StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
THX
Voltam nyitás után!
ehh,régen ezt utáltam,fiktív dolgokról úgy beszélni,mintha valódi lenne,de az sc jól megmozgatja a fantáziámat 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Már nem annyira trendy telepakolni a kommenteket erõltetett helyesírási hibákkal.
Az Sc Ghost látom foglakoztatja még oks embert 😄 Engem is de sajna nem elsz belöle semi mert nem hoszu távu game lett volna belöle és ez alabol Blizzrad elv elen szol😊
Amugy a PcGurus cuc meglepet 40 fejlesztö?😮 csak... meg 2003 ota fejesztik.... na ne már😊Sztem Jo lesz az Sc 2 de ugyanaz mint az egy csak jobb köntösben. tul sok forradalmiaság nincs vagyis ránézel oan mint ha 1 lene csak szebb a látvány,jah meg a faxa egységek de enyi nehogymár ezt fejleszék 4 évig😊)) Sztema sok Movie anyi idö mega batle net meg az egyensuly 😄
JA Elmenénk szivesen játék teszelönek oda😛
Ti nem?😛
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egyszeru Dal
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A protossnak eddig is volt, és lesz is pajzsa. Az alap, ami az 1ben is volt. Az védeni fogja öket.
Én azt vetettem fel, hogyha a Dragoon alakult át Immortallá, akkor a nehéztüzérség elleni nagyon jol védö pajzsuk honnan jött?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
mint láthatod az egy hd kamerás felvétel a show-ról,nekem meg a nem-kamerás,direct-feed kell,tehát "elsõ kézbõl",mint pl most sc2 esetében a gameplay videk,amik pl youtoube-on vannak,azok kamerás felvételek,amik a starcraft2.com-on,azok df-ek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
fölösleges ezen filózni, majd meglátjuk amikor kész lessz.. ENNYI.
practitioner of the forbidden arts of death
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
jobb klikk-mentés másképp 😛
valaki nekem EZT szerezze be direct feedben,azért szemetek hogy nem adták ki a kész renderelt videket,ha már egyszer leállították a projektet...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
És a szuperpajzsukat honnan kapták? a zergektöl?<#idiota>#idiota>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
"Before the loss of Aiur, veteran Protoss warriors who had been crippled in battle could volunteer to continue their service by being transplanted into Dragoon exoskeletons. Now, the Dragoons of the past are all but gone. The sacred shrine that was dedicated to the creation of the Dragoons was infested by the Zerg.
The remaining Dragoons have been transformed into Immortals."
"Inspired by the ancient and honored dragoon walkers the dark templar have begun to build war machines of their own. The stalker is a machine controlled by the shadow-essence of a dark templar warrior, willingly fused into its metal body to protect his people..."
mert a leírásuk alapján....
:S
aláírás😞OFF)
ha szomjazol a vámpír csókjárra.....vigyázat életveszélyes.....
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
azt mégse írhatják hogy:
"Az egységekrõl nem tudni semmit"
ez így jobb, olyat mondanak, mint amikor elolvasol egy horoszkópot:
"ma nagy gazdagság várhat rád"...
ezt is honnan veszik?semmi ilyenrõl nem olvastam sehol,és az új egységek létrehozását én így képzelem el:
magírják a sztorit,amiben pl van ugye hogy Aiur elpusztult,és a dragoonok nagyon erõsen megtizedelõttek,jön az ötlet:amíg Aiur-on található templomokat nem építik újra,dragoonok nem lesznek(na ezt viszont olvastam valahol),legyen valami más,óó hát persze,kellenek akik ezért harcolnak,legyenek darkok,hiszen az sok protoss kasztból van,kész is a Stalker
és ugyebár ez a Blizzard,megírják az egész sztorit,és kettévágják 2/3-nál,ergo kész is a kieg története,és ha igazam lesz,tehát nem lesznek az alapban dragoonok,de sikerül a templomok újjáépítése,lehet a kiegben újra üdvözölhetjük a "pókokat" 😊
tehát a lényeg,hogy az új egységeket megalkotni gondolom a legnehezeb,kell valami ami beindítja a fantáziát,és az egyben is vannak olyanok,amik szorosan a sztorihoz kapcsolódnak,nagyon jó háttértörténet van mögöttük,ezért gondolom így ezt a folyamatot,jó biztosan van olyan hogy elõbb jön ez egység ötlete és hozzá késõbb a sztori elem,de szerintem az a ritkább
Vki felfrissitene az emlekeimet Kerrigan Queen of Blades-e valasaval kapcsolatosan? Ha jol emlekszem regen Ghost volt, hogyan valt azza, ami?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ez a pcguru egy rakás szar...(bezzeg milyen jó kis újság volt régen).
Miért lenne fizetõs? Akkor MMO lenne...Ekkora szamárságot én hülye meg még fel is húzom magam rajta..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(reménykedem hátha nem montam hülyeséget😊
Szerbusz, szabad kérdeznem ki vagy? 😛
De akkor mire való az a Kill számláló az egységeknél?