Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs benne alapból a játékban -> csalás :)
Sajnos ez van, +-t kell venni és benne lesz. Félre ne érts én is használom a Beyondot, csak nem teszek fel videót róla :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sysfox
Azért ez a scriptelést kezeljük óvatosan. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen scriptet használsz.

Ha olyat, amivel megspórolsz pár kattintást, nem egészen ugyanaz, mint ha valamilyen script mondjuk épít/fejleszt helyetted. A kettõt nem lehet egy kalap alá venni. Sok olyan script van, ami kitesz egy linket a faluid alá, és egy kattintással éred el a klánoldalt, vagy a támadásokat a script nélküli kettõ-három helyett. Ez csalás lenne? Aligha.

Természetes, hogy a Multihunter nem nézi jó szemmel még ezeket sem, hiszen ezek a Pluszhoz hasonló szolgáltatásokat adnak INGYEN, a Multihunter pedig a Plusz bevételeibõl kapja a fizetését, ha kap egyáltalán.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

0:55

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Azért a kapcsolatban áll durva fõleg h 4-5 nagy klánnal minium szövetséges
(EJ, Pirates, Insomania vagy mi a fene)

Ezen hol van script ?

Ez azért túlzás.
Jogos lenne a büntetés, cse csak arra nézve aki scriptet használt.
Akik becsületesen játszottak, és támogatták a csodát nem tudhatták, hogy egy csaló építi.

Ha jók az értesüléseim, az EJ klánból került ki a csoda építõje.
Én játszottam velük, és ellenük is. A módszereik elég gusztustalanok voltak, bár ez még nem volt csalás:
beolvadtak a klánunkba, hadatüzentek mindenkinek, kiléptek, és szereztek pár falut, meg farmot.... no comment. Én nem vártam meg a végét, öngyilkos rohamra indultam ellenük, és töröltem.

Nem vagyok meglepõdve, hogy ezek az emberek csaltak. Azon sem lennék meglepõdve, ha kiderülne, hogy a csalás összes lehetséges formáját alkalmazták volna a nemes cél érdekében.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

rage
Multihunternek nem tetszik, hogy az InsEjP! klán scriptet használt
a csodépítéshez, aztán egy saját videóval le is buktatta saját magát
:-))

http://www.youtube.com/watch?v=EG-duWPCwb8

a következö a hozzafuznivalom:
a s2-n MINDEN olyan ember aki kapcsolatban all a videobal lathato klannal ill. belepet, szerepelnek a nevek, stb.
az ÖSSZES! szerveren IP alapjan zarolva lesz, es ugy is marad.
Ez nem kis melo lesz a multihuntereknek, ezert kerek mindenkit limitalja a leveleit.
Nyilvan a vetkesek rogton torlest inditanak.. 72 orank van tehat osszesen.
az s2 addig nem lesz ujrainditva amigy ezt ki nem vizsgaltuk.

dark

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az Álom már felbomlott. Az OK meg úgy tenkinti, hogy megnyerte ezzel a háborút, amit ugye az Álom el se fogadott. Amúgy én se értem, pedig az egyik álomba vagyok. Az igaz, hogy ok-osak mnt alatt is farmoltak pár klán tagunkat, de azt nem tudom, hogy a mieink is õket. De biztos elõfordult ilyen is, szerintem mind a két csapat hibázott. Nem a háború lett volna a megoldás, hanem az, hogy ezeket a tagokat és a farmokat kiszórják.

értem köszi a gyors választ ........

Egy légiós 1 ember...

nem rég kezdtem el játszani evvel a játékkal, úgyhogy elõre is elnézést ha hülyeséget kérdezek, szóval hány emberbõl áll egy légió ? , egy egység hány fõt jelent, a szimuláció miatt is szükségem lenne arra hogy tudjam, a választ elõre is köszönöm....

mrzoltan
hy.Vlaki magyarázza már el mi értelme van az OK és az ÁLOM háborújának amikor az álom el se fogadta.THX
uff, félrenéztem

Landren
Kedves Travian játékos,

mélyen az éjszakába nyúlva dolgoztak szorgalmasan a A MIcsodánk metropolisz dolgozói a monumentális építményen. Pontosan 04:49-kor, beépítette az utolsó követ egy dolgozó, a legyhatalmasabb és egyben a legimpozánsabb építménybe amilyet a Travian világa a Natar nép hanyatlása óta nem látott.

Szövetségeseivel és a InsEjP! klánnal együtt megépítette Kicsit Mogorva, több millió egység nyersanyag felhasználásával, valamint több millió bátor védõ segítségével, elsõként ezt az építményt és ezzel a teljesítménnyel, mint a kor gyõztese, bevonul a történelembe.

