411
Ki a legnagyobb szívtipró...
-
garadas20 #371 Ez is változó egyénenként, ez a szép, hogy sokfélék vagyunk és nem egy kell mindenkinek. Én alapjáraton magányos vagyok, de igazából nem érzem magam annak, mert amikor lehetőségem adódik feltöltődni, akkor annak megtalálom a módját és abból főzök, amim van. Meg nem feltétlen jó az se, ha van valakid, függően attól, hogy milyen személyiségek vagytok, mert valakinek pont zavaró, ha a másik nyakán van, vagy együtt vagytok és közben nem vagytok egy szinten. Az meg marhaság, hogy csak legyen, csakból valakivel párban lenni és közben nem tesztek hozzá egymás életéhez, az elég degradáló. Viszont ha pont kiegészítő személyiségek vagytok egymás számára, akkor meg fokozó hatást vált ki. Ezért nem szeretem a messziről jöttem és beléd estem sztorikat, mert a realitásokkal dacol és ha nem megvalósítható, az a elszenvedő fél számára rossz érzés. -
IXEMGabeo #370 ennyi...
Ha az ember barátnőt szeretne akkor már legalább tegyen hozzá dolgokat. Nem lehet úgy megfőzni egy húslevest, hogy nem eresztjük a fazékba a vízet elsődlegesen. Anélkül meg ehetetlen lenne...
És azért utólag rádöbbentem, hogy az egyedüllét minden szempontból jó, de mivel mi pl. hetente 1x találkozunk max ilyen olyan okok miatt így nem lógunk egymás nyakán és amikor találkozunk akkor mindig kellemes napot, programokat töltünk el. (Bár a barátnőm eléggé be van táblázva mostanság) Ezzel annyi akartam mondani, hogy igazságszerint nem sokat tesz hozzá az ember életéhez legalább is én ugyanúgy egyedül érzem magam és olyan, mintha nem is lenne barátnőm. Nekem csak pillanatnyi hangulat javító (nem szextárgy nem félreérteni). Egyszerűen ilyen a természetem és beigazolódott az is, hogy teljesen mind1 ki van melletted akkor is egyedül fogod érezni magad, mert ez az ember természet. Az ember belül magányos és önző teremtmény. Nálam ez a mai konzekvenció -
garadas20 #369 Igazából az a baj az emberekkel, hogy sok dolgot bevesznek, könnyű őket hülyíteni, meg nem vesznek észre pár embert leszámítva olyan dolgokat, amik alapvető részei lennének egy kapcsolatnak. Az is befolyásoló tényező, hogy az ország romokban, az is, hogy éppen a médiumok milyen hülyeséget szajkóznak, az is befolyásoló, hogy milyen társasági kört kedvelsz és mikkel érzed magad jól, meg az is, hogy milyen jellemű emberekkel próbálkozol. Én egy percig nem érzem magam kínosan, hogy nem volt eddig senkim, meg nem estem át azon, mert más az értékrendem és szerintem ez egyénfüggő ki mikor jut el egy olyan pontra. Amit az emberek 90% menőzésből tesz meg, azt én akarattal és tervezéssel próbálom elérni, egy ésszerű és megvalósítható kereten belül. -
#368 1 lány a normálisakból pl általam foglalt.Amúgy egyet értek veled mindenben. -
IXEMGabeo #367 én is így voltam vele, sőt mai napig rohadt kevés normális lánnyal találkozom Pesten. Akinek mondjuk az értékrendje a helyén van nehogy azt hidd az a lány se szent ám. Minden azon múlik az illető mennyire tudja kontrollálni önmagát és mennyire enged befolyást életébe a szar mocsok média által...Mert a mai lányok 70%-a majdnem plázázik, bunkó, pofátlan, akaratos, buta, túlzott önértékelési és nevelési zavarokkal rendelkeznek a maradék, aki számodra megfelelő lenne pedig foglalt általában. -
garadas20 #366 Csak akkor, ha kulturált értelmes és rendes az illető hölgy. Nehéz a kritériumon belül keresni, lejjebb meg nem adok. -
IXEMGabeo #365 :o van ez így. Szeretnél? -
garadas20 #364 Én 26 vagyok és nekem eddig egy sem volt. -
bello88 #363 Nekem sem volt még.
