7029
-
YMan #6466 Az S2őn azt játszottam hogy rómaival kezdve nem katonákra gyúrtam, hanem Equites Imperatoris-ra. Még mindenki a buzogányosokkal rohangált mire összeszedtem 20-30 darabot és végiggyalultam mindenkit majdnem aki a klánunkat támadta.. :) összeestek az arcok mert a buzogányos nem igazán véd lovas ellen semmit. -
Házinyúl #6465 Szólni kell az mh-nak, hogy vezesse fel a profilodba vagy hová írják fel, hogy két ip-ről lesz belépkedve az egy acc-ra. Ennyi. -
Cat 02 #6464 Az élet tele van meglepetésekkel ^.^
Cat 02 írta:
Na várj, mikor fogok sírva törölni ? Már úgy vártam pedig, de megint csak a szája volt nagy vkinek...
#6463 Még az sem baj, csak abban az esetben, ha pl. támogatja nyersivel vagy katonával a másik faluját.
Láttam már olyat, hogy 5-6 acc-ot vitt egy ember, és az MH tudott róla. -
#6462 de akkor is...lehetnének egy kicsit figyelemmel.
a másik meg azt nem értem h mért gond ha egy szövetségestől foglaltam falut...persze előtte kiléptem és rendesen kiírtottam az ember seregét és utána foglaltam
S6-on zsinorba csinálják ezt a szövetségeseim :S
na mindegy -
Cat 02 #6461 Miért lenne ? Az a baj ha több reget, egy ember játszik. -
#6460 rájöttem sajnos :(
amugy sokan nyomják ketten egy reget,de az nem gond? MH nem szól ezért? -
Cat 02 #6459 Ingyenmunka, ne várj sokat. -
#6458 S1-en most akadt egy kis bajom MH-al
Baráti falufoglalás volt az ok...
zárolt,aztán megbeszéltem vele a dolgot,erre mondja,h akkor feloldalak,de törlöm a két foglalt falut.
Erre full más faluimat törölte ki.grrrr
visszaírtam neki és most probálják visszaállítani
és persze ugrott minden ami abban a faluban volt: sereg,nyersi :( -
Cat 02 #6457 Ezek a buzogányosok, nem sokat érnek ha védekezni kell -
#6456 mivan teee!?!? bújjál már apuci hóna alá( ?) és ott ugrálj ennyire :)
(alföldi xd ) -
Cat 02 #6455 "mivan te bujalman apucinak a honya allo oszt ot ugraj enyire!"
ezt vki megfejtené ? :D -
#6454 Milyen jó klán lehet... -
Cat 02 #6453 Speed-es arcok kemények
"te ökör ha meeg 1x be teszed a labad a falumba akk rad küldöm a összes travianozot . NEM LESZEK A FARMOD !!!! felejtzsd el "
"Szia. lattom kemenynek erzed magad de en most szolk hogy ha be fejezedaz elveszkedest akkor szolj! mert en akkarikor le rombolak es farma teszlak! de egy fele kepen nem ha be josz a klanomba1" -
#6452 úgy látszik, hamar is fogja befejezni :D -
Cat 02 #6451 nem ismerek semit most kezdtem el ezt a szart...
Kisgubás írta:
Haggyál már békén... -
Cat 02 #6450 Hát igen, általában a top 100/100 esek a kancsók ^^ -
#6449 Jó hát ez tényleg gáz...
S4en szétqrt engem is az ideg,mikor 1 hetes előkészítéssel beütöttem 1 reget,kb 20%os katonai veszteséggel,aztán mikor indultak a törzsik kaptam a leveleket a vezetőségtől,h. szükség van rá,s bevennék egy szövetséges klánba,s ne bántsam...
Az első 2 ilyen esetnél még nyeltem,a többinél már ultimátumot kötöttem:vagy ő,vagy én...döntsék el kire van jobban szükség...
A másik legjobb,amikor kikapartam magamnak a gesztenyét,nem kis meló árán védekezésképtelenné tettem valakit,2nap kellett a kultúrponthoz,hogy foglalhassak,erre egy "klántárs" elkezdte foglalni.Hiába írtam le a storyt,őt az nem érdekli,ő ezt már elfoglalja...
Na mondom hiszed csak...beleülnél a jóba,mihh???...
Bevédtem a célszemélyt,+leütöttem a búzáit a "klántársnak" ...
A lényeg a lényeg:Parasztok mindenhol vannak,ezzel együtt kell élni...
Nekem nem éri meg ez a sok bosszúság,ezért sem kezdek újból bele új játékba...Én vagy csinálok valamit vagy nem!
