283
Trafipax
  • w77d
    nem tudjátok, hogy az M7-es huszonvalahanyas kilóméternél kirakott bazi nagy elektromos tábla, ami kiírja a pálya fölött, hogy túl gyorsan hajtasz, az csak jelez, vagy egy trafival egyértékű??? 230-al átrongyoltam alatta, majdhogynem azt írta ki hogy hűbazdmeg XD
  • Krapu
    Sajnos azzal nem tud senki kezdeni semmit, ha a soffőr hibázik. A radardetektorokat meg kell tanulni használni. Nem csak úgy van, hogy felrakom a szélvédőre és máris védve vagyok.
  • Vlala #121
    Helyi cég csinálta neki, volt is náluk reklamálni - persze hiába.

Szerintem az volt, amit említettél, a cucc jelzett neki, ő meg kakkantott rá.

• Krapu
    Szevasz!

Kíváncsi lenneék, hogy ki csinálta neki, és mit telepített az autóra! Én több mint 4 éve ezzel foglakozok és nem volt még ilyen incidens, pedig nem egy és nem kettő autót csináltunk. Természetesen a soffőrön is múlik, hogy figyeli e a műszert, amikor jelez neki (radardetektorra gondolok)Hiába jelez, ha tudomást sem vesz róla, akkor hiába, villan a vaku és kész. Nem elképzelhető, hogy hátúlról mérték be lézerrel? Kérdezzd már meg tőle mit rakatott be, mert sok szutyok van forgalomba. Érdekelne nagyon. Nálam olyan autó nem gurul ki, ami nincs megmérve lézeres mérővel!
  • Vlala #119
    Ismerősöm esete: a fiatalember elég sokat utazik, a munkája, a pénze múlik azon, mennyi idő alatt ér A-ból B-be. Ezért teleépíttette az autó elejét radar-és lézer elleni ketyerékkel, ez meg is állt kb. 300 ezer forintban - ilyen technológiával még az ufókat is vissza lehetne kergetni a Centaurira.

Ezután kapott egy szép csekket, rajta az, hogy sebességtúllépés, meg egy hármas, meg öt nulla. Azaz a szerkezetek árát mégegyszer elkérték tőle gyorshajtásért, a sietség kb. három havi fizetségében állt meg: háromszázezer az elektronika, ugyanennyi a bírság.

Poén: 30-as táblánál 78-cal ment.
  • Krapu
    Most mondta be a rádió, hogy az M0-án most telepítik a sebességmérőket mindkét irányba.
  • Krapu
    M0-on már kint vannak a Rametek, de még nem üzemelnek. Gondoltam szolok, úgyis régen írtak ide.
  • Vlala #116
    Épp erről szól a radardetektor, a neve is mutatja, hogy figyel, és szól, ha radar jön. Így ahol a készülék néma marad, ott "nyugodt szívvel száguldozhatsz". Ha jön a pittypitty, és meg is hallod a tucctucctól, akkor fék.
  • Krapu
    Persze, hogy betudnak mérni. Több sávot tudnak vele figyelni, és természetesen mindkét irányt tudja fotózni.
  • zsozsoshy
    Ha a velem szemben lévő sávra állnak be a rendőrök a trafipax-al,akkor engem is be tudnak mérni?
  • Krapu
    Gondolod, hogy több mint 4 éve ezzel foglakozok, hogyha nem müködne, akkor élne még a cég?? Azért nem olcsó dolgokról van szó. szétvernék a fejemet az ügyfeleim, hogyha humbuk lenne az egész. De a google mindenre választ ad.
  • Krapu
    látszik, hogy fogalmad sincs, hogy miről szól az egész:D
  • autoszimulator
    persze, mert ha nem megyek gyorsan, nem jön a csekk. Így tőlem is függ :D
  • Krapu
    Minden termékre garanciát válalunk természetesen. Pénzvisszafizetés? Csekk nem csak a blokkolótól vagy a traffipaxjelzőtől függ, hanem az autóson is, de ezt itt nehéz lenne leírni. Telefonon szívesen elmondok mindent.
  • Vlala #109
    Reklám?

