7029
-
Akkor hogy? Csak nem szórja szét anyira az embereket!
Mindenki kiválaszt 1 terület részt! a falu alapitásnál láttam lehet véletlen szerüen +6 féle képen na szóval ott mindenki ugyan azt választja és akkor szerintem jó! -
tbundy #6145 ez nem igazán így működik.. -
s9.travian szervere ha jön valaki dumáljuk már meg hogy mindenki 1 hejre megy és alapítunk 1 közös klánt! -
Én azvagyok :P -
tbundy #6142 lelkes amatőr :) -
Az a jel minek kellet a végére? -
errrtu #6140 elég vagy ide egyedül is ahogy nézem -
Amúgy én tudok szabadon engedni FOGJOKAT?
Ha csaptába estek? -
567 bocs -
Ez a gyík elvit 576 fát tőlem hogy halna éhen! -
De csak enyien szoktatok lenni a fórumon? -
De már majdnem lett volna!
És akkor én is tudtam volna támadni vellem 1 szintüeket! na mind1 majd túlélem valahogy! -
Cat 02 #6134 Csak egy támadás ... ha úgysincs katonád nem parás. -
Támogatás idő mire ideér hozzám? -
20 perc és itt a vég! -
De nincs újab! majd ha beindul 1 új arra fogok menni!
S9.travian.hu ra és ott reggel 6 kkor már elkezdem! :)
Csak most ott RÓMAI vagy GALL legyek azt nem tom!
Inkáb RÓMAI! -
Cat 02 #6130 Rossz szerveren kezdted, 1ébként ahogy nézem nem neked való a játék :D
Újabban kezd. -
Talán lesz elég nyersanyagom DE FÉLEK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
Szerintetek van rá eséj hogy 20 nál kevesebb katonával jön?
Mert akkor a csapdáim vissza tartanák! -
Már majdnem ki tudtam volna tanulni a KARDOS gyártásást erre jön 1 gyerek és tuti ki fog rabolni :( :(
Megint várhatok 1 napot mire lesz elég nyersanyagom :( -
Nem tom itt van e 6szerveröl MAESTROPICU de PLZ KABEL15 faluja ellen indítot támadást vond vissza PLZ PLZ.
320 kisseb a népeségem muszály megtámadni? inkáb küldök 100 búzát!!! -
Cat 02 #6125 Neked is ki van írva h 8x8 as területedre ne menjenek ;)
Bár a 15 búzás főfalud és a 2 8 búzás mellé én se mennék :D -
uwu #6124 Aki ilyeneket ír a profiljába az általában csak álmodozik.
Vannak akik nem írják ki, csak megcsinálják
Az olyanok még szánalmasabbak akik kiírják, hogy melyik mezőt nézték ki maguknak.
De a legalja az amikor kiírják, hogy ne támadj, mert védelem alatt állnak, meg ilyesmi.... -
Cat 02 #6123 Nem tom, én ilyenek miatt megyek majd egy új szerverre, kezdek egy gall-t, beleírom profilomba h "csapda powa ^.^" és nem támadnak elején, 10 phalanx és védett is vok, utána meg karodosok és villámok és szarráfarmolom, bár inkább kardos mert lándzsás jó lovas ellen :) -
Hát ja kicsit nagyképüség!
Habár egyrészröl legaláb tudom hogy hova ne telepítsek falut külömben anyi! (nekem legalábis ha tid meg tudjátok védeni magatokat) -
Cat 02 #6121 Ilyeneket csírájában kéne elfojtani, még az elején lekatázni a csába
"figyelem!
AGRESSZIV JÁTÉKSTILUST KÉPVISELEK
körülöttem mindenre-mindenkire igényt tartok .
julius hónapban 12x12
augusztus hónapban 18x18
falvaim környezetébe települőket ellenségnek tekintem.
ne irj-ne hivj-ne fenyegetőzz.... felesleges-" -
jó de biztos van más előnye is meg legaláb nem egyedül kell fejlődni hanem van segitség PL lehet kölcsön kérni valamilyen nyersanyagot. Ha megtámad valaki lehet kérni erősitést! Egy mindenkiért mindenki egyért! -
Cat 02 #6119 Elején is csak azért jó a klán, mert nem támadnak. (érdemes olyanba menni aki a környékeden van, vagy mnt-be van a környékbeli klánokkal, főleg ha vki támad téged) -
Jó de így egyedül nehéz!
Ezért keres klánt de nem találok! -
Cat 02 #6117 Okosan kell játszani ^.^ -
Na jó igazat adok neked még kezdő vagyok!
Én csak a leírás alapján + a fórumban írtak alapján néztem.
Na mind1 majd az új szerveren kipróbálom a RÓMAI-akat.
Csak félek hogy egyszercsak jön 1 GERMÁN falu és cseszhetem 1-2 hónapos munkát a falumal! -
Cat 02 #6115 Neki van a legerősebb fala (kőfal) illetve a testőrség a legjobb gyalogság ellen. -
Jó de mivel jobb 1 RÓMAI falu amit a játék elkezdése után 1 hónapal megtámad 1 GERMÁN falu és leigáza! -
Cat 02 #6113 200 katonát tud maximum befogni, az meg semmi, egy sima faluban lehet 800-1000 katona kb és akkor a 15 búzás főfalukat az 50k + os sereggel meg se említem. -
A másik meg erős támadókal le tudok igázni GERMÁN esetleg RÓMAI falukat is! -
De miért?
Meg tud védeni a támadókal szemben az nekem már bőven jó szépen békésen el tudok fejlődgetni! -
Cat 02 #6110 Elején jó, de utána semmit se ér. -
egyre jobban tetszik a GALL nemzet!
Ezen az S9.TRAVIAN szerveren játszotok majd mert szivesen csatlakoznék 1 KLÁN hoz majd!
(csak az a gond azzal a szerverel hogy a GALL okal lesz a leg jobban kicseszve mert nem tudnak majd építeni CSAPDÁKAT!)
És ugye elvileg csak a gallok tudnak építeni csaptád! -
mikor lesz vége a 7-esnek? ha új indul római leszek :D -
uwu #6107 A kezdőknek a gall való, azzal a legkönyebb megvédeni magadat farmolás ellen.
Egyébként tévedés, hogy a gallok rosszul támadnak.
A kardos+headuan hadsereg nem sokkal marad el a római seregtől.
Ha nem a szerver indulásnál kezd valaki akkor lehet, hogy jobb a római még a kezdőknek is. De ha rádszáll egy germán akkor vége, rómaival meghalsz, ha csak nem nagyon béna az ellenfél.