Transformers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

DarkSector
<#vigyor3><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ISTENEM megvan 😊
nekem az iso-t a gép .rar ként ismeri és azért csomagoltam ki 😊 vááá de már letöröltem nah köszi sinen vagyok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nekem egy rar fájlom van amit ha kicsomagolok kijön az aminek a dvd-n kéne lenni 😄 és ebbõl általában kell cd képet és azt berakni deamonba és úgy
csak én nem csináltam hanem onnan installáltam

de kipróbálom ahogy te mondod hátha 😊

DarkSector
Berakod a képfájlt alcoholba vagy démonba, utána automatikussan bejön a telepítõ ablak oszt utána átnyomod a krekket...
Ennyi...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Háát nekem egyenlõre megteszi ez a kártya is, de soha nem lehet tudni...<#vigyor3>

te be csináltál a kicsomagotl cuccbol cd képet? mert én 1bõl installra kattoltam :S lehet az a baj?

ehez nemtok hozzá szólni, nekem nem csinálta,csinálja. lekopogom ... <#idiota>

nash szal ez jön be és el is tûnik

Mr Bishop
Viszont azt hiszem a PC-re visszatérve, valószínûleg át kell állnunk õsszel a 8-as videokártyaszériára, Dark ?

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Mr Bishop
Értem ! Kösz !

<#idiota>

DarkSector
Nem érdemes..
Figyelni kell a kiírást...
Így van ez a sony masináknál is...

DOS os ablak másnál nem volt ? xP

DarkSector
A lényeg, hogy egy erõssebb gép viszi az erõssebb és gyengébb játékokat, a gyengébb gép meg csak a gyengébb játékokat....
És az X-box gyengébb mint az X360...<#vigyor3>

Mr Bishop
Kösz szépen ! Akkor nem érdemes ilyeneket leszedni sem :-(

nem, de az xbox360 on mennek a sima xbox gamek. xD

Mr Bishop
Sziasztok !
Segítsetek légyszi, tudom, hogy lámakérdés, de komolyan nem tudom, hogy az xbox360-ra lévõ játékokat tudom futtatni a régi xbox-on, vagy sem ?
Írjon vissza valaki l.szives !
Köszönöm elõre is !

jah, kiváló 5let -.-

TreDoR
Nagyon zsír lenne ha csinálnának hozzá multit, és nem elképzelhetetlen, hogy lesz, pl. olyan mint a F.E.A.R-nél, a F.E.A.R. Combat!

Végigvittem a gamet, így örökélet cheattel tényleg simán le lehet gyõzni starscreamet és blackoutot, nélküle viszont kb. sehogy. Most nekiállok megint végigviszem és megpróbálom az összes küldit cheat nélkül, meg feloldom az extrákat.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

unistalláld a silkroadot, hátha 😄
valaki esetleg ? xD

Írjunk panaszlevelet a játékszerkeztõinek hogy csináljanak multit. most mibe tartana nekik... :o 😊

JAJAJAJAJAJA!!! LEGYEN MULTI!!! Nagyot ugrana a népszerüsége a gamenak! szentem! ehez a gamehez ellehet képzelni a multit!

van SA-MP akkor mér ne lenen TF-MP
san ndreas-ulti

layer
ransormers-ulti

layer

TDU:Kamarov:HUN

lol
le crack elem elindítom erre -> dos os ablak bejön és el is tûnnik mi leheta baj ?

nah végre meg van 😄 Holnap megyek 1 hetes kirándulásra fax aXDDD

na? Optimussal megatront hogyan kell legyõzni???

TreDoR
Akkor bírd rá a gamet, hogy át tudj alakulni...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

KapuBen
jajám de hajtáskor nem sérül!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

TreDoR
Erre a tagra gondolsz? Itt is át lehet alakulni és közelharcban könnyen megölhetõ, egyébként ha nem megy az alakváltás, akkor próbálj neki hajtani, lehet akkor is sérül.

KapuBen
Azt tudom min van és át is állítottam hátha úgy megy de nem:CEgyébként A Samvédõs küldi ez😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Hi! Én ott vagyok amikor Optimussal elõször harcolok Megatron ellen! És nemfog rajta semmi ütés , mit kell csinálni??

TreDoR
Hát, nézd meg a gomb kiosztást és keresd meg a "convert"-et az autó formánál, ott lesz, hogy melyikkel alakul át (alapbeállításon a görgõ felscrollozásával).

DarkSector
Nem vágom a Transformes témát nagyon, úgyhogy megmondaná valaki, hogy hány robottal lehet lenni a játék során....????

KapuBen
nekem valamiért nem akar:CCCc

LAMBORGHINI THE BEST CAR

DarkSector
Igen...<#vigyor3>
Egyedi feeling...

TreDoR
Nemtudom, de mindíg át lehet alakulni robottá (kivéve a skorpió nem tud), és az ilyen ellenfeleket úgy kell legyûrni, hogy odamész hozzá és ököllel el kezded püfölni, elõbb-utóbb meghal.

KapuBen
a legelsõ sárgával

LAMBORGHINI THE BEST CAR

TreDoR
Ott melyik autobottal vagy?

TreDoR
De ezt már 13-szor kipróbáltam, amit belinkeltem videót, abban is benne van, és teljesen mindegy, hogy püfölöm õket, mindíg újra és újra töltõdik a hpjük... Aztán megint feltöltik magukat és megint, volt, hogy egy teljes órán keresztül szarakodtam így velük...

KapuBen
én is már azt használom😛de azt a pajzsosat nem lehet megölni mert csak kocsiba lehet lenni:C

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Doom 4
http://www.gamecopyworld.com/ itt a +3 as trainer el lett végigviv 😊 de amikor jazz al vagy akkor azt a két robotot úgy kell legyõzni hogy a légicsapásokat valahogy túlélni ha túlélted akkor amíg a földön vannak egyiket elkezdedd lõni az pajzsba megy egy darabig marad benne a másik meg amikor feléd jön azt ütni és voálá meg van csinálva 😊

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

datango
csá nép!
Mien a gém? megéri letölteni?
---
nem pfö

KapuBen
én már ott elakadtam hogy üldözöm a deceptikonokat és ott nem lehet robotba alakulni a kis drónokat könnyen legyûröm de a nagyra akárhogy lövök a pajzsa miatt nem ér semmit!Õt hogy gyõzzem le?(Kék terepjáróból átalakuló drón piros pajzzsal)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

FLeT
csá nép!
Mien a gém? megéri letölteni?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Hi! Én ott akadtam el olyan 20%nál,hogy a camaroval vagyok és megatron levan fagyasztva és az egyik keze kiszabadul és lõ engem.És szétkéne lõnõm a melette lévõ palackot de nemjutok el odáig mert szétlõ!Meg jönnek egyfolytába ilyen szar robotok. Segítséget kössz

DarkSector
Szerintem szoftveres gond lehet...

DarkSector
Köcce...

DarkSector
Földrõl könnyebb becélozni õket...😄
nekem simán ment....