1025
  • Beast Machine
    gratulálok, kill jorszelf.
  • HarryProf
    Leszedtem az exe-t, de így is előjön a hibaüzenet.:(
    Ti honnan töltötték le a játékot?
  • csgj
    pff... jó, akkor nem próbállak meg tovább győzködni...
  • gyuri12
    :)
    egyedül,meg nem akarok elmenni... szal,maradt az,hogy majd letöltöm,oszt majd a házimoziba be,és nézzük...
  • csgj
    14 alatti vagy, a szülők állnak feletted, próbálj tőlük kérni pénzt... :) Ha nem adnak, vesd be vmelyik könyörgő taktikádat! Csak van olyan...
  • gyuri12
    nics pénzem:C
  • csgj
    fent is van, csak kamerás természetesen... de nézd meg moziban! Überkirály, megéri!
  • gyuri12
    azthittem,hogy fennt van,és egyébként az egyik mesének a részét töltöttem le:D
  • csgj
    hopp...sorry :( spoiler kellett volna :( De miért letöltöd? Kamerás verzióban nem túl jó... egy ilyen filmet moziban kell látni
  • gyuri12
    neeeeeeeeeeeeeeeee!!!! még nem láttam a filmet,de pont most j9tt le,ahogy ezt a hsz-t írtam:D
  • csgj
    meg nekem Jazz is bejött... kár, hogy a filmben széttépte Megatron
  • gyuri12
    sztem is Bumblebee a legjobb,meg a helikopteres Álcagyerek(nem jut eszmbe a neve:S)
  • csgj
    éljeeeeen De valóban ő a legjobb! :D
  • Doom 4
    de tudod mit rájöttem valamire hgy Bumblebee a legjobb robot tehát inkább át álok az autobot oldalra
  • csgj
    fúj, minnyá megsemmisítelek irgumburgum :P
  • TreDoR
    Most tartok 72%-nál és most kezdtem el a Starscreames (3.) pályát.
  • Doom 4
    én velük vittem végig előszőr jujj de gonosz vagyok :D
  • Beast Machine
    Barricade & Ironhide rulz. Fellebbezésnek helye nincs. :)
  • gyuri12
    :D
  • csgj
    pff.. akkor mindjárt vége... de lol :( Csak mert az álcákkal nem akarok menni, csúnya gonoszok
  • Doom 4
    igen de ehez hozzá teszem hogy az összes extrát is fel kell oldani az összes kockát felvenni és az összes plusz feladatot teljeseíteni
  • csgj
    ööö.. a 100% csak akkor van meg, ha az autobotokkal és az álcákkal egyaránt végigtolom? Mert 22%-nál tartok, és ez már a film történetének a vége felé van...
  • DarkSector
    Nekem egyszerű volt, de az egyik szolgát bedobtam a házak közé és beragadt....ez a bug miatt újra kellett kezdenem, de majd csak holnap, mert naon sokáig tart....
  • gyuri12
    ez a megatron,így utólag kaki se volt...:)
    nagyon könnyű volt,de az álccákkal az Ironhide,az nagyon nehéz:C
  • DarkSector
    Transformers.exe
    Használd egészséggel...!
  • HarryProf
    Csak elősször nem voltam biztos hogy elküldte-e, mert nem jelent meg. Ezért küldtem újra. Sorry...
  • gyuri12
    ha 19 perceknél kérdezed,akkor nemhinném hogy segíten i fognak...
  • HarryProf
    Fontos, valaki küldje el még ma az [email protected] -ra a transformers.exe fájlt!
  • HarryProf
    Igen, a cracknél kellett felülirni, viszont a crack nélkül el se indult. Elküldené nekem valaki? [email protected]
  • gyuri12
    hibás a transformers exe
  • TreDoR
    Naja, meg Cube-nak is ami kockát jelent...
  • HarryProf
    Segitsetek! Az első küldetésnél vagyok, amikor lezuhannak az álcák/deceptionok, legyőzöm az összeset, majd elfehéredik a kép, és kiirja hogy a transformers.exe hibát észlelt. Mi lehet a baj? Segitsetek!
  • DarkSector
    Aki végignyomta már az legyenszíves dobja e-mail-ben el a C:\Document and Settings\...\Dokumentumok\Activision mappát....
    [email protected]
  • gyuri12
    köszi,közben rájöttem(csak Megatron mindig kinyírt)
    az amúgy volt veri kemény menet,amikor azokkal a repülő szemétládákkal kellett harcolni...
    és most kikéne nyírnom megatront:S jól látom,hogy nincs a közelben élet?
  • DarkSector
    Mentést valaki?????????
  • Beast Machine
    csak túl kell élni, amíg le nem jár az idő, kb. 3 perc. üsd a pók-droneokat, azok adnak életet.
  • gyuri12
    tudom na,csak így gyorsabb volt:)

tehát az ALLSparknál,mit kell csinálni? aza mocsok fagyott izé mindig kinyír:S
  • Beast Machine
    a robot minden küldetésnél adott, a kockát meg ALLSPARKNAK hívják, a Prímuszát már!!!!!
  • ToCsEk
    Megvolt. Szóval csak simán lőni kell őket meg ütni... hát majd megpróbálom.. Amúgy robotot lehet váltani küldetés előtt vagy csak azzal lehet amit előtte kiad?
  • Tatyla
    nekem a zenével meg a hangokkal valami szarság van mert olyan mintha egy bakelit lemez akadozna...
    megoldás?