StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
(még egyik sem jelent meg, és sg-n a hsz a mérce) <#ravasz1>#ravasz1>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(mindjárt itt az 1000-es ték, ilyen nagynevû játék topikjában ezt nem bírtam kihagyni) 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
edit: aaa mekkora szovegek vannak ebben a ghost muviban xd
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(jol jottel bénetre -.-)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem ez SC-re nem igaz. Ott van egy határ, ahonnan a játékos, ha meggebed annyit játszik se tud tovább lépni. Pl. egy MMO-ban igen.
Mondjuk én azért is gondoltam egybõl erre, mert nem játszottam a CnC 3-al. :S
sorry de ha az eladasi statokbol indulunk ki(PCs!) akkor az sc:bw megeszi reggelire a peces GTA+nfs reszeket... 😉
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyébként nemhiszem, hogy sok játék van rajta kívül, amivel tömegek játszanak így 10 év után is. Hm.. Max CS<#pardon1>#pardon1>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Rengeteg játékon lehet vitatkozni, hogy milyen lesz de egy blizzard/starcrafttól (ahogy valaki itt helyesen megfogalmazta) csak kamillázni fogunk akkorát fog ütni...
Én amúgy ma melóhelyen sc1 ztem bneten...
Gondolom azé me "rétegjáték" <#wilting>#wilting>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyébbként az sem számítana, ha a 2-vel csak pár száz ember játszana. Az eddig látottak alapján én benne leszek, a többiek meg úgyis csak addig érdekelnek, amig feljönnek nyomni egyet ellenem 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem réteg játék nem is létezik. Minden játéknak megvan az a közönsége, aki foglalkozik vele, és mindegyikkel a nagy átlag, csak viszonylag rövid ideig foglalkozik. De hogy csak szük rétegben maradna fent tovább? Egy SC? Hát nem tudom mit gondolsz szûk rétegnek. Nekem az, aki pl egy huszadrangú autós játékkal játszik hosszú évekig, pedig már millió egy utánzata és/vagy jobb tipusa kijött már azon a stiluson belül.
Én nem féltem az SC2-öt. Bõven el fog élni belõle a cég jó pár évig. No meg mi, játékosok sem kevés idõt fogunk elötte tölteni.
Tudom 7 évig játszottam vele...nem keveset.
"(egy óvatos kérdés: szerinted milyen multi az ami jó, és nem a versenyzésre épül rá?)"
A casualt nem érdekli a versengés, ami a HC SC alapja, sõt kifejezetten taszítja. Ez nem negatív kritika, nem értem miért trollkodás? Egyszerûen más kört céloz meg a játék. Azok között, akiknek szánják biztos, hogy átütõ siker lesz.
Tudod te hogy a nem is szûk környezetemben, még mennyien nyomják a mai napig az SC1-et?? És ahogy néztem, a szerverek sem az ürességtõl konganak.
De meghajolunk a jövõbe láttásod elött ! <#worship>#worship>
(egy óvatos kérdés: szerinted milyen multi az ami jó, és nem a versenyzésre épül rá?)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
na,most komolyan,nem hinném hogy ez rétegjáték,fõleg nem egy wow-hoz és dio3-hoz képest
GanXstaZolee#2709
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!