StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha esetleg lenne valaki aki kételkedne a starcraft 2 sikerében illetve rétegjátéknak tekinti, továbbá semmien nem hivatalos érvet nem fogad el annak ajánlom ezt a linket: http://www.blizzard.com/inblizz/awards.shtml
Olvassa végig. Ez a bizonyíték arra hogy a Blizzard eggyetlen sikeres játékot sem csinált.<#vigyor3>
grizzly21
én ilyenrõl nem tudok, honnan vetted?😊

grizzly21
dehogy lesznek, vagyis single-ben lehet, de az kit érdekel. az sc a multi része miatt lett és lesz népszerü. más kérdés hogy a single is jó, de csak az átlag divatsc-sek meritik ki azzal a játék nyujtotta lehetõségeket

grizzly21
na ez tényleg butaság volt a részükrõl, a nydus szóról beugorhatna nekik egysmás sc1bõl.

grizzly21
leirod más szavakkal ugyanazt? vistán fut, és dx10 kompatibilis ugyanezt irták.
azért köszi az infót.

tényleg? <#wow2>

BEAST
Szerintem nem lesznek hosok az sc2ben, maximum olyan szinten mint az elso reszben, nevesitett egysegek, picit erosebbek is mint a normal tarsaik de csak single reszben volt szerepuk

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nagyon sok kill-tõl az egységek egyre kevesebbet sebzõdnek. 😊
ez így megvolt az sc-ben.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Amúgy remélem olyan hõsök nem lesznek benne mint a war3-ban...

ide nem kell rpg elem, max annyi mint a c&c játékokban (3 szint), de szvsz már ez is elrontaná az egészet...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

LegionarR
1042-est én vontam vissza 😄 Elvagyunk 😄 De hogy ne csak foglaljam feleslegesen a helyet itt, még elmondom hogy amit lentebb írtam, csak magányvélemény...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

oké, igazad van 😊
#1041 én voltam, csak visszavontam. (ez többieknek szól, ha valaki észreveszi hogy hiányzik😄)

LegionarR
Hát nem tom, szerintem csak tippelgetnek... A nyersanyaggyûjtés és menedzsment-el kapcsolatban amit mondtak az sem nagy szám:

"A nyersanyaggyûjtés és menedzsment nagyrészt ugyanaz marad, de itt is várhatóak változások, de még mindig a lelõhelyek kezelése lesz a gyõzelem forrása, errõl biztosították a rajongókat a Blizzardosok"

Szerintem ezt onnan vették hogy a videóban látták a kristályokat, meg a körülöttük szorgoskodó kis probe-okat, és a gázfeldolgozónak tûnõ építményt, ami nagyon ismerõs képet festett, ezért írták hogy:

"A nyersanyaggyûjtés és menedzsment nagyrészt ugyanaz marad"...

És mivel halvány fogalmuk sincs hogy tényleg nem lesz-e változás ezért egy nagyon halvány jelentésû mondatban írták hogy:

"de itt is várhatóak változások, de még mindig a lelõhelyek kezelése lesz a gyõzelem forrása, errõl biztosították a rajongókat a Blizzardosok"
Ebben az ég világon semmi konkrétum nincs, csak tippelgetés...

"Nem lesz limit egységek kiválasztásánál"
A kijelölést szintén mindenki láthatta a videókban.... Pontosabban csak annyit lehetett látni hogy nem lehetett határt látni az egységek kiválasztásánal, és volt alkalom hogy több egység volt kijelölve mint a StarCraft elsõ részében... Ebbõl õk levonták következtetésnek hogy nem lesz limit (attól még igaz is lehet, de akkor is csak tippelgetnek)...

Sorry, nem tudom most miért vagyok ennyire pesszimista... 😄

csak ha jó oka van rá <#idiota>

BEAST
rofl.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Megmondtam én hogy nem lesz limit a kiválasztásnál! 2007-ben ilyen hibát már egy fejlesztõcsapat sem vét.

hát igen az a warprey odabasz de ha átírom Warp Ray-ra akkor lekell hagynom a "-t és akkor még azt hinnétek én írtam <#idiota>

magus
a kijelölést nem tudom honnan szedték. lehet tudnak vmit amit mi nem

mondjatok hálát a kínai farmereknek, hogy közvetetten hozzájárulnak a jó sc-hez: D

nehogy sértegesd õket, mert bosszúból abbafejezik, és cserébe mondjuk nem lesz a dark templarokon köpeny.

