Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ez van, +-t kell venni és benne lesz. Félre ne érts én is használom a Beyondot, csak nem teszek fel videót róla :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha olyat, amivel megspórolsz pár kattintást, nem egészen ugyanaz, mint ha valamilyen script mondjuk épít/fejleszt helyetted. A kettõt nem lehet egy kalap alá venni. Sok olyan script van, ami kitesz egy linket a faluid alá, és egy kattintással éred el a klánoldalt, vagy a támadásokat a script nélküli kettõ-három helyett. Ez csalás lenne? Aligha.
Természetes, hogy a Multihunter nem nézi jó szemmel még ezeket sem, hiszen ezek a Pluszhoz hasonló szolgáltatásokat adnak INGYEN, a Multihunter pedig a Plusz bevételeibõl kapja a fizetését, ha kap egyáltalán.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
(EJ, Pirates, Insomania vagy mi a fene)
Jogos lenne a büntetés, cse csak arra nézve aki scriptet használt.
Akik becsületesen játszottak, és támogatták a csodát nem tudhatták, hogy egy csaló építi.
Ha jók az értesüléseim, az EJ klánból került ki a csoda építõje.
Én játszottam velük, és ellenük is. A módszereik elég gusztustalanok voltak, bár ez még nem volt csalás:
beolvadtak a klánunkba, hadatüzentek mindenkinek, kiléptek, és szereztek pár falut, meg farmot.... no comment. Én nem vártam meg a végét, öngyilkos rohamra indultam ellenük, és töröltem.
Nem vagyok meglepõdve, hogy ezek az emberek csaltak. Azon sem lennék meglepõdve, ha kiderülne, hogy a csalás összes lehetséges formáját alkalmazták volna a nemes cél érdekében.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
a csodépítéshez, aztán egy saját videóval le is buktatta saját magát
:-))
http://www.youtube.com/watch?v=EG-duWPCwb8
a következö a hozzafuznivalom:
a s2-n MINDEN olyan ember aki kapcsolatban all a videobal lathato klannal ill. belepet, szerepelnek a nevek, stb.
az ÖSSZES! szerveren IP alapjan zarolva lesz, es ugy is marad.
Ez nem kis melo lesz a multihuntereknek, ezert kerek mindenkit limitalja a leveleit.
Nyilvan a vetkesek rogton torlest inditanak.. 72 orank van tehat osszesen.
az s2 addig nem lesz ujrainditva amigy ezt ki nem vizsgaltuk.
dark
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az Álom már felbomlott. Az OK meg úgy tenkinti, hogy megnyerte ezzel a háborút, amit ugye az Álom el se fogadott. Amúgy én se értem, pedig az egyik álomba vagyok. Az igaz, hogy ok-osak mnt alatt is farmoltak pár klán tagunkat, de azt nem tudom, hogy a mieink is õket. De biztos elõfordult ilyen is, szerintem mind a két csapat hibázott. Nem a háború lett volna a megoldás, hanem az, hogy ezeket a tagokat és a farmokat kiszórják.
mélyen az éjszakába nyúlva dolgoztak szorgalmasan a A MIcsodánk metropolisz dolgozói a monumentális építményen. Pontosan 04:49-kor, beépítette az utolsó követ egy dolgozó, a legyhatalmasabb és egyben a legimpozánsabb építménybe amilyet a Travian világa a Natar nép hanyatlása óta nem látott.
Szövetségeseivel és a InsEjP! klánnal együtt megépítette Kicsit Mogorva, több millió egység nyersanyag felhasználásával, valamint több millió bátor védõ segítségével, elsõként ezt az építményt és ezzel a teljesítménnyel, mint a kor gyõztese, bevonul a történelembe.
Ezen napok végén McPaul került a legnagyobb birodalmak élére, õt TrueVader majd El Alsom követi a sorban.
Mint ennek a kornak a legnagyobb hadvezére Coro , és mint a világ csodájának építõje Kicsit Mogorva kerül be a történelemkönyvekbe, szövetségeseinek hála legendás védõként válik felejthetetlenné.
Mi, a Travian csapat, szeretnénk megköszönni hûségetek Nektek, játékosoknak, akik kitartottatok a legvégsõkig. .
Reméljük a sok át nem aludt éjszaka és krónikus búzahiány ellenére ez a kör sok élménnyel gazdagított mindenkit és jól szórakoztatok.
Üdvözlettel
A Ti Travian Csapatotok
sose nyomd fullba a kretént
olyan lehet, hogy 10-es rezin telpesek, 20 rezin meg vezetõ, de egy azonos szinten nem lehet mindkettõ
legújabbra érdemes menni
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
1. attack: 1000 csatabárdossal ment a testõrfalumba, neki 0 tért haza, nekem 30 halt meg
2. attack: 666 lóval támadt a légiósfalumra (>.<), neki 1 se tér haza
3. attack: 1000 csatabárdossal a légiósfalumra, de ezt is lazán visszavertem
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1 . Aki szurkol nekünk az küldjön búzát a Micsodánkba
2. Aki nem nekünk szurkol az küldjön támadót a Micsodánkba
A többi csak üres beszéd "
XDD rem szerdán porrá lesznek alázva
Látom te is itt vagy tyûûhaaa és máár 3 falvad van!
Cép ! ügyike vagyol!!
Egyébként kössünk személyes szövit??
én cívesen benne vaok
nah cya!
Várom leveledet
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
http://travilog.org.ua/hu/5163617/1ef47d628b7b748d7ecd6cfcac3c1f5d