411
Ki a legnagyobb szívtipró...
  • n3whous3
    Próbálkozz úgy, ahogy megy idegeskedés nélkül a csajozás.

BTW én is 22 éves vagyok és fél éve van barátnőm.
  • nick20
    biztos vagy benne?
  • predator1982
    drágám még nem késtél le semmiről:-)
  • nick20
    szted mi a baj velem?
  • chhaya #327
    a "mi a legfontosabb egy nőben" topikban tett válaszod alapján: nem csodálkozom.
  • nick20
    vélemény?
  • nick20
    sziasztok! 22 éves fiu vagyok és még nem volt barátnőm!Elmondhatjátok a véleményeteket kiváncsian várom
  • toysoldier
  • predator1982
    de barátom jelenleg is van:-) és köszönjük a nők nevében
  • toysoldier
    valószínűleg azért nem lesz barátnóje mert lány és a fiúkat szereti

am nyugodtan lehet használni a válasz erre gombot :|
  • mustang93
    és mért nem predator pedig csaj nélkül az élet egy rakás**** de mindegy.
  • csgj
    0 -.- "-.- :S :(
  • predator1982
    nekem még soha sem volt barátnőm.....és valószinűleg nem is lesz:-)
  • ForzaInter
    nekem 4 éve van barátnőm asussnak hívják, imádom! max egy geforce-ra cserélném le... na jó talán még amdn elgondolkoznék
  • ForzaInter
    lol, anno te nyitottad toki conecction topikot és írtad hogy ott laksz barátnőddel aki japán
  • retexys
    10 barátnő a hivatalos, az alkalmi barátnők száma joval több:)
  • bazccka
    "Hány barátnőd vót eddig?" : Nyóc!
  • campy
    az szép! igen a gyerekkori szerelem kellett volna nekem is... akkor nem lenne bajom
  • gercse
    én sem "szoktam" járni, csak két havonta egyszer mondjuk, mert nem látom értelmét,
    meg volt osztálytársaimmal nem tudok más szórakozó helyet összehozni, szeretik azt a helyet :)

• timantes
    gercse, mintha magamat hallanám. Annyi különbséggel csupán hogy én kocsmázni nem szoktam elmenni.
  • gercse
    ja persze az önbizalom sem teng túl bennem, de érzem, hogy minél idősebb vagyok, annál inkább magabiztosabbá válok
  • gercse
    egy volt, ő kellet, de én nem kellettem neki, őt sikerült elfelejteni úgy 2 év alatt, de ha pl. találkozom vele, akkor megint előjönnek az érzéseim..., de ő kilőve
    amúgy meg nem sok lánnyal találkozom fősulin, aki igazán "megfofott" volna,
    nem vagyok pedig válogatós, tehát a külső még nem is érdekel annyira, nem ezért nincs barátnőm szerintem,
    többet kellene mondjuk eljárni itthonról, meg olyan helyekre menni, ahol ismerkedni lehet, nem csak kocsmába haverokkal :D
    de amúgy nem aggódom magam miatt,
    kis koromban például mondogatták hogy majd ha nagy leszek lesz nekem is felségem stb., akkor azt mondtam, hogy nekem soha :D...lehet ez üt vissza most :D
  • sapkafej
    nincs lány aki kéne?
  • gercse
    #266 még mindig, csak már 20 vagyok...
  • timantes
    nekem se volt még egy barátnőm se és 21 éves vagyok. Bár felmerül a filozófiai kérdés hogy: mit értünk barátnő szó alatt... mert ha nem párkapcsolatra értem akkor barát(nőm) van.
  • szedRick
    0
  • zoliapu
    Volt gyerekkori barátnőim, is egész 9-10 éves korom óta, ha így számoljuk 7 . Viszont ami már komoly teljes társas kapcsolatot 3, lehetett volna több is sajnos fiatalon az ember még olyan álmodozó. Férfitársaminak azt üzenem hajrá. Ha a plátóit szerelmeket is belszámolom , kitudja mit hoz a jövő 12.
  • zyppy
    4barátnőm és 3pasim
  • Rundstedt17
  • predator1982
    nem azért irtam csak poénból, hát grat hozzá, ritka az ilyen manapság...
  • bens
    papucs -.-
  • Netgear
    hát nem 11 hanem 25éves vagyok, én legalább 1 lánnyal nagyon jól megértem magam, nem kell hozzá másik 10 :D (ami semmit nem ér)
  • predator1982
    és hány éves vagy? 11? :DDD
  • Netgear
    1 barátnőm van . 10 éves korom óta, szeretjük egymást, és ez így is fog maradni. Soha nem is kellene más

LOVE ZSANI LOVE
  • Theodolit
    nekem is 0 de én legalább nem vagyok jól meg egyedül
  • Rundstedt17
    3
  • campy
    eddig 0! sztem nem is lesz soha! jól megvok egyedül...
  • Molnibalage
    Ja. Nem a mennyiség a lényeg, amit itt egyesk felsorolonak az nem a bartánő kategórába tartozik, max. lefeküdtek a csajjal párszor. Nincs ebben semmi elítélendő, de aki ezt barátnőségnek tartj. Mikor 21 voltam akkor velem is megesett ilyen, a nő 8 évvel volt idősebb nálam, megállapodott cégvezető volt, csak épp szüksége volt valakire. Nyár volt, jól éreztük magunkat, de ettől még nem volt a barátnőm.
    Együtt röplabdázunk utána meg este együtt... Ennyi.
  • Dynamic
    Nevetségesszánalmasfelvágós topik.
  • wardogzombie
    hímrinygyók