283
Trafipax
-
sziasztok! Corsa D-re tudtok valami kegyetlen hatásos kütyüt ajánlani? nem szeretnék perkálni, de tötyörögni sem máj 1-től.. -
Vlala #82 Nocsak, mesélj! Hogyan is működik a lézerblokkoló? -
Látom nagyon értesz hozzá! Mielőtt valami hülyeséget írsz, előtte nem ártana tisztában lenni azzal, hogy mit jelent a lézerblokkoló és milyen tartományban dolgozik. Lézerblokkoló nem radaros elven müködik! A traffipax müködik radaros elven. Szerintem olvassál nyugodtan utánna és utánna irogassál. Egyébként 2004 óta áruljuk a taraffipax jelzőket és a lézerblokkolókat, ha nem müködne egyik sem akkor csőd lett volna már réges régen. De mindenki eltudja dönteni, hogy mire és mennyiért van szüksége rá. -
Vlala #80 Megsúgom, a lézerblokkolók csak azért vannak, hogy lehúzzák a balekot a pénzéről. Csak minden harmadik traffipaxot fognak meg... :) -
Szia!
Még mondhatod persze, hiba küldik a papírt május után, rád még a régi rendszer fog érvényesülni, mivel hátrányos helyzetbe nem hozhatnak senkit:) Május 1-től nem él ez a lehetőség. Mennyivel sikerült belszálnod és merre, ha nem titok. -
ma lehet belemásztam egybe, de nem volt megállítás.
még mondhatom hogy nem én vezettem ugye? -
Pont erre vannak a lézerblokkolók, hogy ne tudjanak megmérni. Május 1-től brutális pénzbírságok lesznek. Úgy kezdődik majd, hogy 30.000.-Ft!!! És egy blokkoló 60 ezertől két fejjel! íme a büntetési tételek: http://www.szigetshop.hu/almenuk/buntetesi_dijak.htm
Májústól nem kell, hogy megállítsanak, majd küldik a büntit és lehet fizetni:( nincs kibúvó! -
ált ezek csak lemérnek aztán pár méterrel arréb ott az elfogo banda tudjátok CB-n pofáznak egymásnak :D -
DeenQa #75 küldtem privátot te értesz hozzá nézd meg lécc. hogy megoldható e. -
Nem zavarja egyáltalán, de ki is lehet kapcsolni a G8-ból. Az Interceptor automatikausan kikapcsolja 10 másdodperc után.Hiszen nem az a fő funkciója:) -
DeenQa #73 De ha pl eleve van a kocsimban parkolószenzor, akkor ez a cucc mennyire zavarja azt? -
Csili-vili: azt értem, hogy sok króm felület van rajta, ezért könnyebben verődik vissza a lézer. Nagynak terepjárok számítanak. Azokra legalább 3 fej kell.Személyautóra is előfordilhat, de általában elég kettő fejes rendszer, de természetesen mindegyik rendszer bővíthető plussz fejekkel. Blokkolót telepíteni kell az autóba. Radartetektort viszont lehet az ablakba is tenni, deha csak az van, akkor lézer ellen azt mondom, hogy semmit sem ér. Mire jelzi addigra tudják a sebeségedet. Blokkolónál nem. Ausztriában tiltott egyébként, de pl: a G8 az parkolószenzor:) Esetleg, ha mélyebben beleakarsz mélyülni, akkor szívesen segítek, de itt nehéz leírni mindent. www.traffipaxshop.hu
Itt megtalálod az elérhetőségemet. -
DeenQa #71 hogy érted hogy csilli villi az eleje? Nem tudom mi számít annak, ez egy alap M6 os, kupé formájú, nem túl nagy, vagy nem tudom mi számít nagynak. :) Csak olyan jó nekem amit az ablakba lehet tenni. (vagy mind olyan?) A másik dolog pedig, hogy Ausztriában élek, a kocsi is osztrák rendszámú, nem tudod véletlen, hogy itt legális-e ilyesfajta blokkoló? -
Valóban csak 3 csíkot lát, de ez enm minden mérőműszernél van így. A FÁMA II (prolaser II) A legnehezebb blokkoloni! Valószínű FÁMA III volt. Azt nagyon könnyű. Valószinű, hogy lézeres alapú van neki. Jelenleg amiket árulok azokból csak a G8 és az Interceptor ami lézeres, a többi ledes alapú. Nagyon sokat számít, hogy milyen autóra kel, mekkorára és mennyire csili-vili az eleje. -
DeenQa #69 hol érlek el? -
ismerősömnek van a GL-jében, neki 200 körül volt a cucc, de próbálta már mindenhol direkt :D és sehol nem volt para neki, nem lehet bemérni a rendőr a 183 km/h helyett három csíkot lát csak a számok helyén :)
nem tudom milyen típus pontosan az övé
de elég jól működik :) -
Szia!
