1025
  • IgH
    201-es postra vki?
  • Doom 4
    egy tipp azt a helikoptert lehet írányítani de ügyesnek kell lenned én úgycsinálom hogy az egeret csak fel le tolom meg lövök és a A-val meg a D-vel kanyarodok én már megszoktam
  • medog
    Játékmentésre gondoltam... ???
  • PeeTeR
    csodas, koszi, este kiproszalom :)
  • legolas66
    Hello az mért van hogy a játékban a videok szagattnak?

A gépem 2.8-as proci ge-force 7600 GS 1.25 giga ram!

Reloaded-es verzió!

Válaszotokat elöre is köszi!
  • Optimus Prime
    Milyen "mentést"?
  • medog
    hello! nemtudok egy mentést adni a játéknak ?
  • LasDen #218
    jah, és hol? :D
  • LasDen #217
    kinek is kell szólni, hogy berakja a bannert?

Másik...lehet hogy szükség lesz FAQ-ra..... :D
  • Akhi
    1
  • Blinkye
    #175 olvasd el.
  • hen-tes
    Ha lehet, akkor kettőre is szavaznék, azok közül mind1 melyik
    1.
    3.

Az a városkép baromi jó..
  • Cekla
    És a jeges robotnál mit kell csinálni, amikor már nincs lézer, a kockáról lelőttem a bigyókat, és jön a sok csótányrobot vagy mi. Mindig meghalok vmitől
  • ToCsEk
    V2-re szavazok.
  • Blinkye

LOL
  • LasDen #210
    annyi kieg, hogy a #167-es képre is szavazhattok mint bannerre....
  • Optimus Prime
    Az én verzióm remekül műdik, hála az itt talált crack-kel. Habár a ZoneAlarm miatt többször kilépett, mert engedélyezni kellett az internet hozzáférését.

A játék szórakoztató, pl. az átvezető filmek. Látszik, hogy nem vették komolyra és hogy a LEGO sTar Wars készítőinek keze van benne. A környezet néhol viszont totál 2D, minth a fák papírból lennének. De iylet sok más mai játékban is megfigyeltem.
    Viszont nem túl nehéz, csak meg kell szokni. A Camaro-t könnyebb vezetni, mint a kamiont. Ellenben a MH-53-as helikopterrel nem boldogulok a levegőben. Ironhide rulz. Az ellenfelet akkor kell ütni, illetve felkapni és elhajítani amikor a földön van. Ezt egy busz hozzávágásával elintézhetjük. Vannak nagyon szívós és erős drone-ok, meg persze a fő karakterek, mint Barricade. De 3 busszal és két hajítással könnyen el lehet intézni.

A játéknak sok hibája van, de vicces és ez tetszik. És külön szórakoztató egy Transformer teljes erejét latba véve szétromblni mindent és mindenkit. Ja, az embereket nem lehet se elütni, se lelőni. Ebből is látszik, hogy nem akartak komoly játékot.
  • Blinkye
    elkezdtem a helikopteressel,de tényleg ir
    nyithattatlan amikor 20 vadászgépet kell leszedni max 12 tudok :(
    Help please!!!
  • LasDen #206
    a V2 is jó, de nekem a v3 jön be.. :D

még várok 1-2 hsz-t, de úgy nézki a v2 lesz berakva... :D
  • jaws30
    v2!!!!!!!!!!
  • ricsa008
    V2 szerintem
  • LasDen #203
    Szavazás....melyik legyen a banner?
    V1
    v2
    v3
    v4

u.i.: Nem én csináltam, hanem Hellsing47...neki köszönjétek meg.. :D
  • TreDoR
    Ezt a küldetést, hogy kell megcsinálni? Visszatöltődik a hpjük...
  • IgH
    a gém a film eseményeit követi vagy ebbe is beleraknak minden szedett-vedett baromságot amit az ilyen játékokba szoktak?
  • Doom 4
    de valaki nekem is segítene ?
  • Doom 4
    azokat csak el kell dobálni akárhova ahova akarod
  • Cekla
    Na én esküszöm balpénisz vagyok most, már megint elakadtam...Amikor leromboltam az öt hűtőventillátort, azután valami nagy hordószerű izéket kell dobálni, mielőtt felrobbannak, de azokat hova kell dobálni, vagy mit kell azokkal csinálni? Előre is Thx!
  • ágybanalvó
    a tud-ról véletlen lemaradt a tok :D
  • ágybanalvó
    nekem simán elindul a játék aztán mikor belépek az első küldetésbe valamelyik izével :D akkor egy idő után magától kilép a windowsba. nem tud valami tanácsot erre hogy ne csinálja?
  • Doom 4
    X(
  • Doom 4
    X(
  • Cat 02 #193
    én elakadtam a letöltésnél XD
  • Doom 4
    MARHA NEHÉZ
  • Blinkye
    Siekrült csak az alsót lövöldöztem :) ott tartok ahol te.. pont e végén nyirtak ki engem is :(
  • Doom 4
    ti a deceptikonoknál azt a küldit amikor ironhidet kell megölni azt már megcsináltátok? mindig meghalok már csak az utolsó csík maradt de azt nem bírom lehúzni:(
  • Fehercsoki
    Ebbe van olyan hogy free roam?És van olyan robot amelyik tud repülni?:D
    Free roam+repülés= jó game:D
  • TreDoR
    Ha így számoljuk akkor sem vagyok még a felénél sem és ez már azért elég húzos küldetés, mármint talán annyira nem nehéz, de nagyon hosszú...
  • Doom 4
    az a skorpió robot lesz még a játékban vagy csak az elején vólt egy kis chapternék ?
  • Doom 4
    ja