LegionarR
De egy nyomorékok ezek... Ezt a cikket is csak a videót nézve írták meg... És honnan veszik hogy abból a földalatti kukacból csak zerglingek jöhetnek elõ? Jah persze a videóban is csak azok merészkedtek elõ...

BEAST
Orulok hogy ennyivel hozzajarulhatok <#idiota>

magus
jah, minden koszos wow addikt húzzon vissza játszani, jó sc2-t akarok : D

edios
"Költségvetés lényegében nincs, annyi pénzt költenek, amennyi szükséges a lehetõ legjobb játék megalkotásához."

Hát igen, ez már így elsõ körben, a renderelt trailerbõl is rögtön meglátszik. Jó érzés tudni, hogy a 8 millió játékos havidíja nem csak ferrari-gyûjteményekre megy el<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

* Minden protoss egység képes lesz pylon területet létrehozni bárhol a látható térképen, így olyan helyen is építkezhet, ahol nem várnánk.

juhúú protoss FTW!!!!!!! <#idiota>

BEAST
<#nevetes1>

Nydus Worm

"* Egyelõre név nélkül: hatalmas férgek, melyek a föld alól bújnak elõ és Zerglingeket bocsájtanak ki magukból." <#idiota>

" * Warprey" <#idiota>

Ennek a fényében mennyi igaz abból amiket a cikk elsõ felében leírtak? <#fejvakaras>

ollie
Lol, ebbõl is látszik, hogy mennyire nem értenek semmihez a PC Gurusok:

"A látványról egy teljesen új, 3D-s motor gondoskodik, mely természetesen DX10 kompatibilis lesz (egyelõre még nem az, a pre-alfa állapot miatt, de minden valószínûség szerint belekerül), maga a játék pedig Vista alatt is jól érzi majd magát"

DX10 csak Vista alatt van, így ami fut Vista alatt, az 100% DX10 kompatibilis. Egyébként meg a játék a DX9-et fogja haszálni.

unknown nick
"A nyersanyaggyûjtés és menedzsment nagyrészt ugyanaz marad, de itt is várhatóak változások, de még mindig a lelõhelyek kezelése lesz a gyõzelem forrása, errõl biztosították a rajongókat a Blizzardosok."

Ez mit jelenthet?

1. Marad figyelem megosztó skill faktor a peon-ok bányába küldése
2. vagy ugyan a BO és egyéb makró miatt marad a bányászat fontossága, de a unitok automatikusan mennek termelni?

SpiritFire
starcraft MMO

Voltam nyitás után!

Egy szvsz korrekt összefoglalás arról amit tudni lehet (eddig). Forrás: PcGuru

A fejlesztés röviddel a Warcraft III: The Frozen Throne befejezése után indult, 2003-ban. Csak három faj lesz, nem lesz negyedik. A Battle.net oldalon lesznek változások, új dolgok, de errõl még nem beszéltek bõvebben és arról sem nyilatkoztak, hogy az újítások között szerepel-e majd az, hogy fizetõs lesz a szerver. Visszatért három szereplõ az elsõ játékból, név szerint Zeratul, Jim Raynor, és Kerrigan is. Az többjátékos mód volt a fejlesztés középpontjában, az egyjátékos módot a munkák végsõ fázisában dolgozzák ki részletesen (ez számomra egy kicsit aggasztó...). A történetet ott folytatják, ahol a Brood War befejezõdött. A játék csak PC-re és Macintoshra készül, nem terveznek konzolverziókat.

Marad a három faj, sok új egységgel, és marad a régi felállás, azaz egy jól kiegyensúlyozott, izgalmas, tempós RTS. Mind emellé kapunk egy pálya-, küldetés- és scriptszerkesztõt is. A látványról egy teljesen új, 3D-s motor gondoskodik, mely természetesen DX10 kompatibilis lesz (egyelõre még nem az, a pre-alfa állapot miatt, de minden valószínûség szerint belekerül), maga a játék pedig Vista alatt is jól érzi majd magát. Lesz több sebességi fokozat is, hasonlóképp a Warcraft III-hoz. A gépigény még nem tisztázott, de a 2.0-s pixel shaderrel szerelt kártyákat is támogatja a játék.