Az előttem lévő válaszokon kicsit meglepődtem... de gondolom nem a korosztályom írta :P -
UniverseOfficeR #362 Szar a leírás. A szívtiprónak nem kell feltétlenül barátnőjének lennie. -
tttttom #361 Nekem még egy se volt... -
bcrics #360 de az még mindig.. -
bcrics #359 Ebben az évben?..eddig 1:) -
Hajnalcat #358 Nulla darab barátnőm volt eddig. :) Egyszer valaki kérdezte, hogy lehet-e a barátnőm. De aztán abbamaradt a kapcsolat. :( -
Koppixer #357 Ez a topik egy nagy nulla!!! -
Merces #356 ....mi számit hánynak? -
#355 mi szamit baratnonek? -
#354 0 -
Tsol #353 bocs, -1 -
Tsol #352 0 -
#351 1, két évig tartott
Azóta nem találtam normális lányt, drogos, alkoholista szórakozóhelyekre nem járok, nagyjából, ahogy a #349ben ki van fejtve. -
Csak77 #350 Nem is tudom, úgy 7-8 kapcsolatom volt, egyik szarabb volt mint a másik... most xbox360 a barátnőm. :) -
#349 Az a baj, hogy sok magyar lány ha nem is büdös, kurva.
És ilyen alkalmi kapcsolatok nekem nem tetszenének.
Volt már olyan, aki azt gondolja, csak a csúnyák mennek
bele a komolyabb kapcsolatba... de akkor tudok pár lányt
mondani, akik e-kijelentés szerint "csúnyák"... tehát baromság.
Nekem elegem van a sok hülye, alkoholizáló szórakozóhelyből, nem is járok sehová, interneten meg utálok ismerkedni, továbbá nem volt szerencsém olyan társaságokhoz az elmúlt időkben, akik normálisabbak, összetartóbbak, tehát már tudható a száma is.
És itt nem a lehetőségekről volt szó... De nem, engem kifejezetten felbosszantanak az olyan lányok, akik kurvák, és nem írom szebben, nem érdemlik meg. -
cucma #348 zéró -
OriginalPoPeJ #347 assziszitek számolom?!-.- -
#346 0 -
#345 3-4,az egyik az egyik az 1,5évig tartott. -
#344 eccse -
#343 Teljesen egyetértek, néha alaptalanul magasra teszik a mércét, persze oké, hogy van egy szint, de ha az illetőnek az elvárásai alatt levő csaja van legalább tanul belőle, aztán később teheti magasabbra azt a mércét:) -
miti88 #342 Szerintem a legtbbeknek akiknek nincs baratnojuk azert nincs mert tul magasra teszik a mercet. -
lord nihilus #341 nekem most van az első (20-21 évesen)
am kár h picit zavar h neki már több pasija is volt, holott jóval fiatalabb, hát nem akármiért defektes vagyok -
Kindred Blades #340 Hát, magam sem voltam a papi cölibátus elkötelezett híve, de akkoriban még szép idők jártak. Ejnye, öregszem. :) -
#339 Én is az vagyok de nem a feleségem volt az első barátnöm -
Kindred Blades #338 Eh, elgépelek egy hivatkozást, és hol kötök ki?
Na, én házas vagyok. (Lehet hangosan kacagni.)
-
#337 Fogalmam sincs -
#336 Lehet elég szégyen, de nekem is csak 0... Tudjátok ilyenkor megpróbálok mentegetőzni a fasza kis dumával... ...az igazit várom... -
Ben C #335 3 komoly kapcsolat. -
n3whous3 #334 Én azért amondó vagyok, hogy ennyi idő után annyi gátlás lesz az emberben, hogy a legtöbben nehezen fognak "nem izgulni". -
#333 eleinte max izgul picit azt annyi, belejön:-) -
ecneb #332 le téynleg nemkésett semmiről amíg ál a cerka mehet e menet...max hátránynal indul...