S3-S4et még végigviszem,de nem hiányzik ez a sok gerinctelen,jellemtelen "klántárs" akiket el kell viselnem... -
Cat 02 #6448 Jajjmár, rejtekhely, testőr, küld hozzám xD -
#6447 Hm,adott egy tanácsot,hogy kezdjem újra.Csak tudnám,hogyan lehet falut törölni úgy,hogy a felhasználó nem törlődik:DD Mert így tényleg nincs értelme,4-en farmolnak egyszerre... -
#6446 Hát ha olvassa sg-t akkor már biztosan:D -
Cat 02 #6445 Meg akar majd adóztatni. -
#6444 Na,írtam egy levelet a csávónak,aki folyton támad,és még meggondolja,hogy mnt-t kötünk.Én nagyon örülnék neki mindenesetre:) -
Cat 02 #6443 Oda van írva, nincs elég kajád, nem csak a katonák esznek búzát hanem az épületben dolgozók is. -
#6442 na akkor még egyszer. Bocs az előzőért:P. -
#6441 kép a katonás gondról -
Cat 02 #6440 Búzafarmot építs. -
#6439 Mi van olyankor ha nekem azt írja ki: Búza: -1 óránként.
Na ez mi? A kaszárnyában meg ki van írva a légiós egységeknél szürkén hogy rendelkezésre áll: 1, de még se lehet fejleszteni. Ötlet? -
uwu #6438 Az igaz, hogy a szerver megnyeréséhez sok ember kell.
De ne mond már, hogy azokra van szükség akikkl a meglévő tagok harcolnak, mióta világ a világ!
Te se örülnél, ha a nehezen legyőzött ellenfeleidet beszerveznék szövetségesnek, és közben sértegető leveleket kapnál tőlük, amit csak azért mer írni, mert "szövetséges" lett.
Megunják az egyik szövetséget, átmennek egy másikba, ahogy éppen jónak látják, ez igazából kurválkodás nem játék.
Gyakorlatilag folyton más oldalon állnak, mindenkit átvernek.
Játszani nem tudnak, simán le lehetne őket nyomni, ha nem nyalnának be mindíg valakinek.
Szerintem a győzelem a legjobbaknak jár, nem a leg aljasabbaknak.
Nem osztom az álláspontodat, én lenézem és megvetem őket.
Aki így játszik, el tudom képzelni mennyire erkölcsös, és mennyi etikai érzéke van a való életben. Meggyőződésem, hogy Bigboy sem véletlenül került kórházba, Isten nem ver bottal
-
#6437 Azért ez eléggé egysíkú álláspont...
A Holnapnál elég súlyos agymosáson mentél át :)
Minden klánszövetségben vannak "noobok",sőt nagyrészük az.
Droidok csak,akik csinálják amit mondanak nekik,több-kevesebb sikerrel.
De szükség van rájuk!
Csak Pro játékosokkal nem lehet megnyerni a játékot.Azaz lehetne,sőt az volna az igazi,de egyszerűen nincs annyi!
Épp ezért nem is lehet elvárni,hogy csak hardcore játékosok alkossák az egész szövetséget.
Egy másik szövetséget elitélni,aljasnak titulálni,ezáltal a mienket fényezni pedig nem szép dolog!Voltak azért elég csúnya dolgok a te oldaladról is(a részletekbe most ne menjünk bele,mert csak sárdobáláshoz vezetne).
Egyik félnek "ez" a másiknak "az" fér bele a győzelmem érdekében.Egyik sem különb a másiknál...
-
Cat 02 #6436 Nem tom nálatok hogy van, de pl s2-n McPaul-nak ts-en esküdöztek, h békénhagyják őket és nem bántják... Aztán jól átvágtak mindenkit és győztek... -
Cat 02 #6435 Hm, thnx, akkor én szép lassan fejlődgetek majd :) Bár ha az alap faluban minden 10-es akkor onnantól kb nincs gond. Haver azt csináltha mondjuk amit vsly írt h búzát konvertált, csak az is gázos, mert pl most verték be a seregünk és óránkénti 10k-s nyersanyagtermelést nehéz kordában tartani, főleg h a sima falukban is 700as a búzatermelés. -
uwu #6434 Megváltoztattam az S3-as profilomat, bemásolom ide is, mert egyébként senki nem olvasná el, és sok idő volt megírni
Nem túl elegáns, de ez a helyzet....
Most, hogy vége a szervernek, leírom, hogy zajlottak az események körülöttem.
Mindenféle mendemondák keringenek rólam, a tisztánlátás kedéért leírom hogy mi is történt valójában.
