7029
  • REALista
    Ja visszatudja küldeni ha akarja.
  • sz4bolcs
    új kérdés: ha odaküldöm valami farmhoz a seregem támogatásba, akkor ő mit tud vele csinálni ha nem akarja?

Mert most küldtem véletlenül támadás helyett támogatásba valakihez, és így az ő buzáját eszik az egységek.
    Ezt ki lehet használni valahogy, vagy ki lehet rúgni a nem-kívánt támogatót?
  • Cat 02 #6064
    Tudtok olyan scriptet ami kiírja az épület fölé h hányas szintű és működik FF 3 al is ?
  • wantonly
    Szerintem nem.
  • sz4bolcs
    hali, ha a gallok csapdábaejtettek katonáimat, én küldök kiszabadítani sereget normál támadással, akkor azok is fognak rabolni akik csapdába estek?
  • errrtu
    Tévedtem :( nem saját egységként maradnak az elfoglalt faluban hanem támogatásként! Innentől kezdve a kérdésem sztornó...
  • wantonly
    Nem veszik el a fejlesztésed, az számít, ahol gyártottad őket.
  • errrtu
    Sziasztok

Falufoglalásnál az utolsó támadással küldött egységek az elfoglalt faluban maradnak mint annak a saját egységei. Ez tény. A kérdésem az lenne, hogy ha a támadó faluban 20szintre fejlesztett egységgel foglaltam el egy falut ahol spec. a páncél/fegyverkovács alacsonyabb szintü illetve szintre fejlesztett mi lesz az egységeim plusszával? Pfffuu...
    A játék összetettségét ismerve szerintem k...ra nem számolja ezek után a
    magasabb szintet :( de jó lenne ha valaki felvilágosítana erről pontosabban!
    ???
    Azt már meg sem merem kérdezni, hogy az elfoglalt faluból támogatásba küldött egységek sorsa mi lesz ha közben ugye befoglalja valak?
    De a játék össze... bla bla bla tuti azok is megpusztulnak ami lássuk be
    nagy kár :D
  • REALista
    Thx:)
  • Cat 02 #6057
    Normállal kell.
  • REALista
    Megtámadtam egy Gall falut és vagy 20 emberemet fogságba ejtette.Kilehet szabadítani őket valahogy?csak mert az előbb újra támadtam arra számítva hogy kiszabadítom őket de nem így történt...:(
  • sz4bolcs
    értem, köszi.
  • hzsolt
    csak a nyersanyagot.
    Olyan 500-as termelés körül meg a rezidenciát -> új falu alapítás.
  • sz4bolcs
    180as népesség körül mit kell rómaiaknál fejleszteni? A testőrség ér valamit védekezésben? érdemes kifejleszteni?

Vagy lovasságot? MElyiket? Egyszerűen megakadtam, nem tudom, mit fejlesszek.
  • Foglaltnick
    köszönöm, megfogadom!
  • wantonly
    13 nap védettség az jó, akkor nem kell foglalkoznod a védekezéssel még egy darabig. Én valahogy ebben sorrendben csinálnám:

