7029
-
Cat 02 #6106 Rómaival. -
Ja és még 1 kérdés!
Melyik a leg jobb kezdő nép?
Mert a GALL okal kezdtem mert jól védekeznek de rosszul támadnak!
Tehát ha majd arra kerül a sor hogy támadnom kell nem veszem majd tul sok hasznát!
Egyik ismerősöm a SPEED szerveren RÓMAI azt mondta az 50%-50% és egyszere 2 dolgot tud építeni!
GERMÁN rol nem sokat tudok de ahogy olvastam az inkáb TÁMADÓ tehát az ő városaikat könyü elfoglalni!
Szóval szerintetek melyikel érdemes kezdeni?
Üdv:kabel15 -
(-176/169)
Ezen a kordinátán van a falum!
Ha nem muszály ne támadjatok meg még ismerkedek a játékal! :)
Üdv:Kabel15 -
Milyen koordináta alatt van a falud ? -
6. szerveren akart lenni! -
Hello!
Én 1 kezdő játékos vagyok 1 hónapja játszok KB a 6 szerveren!
Szeretnék 1 klánba csatlakozni! (szabadidőm az sok van)
Illetve ha újra indul a SPEED szerver ott lévő klánba is csatlakoznék!
(ha be tudnál venni 1 klánba privát üzenetet küldj)
Üdv: kabel15 -
nincs -
Normál támadással úgyanannyi nyersanyagot lehet elvinni mint rablótámadásssal?Vagy van különbség? -
Aha szóval akkor ha minden falumba 10-es a hősök háza akkor a hőssel minden faluhoz tudok kapcsolni egy oázist.Thx:) -
Ha a "b faludnak" is benne van a 7X7esében, akkor ha 10es szintre fejleszted, el tudod foglalni onnan is. Át kell küldeni támogatásba a hősödet a másik faluba, és aztán megtámadni az oázist (lehetőleg vmi sereggel nehogy odavesszen). De arra vigyázz h ha a másik faludnak foglalod az oázist, akkor annak a falunak fog jönni a bónusz -
Cat 02 #6096 Csak egy hősöd lehet, tehát 15ösre kell ,bár ezt az oázisos cuccot nem vágom, h pl h lehet másik faluhoz csatolni. -
Üdv!Felnyomtam a hősök házát 10-es szintre és elfoglaltam egy oázis.Ha még egyet el akarok foglalni akkor muszáj 15-ös szintre fejleszteni vagy az is jó ha a "b" falumban is felnyomom 10-esre? -
tbundy #6094 ahány üres helyed van építeni -
Azt megtudjátok mondani, hogy 1 faluban max hány rejtekhely lehet? -
lehet -
A relytekhelyet lelehet rombolni véletlenszerű katázással?:) -
jaja.. -
Foglaltnick #6089 oksa, köszi, akkor ezek szerint csak épp nem voltam beloggolva az üzenet érkezése, és a támadás becsapódása közt
tehát ha jól értem, és online vagyok amikor jön az üzenet, akkor van némi időm a nyersanyagokkal variálni amig ideérnek (gondolom a távolság függvényében) -
Kiírja onnantól, hogy rádküldte a seregét... Nincs ilyen láthatatlan támadás. :) -
Foglaltnick #6087 többször olvastam már, hogy támadás előtt elkölteni a nyersanyagot, vagy piacozni, amikor már látom hogy támad a sereg
legalábbis én ezt értettem
most támadtak meg először, de csak egy rendszerüzenet jött a veszteségekről, stb
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet látni ha közeledik felém valami akció?
köszi -
Természetesen a támadóé marad.. -
Ha egy gall falu foglyokat ejt és én utána kiszabadítom őket akkor az enyémek lesznek vagy az eredeti támadóé? -
faqban megtaláltam :) -
Amit az ismertetőben sehol nem találtam:
patkányoknak, pókoknak, vaddisznónak mik a statjaik? -
Köszi, átolvasom az ismertetőt. -
Érdemes lenne átnézned egy ismertetőt..
De nagyjából a lényeg:
Támadás: a térképen katt a falura, majd "egységek küldése" - itt kiválasztod mennyi és milyen katonákat küldesz (ha van) és OK.
Védekezés: védekező katonák fejlesztése..
Pl.:(Gall: Phalanx, Római: Légiós/Testőr, Germán: Lándzsás)
Továbbá a fal fejlesztése is fontos.
A nyersanyag megvédéséhez rejtekhely kiépítése minimum 10. szintre..
És nem muszáj harcolni. Legegyszerűbb az, ha elköltöd a nyersit a támadás beérkezése előtt, és így nem fog rabolni semmit. A játék elején ez a jó megoldás szerintem. -
+ amikor megtámadnak hogy tudok védekezni? -
hogy tudok valaki ellen támadást indítani? ellenem mer egy páran indítottak de én nem tudom hogy hogy kell. légyszi segítsetek. -
tök jó, végre tudom, hogy jobbra fölfele kell támadnom :D -
http://travianmap.nl/ -
Nincs valami globális térkép ahol meglehet nézni a klánok elhelyezkedését?:) -
1. Gondolom a falu (ahonnan foglaltad) búzatermelésének a függvénye.
2. FAQ: http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=556 -
Ha egy oázist elfoglalok akkor utána mitől függ hogy mennyi katonát lehet odaküldeni?Egyébként azt honnan lehet előre tudni hogy egy oázis mely nyersanyagokból add + termelést? -
Annyi katonát gyártasz amennyit akarsz, így a búzatermelést is bármeddig le lehet vinni.. Csak győzd pótolni folyamatosan a búzát. Egyébként én vigyáznék, mert a támogatásba küldött egységeid könnyen megpusztulhatnak, ha nincs elég búzatermelés ott, ahova küldted.. Sőt, ha mínuszba esett a termelése és elkölti a búzát, meg tudja ölni az egységeid.. -
esteti=eteti -
tényleg. amég más esteti a seregem, addig a városomban tudok pluszba katonát gyártani? Vagy alapból le lehet vinni minuszba a gabona termelést, ha túl sok katonát gyártok? -
mi lenne ha minden éjjel sutyiban beküldeném más városba a 170es seregem? :D -
akkor beküldöm éjjelre a paladinjaim reggelig egy gall faluba amit senki nem támad. :D -
Nem... Másik falujából megtámadhatja (ha van neki), de valószínűbb, hogy elengedi őket. Vagy hívd vissza őket, amint tudod.
-
És ha nem akarja? :D Mondjuk tud olyat tenni hogy a városában gyártott katonákkal megtámadja?