1025
  • matti12
    Deceptonokkal mit kell csinálni az elsö küldiben??(vmi katonai tábor-ban)
  • Mentoloshurkaka
    Nincs valahol neten térkép az extrák helyéről?
  • Doom 4
    király a deceptokonnal végigvive nagyon zsír
  • TreDoR
    Jaja, végül sikerült megcsinálni, de csak pár másodpercem maradt, arra nem jöttem rá, hogy az esetek nagy részében miért én voltam a gyorsabb ... Így elég nehéz volt őket követni, na m1 most kön Barricade.
  • medog
    az naon idegesítő feladat volt! utolso mársodpercbe robbantottam fel az utolso repcsit és nem fogadta el. :S
  • TreDoR
    Most ott tartok, ahol 20 vadászgépet kell leszedni, elsőre 11-et sikerült 2.-ra 19-et, kicsit idegesítő, hogy még volt 10 másodpercem, de a célkereszut már nem állt be rá, mert már túl messze volt........ Azért gamepad nélkül nem éppen egyszerű, bár én a numerikus bill.-t használom egér helyett.
  • matti12
    hi all.vki küldene egy mentést mindkettö fajjal? most autobotokkal ott tartok hogy a sárga robotot elviszik helikopterrel és nem tom megcsinálni.
  • Doom 4
    OKÉ LEHET NEM TUDOM TE HOGY CSINÁLOD MIKOR ÍRSZ VÉLEMÉNYT DE ISMEREK EGY CSOMÓ OLYAN EMBERT AKI EZT csinálja és nem tom miért lehet hogy valami kritikai kényszerük van vagy nem tom
  • TreDoR
    Szerintem is jó lenne multiplayer, amikor először megláttam róla a trailert, azt hittem, hogy csak multinak készül. Ez pont olyan játék amit simán lehetne multiban tolni, az lenne az igazi "fíling".
  • PeeTeR
    aztan minek? majd azt is 2-3-4 evig tokeletesitik meg jobbrol balra buveszkedni kell, hogy elinduljon vagy valami legalabb tortenjen. uau mint anno a GTA -val. mi a raknak? meg csak ertelme sincsen.
    kepzeld azt hogy a gep a haverod aztan jatszal ugy... ilyen 1*ű
  • medog
    De lessz multiplayer. ha én csinálok :)
  • Mentoloshurkaka
    Nem tudom miből gondolod, hogy nekem valamiféle bizarr élmény a kritika írás. Sajnos a hibák azok hibák, nem lehet rajtuk szépíteni. Abban igazad van, hogy nem jó, ha az ember csak azért játszik valamivel, hogy belekössön, de szerintem ebbe nem tartozik bele ha az ember véleményt ír szökőévente legalább egyszer.
  • PeeTeR
    nem
  • Mentoloshurkaka
    Ezt az elemezgetős embereket rám értetted?
  • VeNoN
    sZERINTETEK LESSZ HOZZÁ MULTIPLAYER? A GTA HOZ IS CSINÁLTAK...
  • DarkSector

Mech-wars csak élvezetes lehet!!!!!!!!!!!
  • Doom 4
    azt kell mondjam hogy sajnos vannak olyan emberek akik elmézsből játszank a játékokkkal és azoknak nem nagyon fog tetszeni egy játék sem néhány kivételével mert ez nagyon jó és élvezhető játék kicsit nehéz de ez nem rontja le sztem a játék hangulatát
  • Mentoloshurkaka
    Nekem tetszett. Mondjuk maximális felbontáson nyomtam, a bump mapping nagyon jól festett az utakon.
  • Optimus Prime
    Itt a GameTrailers.com rövid és egyszerű 'video preview'-ja a játékról:

