőbben!
  • r4pt0r
    Nem te nem érted. Nem vittél ki te semmit. :D
  • Rocko66
    Úgyértem hogy amit eddig adott mindent kivittem, de most nemenged tovább!
  • norbi56
    hát nemegésszen mindet lekell nyomni hogy a csík elérje a koronát és akkor zöld lesz a verseny logója is mint a battle masin-é
  • Rocko66
    Hali! Elakadtam a pro streetbe 6%-nál,nem enged tovább pedig minden versenyt kivittem!
  • norbi56
    hát nekem a rakordom 1/4-en 7.36:D autóm asszem 7vagy8 száz valamenniy le és 1001nm nyomaték
  • babati
    az elején vagy.
  • nyx
    nem lenne rosz gem ez, csak a a sebességérzet az hiányzik nagyon, ez pedig egy need for speed nevű játéknál megengedhetetlen.
    vagy csak az elején vagyok és azért nem mennek akocsik :)
  • babati
    fú ahogy elnézem nem sok mindenki teheti meg hogy rak élsimítást. elég csúnya úgy a játék.
  • Yoda001
    1/4, szted ez milyen? :D
  • norbi56
    nah az új shelby gt 500-asom elég jól megy(az újfajta shelby)jah és ez nem 1/4 mérföld hanem 1/2-en mentem 11mp-t:D
  • Skyline
    Az első versenynapokon mindig fix autóval kell menni amit a gép ad--> pl a játék elején a gti..:)
    Ha megvan az első nap abból nyílik a többi "kis"nap ahol a saját kocsiddal mehetsz.
  • Rainbow15
    Hi.
    Az első leszámoláshoz 2 lenyomás kell. 1 megvolt nekem. Volt egy 4 versenyes versenynap, abból 3 mat megnyertem, kiírta, hogy lenyomtam. Én még folytattam, megnyertem az utolsót is. De a leszámolást még mindig nem engedi, pedig lenyomtam ezt a versenynapot is...
  • Yoda001
    most akkor a faq-s a jobb?
  • Yrda
    sziasztok
    hát most már felidegesít nagyon..
    elkezdtem a karriert aztán vettem egy autót a garázsban és na mondom majd ezzel versenyzek..
    errefel hiába megyek bele a versenyekbe csak a GOLF GTI -t adja be
    valaki mondja már el hogy van ez mert... gyűlölöm ezt a menüt..
  • Szabacs
    Srácok, hol lehet kikapcsolni teljesen a segítségeket. Csak king, meg ilyen-olyan zöldségeket találok, ahol állítólag kikapcsol minden segítséget. Ehhez képest ABS, TC, stb megy, és főleg automata a váltó, amit marhára nem szeretek.
  • nobodyknowme
    én még csak 4% os vagyok de akkor a már lejátszott ám nem tul jol sikerült versenyeket ujra told végig! vagy ha még nem döntötted meg az adott verseny rekordját HAJRÁ!
  • madrid4ever
    Csá!!!!!!!!!!!!
    Nekem az a gond hogy le akarok nyomni egy versenynapot és már az összes versenyt megnyertem de még kell 1086 pont a lenyomáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mit tegyek?
  • Diodi
    Az a magyarítás jobb, mint az eredeti, mert apróbb hibák
    ki lettek javítva benne.

Például:
    A beállításoknál
    MÉRTÉKEGYSÉG - angolszász - helyett: - mérföld/h
    - metrikus - helyett: km/h
    (ezek sokkal egyértelműbbek)

valamint a kilépéskor ezt írja:

dift - pedig az drift...
  • attis33
    ez müködik! http://www.cheatcn.info/cheats/103258/
  • Skyline
    Bemész monnyuk gyorsulási napokra (mielött a gyorsuláskirályt kihívnád van elötte 3 nap) és pikkpakk lesz pénzed...
    Hajszára lehetőleg ne amerikai bálnaszemetet csinálj az dragon és driften kívül másra nemjó...Ha nagyon nemmegy összkerék mindenképpen. Tegyél rá karosszéria kitet,és neérdekeljen hogy hülyén fog kinézni,tedd az első részt mindenhol maxra..:)
    Egy 8xx lovas evoval és egy gt porscheval a játék végefelé még mindig ilyen 30-40 mp-el a gép elött érek be,a nagy HAJSZA királyt 4 körön egyszer köröztem..:)
  • ágybanalvó
    hogy lehet bekapcsolni hogy lássam a szélcsatornákat amikor tuningolom a kocsit optikailag?
  • HunnernesKonge
    Ryo ellen már kellett a momo kormányom a driftekhez.
    Jó gém volt, most újra tolom csak kormánnyal :D