Transformers

← ElőzőOldal 21 / 21

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sztechnika
Marha jó game lesz.Grat a Topicnak<#vigyor2>

LasDen
valószínû.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Errol: http://www.torrentz.com/search?x=0&y=0&q=transformers

Akkor ez egy regebbi?

LasDen
te mirõl beszélsz????
a játék még megsem jelent....a film megjelenésének napja körül fog kijönni....

Jatszotta mar vegig valaki ?
Elkadatam 😞
Alaszka,csillaghajo, "nem ugrik fol a .... (fene tudja minek nevezzem) szal a csillaghajobol nem birok ... kijutni! 😞 Udv: big

grebber
Trailer Nagyon jó lesz!!

Next PC upgrade: 2022

LasDen

LasDen
Azt már tudjuk egy ideje, hogy az Activision fejleszti Michael Bay idén bemutatásra kerülõ Transformers filmjének játék változatát, ám ezen kívül szinte semmilyen információt nem voltak hajlandók megosztani a világgal.

A hallgatásnak azonban vége és az Activision végre nyilatkozott a játékot illetõen, ami szinte teljes egészében a Transformers film történetét követi majd és majdnem minden platformra, köztük PC-re is megjelenik majd a nyáron. A programban lehetõségünk lesz az Autobotok és a Decepticonok oldalán is becsatlakozni a történésekbe, ráadásul bárhol átalakulhatunk a játék során. A játszható karakterekrõl még szinte semmit sem tudni, ám azt megerõsítették, hogy a fõszereplõk mindegyikét irányíthatjuk majd. A környezetet különös gonddal fejlesztik, mivel teljes egészében amortizálhatóra tervezik, így akár a taktikába is beleszólhat majd a játék során. Külön PSP és Nintendo DS változat készül, amik egyedi ötletekkel lesznek megvalósítva.
Forrás: GameStar

Bucser
pontosabban film a játékból és most játék a filmbõl😄 azaz játék a játékból azaz újabb rókabõr.

BROÁF.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pheaper
de az a topik a filmrõl szól ez meg a játék a filmrõl ^^

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Eszem ágában sem volt rosszat mondani, de...:
Másik TF topic

I never give up!

CattiBrie
beszót

[/spam]&#8482;

LasDen
Milyen ilyen????

Már van egy ilyan topic, de sebaj. Inkább legyen kettõ, mint egy se.

I never give up!

LasDen
a most készülõ Bay film után... 😄

Broafka
film? mármint rajzfilm vagy film?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Pheaper
na jah még film sincs 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

[Walaki]D`Lair
Játék a filmbõl...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LasDen
igen tudom.....de én úgy értettem, hogy ennek még lesz folytatása....

CattiBrie
ha a google-m nem csal akkor PS2re már van transformers game

[/spam]&#8482;

CattiBrie
LasDen
Elõször is néztem és nem találtam ilyen topikot de ha mégis van srry....

Másodszor a játékról. A jogok az Activisonnél vannak ami azért biztató. A játék a film nyomvonalát fogja követni és ez csak az elsõ TF játék lesz a sorban. Megjelenésrõl még nem sokat tudni, de reméljük még idén 😄DD

← ElőzőOldal 21 / 21