- Bányák: 3-4 szintre
    - Piac, Raktár, Magtár
    Hogy ezeket mennyire fejleszted, az nyilván attól függ mennyire vagy aktív. Ha sokat játszol nem kell nagy raktár. Piacot jó, ha felviszed olyan 3-5 szintre mondjuk az elején, mert kelleni fog..
    - Főépület: 10 szintre
    - Bányák fejlesztése
    Ha van már érdemi nyersanyag, akkor:
    - Kaszárnya, Akadémia (Kardos fejlesztés)
    És el kell kezdeni farmolni. Legyártasz mondjuk 10-50 Kardost és támadod a kicsiket. Ha nem jön össze a Kardos, akkor Phalanx is jó az elején, de
    akkor csak 35-40 népesség alattiakat támadj. A bejövő nyersanyagból aztán új egységek, bányák, főépület.. Mindegyik fontos, a te döntésed melyiket részesíted előnyben.
  • Foglaltnick
    sziasztok, pár napja indultam egy magyar és egy olasz szerveren szimultán (érdekes hogy az olasz 13 nap védettséget ad). Nem teljesen idegen a játék, annak idején toltam egy darabig hódítóval. Van esetleg valami alapvető jótanács amit érdemes betartani? Gallokkal indultam. Olyanokra gondolok mint például
    - nem érdemes valamelyik harci egységet megcsinálni, mert másik jobban megéri
    - nem éri meg valamelyik épületet felhúzni mert felesleges, vagy mikor éri meg a kovács/pék/fűrészmalom
    - nem éri meg hőssel területet csatolni, vagy telepest kiküldeni, mert foglalni egyszerűbb, és amit felépítek úgyis elviszik
    - nem érdemes raktárat építeni mert a cuccot úgyis lerabolják, inkább legyen mindig elköltve a nyersanyag

Főleg az olasz szerveren azt gondoltam, hogy az első héten csak a nyersanyag termelésbe forgatom vissza az anyagot, a második héten építkezem, és a végén csinálok katonákat, a franc se akarja etetni őket feleslegesen...

előre is köszönöm, vagy ha van valami hasonló link, azt is megköszönöm... olvasgattam fórumokat, de azok általában kimerülnek az alsó tagozatos egymás fikázásában. Az sg-s fórumot nem olvastam végig még rendesen, csak egy oldalt.
  • Timbo
    szerintem nem veszett el . :)
  • lippet
    s7-re vki be tud lépni? engem nem enged:S
  • lippet
    szerintem tök mindegy
  • Palinko
    normál. aztán kiválasztod hogy mit derítsen. asszem egyszégek nyersanyag, egységek harcigépek van de nem biztos
  • sz4bolcs
    lol, támogatásra nyomtam és elveszett a katonám :D
  • PETI DK
    Én rabloba szoktam.
  • sz4bolcs
    Milyen fajta támadással kell kiküldeni a felderítőt? nomrál rabló vagy támogató?
  • PETI DK
    haveromnak segitettem egy kcisit a klánban:)
    de 2 népesség volt 30 és a 29. helytől szal nem tudtam megállapitani.
    helyettesitettél engem vagy nem?
  • Szaruman
    Hm... most már nem vagyunk egy klánban, mivel te átmentél valami putri klánba.
  • Cat 02 #6040
    Leírta, h 29. ne legyél hülye...
  • PETI DK
    De amugy a klánba vagy a kláncsaládban vagy? mert lehet nem az vagy akire gondolok.
  • PETI DK
    Akkor bizony nem értem..
    Én még egyszer nem beszéltem veled te meg elkezded hogy idiotának ismertél meg. nah ehhez nem tudok mit szolni.
  • Szaruman
    29. vagyok, ebből kitalálod.
  • PETI DK
    Ghost89? vagy esetleg wurm? ezek közül valamelyik.
    Vagy lehet az eggyik farmom vagy csak azt mondod az AHA szövetségbe tartozol...
    Na mond csak meg a neved!
  • lippet
    de csak rezidenciám van mind az 5 falumban
  • Szaruman
    Azt nem publikálnám.

VV: akkor láttalak párszor. Amúgy rohan egy sz@r :D
  • PETI DK
    Milyen néven vagy?
  • Cat 02 #6032
    100 % h nem beszéltem veled, de ha jól tom VV :)
  • Szaruman
    Azt idiótázom, aki azzal égeti magát, h kirakja a reflinket. SZÁNALMAS dolog. S1en vagyunk egyébként 1 kláncsaládban.

Ts: ott már mindenki megfordult kb :) Milyen néven voltál egyébként? :P
  • PETI DK
    Szaruman te kit idiótázol? melyik szerveren vagyunk klántársak?
  • Cat 02 #6029
    Rohan miatt hívtak oda.
  • Punker
    palotával
  • lippet
    főfalut azt hogy lehet kinevezni?