Garanciát, pénzvisszatérítést vállaltok, hogyha mégis jön a csekk?
  • Krapu
    Nálunk vásárolt lézerblokkolók és jelzőkészülékek bemérése az Ön autóján vagy motorkerékpárján. Saját lézeres mérőeszközünkkel győződhet meg autója vagy motorja védelméről. Ne hagyja ki! Beszerelés után, akár azonnal! A teszt Fáma 2-es műszerrel történik.
    www.traffipaxshop.hu
  • Krapu
    www.traffipaxshop.hu
  • Krapu
    Egy kisebb felmérés található az oldalamon. Szavazás féle. "milyen lézerblokkolót használsz?" oldalt a menünél található.

http://www.traffipaxshop.hu/
  • Krapu
    Traffipax és Lézervédelem
  • Krapu
    Sziasztok! Kicsit átalakult a weboldal. Észrevételeket szívesen fogadok:)
    http://traffipaxshop.hu/
  • Dzsega #103
    nem a várossal van a bajom hanem azzal, hogy nincs pálya, ha lenne akkor sokkal gyorsabban jutnék A-ból B-be!!!!
    Többnyire nem városban közlekedek hanem kint.
  • Dzsega #102
    jah persze kössz... cirka 230 km!!!

Időben útrakelni? aham jah... csak az a baj hogy évi 45-50e km utazom úgy hogy nem ez a munkám hanem csak veleját!!!! Van olyan ember aki kb ennyit megy és ő ezért kapja a fizuját neki ez a 8 óra nekem meg melóznom kell!!!
  • autoszimulator
    Magyarországon nem találsz olyan várost, ami akkora lenne, hogy az 50 helyetti 70el való haladás meggyorsítaná az A-ból B-be való eljutást.. Aki meg 130al megy városban (mint a két jómadár, akiknek elsőre számlázták ki a 300ezret), az szimplán felelőtlen és hülye.
    Városon kívüli szakaszok már nagyon más lapra tartoznak, hisz az ember egy általa már kívülről ismert útszakaszon, ahol már akár évek óta kocsikázik oda vissza, tudja az összes kátyú helyét, az simán el tud menni az adott szakaszon 120-al is, de ugyanakkor egy életében először arra járó bizony 120al szépen elrepülne egy kátyút kifogva. Azt pedig nem lehet, hogy mivel én itt sokat kocsikázok, mehessek többel.. Pedig én is szívesen mennék 130al, mert ismerem az utat, mint a tenyerem, de nem lehet. De ehhez kellene egy olyan úthálózat is.

Aki lentebb kifakadt, hogy a büntetést akarja elkerülni, hát kérem szépen nem abból kellene a rendőrségnek megélnie, hogy több százezer forintos bírságokat találnak ki.. Jó kifogás az, hogy ez csak elrettentés, de mindenki tudja nagyon jól, hogy ennek semmi haszna sem lesz, a notórius gyorshajtók általában azokból kerülnek ki, akiknek van pénzük erős, gyors kocsit venni. Nekik pedig büntetést fizetni is van pénzük. És amíg egy több tízezer forint értékű lopás helyszínére a helyi rendőrség kiküld pár órán belül két rendőrt, akik megígérik, hogy majd intézkednek, és már két éve semmi sem történik, addig nekem ne szórják a buzgómócsing rendőrök a lakatlan faluvége táblától 5 méterre levő 70 km/h-s haladásért járó büntetést, és a kinn felejtett korlátozó tábláknál való mérésért a pénzeket! Tudom, nem egy téma a kettő, de rendőrség rendőrség.
  • digital
    Ha lenne hely ahol az ember kiélheti magát akkor nem lenne gond de így!

Esetleg a Hungaroring...?

...hogy "időben" odaérjek!!!

Kiélés és életveszélyes közlekedés helyett,esetleg a szabályok betartása mellett időben útrakelni...?
  • digital
    Szlovéniában sincs pardon...
  • Dzsega #98
    Igez ez mind szép és jó! Csakhogy:
    Náluk az autós társadalom a városban tényleg 50-el megy meg megáll a gyalogosnak mert nincs értelme gyorsabban menni és nem is akarnak!
    2 okból:
    1: sokat kell fizetni ha gyorshajtáson, vagy egy gyalogos át nem engedésén kapják őket
    2: van AUTÓPÁLYA ahol lehet menni és nekik NAGYON SOK van belőle!!! Ott mennek mert ott lehet menni!!!

A 130km/h náluk is van de ha én Pécs-Szeged távot pályán tehetném meg akkor valszeg nem 70km/h kéne mennem faluban és 100-110-el városon kívül ahhoz, hogy "időben" odaérjek!!!

Ha lenne hely ahol az ember kiélheti magát akkor nem lenne gond de így!
  • Vlala #97
    Köszi, hogy igazoltál. Apróbetűs rész.
    "Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez, külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért!"

Tehát megveszed a kütyüt cirka százegynéhány ezresért ÉS még így is megbüntethetnek.

• Krapu
    http://www.traffipaxshop.hu/
  • Krapu
    Sziasztok! Frissült az oldal! Bővült a kinálat( lézerblokkoló) Galériát érdemes megnézni a blokkolók beépítése utáni képek láthatóak.
  • R0sc0
    csak ovatosan!

