Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elõzõ speed, ha jól emlékszem márc. 28-tól tartott július 26-ig. Mivel ez 3-szor gyorsabb kiszámolhatod mennyi ideig tart egy normál szerver. 😊

Gabesz amd64
hay

ki tudja mennyi ideig tart egy normál és akkor a speed-re is kiváncsi lennék? 😊

amugy valaki jön a speed-re,most?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

vsly
És kiszol a hõsét miért nem küldte? 😊
Ha már ennyi ember munkája benne van hónapok óta,akkor elég durva szépséghiba hõs nélkül menni... 😊

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Bazz, kilépett srác egy klánból h falut foglalhasson. Erre haver megtámadta, utána olvasta csak el, erre az meg támad, meg a klánja is pedig Szövetségesek vagyunk o.O
Seregünk 0, ámbár picit elsõk vagyunk a védõk toplistán, pár gondolom a 7 végére lejjebb kerülünk.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha nem érdekel, miért terjeszted arról az emberrõl aki a travian világáman a legnagyobb teljesítményt mutatta fel seregépítésben, hogy csaló?

Az, hogy más irigykedõ emberek leírnak dolgogkat, a haverjaid meg elhiszik, nem nevezhetõ tudásnak.

Egyébként ez természetes, hogy így reagál pár ember... azt hiszik tudnak játszani, és mivel õk nem képesek megcsinálni azt hiszik lehetetlen.

Persze ezt a másik oldalról látni a hõbörgést elég vicces... mármint a noobok rinyálása. Gondolhatod milyn jókat röhög rajta mikor lecsalózzák, és nem hiszik el a teljesítményét. Egyébként ez a legnagyobb elismerés, ilyenkor érzi az ember, hogy valamit letett az asztalra.<#hehe>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

s4en 82500 búzát termel óránként a fõfalvam.
s3on régi s1-es klántársaim játszanak, sok mindent tudni, de engem nem érdekel, hogy ki mit tesz a gyõzelemért, sok megszállott ember van 😊

A rágalmazás csúnya dolog.
Van egy olyan érzésem, hogy fogalmad sincs arról, hogy lehet ekkora sereget fenntartan, és csak feltételezed, hogy csalni kell hozzá, mivel nem tudsz játszani.

Mit tudsz te arról a seregrõl mester?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

ez már az MHkra tartozik igazából, ahogy fentartotta a seregét.
sose voltam farm, ne magadból indulj ki, de ez már off...

sz4bolcs
tudtok olyan harc szimulátort linkelni, ahol a természet erõit is be tudom állítani védõnek?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
(xDDDD)

sz4bolcs
Hagyd, õ eddig mindig farm volt.

Tudod, erre van a klán -.-'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ezt úgy módosítanám a hallottak alapján, hogy sok reg, sok falujának az összefogását igényli 😛

Az eteés nehéz 15 db 19-es búzamezõ oázisokkal is kevés hozzá.
Ez több játékos sok falujának az ööszefogását igényli.

Nekik nem nagyon van raktáruk<#hehe>
De a csida szép nagy.

Pék és malom, illetve az arany által is van +25 % búza.

sz4bolcs
mi a +50% +25% ?

Gondolom a környéken a klántársak küldtek neki rendesen.
Illetve ha mákja van a búzatermelést is szépen növelheti (+50 %, +25 %, kb alap és 3 oázis még gondolom ^^)

sz4bolcs
hányas szintü buza kell ennyi katonát etetni? vagy.. ezt nem értem. hogy nem döglenek éhen?

sz4bolcs
tényleg, ezt hogy etetik???

sz4bolcs
Atya gatya! És mennyi védõ van? 😄

Ezt kellemetlen lehet etetni o.O
btw a dsi (unio meg shadow egyesülése talán) h áll ?

S3-on beért a normál magyar szerveren valaha létezett legnagyobb sereg.
http://travilog.org.ua/hu/4841470/0c05b440bfcfe3f32ef8084ddfce9421
A HolNap gyõzelme szerintem garantált, a csodáoinkban is rekord mennyiségû védõ gyûlt össze.

Hagyom inkább, most vok, már csak 2 telepes kell, csak minden farm törölt :S

Csirke4
üssed!
Grr, elmek 1 hétre, visszajövök helyettesem aki 1-2 népeséggel van csak felettem, baszott telepest csinálni, szal tele a raktár, pff :S

sz4bolcs
Én pont azt tudom! 😊)) Bocsánat.

REALista
Valaki meg tudja mondani hogy mennyi nyersibe kerül a hõsök házának 14-esrõl 15-ösre történõ fejlesztése?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Timbo
én csak itt reklamálok 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

volt aki reklamált ilyesmi miatt (jogosan, bár kicsit hevesen) és lebontották egy szinttel...

Timbo
Szkriptek és Botok (amelyek egyes funkciókat automatizálnak) a Travianban nem használhatóak. Zárolva lettél egy órára.

és mi a helyzet, ha egy ilyet se használok 😄 hogy rohadna meg 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Aki most támad az jól informált, és tudja, hogy itt az idõ<#hehe>

Remélem nem támadnak míg távol vok 😄

"Ezen a héten nem vagyok, de a helyetteseim és a haderõm lesben áll =)

Aki most támad, az egy pöppet gyáva és alamuszi."

sz4bolcs
Van itt S2-es Reborn?

Fodorgyurma
nincs ott senki??

Landren
én vagyok ott...

sose nyomd fullba a kretént

Fodorgyurma
hy Valki itt van S1-en a Fremen-Z klánban vagy valamelyik Fremenben??

Ha név alapján nem találsz meg, akkor inkáb töröljél.

Amelyikben a Hõsök háza van.

sz4bolcs
Ha van egy hõsöm, és 10es hõsök háza, akkor mindegyik faluhoz foglalhatok egy oázist, vagy csak egy faluhoz?

Hát tudod én még itt eléggé kezdõnek számítok. 😄
Örülök ha úgy megtudok találni valakit ha megadja a koordinátáit😄
Ja 1-es...
Megtalálod te is suerintem.

Ott nincs falum.

7. lovasezreda az 1-es szerveren én is csináltam egy falut. Megadod a te falud koordinátáit?
Én még régebben, top 1000 ig majdnem eljutottam xD

S3-on már indul a vergõdés az ÉKES részérõl<#hehe>
De sajnos nins mit tenni, befejeztem a játékot azon a szerveren.

Áh, elvileg kezdõ szerver, de a 3/4 ilyen én vagyok a keménycsávó stílust tolja. Majd ha nagyobb leszek megölöm mindet 😄 Csak 1 hétig nem leszek és most pont kéne lenni (rezi+telepes).

Az S9 egy elhibázott lépés.
játszhatatlan.
Olyanoknak való akiket mindíg kiírtanak, ott talán lesz esélyük megérni a végét.

Hát jah, s9 en nagyon kíváncsi leszek a csodára, mert h 12 es búzamezõkkel tuti nem lehet majd rombolni :S