StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy úgy láttam pajzsal együtt összesen 340hp-ja van és az szvsz kicsit sok...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

SpiritFire
Hai bocsi a kérdésért, de most kedvett kaptam az SC-hez, és csak a BW van meg. :S A sima SC-t nem tudom vhonnan letölteni gyorsan?

THX

Voltam nyitás után!

ProGabe
ha jól emlékszem 4 évvel a BW után játszódik,azalatt meg csak át tudták programozni a pajzsot,hiszen ez ugyanaz,annyi különbséggel,hogy csak bizonyos erõsségû támadásoknál aktivizálódik,akkor viszont erõsebb

ehh,régen ezt utáltam,fiktív dolgokról úgy beszélni,mintha valódi lenne,de az sc jól megmozgatja a fantáziámat 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

off

Már nem annyira trendy telepakolni a kommenteket erõltetett helyesírási hibákkal.

bocs a tegnapi offért csak megölt a kiváncsiság sé sehols e találtam semit amugy meg szépen irtam meg mdine nem kéne eigy le oltani köszönöm...😄

Az Sc Ghost látom foglakoztatja még oks embert 😄 Engem is de sajna nem elsz belöle semi mert nem hoszu távu game lett volna belöle és ez alabol Blizzrad elv elen szol😊

Amugy a PcGurus cuc meglepet 40 fejlesztö?😮 csak... meg 2003 ota fejesztik.... na ne már😊Sztem Jo lesz az Sc 2 de ugyanaz mint az egy csak jobb köntösben. tul sok forradalmiaság nincs vagyis ránézel oan mint ha 1 lene csak szebb a látvány,jah meg a faxa egységek de enyi nehogymár ezt fejleszék 4 évig😊)) Sztema sok Movie anyi idö mega batle net meg az egyensuly 😄
JA Elmenénk szivesen játék teszelönek oda😛
Ti nem?😛
light00
én is ezt mondtam<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

scorpeeon
Ezt eddigi is tudtuk, világosan el is mondták...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nekem ugy tunik, hogy az a erosebb pajzs csak akkor aktivalodik, ha egy erosebb tamadas eri oket, de mikor a Reaperek megtamadjak az immortalokat akkor is van pajzsuk egy kicsi mert a masik erosebb pajzs nem tud aktivalodni a kis fegyverek altal bevitt sebzesektol.

Egyszeru Dal

BEAST
teknolodzsi? xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

light00
nanana, srácok, ajánlom nézzétek meg még jopárszor a muvikat.
A protossnak eddig is volt, és lesz is pajzsa. Az alap, ami az 1ben is volt. Az védeni fogja öket.
Én azt vetettem fel, hogyha a Dragoon alakult át Immortallá, akkor a nehéztüzérség elleni nagyon jol védö pajzsuk honnan jött?

ProGabe
nem,bazzeg,nem
mint láthatod az egy hd kamerás felvétel a show-ról,nekem meg a nem-kamerás,direct-feed kell,tehát "elsõ kézbõl",mint pl most sc2 esetében a gameplay videk,amik pl youtoube-on vannak,azok kamerás felvételek,amik a starcraft2.com-on,azok df-ek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

én csak azt nem vágom, hogy akkor rifle ellen a pajzsuk egyáltalán nem is fog védeni? :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Lynx_TWL
nub

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
De semmi logikus erv nem szol a fizetos Battlenet mellett, igyis eleg jol kell teljesitenie a Starcraft 2-nek ha a sok SC es War3 fant at akarjak csabitani, az eddigi ingyenes szolgaltalas, ami igazan naggya tette ezeket a jatekokat, fizetosse valtasa csak ront a helyzetukon 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
ajj nekem szálljatok már le errõl a témáról...
fölösleges ezen filózni, majd meglátjuk amikor kész lessz.. ENNYI.

practitioner of the forbidden arts of death

Ferro_TwL
Gamespy, gamespot interjúk. Egy az egyben azt írták el amit ott írtak. A bejelentés után volt egy sajtókonf az eu, usa és korea sajtosoknak, ott mondtak ezeket. Ott hangzott el, pontosabban nem mondtak semmit egyenlõre, hogy az egész bnet-t upgradelik és mikor kérdezték, hogy fizetõs lesz e nem válaszoltak rá. (Btw ez a fizetõs dolog nem csak MO sajátosság lesz a jõvõben lásd Hellgate London).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

BEAST
<#nyes>

egész pontosan: "hivatkozás mentése más néven"
direct feed? hogy nézhesd a gépeden?
jobb klikk-mentés másképp 😛
ProGabe
a jóbüdös,úúúú
valaki nekem EZT szerezze be direct feedben,azért szemetek hogy nem adták ki a kész renderelt videket,ha már egyszer leállították a projektet...