GmaTrailers.com video preview
    THX!
  • zsotesz
    A grafika szép lett? Szerintem ronda, vagy van valami egyéb beállítási lehetőség is a menüben lévőn kívül?
  • Mentoloshurkaka
    Na kijátszottam az Álcákkal a gamet, igaz, csak végigrohantam rajta, az extrákból keveset vettem föl. Sajna nem sok pozitív dolgot mondhatok a játékról. Talán annyit, hogy az interaktív környezetnek hála, egész látványos csatákat lehetett vívni és a grafika is nagyon szép lett. Sajnos a negatív dolgokról többet tudok említeni. Az irányítás egyszerűen borzalmas, vadászgéppel, helikopterrel lehetetlen volt szinte normálisan közlekedni. A játékmenet nehézsége kiegyensúlyozatlan volt: az időre menő részek frusztrálóak, a robotokkal való harcok pedig túl könnyűek voltak. A tankokat nemis értem miért rakták a játékba, egyszerűen nulla sebzést se bírtak bevinni. A játékmenet szórakoztatóan indult, ám a végefelé repetitívvé vált és a nagy bunyók se voltak már szórakoztatóak. Az utolsó pálya amin Optimust üldöztem, (persze időre egy vaktérképen) pedig egyenesen idegesítő volt. Kár ezért a játékért. Az Autobotokkal azért még végigtolom de azután nem hinném, hogy előveszem többet. Kis odafigyeléssel és több ötlettel nagyszerű game lett volna.
  • genRob
    Majd vki írja körül Megatron lenyomását. Mikor tüzeskedeik az mindíg kifingat. Jó éjt mindenkinek!
  • genRob
    Na Megatron kifingat a kurva lángszórójával.
  • Cekla
    Ehh, itt járok én is, de nekem nem volt kedvem annyi ideig szórakozni velük, mint a videók...
  • genRob
    Az nagyon nehéz télleg. Viszont később Barricade-et lenyomni sem lesz egyszerű. Kb most kezdek neki 10edszer.
  • TreDoR
    Én már mindent megpróbáltam, MINDENT! Még a Super Mario féle "ráugrok a fejére hátha akkor meghal" módszert is, de starscream-et és blackout-ot nem tudom megölni:

Impossible Mission part 1

Impossible Mission part 2

Impossible Mission part 3 (final)

Ha valakinek van valamilyen ötlete, tippje, annak nagyon örülnék, mert ez a küldetés teljesen kikészít... Lehet, hogy egy kicsit félrerakom ezt a gamet.

OFF
    A film elég gyenge sztem, a játék nekem sokkal jobban bejött (kivéve ezt a pályát ).
    ON
  • genRob
    Megoldódott. De köszi.
  • TreDoR
  • genRob
    Ott vagyok mikor megatron kiolvad. Szét ütöm a 6 bilincset de utána megatron kifingat. Mit kell csinálni?
  • Optimus Prime
    Shockwave nagyon kemény, és nagyobb is, mint Optimus. Lőfegyverekkel kár lőni, mert pajzsa van. Közvetlen közelről kell ütni, minden támadással.
    Nem árt neki egy-két busz és tank. :) Közben látni a város álagát %-ban, ha meg tudod szorongangatni anyira, hogy klb. 80%-nál átalakuljon robottá, már van esélyed legyőzni. Persze, ha az életed kb. 75 %-on van. Ezután is ütni kell, meg minden létezőt hozzá vágni. Kemény ellenfél, de Prime szövege erőt add.
  • genRob
    Viszont az a rész mikor a hűtő vetillátorokat kell szét ütni az rohadt idegesítő...
  • genRob
    Most nyomtam le. Az elején mikor még ágyú akkor vegyél fel vmit és azzal püföld. Jön egy intro majd elkezdi ütlegelni a várost, ja. Akkor mikor neked ront védekezz majd támadd. Ennyi.
  • Doom 4
    én már nem emlékszem de utálom azt a pályát nem naon akarom ujra csinálni
  • Doom 4
    épűleteket
  • genRob
    Nekem nagyon bejön ez a gama. Pedig nem vagyok mai gyrek. Annak idején a SKYon néztem a rajzfílmet 16 évesen. Most rohadtul magával ragad. Lesz magyarítás sztetek?
    Akkor mégegyszer megkérdem, hátha segít valaki.

Schokwave mikor rombolja a várost, hogyan tudom megállítani?
    Nagyon erős, alig egy perc alatt lezúz.
    Mi a teendő???
  • gyuri12
    hát,nekem nincs meg a gém,de sztem a célpontokat...
  • Mentoloshurkaka
    Bosszantó, de én már megakadtam a legelső pályán is. Az álcás küldetés amikor a helikopteres alakváltóval kell rombolni, de nincs rá elég időm. Mit kell egyáltalán elpusztítani? Az épületeket, az álló repülőket, vagy szimplán csak a célpontokat? Esetleg mindent? Mert azt lehetetlen!
  • TIBI
    Légyszíves valaki írja már le részletesebben, hogyan tudta legyőzni Shockwavet,mert hiába dobálom, nem sérül!(az ágyú formáját tudom hogyan kell kiiktatni)