1025
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1146346013/11463460131182980076.jpg\")
-
csgj #585 hehh.. ez mennyi volt? :P -
csak a dx 10 hez vista hiányzik + 1 gig ram -
Légyszi küldd el a 100%os mentést.Mindig meghalok,meg engem a free roam érdekelne,szal úgy ha megcsinálsz egy helyet akkor mehetsz ott.Ide küldd: [email protected] Köszi:)(más is küldheti csak 100% legyen,összes robot kéne) -
ha érdekelne -
had világosítsalak inno3d 8800 gts 320mb -
csgj #580 miii? Ez csak vicc volt ugye? Nehogymá' directx10-es karid legyen? (úgytom azokhoz van sm 4) xD -
nekem nagyon bejön :D főleg a ki-be váltás formokból! -
nekem ne tom be van e kapcsolva de nekem szép de az én kártyám tudja az sm 4 et is :) -
gyuri12 #577 nekem is ronda,bár még így is szaggat:C -
csgj #576 nekem bírja a kártyám a shader 2.0-t, és mégse tudom bekapcsolni a high-res assets-et :P És hát ja, elég ronda így... -
Nah, nagy nehezen meglett a 100%, de ezek a Cube-ok rendesen megszivattak, meg a legutolsó Decepticon icont órákig kerestem. -
:
-
Jah, ha nem kapcsolod be a high-res assets-et akkor valóban marha ronda a grafikája, nézd meg full beállításokon... -
Airka #572 Igen nem néz ki ennyire szépen mint nálad mert a geforce fx 5600 a shader 2-t nem bírja és ezért a high-res assets-et nem lehet bekapcsolni.De attol még nem egy grafikailag csúcs játék. -
Mert azért nem hinném, hogy azzal a VGA-val így nézne ki:
-
Küldenél egy jó képet, hogy nálad hogy néz ki a játék? -
Lineáris, de hogy max-on menne GF5600-al,Airka-nál, akkor megeszem a kalapomat..... -
Airka #568 A játék lineáris chapterekre , a filmbeli eseményekre épül. Az elején kiválaszthatod hogy jo vagy rossz akarsz lenni kb ennyi. Nekem az nem tetszik hogy ha legyílkoltam egy robotot akkor ad egy szivet és az meggyógyít és így alig tudsz meghalni:S Grafikalilag se egy hűdenagy simán megy maxon Geforce fx 5600-al. Üdv. -
gyuri12 #567 Álcákkal is kiakasztva -
Amúgy játszottál már vele? Kicsit bővebben... nem találok sehol se infót róla, voltam a dome-on, de ott sincs...
Lineárisok a küldetések vagy független?
Thx előre -
Szép, de nem sok tartalom van benne....
Pénzt nem adnék érte!!! -
Ui: amúgy kiváncsi vaok, h mien ez a gém, valaki mesélje már el:)
Ha olyan mint a F4 vagy az X-men akkor xar a játék, és csak finoman fogalmaztam:D
Ha van olyan mint a Spider 3 akkor megszerzem. -
Jah a vkari a rossz, szerezz be egy sm 3.0-ás karit legalább. -
az a baj nem jó a vga-d -
Mx440-en nincsen semmilyen pixel shader, még 1.0-ás sem...
Másszóval azzal a videókarival nem fogsz tudni gamelni ezzel a játékkal. -
ezt írja ki. Miért lehet ez? Videókarim: 128mb mx440. -
csgj #559 Starscream-et és haverját nem naon tom kinyírni... mindig feltöltődnek -
Megöltem őgy shockwawet hogy az egész város 75,34% a megmaradt :) -
én is fen lehetek de max a szobámban leoltott lámpával de legalább van időm SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézni vagy cartoon networkot :)sex filmeket -
jó nektek ti ilyenkor fent lehettek -
Akkor legalább privibe küldjétek el pls... -
gyuri12 #554 nyugivan, a hsz-ek alapján,talán megnézem a filmet... talán még arra is rávetemedem,hogy egyedül...:S
amúgy,kinyírtam Ironhide-ot,és most megatronnal van,egy pokoli unalma küldi...:S -
csgj #553 ez tabu téma :) -
De ha már itt tartunk, előbb kérdeztem ti a játékot honnan töltöttétek le? -
-
nincs -
jabocsikártya, akkor rossz helyre mentt a 2. hsz
Nincs harag ugye? -
Már bocs, de olvass vissza jobban, mielőtt beszólsz. Nem én akarok házimozin nézni kamerás felvételt hanem gyuri12.
Én letöltöttem a transformers játékot, de az exe fájl mindig hibát jelez amikor az autobotokkal legyőztem az első pályán az álcákat... -
már nemazért, de egy ilyen, még a CAM-es verziójú release-ek között is a legalja minőséget képviselő ripet akarsz te házimozin nézni? ne vedd magadra, de gondolkodjál már, légyszíves... -
Hát kösz-.-