Transformers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem árt neki egy-két busz és tank. 😊 Közben látni a város álagát %-ban, ha meg tudod szorongangatni anyira, hogy klb. 80%-nál átalakuljon robottá, már van esélyed legyõzni. Persze, ha az életed kb. 75 %-on van. Ezután is ütni kell, meg minden létezõt hozzá vágni. Kemény ellenfél, de Prime szövege erõt add. <#eljen>#eljen>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Schokwave mikor rombolja a várost, hogyan tudom megállítani?
Nagyon erõs, alig egy perc alatt lezúz.
Mi a teendõ???
^^
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Nekem a 4-es és a 6-os rar hibás. Reloaded verzió. Vmi tipp?
ELõre is köszi!
Mit kell csinálni Shockwave-el?
Már mindent próbáltam, ütöttem, buszt dobtam rá, rakétával lõttem, meg minigunoztam, de semmi.
Valaki tudja?
Elöre is köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
van igény egy FAQ-ra??? ha igen vki megcsinálja???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én már Shockwave-et is lekászltam. Pedig nagyobb, mint Optimus. A G1-es cuccokhoz még mindig nem férek hozzá, csak a két elsõ Teaser-hez meg pár képhez. Itt az Energon kockákat is gyûjteni kell, mint a LEGO Star Wars-ban a... legó elemeket. Voltakép ugyan az a játék, csak itt Transformerekkel vagy. Háttér kicsit gagyi, elenben a robotok jók. Totál jól látni a Camaro-nél, hogy nincs senki a volánnál.
A filmet csak részben követi, mert nem leeht mindent úgy megcsinálni, mint a filmben van, még a szereplõ cserékkel sem. Shockwave pl. egy plusz, akárcsak a Drone-ok, mert ha azok nem lennének - mondta a Hasbro igazagatója - túl unalmas lenne. De, ha jól tudom a Transformers Armada-ba is votak drone-ok. Ellenben ott csak Autobot oldalon lehetett játszani. Nem úgy, mint a '98 Beast Wars-nál.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
elkezdetm játszani, de megakadtam egy pályán.
Megtront vagy kit kell megölni (amelyiket kiszabadítotuk). Vele harcolok, csak lövésem sincs mit kell csinálni, mert sebezni nem tudok rajta bármit is csinálok. Védekezni tudok, de azt nagyon, de akkor se történik semmi. Segítsetek már ha tudtok.
tud valaki gyorsabbat?
(bocs,ha nem szabad warezolni, nincs kiírva)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egérrel próbálkoztam az elején, sehogy nem jött össze a 3. helikopteres küldi amikor vadászokat kell leoperálni az égrõl... Gamepaddal meg olyan jól sikerült, hogy még maradt +2 percem a hátralévõ idõbõl...
De az elég nagy ganéjság, hogy egérrel ennyivel nehezebb... Tudhatnák a készítõk hogy nem mindenkinek van Gamepadja...
Nekem ezen kívûl nagggyon tetszik a game... A grafika pl. sokkal szebb mint a pár hozzáaszólással ezelõtti képsorozaton...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy "mind a gonoszoknak, mind a jóknak", nem t-vel, loál 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