Ferenc krt. - Üllői út sarok

Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)

Attila utca - Alagút sarok

Hegyalja út - Jagelló út sarok

Fehérvári úti piacnál

Budafoki út

Margit krt. - Bimbó utca sarok

Moszkva tér

Kőbányai út (Egészségháznál)

Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.

Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor

Csillaghegyi elágazásig

Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor

Szamuely utca - Petőfi híd felhajtónál
  • Magnumrolcsi
    F-117A Nighthawk :DDD
  • Vlala #92
    Hagyjuk, ebből csak flém lesz.
  • Krapu
    Látom nem érted a lényeget! Nem arról szól ez az egész, hogy hogyan röhögjünk a rendőr képébe, hogyan száguldozzunk stb. hanem arról, hogy indokolatlan sebességkorlátozásnál, kintfelejtett 30-as táblánál, ne fizessünk százereket és ne vegyék el a jogsinkat értelmetlenűl. részemről lezárva.
  • Vlala #90
    Ez így mind szép, de a googlehoz én is értek, én is be tudom pötyögni, hogy lézerblokkoló. Nem ez alapján fejtettem ki a véleményemet.
    "A készülék lézeres mérés esetén hangriasztást ad, valamint zavarja a mérősugarakat."
    És közben kiveszi a vízbő' a zokszigént is.
    Előbb inkább nézd meg, hogyan működik a lézeres sebességmérő, aztán gondolkodj el, hogy nézne ki egy "hatásos" védelem ellene. Segítek: F117A Nighthawk.

A linked egy céghez vezet, amely lézerblokkolót, radardetektort, rendőr elleni okosságot akar eladni.
    Gondolom, érted a lényeget: Ha én akarnék eladni egy 60.000 Ft-os árról induló ketyerét, persze, hogy azt mondanám, hogy bombabiztos, ezzel a fakabát képébe röhöghetsz. De sajnos ez már a ló túlsó oldala, az ügyeskedő százezreket költ a rendőrök bepalizálására. Kit is paliztak be?
  • Zorba 33
    Hááát igen...!! Íme egy tökéletes példa egy társadalmi normatívába beilleszkedni képtelen autóstársunktól! Nem akar fizetni bár tudja, hogy meg foglya szegni a szabályokat, ráadásul szándékosan!!! Mielőtt félre értenél, nem beszólni, vagy fikázni akarlak csak érthetetlen számomra, hogy ahelyett, hogy megpróbálnának az autósok (én is nehezen nyelem a békát, hiszen az én lábam sem 50-ről szól, de nem a detektor a megoldás)) alkalmazkodni, ahelyett máris a kibúvókat, joghézagokat keresgetik!! Tőlünk nyugatabbra (mindössze 230km)tökéletesen tudják kezelni ezeket a "problémákat" ami a közlekedési szabályszegésből adodó büntetések terén adódhat! Semmi mást nem tettek csak gondolkodtak!!!
    Gondolod, ha elkezd tömegesen terjedni ez az eszköz azt a hatóságok hagyni fogják?? Ugyanarra a sorsra fog jutni mint nyugaton,(betiltják) ráadásul még példás büntetést is kiszabnak érte, persze Euroban, akár túrista akár országbeli az autós!! Próbálj meg sógoréknál egy ilyennel autózni mondjuk az A4-esen!! Kíváncsi vagyok eljutsz-e Bécsig Hegyeshalomtól anélkül, hogy kivennének a sorból Panndorfi kijáratnál, vagy Schwechat-nál
    Lassan tényleg kezdem elhinni, hogy soha nem is fogunk Európa felé haladni!!
    Kíváncsi lennék rá, hogy ha az ismerettségi körödből (szándékosan nem családot írtam)valaki áldozatul esett volna már gyorshajtónak, akkor is a detektort találnád a megoldásnak??? Persze ne "tötyörögj"legalább....ne adja a sors hogy egyszer így gyere rá, hogy nem ez a megoldás!!
  • Krapu
    Szerintem annyi pénzért nem érte meg, márcsak azért is mert nem lézeres. 60-ért egykategóriban van ezzel: http://www.szigetshop.hu/almenuk/Echo%20Lasertek.htm
  • DeenQa
    Blinder M25 X-TREME, ilyent vettem az M6 ba szerinted milyen cucc?
  • Krapu
    http://www.szigetshop.hu/almenuk/lezerblokkolok.htm
  • Krapu
    Itt sokmindent olvashatsz a lézerblokkolóról(ledes illetve lézeres)
  • Krapu
    Szia! Gondolod itt megnézheted a termékeinket, természetesen ha valamit nem értesz, akkor szivesen segítek. (www.traffipaxshop.hu)