7029
-
#6506 Pár dologból lehet látni, h hány ember viszi a reget. De azt továbbra is fenntartom, h ember nem képes napi 5-800 támadást csinálni. -
#6505 Egy ember is tud folyamatosan támadni. Akár időzítve minden óra :00-nál... Az még nekem sem megterhelő. De ezek szerint már ez is terhelő bizonyíték a sciptelésre...
"h lehetséges 5 percenként támadni a nap 24 órájában." - és 6 percenként? 10? 20? 30? Óránként? Melyik időintervallum alatti támadás a "bizonyíték a csalásra" kategória? -
Házinyúl #6504 Ha többen visznek egy reget, akkor miért ne lehetne támadni folyamatosan?
-
#6503 Ha olyan heppem van, megcsinálom, hogy időpontra támadgatok, és senki meg nem mondja, hogy scipttel csináltam, vagy szabad kézzel. -
#6502 Olyan scriptért, ami csak a felületet módosítja, senki sem fog szólni. Ami helyetted csinál vmi, amikor te alszol/melózol, etc, na azzal van a gond.
Egyébként nem "úgy gondolják" alapon megy, de azt ne mondja nekem senki, h lehetséges 5 percenként támadni a nap 24 órájában. -
Házinyúl #6501 Ezt eddig is tudtam, hogy így működik.
Tudok olyat is, aki használt scriptet egy szerveren, egy másikon meg mh volt...
A greasemonkey-n kívül van más amit érdemes használni?
Még ezt se tettem fel, és tényleg csak érdeklődöm, kiváncsi vagyok, ki akarom próbálni.
-
#6500 Nem értetted? Nem kell bizonyítani. Elég, ha a kedves moderátorok úgy gondolják... -
Házinyúl #6499 És annyi támadás nélkül, hogy lehet bizonyítani?
-
#6498 Nem kell mindent bizonyítani. Ha valakinek 24 órán át vannak támadásai 2 percenként, azt úgyis zárolni fogjuk. Mondjon akármit. -
Cat 02 #6497 Igazából lehetetlen :D -
YMan #6496 Házinyúl: Olyan ez mint a dopping az olimpián, csak könnyebb kimutatni. -
Házinyúl #6495 Mondjátok már meg, hogy miért érdemes scriptet használni?
Tudom, hogy nem lehet, de mégis miért lenne ez nekem jó? -
YMan #6494 Valaki a játszik Wildguns.co.uk -on? -
#6493 térképen nem -
#6492 De a térképen a lakosságba? -
#6491 tekercseknek kell -
#6490 mi értelme van egy kincseskamrának? -
#6489 a búzafogyasztásban természetesen
ha minuszba mész akkor hullanak el a katonák :D
-
#6488 én nem :) -
#6487 Sereg a népességbe bele van számolva? -
#6486 Nah valaki benne van S1-en a Fremen családban?? -
tbundy #6485 *többféle :) -
Cat 02 #6484 lvl 3,5,10-en több célpontot tudsz célbavenni. -
#6483 ill. 20-as szinten.:) -
#6482 20-as szint felett duplán lőnek a katák. -
#6481 Gyülekezőtér kiépítése milyen előnyökkel jár? -
#6480 A főfalut kell leütni+ a 6búzát.
Minuszba megy a termelése a sok épület miatt.
Amíg nem hozza fel a btermelést,addig csak búzafarmot tud építeni.Na ez meg 0ás főépülettel elég hosszadalmas... :) -
#6479 buzát nem kell rabolni, abból mindig sok van... nem véletlenül van tele a piac is buza eladással. A többi nyersanyagot viszont nem fogja tudni elkölteni... -
Házinyúl #6478 Persze, és akkor honnan fogsz búzát rabolni? Vagy ennyire nincs szükséged rá? :) -
YMan #6477 Mondok egy jó szivatást... csak simán katázzátok le valakinek a magtárát és raboljátok le a maradék búzát, és mellé pár búzát bontsatok hogy minuszos legyen. elég nehéz felállni belőle. ha mellé még bontjátok a piacot és a gyülekezőteret is ... :) -
#6476 Akkor ha majd nem én leszek a fő farm célpont,és elérek egy normális szintet lehet megpróbálkozok egyel.Csak amíg nem tudok sereget csinálni,mert naponta 3x jönnek olyan sereggel,amit én még csak látni se nagyon fogok,addig nem fog ez menni. -
#6475 +25% vagy +50% termelést adnak ha elfoglalod őket a hőssel.../de csak a 7*7-es mezőben lehet foglalni... -
#6474 Na fasza hajnali 5-kor 3000 birodalmival és 50 katával támadták a legújabb falumat.Azt hiszem ma hajnalban én fogok durván bosszút állni... -
#6473 Elhagyatott völgyek mire jók?Azt látom,hogy van bennük egy állatkert,de többet nem. -
#6472 Lassan átmegyek ilyen klánfarmba. -
#6471 ÉRtelmes speed szerveren aranyfalut indítani. :D sima szerveren fele annyi idő. -
Cat 02 #6470 LoL, speeden van egy kemény arc aki betámadott 50 buzogányossal, abból 10 ment neki haza, rámküldött 170-et, abból 80 ment haza, a vicc az h amint elérem a 250-es népességet törlök, farmolni meg amúgyse fog tudni :D -
#6469 ez azt jelenti, hogy "legközelebb legyen, különben katapult!" -
#6468 Miért ne lenne az?gondolom farmolni akar... -
#6467 Szerintetek az normális,aki üres falura küld 170 buzogányost?