Sokfajta védelem van, de szerintem olvastad az oldalamon. Elég sokmindent irhatnék ide, de akkor nem lenne elég rá egy nap. Ha telefonon rámcsörögsz, akkor szívesen segítek neked és elmondom, hogy mit miért érdemes megvenni vagy meglátogatsz az üzletben, és kezedbe is veheted a kütyüket, de előtte mindenképpen csörögj rám, hogy ott legyek. -
DeenQa #66 Üdv.! Siettem hazafelé, és lefotóztak éjjel 271 KMH-val az M1 en. Kéne vmi védelem a kocsira, de nem értek hozzá! Ezek a kütyük mennyire megbízhatóak, meg hogyan működnek, stb. valaki segítsen... Mert nem lenne jó ha ez gyakrabban is megesne... Meg kérdés még hogy mennyit érdemes ilyen kütyüre szánni! Köszi -
Sziasztok!
Kicsit más lett a weboldal, de még nincs készen teljesen. Várom az építő és bontó kritikákat, persze a kérdéseket is. egyenlőre csak telefonon vagyok elérhető:( vagy itt:)
http://traffipaxshop.hu/ -
Sziasztok! Tegnap jöttem Dunaharaszti felől és a plussznál lézeres mérésbe botlottam. Körülbelül egy órát álltam és figyeltem. Kassza a helyszínen volt. Csekély 300 ezer forint értékű csekket adtak ki a helyszínen. Legnagyobb bünti 30 ezer Ft volt. pedig volt aki 50%-nál is többel átlépte a határt. -
Persze, hogy van:) 2004-óta. Már nem is tudok autozni nélküle. Biztonságot ad, nem száguldozás miatt, hanem azért mert legtöbbször olyan helyen mérnek ahol 30-as tábla van indokolatlanul, vagyis a pénzre utaznak. Nekem sokszor megmentette már a jogsim! Aki egyszer vesz, az többet nem tud lemondani róla! -
toretto r34 #62 És neked van bent blokkoló? És ha van akkor fasza véd jelez rendesen? -
Parktronic-parkolást segítő rendszer. Egyébként én szigetszentmiklósi vagyok és a héten majdnem mindennap lézerrel mértek. Mai napon délelőt Szigethalmon mértek Fáma III.-mal, de nem az volt a durva, hanem az hogy kettővel 400m-en belűl. A kasszánál sokan álltak, mivel 30-as tábla volt és az első mérés után aki, megúszta az nyomta tovább és a másikba szaladt bele:( -
toretto r34 #60 És mi az a parktronic? -
Szia!
Mindenképpen a AntiLaser G8-as!USb-én frissíthető és bővithető. Fő funkciója parktronic, de a mellékhatása a lézer blokkolása:) Külföldön is használható, nincs JAMMED üzenet a mérő műszeren:) -
toretto r34 #58 Hali és ezek közül melyik a jobb engem érdekel mert nálam biztos hamar megtérülne az ára -
Esetleg,ha valakit érdekel:
http://web.axelero.hu/frucht/index.html
Üdv: Jocó -
Sziasztok!
