1025
-
#545 gratulálok, kill jorszelf. -
#544 Leszedtem az exe-t, de így is előjön a hibaüzenet.:(
Ti honnan töltötték le a játékot? -
csgj #543 pff... jó, akkor nem próbállak meg tovább győzködni... -
gyuri12 #542 :)
egyedül,meg nem akarok elmenni... szal,maradt az,hogy majd letöltöm,oszt majd a házimoziba be,és nézzük... -
csgj #541 14 alatti vagy, a szülők állnak feletted, próbálj tőlük kérni pénzt... :) Ha nem adnak, vesd be vmelyik könyörgő taktikádat! Csak van olyan... -
gyuri12 #540 nics pénzem:C -
csgj #539 fent is van, csak kamerás természetesen... de nézd meg moziban! Überkirály, megéri! -
gyuri12 #538 azthittem,hogy fennt van,és egyébként az egyik mesének a részét töltöttem le:D -
csgj #537 hopp...sorry :( spoiler kellett volna :( De miért letöltöd? Kamerás verzióban nem túl jó... egy ilyen filmet moziban kell látni -
gyuri12 #536 neeeeeeeeeeeeeeeee!!!! még nem láttam a filmet,de pont most j9tt le,ahogy ezt a hsz-t írtam:D -
csgj #535 meg nekem Jazz is bejött... kár, hogy a filmben széttépte Megatron -
gyuri12 #534 sztem is Bumblebee a legjobb,meg a helikopteres Álcagyerek(nem jut eszmbe a neve:S) -
csgj #533 éljeeeeen De valóban ő a legjobb! :D -
#532 de tudod mit rájöttem valamire hgy Bumblebee a legjobb robot tehát inkább át álok az autobot oldalra -
csgj #531 fúj, minnyá megsemmisítelek irgumburgum :P -
#530 Most tartok 72%-nál és most kezdtem el a Starscreames (3.) pályát. -
#529 én velük vittem végig előszőr jujj de gonosz vagyok :D
-
#528 Barricade & Ironhide rulz. Fellebbezésnek helye nincs. :) -
gyuri12 #527 :D -
csgj #526 pff.. akkor mindjárt vége... de lol :( Csak mert az álcákkal nem akarok menni, csúnya gonoszok -
#525 igen de ehez hozzá teszem hogy az összes extrát is fel kell oldani az összes kockát felvenni és az összes plusz feladatot teljeseíteni -
csgj #524 ööö.. a 100% csak akkor van meg, ha az autobotokkal és az álcákkal egyaránt végigtolom? Mert 22%-nál tartok, és ez már a film történetének a vége felé van... -
#523 Nekem egyszerű volt, de az egyik szolgát bedobtam a házak közé és beragadt....ez a bug miatt újra kellett kezdenem, de majd csak holnap, mert naon sokáig tart.... -
gyuri12 #522 ez a megatron,így utólag kaki se volt...:)
nagyon könnyű volt,de az álccákkal az Ironhide,az nagyon nehéz:C -
#521 Transformers.exe
Használd egészséggel...! -
#520 Csak elősször nem voltam biztos hogy elküldte-e, mert nem jelent meg. Ezért küldtem újra. Sorry... -
gyuri12 #519 ha 19 perceknél kérdezed,akkor nemhinném hogy segíten i fognak... -
#518 Fontos, valaki küldje el még ma az [email protected] -ra a transformers.exe fájlt! -
#517 Igen, a cracknél kellett felülirni, viszont a crack nélkül el se indult. Elküldené nekem valaki? [email protected] -
gyuri12 #516 hibás a transformers exe -
#515 Naja, meg Cube-nak is ami kockát jelent... -
#514 Segitsetek! Az első küldetésnél vagyok, amikor lezuhannak az álcák/deceptionok, legyőzöm az összeset, majd elfehéredik a kép, és kiirja hogy a transformers.exe hibát észlelt. Mi lehet a baj? Segitsetek! -
#513 Aki végignyomta már az legyenszíves dobja e-mail-ben el a C:\Document and Settings\...\Dokumentumok\Activision mappát....
[email protected] -
gyuri12 #512 köszi,közben rájöttem(csak Megatron mindig kinyírt)
az amúgy volt veri kemény menet,amikor azokkal a repülő szemétládákkal kellett harcolni...
és most kikéne nyírnom megatront:S jól látom,hogy nincs a közelben élet? -
#511 Mentést valaki?????????
-
#510 csak túl kell élni, amíg le nem jár az idő, kb. 3 perc. üsd a pók-droneokat, azok adnak életet. -
gyuri12 #509 tudom na,csak így gyorsabb volt:)
tehát az ALLSparknál,mit kell csinálni? aza mocsok fagyott izé mindig kinyír:S -
#508 a robot minden küldetésnél adott, a kockát meg ALLSPARKNAK hívják, a Prímuszát már!!!!! -
#507 Megvolt. Szóval csak simán lőni kell őket meg ütni... hát majd megpróbálom.. Amúgy robotot lehet váltani küldetés előtt vagy csak azzal lehet amit előtte kiad? -
#506 nekem a zenével meg a hangokkal valami szarság van mert olyan mintha egy bakelit lemez akadozna...
megoldás?