1025
-
#265 Ha lenne multiplayer "patch " vagy valami ilyesmi, akkor mégnagyobb sikere lenne a gamenak! :) -
Sigismund88 #264 nem tudom h honnan szedted le, de a majomparádén fel van rakva a hibás fájlok már. -
#263 legyen -
#262 Legyen multi player a transformerhez!!!
-
#261 Legyen multi player a transformerhez!!! -
#260 dobáljad ezrrel aztán rád fog lőni és aztán elfelejtettem de utána lesz csak a nehéz mert majd üldöznöd kell én néhányszór elbuktam -
#259 Én meg pont őt nem tudom az elején, amikor rombolja a várost. Hogyan lehet megfékezni? -
#258 ja azt már egyszer legyőztem -
neptum #257 robotia és az a lila nagy csunya gép ágyúvá meg helikopteré alakkul át ha jól tom -
#256 a ő shockwawe ki? melyik? autobot vagy robotika? és azon belül mivé alakul? -
#255 Hali!
Nekem a 4-es és a 6-os rar hibás. Reloaded verzió. Vmi tipp?
ELőre is köszi! -
rémrendescrysis #254 Hello, vki tud segÍteni?
Mit kell csinálni Shockwave-el?
Már mindent próbáltam, ütöttem, buszt dobtam rá, rakétával lőttem, meg minigunoztam, de semmi.
Valaki tudja?
Elöre is köszi -
#253 Hát megkapta az uninstallt ilyen szarral remélem soha többet nem találkozok. -
#252 banner megvan....
van igény egy FAQ-ra??? ha igen vki megcsinálja??? -
gyuri12 #251 köszi:) ez se egy überbefosássos sebeség,de legalább megy:D -
#250 www.isohunt.com -> Transformers.The.Game.CLONEDVD-JFKPC
Én már Shockwave-et is lekászltam. Pedig nagyobb, mint Optimus. A G1-es cuccokhoz még mindig nem férek hozzá, csak a két első Teaser-hez meg pár képhez. Itt az Energon kockákat is gyűjteni kell, mint a LEGO Star Wars-ban a... legó elemeket. Voltakép ugyan az a játék, csak itt Transformerekkel vagy. Háttér kicsit gagyi, elenben a robotok jók. Totál jól látni a Camaro-nél, hogy nincs senki a volánnál.
A filmet csak részben követi, mert nem leeht mindent úgy megcsinálni, mint a filmben van, még a szereplő cserékkel sem. Shockwave pl. egy plusz, akárcsak a Drone-ok, mert ha azok nem lennének - mondta a Hasbro igazagatója - túl unalmas lenne. De, ha jól tudom a Transformers Armada-ba is votak drone-ok. Ellenben ott csak Autobot oldalon lehetett játszani. Nem úgy, mint a '98 Beast Wars-nál. -
Sigismund88 #249 Üdv!
elkezdetm játszani, de megakadtam egy pályán.
Megtront vagy kit kell megölni (amelyiket kiszabadítotuk). Vele harcolok, csak lövésem sincs mit kell csinálni, mert sebezni nem tudok rajta bármit is csinálok. Védekezni tudok, de azt nagyon, de akkor se történik semmi. Segítsetek már ha tudtok. -
gyuri12 #248 közben megleltem,ahonnan jön,bárkiba lassú:(
tud valaki gyorsabbat? -
neptum #247 van egy rész amikor 2 álcát kell legyürom (csodálatos magyar fordítás) azt hogy kell meg csinálni mert mindeki engem lő még a zsarukis ami nagyon idegesít a pálya címe Last Stand ha jól írom -
gyuri12 #246 most tudtam meg,hogy ez a gém elmegy a gépemen,és szeretnék szépen kérni,egy torrentet valakitől,mert én nem találtam meg fennt a neten,seholse,ahonnan rendesen lejönne.htx előre is
(bocs,ha nem szabad warezolni, nincs kiírva) -
#245 azzal kezd amelyik egyedül van ,ert a térképen a kezdéstől négy darabot nagyábol egy csomóban látsz 1 meg külön van azzal kezd ami külön van és utána adja magát hova menj (sztem de lehet hogy én vok ilyen profi ) -
#244 Úgy csináltam, de piszok messze vanna kegymástól a célpontok. -
#243 -
#242 amúgy már megatronnal megyek optimus ellen :) -
#241 ha elforgatod a görgőt az az átalakulás akkkor be akar ugrani a földbe de csak a homokba tud beugrani és akkor gyorsvagy és nem nagyon akadályoznak -
#240 És mi a titok, mert nekem mindig letellik az idő. -
#239 nem idétlen de nekem a skorpiós a kedvenc küldim -
Cekla #238 Vak voltam, köszönöm a helpet! -
#237 Komolytalan szar ez a játék, pl mikor a második küldetésben a kocsikat kell üldözni a városban, vagy mikor a skorpióval kell a sivatagban 2 perc alatt elintézni az 5 com tankot 3at se tudtam, nem hogy 5öt, idétlen hülye játék. -
yenka #236 látta valaki a filmet? -
#235 Egy tipp: A helikoptert lehet irányítani ha van Gamepadod :D
Egérrel próbálkoztam az elején, sehogy nem jött össze a 3. helikopteres küldi amikor vadászokat kell leoperálni az égről... Gamepaddal meg olyan jól sikerült, hogy még maradt +2 percem a hátralévő időből...
De az elég nagy ganéjság, hogy egérrel ennyivel nehezebb... Tudhatnák a készítők hogy nem mindenkinek van Gamepadja...
Nekem ezen kívűl nagggyon tetszik a game... A grafika pl. sokkal szebb mint a pár hozzáaszólással ezelőtti képsorozaton... -
ágybanalvó #234 nah senki nem akar segíteni? -
Hellsing47 #233 itt szépen megkérsz valakit ;) -
moralosan #232 jogos, de meg kell érteni, hogy ez egy hollywoodi produkció, itt nem lehetnek villodzó hátterek meg ezek a hangok, elvennék a film komolyságát
amúgy "mind a gonoszoknak, mind a jóknak", nem t-vel, loál :) -
#231 Nah, már 45 perce tolom Starscream és Blackout ellen és természetesen még mindíg feltöltik az életüket, már nincsen autó amit hozzájuk vághatnék, csak a rendőrők, viszont őket elég nehéz felkapni, miközben 2 ekkora robot rohan feléd... -
ágybanalvó #230 hogyan lehet engedélyezni az internetkapcsolatot? hátha az nekem is segítene -
ricsa008 #229 még nem nagyon láttam a filmet -
#228 szerinted hányan látták eddig a filmet?biztos van valami infó róla,googlizt ki ha már ennyire érdekel.gondolom hozzárittyentettek valami plusz baromságot,általában nem lehet követni a filmeket 100%-ig,hiszen akkor semmi szabadságod nem lenne,mindent úgy kéne csinálnod ahogy ott teszik -
Cat 02 #227 5 óra alatt 6 % :D -
#226 fúú baszod!! ennyire ne legyél lusta .. 2perc alatt visszalehet olvasni