A fejlesztõcsapat 40 fõs, de külsõs cégek is besegítenek. Költségvetés lényegében nincs, annyi pénzt költenek, amennyi szükséges a lehetõ legjobb játék megalkotásához. A WoW játékok fejlesztése egy kicsit lassított a projekten, de egy ideje újra teljes gõzzel megy a munka. A nyersanyaggyûjtés és menedzsment nagyrészt ugyanaz marad, de itt is várhatóak változások, de még mindig a lelõhelyek kezelése lesz a gyõzelem forrása, errõl biztosították a rajongókat a Blizzardosok. Nem lesz limit egységek kiválasztásánál, ennek lehet örülni vagy sem, kinek-kinek ízlése szerint. A fajok közti egyensúlyra is nagyon odafigyelnek, amire néhány nagyon erõs egységet elnézve szükség is lesz.

Úgy érzik, nincsen szükség olyan csilli-villi elemekre, mint például a Supreme Commanderben a nagymértékû zoomolási lehetõség. Mikor arról kérdezték õket, hogy nem akarnának-e új címet is tervezni, kilépve a három márkanevük mögül, azt válaszolták, õk nagyon szeretik azt a hármat és jól elvannak velük. Bõvebben nem nyilatkoztak, tehát a Diablo 3 után epekedõknek még várniuk kell.

Új egységek vagy régiek, de új tulajdonsággal:

* Colossus: földi jármû, két lézerágyúval, sok zerget képes egyszerre leteríteni, nagyban hasonlítanak a Világok Harca címû filmben a látott hatalmas tripodokra.
* Terran Reapers: nagyokat tud ugrani a "jump jet" segítségével és két géppisztolya van, ez volt az egyetlen új, nem protoss egység, amirõl hajlandóak voltak beszélni. A magasabban elhelyezkedõ bázisok gyenge pontjait jól ki lehet velük használni.
* Stalker: négylábú egység, amely képes teleportálni, de utána kell egy rövid újratöltõdési idõ, hogy újra használhassa ezt a képességét.
* Egyelõre név nélkül: hatalmas férgek, melyek a föld alól bújnak elõ és Zerglingeket bocsájtanak ki magukból.
* Warprey: Új repülõ egység, mely folyamatos lézersugarat lövell ki magából, és minél tovább tüzel, annál többet sebez. Néhány ilyen egy Battle Cruisert is simán leterít, de pár Marine meg õket teszi ártalmatlanná.
* Phoenix: szintén repülõ egység, képes túltölteni a fegyverzetét és így nagyobb tûzerõre tesz szert, ám ha ezt alkalmazza a játékos, akkor figyelnie kell, mert ez után néhány másodpercig nem tud sem mozdulni, sem támadni az egység.
* Zealot: egy új képességük van, a gyorsítás, ezzel egy rövidebb távot sokkal gyorsabban képesek megtenni, javítva ezzel az esélyeiket a menekülõ ellenség elkapására.
* Immortal: lényegében legyõzhetetlenek a nehéztüzérség számára, hiszen a lövések bekapcsolják a szinte áthatolhatatlan pajzsukat. A Marine egységek viszont itt is jól jönnek, õk ugyanis nem aktiválják ezt a védelmet, és simán megölhetik.
* Zerglingek: õk sem újak, de van egy hatékony új képességük. Egy rövid mutációs szakasz után tudnak alakulni zöldes fényben ragyogó öngyilkos bombákká, és így elgurulhatnak bárhová, nagy pusztítást okozva.
* Mothership (Anyahajó): ebbõl egyszerre csak egy lehet a pályán. Három különleges képességük van, az elsõ az Time Bomb (Idõbomba). Ha ezt aktiváljuk, akkor egy erõtér formálódik a hajó körül, mely képes megállítani bármilyen rakétát, melyek az erõtér megszûnése után ártalmatlanul hullanak a földre. A második a Planet Cracker (Bolygóroppantó) névre hallgat, ez több lézersugarat lövell ki egy idõben, és mindent elpusztít a hajó alatt, sõt a hatóidõben képes mozogni is, így tornádóként söpörhet végig a terepen. Az utolsó a Black Hole (Fekete Lyuk), mely értelemszerûen lyukat hoz létre a "tér-idõ-kontinuumban", és beszippant minden hajót a környékrõl. A bemutatón pillanatok alatt eltüntettek így négy Battle Cruisert...
* Minden protoss egység képes lesz pylon területet létrehozni bárhol a látható térképen, így olyan helyen is építkezhet, ahol nem várnánk.

