Transformers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
a NEVEKET miért nem bírjátok megjegyezni? nem arámiai nevük van, full egyszerûek....

...vágod?

Alwares
Nekem is volt, egyszerûen indísd újra a gépet és próbáld újra...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mama2
Na nekem megin van problémám. a Autobotoknál, amikor a társaimat mentem meg avval a robottal ami ilyen platós kamionná/autová tud változni, akko ugye kiírja hogy 7 társamat kell megmenteni. és ugye ahogy robotok úgy kell a FÕ robotokat legyõzni, hogy dobálom tereptárgyakkal, és püfölöm aztán az E-vel. Az addig ok, de van egy olyan robot, ami csak egyedül van, van pajzsa, ilyen benzines(vagy mien) autóvá tud válni, és hiába dobálom tereptárgyakkal, elesik ugyan/földrekerül, de hiába ütöm, megyek neki úgy hogy autóváváltoztam nem csinál semmit. Amikor áll, akkor a pácélja miatt nem tom ütni, amikor meg leterítem a földre, akkor ugyan ha nyomom az e-t nincs páncélja elvileg sérülnije kellene, de már 30x rugom, semmi. Mit kell csinálni?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Atti12
valaki help pls <#help>

Doom 4
nem akármelyikeket kell lõni hanem a vadász gépeket a repülõk azok a nagyok meg a helikopterek nem számítanak

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

mama2
Nekem senki nem tud segíteni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Nekem senki nem tud segíteni?

Doom 4
nem tom mi lehet? lehet hogy új driver kell nézz utána vagy directx

Doom 4
ja így már érthetõ akkor jó

lol

Beast Machine
a Prime nem utónév, hanem katonai rang.

...vágod?

Doom 4
tényleg el kéne felejteni csak a rajzfilm miatt mindig ezt mondom de optimus az mi hogyha nem elsõ ? fõvezér mint a filmben

Beast Machine

Ilyet dob ki nekem telepítéskor! Mi a baj?? Reloaded release.

...vágod?

Beast Machine
robotika bazz, ezt a fogalmat nagyon gyorsan el kéne felejteni elsõ optimuszszal együtt-.-

...vágod?

Atti12
Sziasztok!
Ha volt már akkor sry, de nem láttam. Szal az lenne a kérdésem hogy azon a pályán járok ahol megatronnal kell küzdeni a városba, a kamionnal. Az a probléma hogy nem tudom mit kell csinálni :S. Amikor fut akkor bármit dobok neki nem hat rá semmi, fut tovább. Eddig egyszer sikerült megcsinálni hogy elõjöjjön az élete és megtudjam ölni, de akkor meg ugye elrepül és olyan kevés volt a Hp-m hogy a kövi fordulóra szinte nem maradt semmi. Van valami ötlet hogy hogy lehet megcsinálni? Válaszokat elõre is köszi!

mama2
a Deteptionocnál(remélem így írják a gonoszokat), akkor amikor a repülõgépeket kell lelõni(20 darabot), akkor hiába robbantom fel a gépeket, nem ugrik a 0/20, 1/20-ra. Állandóan 0/20 marad. Mit kell itt csinálni?

Fehercsoki
Van benne free-roam?

TreDoR
Autobotoknál mi az 5. skill? Van speed, jump, slide, heroic. De nem tudom az 5.-et.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

dobd el!!!!

Hy!
Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam😞

Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyérõl, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
Pls valaki segítsen!

Objective: Throw the generators before they explode.

Köszi!

Valaki igazán írhatna egy okosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Truck Driver001
ígyvan.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DarkSector
Telepítéshez kell?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Truck Driver001
De mégjobb lenne,ha feltöltené vlhova.Htx elõre!

reaper4
asszem írja százalékban a rombolás hatását. épületeket kell fõleg rombolni és meglesz a 100%. persze kell mellette lõni az egységeket is ,mert leszednek. ja és fõleg a légi célpontok kilövése után kapsz életerõt.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

TreDoR
A hangárokat lõjjed, azokért sok százalékot ad (fõleg a nagyobbakat), a repülõkkel és a többivel ne foglalkozz, azok alíg adnak %-ot.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kell multiplayer! már unalmas lett a játék,ha lenne multi akkor kIIIIIrály lenne!

mama2
A gonosz robotoknál(nem tom hogy írják a nevüket), mit kell csinálni az elsõ pályán? mer mindent megpróbáltam, már szétlõttem az egész tábort de lejár az idõm és annyi... Mi a fenét kell csinálni?

Truck Driver001
Estét.Vlki eltudná küldeni,a transformers_intro.bik nevû fájlt?Megköszönném.

Tombi
tényleg, erre nem is gondoltam. elég valoszinu. köszi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

TreDoR
Szerintem sérült a képfájl.

Tombi
skacok en még telepiteni se tudom a jatekot. a setup.exe utan felvillan egy dos ablak és ennyi. tud erre valaki megoldást? deamon tools emulálom..

eddig minden jatekot fel tudtam rakni, valaki help pls 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

TreDoR
Egy tûzfal, Optimus Prime azért nem tudott a játékkal gamelni, mert a ZoneAlarm blokkolta azt, ezért kellett benne engedélyeznie...

Lehetséges, hogy a te tûzfalad is letiltja a gamet egy idõ után.

egyáltalán mijaz a zonealarm?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

TreDoR

Nem használok ZoneAlarmot, kérdezd meg Optimus Prime-ot.

ez a baj hogy nincs hibaüzenet csak mikor elkezdem az elsõ küldetést valamelyikkel akkor még valameddig elmegy de mikor pont kész lenne a feladat kilép a játékból, de utánna nem ír ki semmit.

TreDoR
Mi a hibaüzenet?

na de akkor tud valaki valamit ajánlani vagy inkább haggyam a fenébe?

TreDoR
Van, gamecopyworldon 2 féle trainer van, az egyik örökéletet és végtelen töltényt ad, a másik végtelen idõt.

😛 nem egy hosszú game. inkább nehéz. autobot-ok küldetéseit végigvittem még az álcákfele kell... MOSTÍMÁR TÉLLEG LEGYEN MULTI.😊😊

xar így is ^^ majd oszt társamtol elkérdem háha megvan neki 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

áhá nekem automatikus bejön h autorun.exe hibás xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mert itt írta valaki hogy ugyan az volt a gondja mint nekem hogy egy idõ után kilép magától a gép a játékból és azt írta hogy engedélyezte az internethozzáférést és utánna már nem lépett ki neki. és most mindent ki akarok próbálni csak hogy menjen mert már idegesít.

Magiszter
Hali!

Nekem az volna a kérdésem hogy van e olyan trainer a játékhoz hogy az idõt ne számolja, mert kezd az agyamra menni hogy van egy percem átmenni a pája másik végébe aztán még szét is kell verni valami radarostankot ami megint csak legalább 1 perc és persze hogy nem megy.... Kicsit kiakadtam... valaki segítsen!

válaszoltam már

na valaki válaszoljon mááá

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

fogjad meg õket,és dobd el😊
(ninc meg a gém,ha hülyeséget mondok,akkor bocs😄)

Hy!
Nekem bejöna gém, csak egy gond van, hogy elakadtam😞

Ott járok a ventilátoros résznél, amikor azokat kikellett ütni a helyérõl, és utána meg valami generátotokat kell dobálni!
Pls valaki segítsen!

Objective: Throw the generators before they explode.

Köszi!

ez hogy jön ide?

???nem értem a kérdést. az minek? 😄

de hogy a fenébe kell az internethozzáférést engedélyezni?????