Ezen napok végén McPaul került a legnagyobb birodalmak élére, õt TrueVader majd El Alsom követi a sorban.

Mint ennek a kornak a legnagyobb hadvezére Coro , és mint a világ csodájának építõje Kicsit Mogorva kerül be a történelemkönyvekbe, szövetségeseinek hála legendás védõként válik felejthetetlenné.

Mi, a Travian csapat, szeretnénk megköszönni hûségetek Nektek, játékosoknak, akik kitartottatok a legvégsõkig. .

Reméljük a sok át nem aludt éjszaka és krónikus búzahiány ellenére ez a kör sok élménnyel gazdagított mindenkit és jól szórakoztatok.

Üdvözlettel

A Ti Travian Csapatotok

sose nyomd fullba a kretént

Landren
nem tud, vagy telepesek vagy vezetõ.
olyan lehet, hogy 10-es rezin telpesek, 20 rezin meg vezetõ, de egy azonos szinten nem lehet mindkettõ

De ha legyártja a vezetõt, akkor utána még tud telepst is nem ?

Landren
Akkor az azért lehetett, mert vagy visszabontotta a rezit, vagy lekatázták neki. Egyéb eset nem lehetséges, mivel ha nincs megfelelõ szintû rezi, akkor törzsi vezetõt sem tud gyártani.

travian.hu magyar és csak magyarok vannak :D
legújabbra érdemes menni

REALista
Szasztok.Most találtam rá a játékra.Melyik szerverre érdemes regelni vagy az mindegy?Mindenhol vannak magyarok?Egyébként maga a játék magyar vagy angol nyelvû?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nekem volt olyan h betámadt és kiírta h csökkent a hûség de nem elég a rezi szintje.

Landren
ha a hûségbõl tud levinni, akkor már foglalni is tud...

De a ha csinálsz akkor hûségbõl ugyanúgy tud levenni, csak fogalni nem.

Landren
így van

Punker
tehát ha nem fõfalu és van rezidencia akkor 20-ra kell felfejleszteni mert telepessel már csináltam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Landren
Fõfalunál a palotában: 10,15,20. szinten, rezidenciánál 10. ill 20. szinten lehet gyártani, ha onnan még nem alapítottál telepessel falut. 10 szintû gyülekezõtér kell még hozzá.

Punker
törzsi vezetõt hogy lehet csinálni? akadémián kifejlesztettem már.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem mondok nevet :)

Landren
kire és mire gondolsz?

Hihetetlen h egyesek top 500 asok de semmi logikájuk sincs...

edit: törölt csak

Bazzzz, s3-n mizoo betámadt :)

1. attack: 1000 csatabárdossal ment a testõrfalumba, neki 0 tért haza, nekem 30 halt meg
2. attack: 666 lóval támadt a légiósfalumra (>.<), neki 1 se tér haza
3. attack: 1000 csatabárdossal a légiósfalumra, de ezt is lazán visszavertem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Landren
ekkora védelemnél már semmit nem csinál annyi egység

Nemnem

ez majdnem ua

Csirke4
30k birodalmi 10k EC meg 3k kata már szépen szedi a nagyraktárakat
100k gyalogos + 5k kata :D

mondjuk megeheti a jelentését, akkor se fog tudni ide betörni<#eplus2>, azért nem tudom ide mekkora sereg kell, ami tud pusztítani is:S

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Csirke4
:DDD És kapott jelentést mert maradt 2 birodalmia xD úristen
Szaruman
BazDmeg, 34 fõnök :D ez fájt :D

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Lassú a szeró, a sok támadás a csoda ellen <#hehe>

ToCsEk
lol, kiváncis vagyok, hogy az új szabályokat hogy fogják betartani...

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

"Látom vadul megy a levelezés de a lényeg még nincs összefoglalva

1 . Aki szurkol nekünk az küldjön búzát a Micsodánkba

2. Aki nem nekünk szurkol az küldjön támadót a Micsodánkba

A többi csak üres beszéd "

XDD rem szerdán porrá lesznek alázva

Csirke4
♥♥♥cijjja remélem tele a raktárcsid és nincs rejtekhejcsid akkor mennek hozzád a katonácsyjaim.♥♥♥
Küldöm a lev..izé katákat :D

Facek
Halyka!

Látom te is itt vagy tyûûhaaa és máár 3 falvad van!
Cép ! ügyike vagyol!!

Egyébként kössünk személyes szövit??
én cívesen benne vaok
nah cya!

Várom leveledet

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
2 napja áll a csodánk =|

Yep

Punker
ha oázisba küldök védõket azok a falum búzáját eszik?

Hja, testõrség ftw :D

Landren
kaptatok megint, bár nem túl nagyot:

http://travilog.org.ua/hu/5163617/1ef47d628b7b748d7ecd6cfcac3c1f5d