Transformers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
Nem nehéz annyira, az a lényeg hogy kanyarodás közben ne nyomd a gázt csak az irányt.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

pontosan.én mondjuk már kezdem megszokni😊

Rage47
kipróbáltam a game-t. ti tudjátok vezetni a kocsit az elején? hogy lehetett így elcseszni az irányítást :S
nem láttad jól: ez leugrott,és átalakult repülõvé,és elrepült😄

Atti12
hopa ott a végén majdnem lepottyant 😄

jetcoke
de sok ideje van egyeseknek 😄 meg felesleges pénze 😄

omfg...

lol lol lololol! 😄
jetcoke
nagyon jó lett a game^^ már tök sokat vittem a jobbik oldalon^^ az tuti, hogy ez nem unalmas játék!😄

omfg...

http://www.youtube.com/watch?v=STQ3nhXuuEM&mode=related&search=

ez is komoly!

VeNoN
Nekem amikor be akarok lépni a játékba valami fatal errort ír ki és graphics card-ot!Nekem 128 vidi kártyám és 64-es a minimum!Mi lehet a baj?

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

Doom 4
Tramsformers
Ez nagyon állat nézzétek meg 😊

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

most rakom jáá

Sziasztok van egy probléámám
A menü (még eddig nem csinálta) -ben furcsa villogások jelentkeztek ,eddig ezt nem csinálta bármit állitok ugyanugy villog,ha valakinek volt már ehez kapcsolodo hibája kérem segitsen,köszönöm szépen.
már sikerült, de azért köszi

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

mindjárt megérkezik a gém,kíváncsi vagyok rá😊

TreDoR
#458...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ott járok, hogy rámegyek arra zöldre, jön valami videó, aztán jön egy olyan robot! elkezdem püfölni, meg az autókat dobálni, elmegy feltölti az életét, jön vissza, és utána már megtudom ölni.
megöltem.
aztán jön egy másik videó, ahol ketten lesznek, na most azokat elkezdem gyilkolászni, lemegy félig az életük, és elmennek feltölteni!
itt akadtam el!!

hogy lehetne azt megcsinálni, hogy ne menjen el?
Van valami módszer?

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

TreDoR
Azt úgy kell, hogy elõször blackoutot ölöd meg, neki is visszatöltõdik az élete, ha felszáll, szóval egyetlen harccal kell az összes életerejét leszedni. Utána jöhet starscream.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

cseréld le a videókártyádat!

õõõ ot asszem, amikor nekidobsz valamit, akkor leterûl a földre!
Megfogod a q-val és dobd el, majd ezt annyiszor csibnáld meg míg megnem döglik!

én már azon túl jutottam!
ahol vannak a térképen azok a zöld pontok, arra az épületre mássz fel!
asszem 3-szor kell felmászni és a tetejérõl kell leszedni a zölden villogó cuccot!

Ennyi!

Valaki tudja, hogy a Starscreamet hogy lehet megölni???
Már egy csomót próbáltam, dobálom neki az autót, meg amit találok, és mindig újratöltõdik az élete!!

Valaki help PLS!!!

Fehercsoki
<#lama>

<#szomoru1>
olvass vissza

Aldiinho
MIEN A JÁTÉK?????

DarkSector
Jah bocs...nem tudtam, hogy multi végett írtad...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mondanám hogy "warez,jó ócsó" szöveget.<#idiota><#zavart2><#zavart1><#idiota>

TreDoR
Nincs és akkor, ti fújtátok fel a hozzászólásomat. Én csak azért írtam, mert medog kérdezte, mikor lesz multi. Amíg nem jön ki a game, addíg senki sem tud semmilyen formában sem üzenetet továbbítani a készítõk felé, hogy "teccett a game, jó lenne multi is hozzá", mert megkérdeznék, hogy hogyan játszottál vele mikor még ki sem adták...

DarkSector
És akkor?<#zavart2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TreDoR
Látom nem értitek, hivatalosan még nem jelent meg a game, csak július 20.-án fog... Amit meg lehet találni, az khm...

DarkSector
Én szerintem meg 2 verzióban is kijött már lassan egy hete...<#buck>

akkor mivel jáccunk most? te mivel jáccol? <#zavart1><#idiota>

TreDoR
LOL... Fogalmam sincsen, hogy neked milyen verzió van meg, de a játék még nem jött ki!

vegyél új gépet...

Másnál is jelntkezik ez a dolog? Egy idõ után, ha túl sok ellenfél jelenik meg, akár rendõrök, akár ellen robotok, a játék gyakorlatilag álló képig belassul.
akkor milyen verzionk van most meg ha még ki sem jött??

Ez egyátalán a teljes??
TreDoR
A játék még ki sem jött... <#idiota>

Mikor lessz multiplayer?<#zavart1><#zavart1><#idiota><#idiota><#vigyor4>

Dobd el a generátorokat mielõtt felrobbannak?
Szerintem

"Everything that happens, happens for a reason"

VeNoN
Nekem amikor feltelepítettem és bele akarok lépni akko valami fatal error-t ír ki!Nem tudja valaki,hogy mi lehet a gond?

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

Hali !!!

Én is itt tartok : Objective: Throw the generators before they explode.

Itt nem tom mi a fenét kell csinálni. Szét kell lõni õket ( aszem 5 db van ) vagy mit kell csinálni.

Vki leirná részletesebben .

Elõre is kössz a segítséget mert már naon nyomnám tovább.

Üdv.: Tamás
Ok.
ToCsEk
Csak túl kell élni amíg le nem tellik az az idõ. Jönnek azok a kis pókszerû robotok, azokat nyírd és kapsz életet. Szóval csak túl kell élni addig míg le nem megy 0-ra a visszaszámláló.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Valaki tudja hogy mit kell csinálni amikor a játék elején elrabolt sára kocsival vagyok és annál a küldetésnél amikor van egy nagy KOCKA és egy befagyott robot ekkor a kockát lecsapom és elindul egy számláló aztán a lefagyot robotnakki szabadul a karja és el kezd lõni ekkr vagy kinyír mert nem sikerült anyi életet szereznem vagy lelök a pájáról. ott mit kell pontosan csinálni és hogy intézem el hogy ne találjon el az a robot?
TreDoR
Fel kell emelni Q-val mikor a földön van és eldobni, akkor fog sérülni.

mama2
Nekem segítetek? #423.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Nekem segítetek? #423.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ott a pont😊

Atti12
egynek se kéne.

Lenne egy kérdésem?

Egyszerre mehet 2 trtainer is a játékhoz??

Vagy csak 1?
Atti12
valaki pls sgítsen (#411).