StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Neee! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ték?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Ha az SC2 rétegjáték mért van több hsz a topikjában, mint a GTA IV-nak 😊

(még egyik sem jelent meg, és sg-n a hsz a mérce) <#ravasz1>

Kandurex
Nah, készüljetek tékerek..😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

scorpeeon
Szeretnéd, mi? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ez van 😞

(mindjárt itt az 1000-es ték, ilyen nagynevû játék topikjában ezt nem bírtam kihagyni) 😄

BEAST
Nem szegyen ez, nezd meg mennyi spam illetve keplinkelgetos topic van az elsok kozott, arrol nem is beszelve hogy parban eppen nagy flemek meg anyazasok mennek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
már csak 9. a topik <#rinya>

practitioner of the forbidden arts of death

Thx a megerõsitést, akkor asszem a cnc-s dolog el van oszlatva 😊

BEAST
jolvanna bealudtam -.-

edit: aaa mekkora szovegek vannak ebben a ghost muviban xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
ez viszont igaz😊
Lammer
ott a pont!444

(jol jottel bénetre -.-)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

edios
Az alapötlet tök jó volt, de az ingame jelenetek viszont már nem voltak túl bíztatóak. Lehet, hogy jobban tették, hogy jegelték a projectet, mert könnyen lehetett volna egy Renegade féle bukta belõle..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BEAST
Ugyan mar, egy Blizzard jateknal nincs olyan hogy "elavult" :p

Rage47
jah csak mára kicsit elavultnak tünik😊
BEAST
pedig ez is egesz jo jatek lett volna :p

Rage47
nem mondod😄 gondoltam direkt linket tudsz...-.-
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
van errõl youtubos video?😊
ProGabe
és tényleg!!!!!használja is a Planet Cracker-t(jó,tudom hogy akkor még neve sem volt) és szétkapja a terran hajót 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

magus
ez így van, de tud repeket nézegetni, tud taktikokat olvasgatni, van persze egy szint ami után egyszerû játékkal már nem lehet továbblépni, de van még onnan feljebb sztem.

unknown nick
Szerintetek azt automatikusan fogják csinálni a unitok, hogy mikor támadnak körbe ölelik az ellent vagy csak így van beállítva a movie kedvéért? Pl. a zealotok támadása a marineokra vagy amikor a lingek bekerítik a zeákat.

unknown nick
"napi 23 óra nem elég, úgyhogy mostantól napi 24-et játszik, hogy jobb legyen"

Szerintem ez SC-re nem igaz. Ott van egy határ, ahonnan a játékos, ha meggebed annyit játszik se tud tovább lépni. Pl. egy MMO-ban igen.

Visszaolvasva sok embertõl látom, hogy CnC 3 féle anyahajóra asszociáltak. A gameplay video után, illetve az anyahajó bemutatása során egybõl tudtam , hogy itt mire kell gondolni. Emlékeztek Starcraft 1 introjára? Na abban is szerepel 😄

Mondjuk én azért is gondoltam egybõl erre, mert nem játszottam a CnC 3-al. :S

magus
btw az nfs a 10-16 korosztályt célozza meg, ergo az is rétegjáték

Lammer
"NFS-ek, meg GTA-ak "
sorry de ha az eladasi statokbol indulunk ki(PCs!) akkor az sc:bw megeszi reggelire a peces GTA+nfs reszeket... 😉

Zenszkij
Rétegjáték???...na és!, akkor én is ennek a rétegnek vagyok a tagja 😄😄😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

edios
SC, mint rétegjáték?<#wow1> Hát különös felvetés! Végülis igaz, hogy NFS-ek, meg GTA-ak népszerûségét nem fogja utolérni, de azért ott van a hátuk mögött.
Egyébként nemhiszem, hogy sok játék van rajta kívül, amivel tömegek játszanak így 10 év után is. Hm.. Max CS<#pardon1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lammer
feljohetnetek tolni 1-2ot a klasszikkal ^.^

magus
na, azért aki sc-zik bneten rendszeresen az nem az a kínai vagy korea vagy akárki kátlábonjáró kocka, van aki csak úgy játszogat, és ha veszt akkor nem azt szûri le, hogy napi 23 óra nem elég, úgyhogy mostantól napi 24-et játszik, hogy jobb legyen.

