Transformers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
omfg...
ez is komoly!
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Ez nagyon állat nézzétek meg 😊
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A menü (még eddig nem csinálta) -ben furcsa villogások jelentkeztek ,eddig ezt nem csinálta bármit állitok ugyanugy villog,ha valakinek volt már ehez kapcsolodo hibája kérem segitsen,köszönöm szépen.
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
megöltem.
aztán jön egy másik videó, ahol ketten lesznek, na most azokat elkezdem gyilkolászni, lemegy félig az életük, és elmennek feltölteni!
itt akadtam el!!
hogy lehetne azt megcsinálni, hogy ne menjen el?
Van valami módszer?
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Megfogod a q-val és dobd el, majd ezt annyiszor csibnáld meg míg megnem döglik!
ahol vannak a térképen azok a zöld pontok, arra az épületre mássz fel!
asszem 3-szor kell felmászni és a tetejérõl kell leszedni a zölden villogó cuccot!
Ennyi!
Valaki tudja, hogy a Starscreamet hogy lehet megölni???
Már egy csomót próbáltam, dobálom neki az autót, meg amit találok, és mindig újratöltõdik az élete!!
Valaki help PLS!!!
olvass vissza
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez egyátalán a teljes??
Szerintem
"Everything that happens, happens for a reason"
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Én is itt tartok : Objective: Throw the generators before they explode.
Itt nem tom mi a fenét kell csinálni. Szét kell lõni õket ( aszem 5 db van ) vagy mit kell csinálni.
Vki leirná részletesebben .
Elõre is kössz a segítséget mert már naon nyomnám tovább.
Üdv.: Tamás
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egyszerre mehet 2 trtainer is a játékhoz??
Vagy csak 1?