A történetből talán kiderül miért nem tartom semmire az ÉSZ szövetséget.
Pár kivételtől eltekintve 0 értékű játékosokból áll, szinte az összes farm volt a szerver első felében.
A vezetés jól összehozta ezt a sok noobot, ez tényleg nagy meló de mindennek megvan az ára, ehhez rengeteg seggnyalást, és köpönyegforgatást kellett véghezvinni.
Végülis igazuk van, ha valaki nem tud játszani, féregként még élhet. Ereje ,és tudása 0, nyálkás testével kicsusszan ellenfelei szorításából, ez minden érdeme.
Leírás:
Rang: 117 A 300-ban kezdtem a pályafutásomat. Már ekkor gondjaim akadtak egy bizonyos 300ÉK nevű klánnal. Felvették az összes farmot a környéken.
Próbáltam eltávolítani őket, Apollont sikerült is megygőzni, hogy nincs rájuk szükség, de ő nem akart szembeszállni a többséggel, hibázott.
Kiléptem, mert nem voltam hajlandó szövetségesként játszani az ellenségeimmel.
Ekkor lettem Shadows-os. Emlékezetes volt, a 300ÉK felkente rajtam az összes seregét.
Azok voltak a szép idők, de nem tartott sokáig. Megalakult az ÉKES a 300-ból kiválva. Akkoriban sok levelet kaptam, hogy anno nekem volt igazam, és idejében meg kellett volna szabadulni tőlük, de már nem lehetett visszacsinálni.
Lenyúltak pár értékes tagot, de gyengék voltak. Sajnos gyorsan felpuffadtak, mindenkit felvettek, nem válogattak.
És megint beette a fene őket a szövetségi rendszerbe, ezúttal a Shadows oldalára.
Pár kis klánt sikerükt tőlük távoltartani, ezzel telt el az idő nagy része.
Mikor a Shadows szétesett, és a vezetők leléptek akkor Lettem HolNapos, de a kedvem elment a játéktól.
2 hónap szünet után mégis sikerült beütni az ÉSZ csodáját.
Sajnáltam a régi klánomat, bevallom nem bíztam benne, hogy talpraállnak, azt hittem beolvasztja őket az ÉKES.
A holnapba bekerülve láttam csak, hogy milyen egy igazi csapat, ez a leg szervezettebb klán amelyikbe megfordultam, le a kalappal a vezetés előtt.
Meg lehet nézni, hogy játszik az ÉSZ, semmi tartás nincs bennük.
Megint az ellenségei seggét nyalja, mivel serege nincs, beszervezi az ellenséget... -
uwu #6433 Vsly leírt mindent, amit fontos, de ezt még hozzáfűzném:
Ha valaki tud játszani attól nagyon nehéz elvenni egy falut, ezért nekem az első alapított falum szokott lenni a főfalu, ami nálam mindíg 15 búzás.
Vannak akik 9 búzásat is használnak ideiglenesen, de a végjátékra mindenképp fel kell húzni egy 15-öset főfalunak, ha akarsz valamit csinálni a szerveren. -
#6432 1x23% = 1x25% sry
-
#6431 Nem vagyok ugyan uwu,de sztem. 2.falunak sokbúzás csak akkor éri meg,ha nem sajnálod az aranyat.Búzát átNPCzve többet lehet termelni(a malom+pékség 2x25%-ot ad,míg a többi nyersnél csak 1x23% plusszoló van).
De ez is,mint oly sokminden aktivitás kérdése.Ha nem fejlődsz gyorsan,s van vmi aggresszor a környéken,akkor úgyis elveszi... -
Cat 02 #6430 Uwu, szted mi a jobb 2. falunak ? Egy sima a termelés miatt, vagy egy 15/9 búzás 1ből ? Mert ahogy nézem páran nem búzást foglanak, gondolom majd foglalni akarnak. -
uwu #6429 Milyen top 50?
3 hónapig én voltam az első
S1-en csak 4. vagyok még... -
Házinyúl #6428 Az előző speeden játszottam végig. Sokat kell vele foglalkozni. Egyedül csináltam egy acc-ot, illetve a helyettesem néha besegített. Gallal voltam 18 faluval, kb 97k védőm volt, ami nem sok, de a vége felé nem volt már kedvem foglalkozni vele, pedig csodát is építettünk.
Most ketten viszünk egy reget, a másik fél reggel 6-7 között és du. 4-től este 11-12ig van, a többi az én időm...szóval sokat kell foglalkozni vele, de csak ismétlem magam. -
Cat 02 #6427 Kár, pedig top 50-ben voltál.