Kmarha
<#nyes>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

unknown nick
"casualt nem érdekli a versengés"

Bocs, Koreán kívül <#vigyor3>

Sheltem
Komolyan az a téma, hogy az sc2 jó játék lesz e meg népszerû? 😊))))

Rengeteg játékon lehet vitatkozni, hogy milyen lesz de egy blizzard/starcrafttól (ahogy valaki itt helyesen megfogalmazta) csak kamillázni fogunk akkorát fog ütni...

Én amúgy ma melóhelyen sc1 ztem bneten...

Gondolom azé me "rétegjáték" <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kmarha
Meg jön még rá szépen jó pár ezer most hogy kezdõdik lassan az SC2 hype.

Egyébbként az sem számítana, ha a 2-vel csak pár száz ember játszana. Az eddig látottak alapján én benne leszek, a többiek meg úgyis csak addig érdekelnek, amig feljönnek nyomni egyet ellenem 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Egy játék mindig azok között sikeres, akiknek szánják 😄

Nem réteg játék nem is létezik. Minden játéknak megvan az a közönsége, aki foglalkozik vele, és mindegyikkel a nagy átlag, csak viszonylag rövid ideig foglalkozik. De hogy csak szük rétegben maradna fent tovább? Egy SC? Hát nem tudom mit gondolsz szûk rétegnek. Nekem az, aki pl egy huszadrangú autós játékkal játszik hosszú évekig, pedig már millió egy utánzata és/vagy jobb tipusa kijött már azon a stiluson belül.

Én nem féltem az SC2-öt. Bõven el fog élni belõle a cég jó pár évig. No meg mi, játékosok sem kevés idõt fogunk elötte tölteni.

Lammer
most is csak 72ezer uzer tolja az sct... 😄

unknown nick
"Tudod te hogy a nem is szûk környezetemben, még mennyien nyomják a mai napig az SC1-et?? "

Tudom 7 évig játszottam vele...nem keveset.

"(egy óvatos kérdés: szerinted milyen multi az ami jó, és nem a versenyzésre épül rá?)"

A casualt nem érdekli a versengés, ami a HC SC alapja, sõt kifejezetten taszítja. Ez nem negatív kritika, nem értem miért trollkodás? Egyszerûen más kört céloz meg a játék. Azok között, akiknek szánják biztos, hogy átütõ siker lesz.

scorpeeon
Akkor aztán fog tudni multizni...

Kmarha
Imádjuk a trolloskodókat 😄

Tudod te hogy a nem is szûk környezetemben, még mennyien nyomják a mai napig az SC1-et?? És ahogy néztem, a szerverek sem az ürességtõl konganak.

De meghajolunk a jövõbe láttásod elött ! <#worship>

(egy óvatos kérdés: szerinted milyen multi az ami jó, és nem a versenyzésre épül rá?)

unknown nick
A nagy átlagot az SC2 csak addig fogja érdekelni, amíg végigtolja a szingli kampányt. A multi része pedig nem igazán toleráns, mert versenyjátéknak készül. Talán a custom mapok és modok ottragasztanak pár embert, de igazán hosszantartóan csak egy szûkebb mag fog vele játszani, emiatt rétegjáték. Nem azt mondom, hogy népszerûtlen lesz, de kevesebben fogják nyomatni, mint egy pozitív ösztönzés módszerét alkalmazó RPG-t.

Sephi
Jezusom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Frosty01
töltsd le mininováról D:

practitioner of the forbidden arts of death

grizzly21
cd galaxis

ProGabe
rétegjáték?mármint az sc2?nanemár,kicsi,nagy,öreg,fiatal,mindenki ezzel fogja tolni <#idiota>
na,most komolyan,nem hinném hogy ez rétegjáték,fõleg nem egy wow-hoz és dio3-hoz képest

unknown nick
Egy rétegjátéknál szvsz nem lesz akkora hájp, mint mondjuk a WoW vagy Dio3 esetén.

GanXstaZoleeWrk
Én is belendültem felraktam ujra de hiba volt elõtte megnézni a 400 megás sc2 gameplay videót 😊

GanXstaZolee#2709

LegionarR
Én az Örs Vezér Teri hülyevagyokban még láttam 1 hete az arcade bevásárlóközpontban-ban...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Phoenix007
Én CdGalaxisban vettem nemrégen. (Kábé egy hónapja.)

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
ebay?
grayfox
Wowon kívûl én sem találtam egy Blizzard játékot sem 😞
Gondolkoztam azon is, hogy berendelek egy battle chestet, de BLizz nem szállít mo-ra, de még németországba sem 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!