7029
-
#6546 egy olyan program ami helyetted csinál mindent... autóépítés stb.. -
#6545 Mi az a bot?:) -
#6544 Hát,nekem egyértelmű volt:D -
#6543 ti tudtátok, hogy a bot csak akkor működik ha megy a géped?:D én nem tudtam :D -
#6542 Iskolaidőben de szar játszani... -
#6541 ha elmondanám utána meg kéne hogy öljelek -
#6540 Én személy szerint undorítónak tartom. Ha most írsz egy levelet s8on az mh faluba, akkor megnézem a klánt, és ha szabálytalan a kém (vagyis multiacc), akkor zárolom. Ezzel én sem lépem túl a hatáskörömet, és ti is tudtok játszani :) -
#6539 Az én klánomba is volt kém de ő már lebukott.Ráadásul multireges is volt de mégse vágták ki pedig egyértelmű volt a helyzet.Amúgy megkérdezhetem mely klánnak vagy a tagja? -
YMan #6538 szerintem semmit nem tudtok csinálni ezzel. -
Cat 02 #6537 Tényleg magatoknak kell, minden nagyobb klánba van kém, ez van, Sprite. -
#6536 te MH vagy valahol? vagy esetleg úgy látod, hogy hozzád címeztem a kérdést? -
tbundy #6535 ezt magatoknak kell megoldani sztem.
-
#6534 Azt írtad, hogy főként az s8-on tevékenykedsz, ezért lenne egy kérdésem hozzád!
Klánunk már jóideje háborúzik egy másik klánnal, viszont bizonyosan tudjuk, hogy van kémük nálunk, és rendre megnehezítik, ellehetetlenítik számunkra a játékot. Ha valaki besárgul nálunk, akkor arra már küldik is a támadásokat. Figyelik a támadólistán a fake támadások eredményét, szóval kémlelniük sem kell ahhoz, hogy tudják mi van bent nálunk. Ráadásul támadást sem tudunk így szervezni, mert elsőkézből tudják, hogy mi lesz a célpont.
A kérdésem az lenne, hogy te ezt mennyire tartod etikusnak, ill. esetleg
tudsz-e segíteni a kém kilétének kiderítésében? -
#6533 köcce a választ
:) -
#6532 és ha mgmondom mit csinálnál? :)
ottvagyok 3 szerveren hehe
nyomozd le ha annyira ügyi vagy :)
-
#6531 Egy faluban ahol rezidencia van max. 2db törzsi vezető lehet, egy 10. szinten, és egy 20. szinten.
Amennyiben egyszerre küldöd őket, a foglaláskor csak az egyik fog eltűnni, a másik ott marad támogatásban. Viszont azzal legközelebb csak akkor tudsz foglalni, ha lesz alég cp-d hozzá. -
Cat 02 #6530 "Jelenleg nem vehetsz részt a felmérésben." he :D -
Házinyúl #6529 Majd biztos megmondja mi? :) -
#6528 Melyik szerveren vagy és milyen néven? :) -
#6527 hány törzsi vezetőt lehet csinálni 20-as szinten(rezidencia) 1 faluban?
és ha van 2 egy faluban elfoglalok egy falut akkor az egyik alap h eltünik,de mi lesz a másikkal?
tudja ezt valaki?
köcce -
#6526 *moi = modi -
#6525 Te biztos valami kamu moi vagy itt :D
osztod itt nekünk hehe -
Cat 02 #6524 Lenne 1 fura kérdésem, római (is :D) vagyok. Egy alap telepített faluban 2250-es a maximum búzafogyasztás ami elérhető.
Ám ez valamiért az újabb falukban (6 falu van a kezdőhelyen, a többi 9 ment a 15 búzás mellé) csak 1800 a maximum, ez miért lehet ?
Pékség, malom van természetesen. -
#6523 oké, nem támadok 5percenként, és lakapcsolom a böngészőt estére. -
#6522 Főként az s8on működök, a másik 2-n csak nézelődni szoktam. De ha vmi miatt lekapcsollak, akkor magadat kell szidni első körben :P -
#6521 Akkor majd téged szídlak, ha lekapcsolnak. -
#6520 s2-6-8on vagyok ügynök :) -
#6519 jujj miert csak most találok rá erre a topigra :D +fav és helo :D -
Cat 02 #6518 Jaa, h te beépített ügynök vagy :) -
#6517 Mhként nekünk van egy külön oldal, ahol látjuk a felhasználók részleteit. Belépések, ip, kereskedelem, etc. -
Cat 02 #6516 Azmi ? PM-ben is jöhet ha kényes :P -
Házinyúl #6515 Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben? :) -
#6514 Nem, nekünk van egy csúcsszuper adminfelület :) -
#6513 gondolom ti is így jártok el... -
#6512 Ezt tőle kell megkérdezned :) -
#6511 ó.. kikapcsolja a gépét? Vagy a böngészőt? :D -
#6510 Paulnál vannak szünetek, ahogy nézem. -
#6509 Pl. McPaul az s2-n.. Ő tutti nem 2 percenként támad, és nem scripttel... -
Cat 02 #6508 Hja, megnézed a profilját ^.^ -
YMan #6507 igen, pl. több online jétéknál az operátorok látják a hálókártya MAC address-t. Elsőre több webprogramozó felhördül hogy ezt nem lehet, de a google-ben rákeresve látható hogy lehet .. :)