Transformers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
...vágod?
Ha volt már akkor sry, de nem láttam. Szal az lenne a kérdésem hogy azon a pályán járok ahol megatronnal kell küzdeni a városba, a kamionnal. Az a probléma hogy nem tudom mit kell csinálni :S. Amikor fut akkor bármit dobok neki nem hat rá semmi, fut tovább. Eddig egyszer sikerült megcsinálni hogy elõjöjjön az élete és megtudjam ölni, de akkor meg ugye elrepül és olyan kevés volt a Hp-m hogy a kövi fordulóra szinte nem maradt semmi. Van valami ötlet hogy hogy lehet megcsinálni? Válaszokat elõre is köszi!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam😞
Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyérõl, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
Pls valaki segítsen!
Objective: Throw the generators before they explode.
Köszi!
Valaki igazán írhatna egy okosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
eddig minden jatekot fel tudtam rakni, valaki help pls 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Lehetséges, hogy a te tûzfalad is letiltja a gamet egy idõ után.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Nem használok ZoneAlarmot, kérdezd meg Optimus Prime-ot.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem az volna a kérdésem hogy van e olyan trainer a játékhoz hogy az idõt ne számolja, mert kezd az agyamra menni hogy van egy percem átmenni a pája másik végébe aztán még szét is kell verni valami radarostankot ami megint csak legalább 1 perc és persze hogy nem megy.... Kicsit kiakadtam... valaki segítsen!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
(ninc meg a gém,ha hülyeséget mondok,akkor bocs😄)
Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam😞
Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyérõl, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
Pls valaki segítsen!
Objective: Throw the generators before they explode.
Köszi!