Hány barátnőd volt eddig?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
hogy telik az idõ xD
6!
Ramadamammy rapidrandi
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
de még hoszu az élet
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ramadamammy rapidrandi
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Majd pár év múlva kíváncsi leszek a véleményére ezekrõl a dolgokról,nem is vitázok ilyesmikrõl,elolvasom a véleményét és kész.