light00
ezmiez? O:

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Rage47
off

nagyon szeretem, de sztem nem lesz

on
light00
Ez igy nem illik. pl a Szent Khalara! vagy valami ilyesmi<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

SpiritFire
ez egy mod a wowhoz?

Voltam nyitás után!

magus
uristen

-amikor már 23452356243652624624623423524747568174918749283479837-szor meg lett kérdezve egy topicban, hogy van-e warez verzió, szerintem jogosan vágják ki kérdés nélkül az embert, mikor egy akkora piros (!!!) FAQ felirat van rögtön a szemed elõtt, ahogy belépsz a topicba, hogy nagyon nagy tehetség kell hozzá, hogy ne vedd észre. Ez vonatkozik a fórumozás alapszabályára, hogy nem kérdezünk meg ész nélkül mindent, nem kérdezzük meg, hogy mit kell csinálni az elsõ pályán egy 3 éve játék esetén, mikor tuti hogy rengetegszer benne van a topicban.

-"kiakaxdot", "aracdét" "aracdét akaxtot ki", ez most komoly volt? Te most komolyan a muskátli szintjén vagy, vagy direkt csinálod

-Ki a francot érdekel egy starcraft 2 topicban, hogy lesz-e Matrix 4 ?

ez télleg elég off

sztem egy negyedik résszel csak elszúrnák... olyan mintha a LOTR-nek lenne 4. része

ON

BEAST
remelem nem :p

amugy tom h amit most kérdezek kurva nagy off😊 De ti normálisak avgytok itt kapok választ sztem😊

Szerintetek elsz Matrix 4? mert elégé várom...😄
az igaz h a többi topicban elégé ara menek már h jaj én voltam itt hamarab és azok beszélgetnek a töbit meg észre se veszik ha kérdez vagy bármi cask akor ha állandoan vinyoog😄 akor meg leszurják h olavson vissza 10 oldalakat stb stb😊 Ien pla football maanger topic😊 onan szépn kirugtam magam mert megmodtama magamét😄

NA mind1 a lényeg látam ezt a Ghostos videot😊 sztem jo let volna mert Starcraftban még sok lehetöség van csak nem eza blizzrad stylusa és rájötek ök is ere meg nicns bene anyi h hoszu távon megfoglyon egy embert mert hát kiakaxdot az aracdét és jön a következö...😄(Pl öcsé egy napo 4 mostani aracdét akaxtot ki ......😄 )szal... igy szokot meni😄ÉS blizzard meg hoszu távra tervez midig, mert rafkos egy népség😛

Ugy enyi a Video meg jo cask soka duma😄
Kandurex
<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> adta KandurEX

"Bevallom, hibáztam és most szégyenlem magam 😊"

No comment

<#idiota>

scorpeeon
Annyira nem zavar végülis csak azé mégis 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kandurex
<#vigyor1>

Rage47
bant neki<#nyes>
Kandurex
Csíter téker <#duhos2>

magus
sztem jó hogy nem jelent meg, egyszerû felejthetõ ugrabugra játék lett volna, nem illik a blizzard profiljába

Kandurex
Szóval csalt a téknél? ...hmm...töröljem? Végül is tiszteségtelen volt :/

Bevallom, hibáztam és most szégyenlem magam 😊

scorpeeon
Te kis ketseg, legalább vállalnád fel, hogy hibáztál és #999-re ment a téked, aztán az #1000-re azt írtad be h elrontottad 😊 De te kimoderálod magad 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Gumitopik RulZ <#idiota>

BEAST
<#rinya><#banplz>