Hány barátnõd volt eddig?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta nem találtam normális lányt, drogos, alkoholista szórakozóhelyekre nem járok, nagyjából, ahogy a #349ben ki van fejtve.
http://goo.gl/gd6Zi5
És ilyen alkalmi kapcsolatok nekem nem tetszenének.
Volt már olyan, aki azt gondolja, csak a csúnyák mennek
bele a komolyabb kapcsolatba... de akkor tudok pár lányt
mondani, akik e-kijelentés szerint "csúnyák"... tehát baromság.
Nekem elegem van a sok hülye, alkoholizáló szórakozóhelybõl, nem is járok sehová, interneten meg utálok ismerkedni, továbbá nem volt szerencsém olyan társaságokhoz az elmúlt idõkben, akik normálisabbak, összetartóbbak, tehát már tudható a száma is.
És itt nem a lehetõségekrõl volt szó... De nem, engem kifejezetten felbosszantanak az olyan lányok, akik kurvák, és nem írom szebben, nem érdemlik meg.
Kérem kapcsolja ki!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://fitt-es-egeszseges.com/cikkek/
am kár h picit zavar h neki már több pasija is volt, holott jóval fiatalabb, hát nem akármiért defektes vagyok<#szomoru1>#szomoru1>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Na, én házas vagyok. (Lehet hangosan kacagni.)
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
púúúúú
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
BTW én is 22 éves vagyok és fél éve van barátnõm.
púúúúú
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
am nyugodtan lehet használni a válasz erre gombot :|
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
meg volt osztálytársaimmal nem tudok más szórakozó helyet összehozni, szeretik azt a helyet :)