Blindernél azért létezik sokkal jobb blokkoló:) Ha esetleg valakit érdekel az érdeklődhet nálam:)Lézeres alapúak sokkal hatásosabbak. Tapasztalatból tudom. -
de, igaz...de sajna én is notórius gyorshajtó vagyok, kb havonta megbüntetnek miatta...de ha az ember betartaná az összes sebességkorlátozást, soha nem érne oda sehova -
Vlala #54 Igen. Amikor a hatos szintű blokkolóblokkoló egységet is megvettük, már a többség elgondolkodik azon: Nem lett volna egyszerűbb levenni a lábat a gázról? :) -
aztán nekünk öt kilóért lézerblokkoló-blokkoló blokkolót -
Vlala #52 Szerintem a lézerblokkolókat forgalmazó cégek pénzelik az akciót. :)
És amit még nem tudsz, a rendőröknek el fognak adni egy rakás lézerblokkoló-blokkolót. :) -
toretto r34 #51 Hát srácok erre csak egyvalamit tudok mondani megyek megvenni egy Blinder lézerblokkolót hamar meg fog térülni az ára mert itt a szivatásra fog menni minden -
na ezt nem engedném meg, mégis lehet hogy lesz... mint a parkolás közterületen... pfff ocsmánynak tartom, mert újabb pénzkereseti lehetőség csalásra való lehetőség... -
[URL=http://www.vezess.hu/hirek/nagy_uzlet_traffipax/12792/]A jövőben magáncégek is végezhetnek sebességmérést. A befektetők hatalmas üzletet sejtenek a "közúti szabálysértések dokumentálásában".[/URL]
hápfffff:( -
toretto r34 #48 A héten olvastam egyik oldalon hogy már kijőtt a legjobb blokkolo egy m6 hamann bmw-re feloperálták és a legujabb trafesz se látja nulla méterröl sem azt szal a trafisok elmehetnek a rákba lakott területen mérjenek nem bánom de ne kint szopassák az embert föleg pályán jah és csak 100 ropi az ára lehet megéri beruházni mert ugy tudom jan1 töl már 3 kilo a tarifa már 2 kilot sporol rajta azember -
Vlala #47 Nem értem tisztán. Út szélén autó, vészvillogó nélkül, előtte matatott egy ember (láttad?) elédlép (féktávon belül? Akkor át lehet rajta menni), és ezért Téged jelentenek fel? Mi volt a vád? Remélem, nem "hivatásos közeg elleni erőszak".
Macleod2005: Ezzel a "haverom vezette"-vel az a gond, hogy túl sokan visszaéltek már vele, ezért lépnek ellene: ha elfogadják a beadványt, teljesen mindegy lesz, ki, melyik családtagod, haverod vezette az autót. A rendszám alapján a számítógép kiad nekik egy nevet, őt fogják büntetni, aztán intézze el az illetővel szelmélyesen, vagy legközelebb gondolja meg jobban, kinek adja kölcsön az autót... -
Végülis 25-30 kilóméter alatt a picsa kis 1.4 es aveoval is föl lehet 3 szor gyorsulni 170 re(ott tilt le). Meg a másik, "kölcsönadtam haveromnak ő vezette" -
debut12 #45 Sziasztok!
Hazafelé jövet egy autó állt az út szélén, vészvillogó nélkül. A kocsi elejénél egy ürge matatott, elkezdtem kielőzni, erre szinte elémlép, elrántom a kormányt, majd amint lehetséges volt megálltam. A közelben rendőrök voltak, mint kiderült a tag is az volt. Feljelentettek. Szerintetek ebből mi fog kisülni, mikor jön a feljelentés, mennyi büntetőpontot fogok kapni???
Előre is köszi!
Üdv!
Jocó -
rendben kicsit megnyugodtam, nem lenne jó egy büntetés mert nekem kellene kifizetni :)