1025
  • Beast Machine
    a NEVEKET miért nem bírjátok megjegyezni? nem arámiai nevük van, full egyszerűek....
  • Alwares
    Nekem is volt, egyszerűen indísd újra a gépet és próbáld újra...
  • mama2
    Na nekem megin van problémám. a Autobotoknál, amikor a társaimat mentem meg avval a robottal ami ilyen platós kamionná/autová tud változni, akko ugye kiírja hogy 7 társamat kell megmenteni. és ugye ahogy robotok úgy kell a FŐ robotokat legyőzni, hogy dobálom tereptárgyakkal, és püfölöm aztán az E-vel. Az addig ok, de van egy olyan robot, ami csak egyedül van, van pajzsa, ilyen benzines(vagy mien) autóvá tud válni, és hiába dobálom tereptárgyakkal, elesik ugyan/földrekerül, de hiába ütöm, megyek neki úgy hogy autóváváltoztam nem csinál semmit. Amikor áll, akkor a pácélja miatt nem tom ütni, amikor meg leterítem a földre, akkor ugyan ha nyomom az e-t nincs páncélja elvileg sérülnije kellene, de már 30x rugom, semmi. Mit kell csinálni?
  • Atti12
    valaki help pls
  • Doom 4
    nem akármelyikeket kell lőni hanem a vadász gépeket a repülők azok a nagyok meg a helikopterek nem számítanak
  • mama2
    Nekem senki nem tud segíteni?
  • mama2
    Nekem senki nem tud segíteni?
  • Doom 4
    nem tom mi lehet? lehet hogy új driver kell nézz utána vagy directx
  • Doom 4
    ja így már érthető akkor jó
  • gyuri12
    lol
  • Beast Machine
    a Prime nem utónév, hanem katonai rang.
  • Doom 4
    tényleg el kéne felejteni csak a rajzfilm miatt mindig ezt mondom de optimus az mi hogyha nem első ? fővezér mint a filmben
  • Beast Machine

Ilyet dob ki nekem telepítéskor! Mi a baj?? Reloaded release.
  • Beast Machine
    robotika bazz, ezt a fogalmat nagyon gyorsan el kéne felejteni első optimuszszal együtt-.-
  • Atti12
    Sziasztok!
    Ha volt már akkor sry, de nem láttam. Szal az lenne a kérdésem hogy azon a pályán járok ahol megatronnal kell küzdeni a városba, a kamionnal. Az a probléma hogy nem tudom mit kell csinálni :S. Amikor fut akkor bármit dobok neki nem hat rá semmi, fut tovább. Eddig egyszer sikerült megcsinálni hogy előjöjjön az élete és megtudjam ölni, de akkor meg ugye elrepül és olyan kevés volt a Hp-m hogy a kövi fordulóra szinte nem maradt semmi. Van valami ötlet hogy hogy lehet megcsinálni? Válaszokat előre is köszi!
  • mama2
    a Deteptionocnál(remélem így írják a gonoszokat), akkor amikor a repülőgépeket kell lelőni(20 darabot), akkor hiába robbantom fel a gépeket, nem ugrik a 0/20, 1/20-ra. Állandóan 0/20 marad. Mit kell itt csinálni?
  • Fehercsoki
    Van benne free-roam?
  • TreDoR
    Autobotoknál mi az 5. skill? Van speed, jump, slide, heroic. De nem tudom az 5.-et.
  • gyuri12
    dobd el!!!!
  • rolika43
    Hy!
    Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam:(

Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyéről, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
    Pls valaki segítsen!

Objective: Throw the generators before they explode.

Köszi!

Valaki igazán írhatna egy okosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Truck Driver001
    ígyvan.
  • DarkSector
    Telepítéshez kell?
  • Truck Driver001
    De mégjobb lenne,ha feltöltené vlhova.Htx előre!
  • reaper4
    asszem írja százalékban a rombolás hatását. épületeket kell főleg rombolni és meglesz a 100%. persze kell mellette lőni az egységeket is ,mert leszednek. ja és főleg a légi célpontok kilövése után kapsz életerőt.
  • TreDoR
    A hangárokat lőjjed, azokért sok százalékot ad (főleg a nagyobbakat), a repülőkkel és a többivel ne foglalkozz, azok alíg adnak %-ot.
  • medog
    Kell multiplayer! már unalmas lett a játék,ha lenne multi akkor kIIIIIrály lenne!
  • mama2
    A gonosz robotoknál(nem tom hogy írják a nevüket), mit kell csinálni az első pályán? mer mindent megpróbáltam, már szétlőttem az egész tábort de lejár az időm és annyi... Mi a fenét kell csinálni?
  • Truck Driver001
    Estét.Vlki eltudná küldeni,a transformers_intro.bik nevű fájlt?Megköszönném.
  • Tombi
    tényleg, erre nem is gondoltam. elég valoszinu. köszi
  • TreDoR
    Szerintem sérült a képfájl.
  • Tombi
    skacok en még telepiteni se tudom a jatekot. a setup.exe utan felvillan egy dos ablak és ennyi. tud erre valaki megoldást? deamon tools emulálom..

eddig minden jatekot fel tudtam rakni, valaki help pls :)
  • TreDoR
    Egy tűzfal, Optimus Prime azért nem tudott a játékkal gamelni, mert a ZoneAlarm blokkolta azt, ezért kellett benne engedélyeznie...

Lehetséges, hogy a te tűzfalad is letiltja a gamet egy idő után.
  • ágybanalvó
    egyáltalán mijaz a zonealarm?
  • TreDoR

Nem használok ZoneAlarmot, kérdezd meg Optimus Prime-ot.
  • ágybanalvó
    ez a baj hogy nincs hibaüzenet csak mikor elkezdem az első küldetést valamelyikkel akkor még valameddig elmegy de mikor pont kész lenne a feladat kilép a játékból, de utánna nem ír ki semmit.
  • TreDoR
    Mi a hibaüzenet?
  • ágybanalvó
    na de akkor tud valaki valamit ajánlani vagy inkább haggyam a fenébe?
  • TreDoR
    Van, gamecopyworldon 2 féle trainer van, az egyik örökéletet és végtelen töltényt ad, a másik végtelen időt.
  • medog
    :P nem egy hosszú game. inkább nehéz. autobot-ok küldetéseit végigvittem még az álcákfele kell... MOSTÍMÁR TÉLLEG LEGYEN MULTI.:):)
  • Cat 02 #386
    xar így is ^^ majd oszt társamtol elkérdem háha megvan neki :D