Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S3-on már megszünt ez a helyzet.
2 hónapot kihagytam, rámtelepültek közben...
Egy csodát még így is beütöttem, védõim a csodában vannak.
Most az ex farmok foglálják a falvakat😄
Hogy mire mennek vele a szerver végén azt nem tudom, de biztos jó lesz tõle a közérzetük. Szerintem azt hiszik, hogy végre megtanultak játszani, pedig nagyon nem 😄

S1-en nagyon kemény vagyok, ott steril a környék. Nem sajnálom az idõt a farmok teljes kiírtására, ha már nem kellenek.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

bardocz
Jah,meg Impreza a falunév.Na majd ha lesz írok,és küldöm,és köszi!
Timbo
inkább lépj be vmi klánba 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ha s9-en te vagy bardocz akkor hozzám küldheted, ott is ugyanez a nevem, csak elõtte írj levelet!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Azt semmiképp sem 😄

bardocz
Nem ismerek senkit😄 Ara gondoltam,hogy ha küld sereget,akkor küldöm hozzá én is,és akkor õ jön üres faluba felvonulni,meg talán én is.
Páncélkovácsot még hagyjad, inkább csak katona, de amíg nem lesz 30-40 addig inkább küld el õket vkihez.

bardocz
Ezaz,hogy nem szokik,5-10 támadásából 1x visz el valamit😄 És akkor se pusztulok bele,csak jól jönne.
Timbo
annyi sereg ellen én rejtekhelyet ajánlom sztem úgyis elszokik tõled ha semmit se visz..

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

bardocz
Testõr vagy mi védekezésre van nem?Még kell páncélkovács,hogy elkezdhessem fejleszteni.Aztán utána gazdaság,hogy egyszerre le tudjak gyártani viszonylag sokat,meg fejlesztem a falat,változó hogyan küld rám sereget,van,hogy 30 katona,van,hogy 70...
Ne többfélét, csak olyat ami védekezésre jó, máshogy nincs esélyed...

Nekem a 7x7 esen mindenki farm v klántárst, bár uwu se gyenge, neki asszem 1 klántárs van ott össz-vissz 😄

bardocz
Hát és mit csináljak,ha valakiknek az a szórakozás,hogy idióta módon játszanak?<#nemtudom>
bardocz
Az a bajom,hogy már egyszer voltam klánba,és mindenki túl komolyan vesz mindent😊
Amúgy most arra gyúrok,hogy legyen minimum 100-as nyersanyagellátás,aztán feltalálok majd többféle katonát,szerintem ezek kb meg sem nézika jelentést...
Ha Római vagy akkor
1, szerezz klánt
2, gyárts testõröket
3, amíg nincs elég küld el õket valakihez, farmolást nem ajánlom mert szétverik õket 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mire ezt megcsinálod szétfarmolják a környéket, és 10x erõsebbek lesznek mint te.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Én végigvittem ,és soha többet nem játszok speeden.
4 hónap alvás nélkül nem egészséges. Egy speedes acconthoz min. 3 ember kell, akik mundent ugyanúgy csinálnak, és nem egymás ellen fejlesztenek. Mivel ilyen nincs, egy ember meg kevés, ezért nincs értelme ott játszani.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

mama2
Megkaptam a patkányt😛. Most az a küldetés hogy minden nyersanyag lelõhelyet fejlesszek ki 1 szintre. egy fa lelõhely maradt, csak azt még nem lehet mert a nyersanyag 9 óráig még elég. Úgyhogy most várok😛...

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bardocz
Kétszer lesz apokalipszis.
vsly
25órát,kb

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Gabesz amd64
Lol<#nevetes2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
van itt valaki aki már végigvitt egy speed-et?

mennyi idõt kell rászánni naponta?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

bardocz
Várfalam van,de így,hogy nincsen katonám nem esik el egy sem,de van,csak akkor.Na majd faszául felhúzom a kicsiny falucskámat,és legyártok egyszerre 3 csiliárd katonát,és ráküldöm pistikére,és megtudja milyen is az az apokalipszis!
Az lenne hidd el, velem szopták már meg így. Egyébként gyártassz falat és 1 katonája 100 % h elesik.

bardocz
Tényleg,micsoda veszély lehetnék,ha tudnék.Bekövetkezne az apokalipszis.Így már mindent értek.
Azért küldik h ne tudj katonát gyártani -.-'

bardocz
S9 azért jó,mert van x marha,aki küldi a szaros seregét,és már nem rabolnak tõlem semmit,mert nincs mit,de legalább büszkék.Biztos jönnek hozzám felvonulni.
Azt hittem csak Classicon vannak questek o.O Btw sztem s9 re kéne menned, de mind1 😄

mama2
s7

s9?

mama2
Lol: Építeni akarok vasércbányát, de nem engedi mert kiírja élelem hiány van építenem kell egy búzafarmot. De azt sem engedi mert kiírja szürkén: Élelem elegendõ:18:18

mama2
Ja a Noob-ban az n kicsi n....

Nincs ilyen =)

mama2
NewNoob.

S9-en nincs hõs és a fél szervnek már rég meghalt, nekem még él mondjuk 😛
Nem támadnak soha :S

sz4bolcs
hõs neve: Szecskamester

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
legalább lesz társaság. ;] házikedvenc. én belõle képeznék hõst, mekkora poén lenne.

vsly
-eg,sry 😊

vsly
jahh..."halmas seregeg" = 1db patkány <#hehe>

"Sereget". btw mi a nick-ed ?

mama2
Tetszenek ezek a küldetések. Most küld sereget a játék 11 óra múlva megérkezikxD

vsly
Igen,a kincseskamrát kell lerombolni,de arra a falura 1/2perc alatt futott be 40támadás.Mire tekercslopó hõs érkezett(annak 10eskincseskamrás faluból kell indulnia) már nem volt falu 😊

Ma toltam egy failedet, ami nem is volt az de mégis. jelentés

És kapok tõle egy ilyen levelet o.O
Szia!
Ez szép volt!

picit meglepõdtem 😄

Egyébként én abban a tudatban voltam eddig, hogy a kincseskamrát kell lerombolni a tekercsek ellopásához.
Tudsz valamit arról, hogy mûködik ez a tekercses balhé?

Hát tévedtem, van ilyen<#vigyor2>
Nem zavar az sem, ha más nyer, kivéve egyet... ÉKES-t rühellem, remélem nem õk nyerik. Nagyon nem érdemelnék meg.

vsly
"A HolNap gyõzelme szerintem garantált, a csodáoinkban is rekord mennyiségû védõ gyûlt össze"

Hoppáhelló!

És így? 😊

vsly
Ha van katonád,s az ellennek lejárt a védettsége,akkor hajrá 😊

sz4bolcs
~hány óra után? xDD

Gabesz amd64
reggelt

elindult a speed 😛
tudja valaki hány nap után lehet támadni?

Gabesz amd64
jah köcce
akkor kb 4 hónap 😊

s6-on vagyok még de ott már 7 hónapja nyomom 😊

Jah igen, és én megint regeltem a speedre, igaz most ketten viszünk egy reget majd.