1025
-
Cat 02 #385 áhá nekem automatikus bejön h autorun.exe hibás xP -
ágybanalvó #384 mert itt írta valaki hogy ugyan az volt a gondja mint nekem hogy egy idő után kilép magától a gép a játékból és azt írta hogy engedélyezte az internethozzáférést és utánna már nem lépett ki neki. és most mindent ki akarok próbálni csak hogy menjen mert már idegesít. -
#383 Hali!
Nekem az volna a kérdésem hogy van e olyan trainer a játékhoz hogy az időt ne számolja, mert kezd az agyamra menni hogy van egy percem átmenni a pája másik végébe aztán még szét is kell verni valami radarostankot ami megint csak legalább 1 perc és persze hogy nem megy.... Kicsit kiakadtam... valaki segítsen! -
gyuri12 #382 válaszoltam már -
rolika43 #381 na valaki válaszoljon mááá -
gyuri12 #380 fogjad meg őket,és dobd el:)
(ninc meg a gém,ha hülyeséget mondok,akkor bocs:D) -
rolika43 #379 Hy!
Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam:(
Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyéről, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
Pls valaki segítsen!
Objective: Throw the generators before they explode.
Köszi! -
gyuri12 #378 ez hogy jön ide? -
medog #377 ???nem értem a kérdést. az minek? :D -
ágybanalvó #376 de hogy a fenébe kell az internethozzáférést engedélyezni????? -
gyuri12 #375 :D -
#374 -
Cat 02 #373 ISTENEM megvan :)
nekem az iso-t a gép .rar ként ismeri és azért csomagoltam ki :) vááá de már letöröltem nah köszi sinen vagyok :D -
Cat 02 #372 nekem egy rar fájlom van amit ha kicsomagolok kijön az aminek a dvd-n kéne lenni :D és ebből általában kell cd képet és azt berakni deamonba és úgy
csak én nem csináltam hanem onnan installáltam
de kipróbálom ahogy te mondod hátha :) -
#371 Berakod a képfájlt alcoholba vagy démonba, utána automatikussan bejön a telepítő ablak oszt utána átnyomod a krekket...
Ennyi... -
#370 Háát nekem egyenlőre megteszi ez a kártya is, de soha nem lehet tudni... -
Cat 02 #369 te be csináltál a kicsomagotl cuccbol cd képet? mert én 1ből installra kattoltam :S lehet az a baj? -
medog #368 ehez nemtok hozzá szólni, nekem nem csinálta,csinálja. lekopogom ... -
Cat 02 #367 nash szal ez jön be és el is tűnik
-
#366 Viszont azt hiszem a PC-re visszatérve, valószínűleg át kell állnunk ősszel a 8-as videokártyaszériára, Dark ? -
#365 Értem ! Kösz ! -
medog #364 -
#363 Nem érdemes..
Figyelni kell a kiírást...
Így van ez a sony masináknál is... -
Cat 02 #362 DOS os ablak másnál nem volt ? xP -
#361 A lényeg, hogy egy erőssebb gép viszi az erőssebb és gyengébb játékokat, a gyengébb gép meg csak a gyengébb játékokat....
És az X-box gyengébb mint az X360... -
#360 Kösz szépen ! Akkor nem érdemes ilyeneket leszedni sem :-( -
medog #359 nem, de az xbox360 on mennek a sima xbox gamek. xD -
#358 Sziasztok !
Segítsetek légyszi, tudom, hogy lámakérdés, de komolyan nem tudom, hogy az xbox360-ra lévő játékokat tudom futtatni a régi xbox-on, vagy sem ?
Írjon vissza valaki l.szives !
Köszönöm előre is ! -
Cat 02 #357 jah, kiváló 5let -.- -
#356 Nagyon zsír lenne ha csinálnának hozzá multit, és nem elképzelhetetlen, hogy lesz, pl. olyan mint a F.E.A.R-nél, a F.E.A.R. Combat!
Végigvittem a gamet, így örökélet cheattel tényleg simán le lehet győzni starscreamet és blackoutot, nélküle viszont kb. sehogy. Most nekiállok megint végigviszem és megpróbálom az összes küldit cheat nélkül, meg feloldom az extrákat. -
vassyg #355 unistalláld a silkroadot, hátha :D -
Cat 02 #354 valaki esetleg ? xD -
medog #353 Írjunk panaszlevelet a játékszerkeztőinek hogy csináljanak multit. most mibe tartana nekik... :o :) -
medog #352 JAJAJAJAJAJA!!! LEGYEN MULTI!!! Nagyot ugrana a népszerüsége a gamenak! szentem! ehez a gamehez ellehet képzelni a multit! -
matti12 #351 van SA-MP akkor mér ne lenen TF-MP
[S]san [A]ndreas-[M]ulti [P]layer
[T]rans[F]ormers-[M]ulti [P]layer
-
Cat 02 #350 lol
le crack elem elindítom erre -> dos os ablak bejön és el is tűnnik mi leheta baj ? -
Cat 02 #349 nah végre meg van :D Holnap megyek 1 hetes kirándulásra fax aXDDD -
Csaba007 #348 na? Optimussal megatront hogyan kell legyőzni??? -
#347 Akkor bírd rá a gamet, hogy át tudj alakulni... -
#346 jajám de hajtáskor nem sérül!