Phoenix007
Köszi Beast, ezt a sekikemeset megtaláltam én is. Asszem a blizzard.com-on volt kirakva ebbõl egy vágott verzió nagyon faja minõségben. Olyanban vóna kó ez a full is.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

starcraft 1-ben is volt protoss pajzs

light00
átváltoztak?
És a szuperpajzsukat honnan kapták? a zergektöl?<#idiota>

ProGabe
na kétszer írni hülyeséget,csak még összekeverem az új egységeket,tehát az immortalok,azok a megmaradt dragoonok igen,a stalkerek meg ugye a dark dragoonok

"Before the loss of Aiur, veteran Protoss warriors who had been crippled in battle could volunteer to continue their service by being transplanted into Dragoon exoskeletons. Now, the Dragoons of the past are all but gone. The sacred shrine that was dedicated to the creation of the Dragoons was infested by the Zerg.

The remaining Dragoons have been transformed into Immortals."

ProGabe
nem,persze az sem úgy van ahogy én írtam,vagyis hogy õk aztán nem azért harcolnak hogy újra legyenek dragoonok,amik ugyebár az elesett zealotok(?) "újrahasznosításai",a stalkerek meg az elesett dark templar-ok "lelkei" köré épített gépek,tehát annyi a közös ezekben meg a dragoonokban hogy ugyanaz a technológia

"Inspired by the ancient and honored dragoon walkers the dark templar have begun to build war machines of their own. The stalker is a machine controlled by the shadow-essence of a dark templar warrior, willingly fused into its metal body to protect his people..."

bocsika....ezek a bizonyos Immortalok,nem a starcraft 1 dragoonjai??
mert a leírásuk alapján....
:S

aláírás😞OFF)
ha szomjazol a vámpír csókjárra.....vigyázat életveszélyes.....
az nem lenne ennyire hajhász cikk.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ProGabe
hát valamit kell,és ilyenkor egy értelmes újságíró megoldja csuklóból a dolgot,hiszen sc2 bejelentésrõl van szó nem?kezdi sc1-el,amirõl ugyebár annyit lehet írni mint a szemét,tehát itt csak egy fél-egy oldalt kellett volna,leírja hogy 10 éve jött ki,blablabla,azóta is sikeres,blablabla,koreában sport lett,blablalba,ezért ott rendezik a wwi-t,ahol is megtörtént az sc bejelentése,amirõl sokat még nem tudunk,csak ezeket,kettõspont,a lényeg és kész is a 2 oldal...

valamit mégiscsak kell írniuk, legyen az akármekkora szemét.
azt mégse írhatják hogy:
"Az egységekrõl nem tudni semmit"
ez így jobb, olyat mondanak, mint amikor elolvasol egy horoszkópot:
"ma nagy gazdagság várhat rád"...

ProGabe
ja és van ilyen is

ProGabe
"Az többjátékos mód volt a fejlesztés középpontjában, az egyjátékos módot a munkák végsõ fázisában dolgozzák ki részletesen"

ezt is honnan veszik?semmi ilyenrõl nem olvastam sehol,és az új egységek létrehozását én így képzelem el:
magírják a sztorit,amiben pl van ugye hogy Aiur elpusztult,és a dragoonok nagyon erõsen megtizedelõttek,jön az ötlet:amíg Aiur-on található templomokat nem építik újra,dragoonok nem lesznek(na ezt viszont olvastam valahol),legyen valami más,óó hát persze,kellenek akik ezért harcolnak,legyenek darkok,hiszen az sok protoss kasztból van,kész is a Stalker
és ugyebár ez a Blizzard,megírják az egész sztorit,és kettévágják 2/3-nál,ergo kész is a kieg története,és ha igazam lesz,tehát nem lesznek az alapban dragoonok,de sikerül a templomok újjáépítése,lehet a kiegben újra üdvözölhetjük a "pókokat" 😊

tehát a lényeg,hogy az új egységeket megalkotni gondolom a legnehezeb,kell valami ami beindítja a fantáziát,és az egyben is vannak olyanok,amik szorosan a sztorihoz kapcsolódnak,nagyon jó háttértörténet van mögöttük,ezért gondolom így ezt a folyamatot,jó biztosan van olyan hogy elõbb jön ez egység ötlete és hozzá késõbb a sztori elem,de szerintem az a ritkább

BEAST

MrStokes
Tegnap egesz este nosztaligaztam, neztem a regi movie-kat, meg persze az uj dolgokat is.

Vki felfrissitene az emlekeimet Kerrigan Queen of Blades-e valasaval kapcsolatosan? Ha jol emlekszem regen Ghost volt, hogyan valt azza, ami?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Rétegjáték a Starcraft? Körülbelül annyira, mint a CS...

régebben nem így nézett ki😊

BEAST

õ ki? http://www.hardwired.hu/img/wg/2/1098/Starcraft_2_60.jpg

BEAST

Phoenix007
Nem azér' akarom megnézni, mert várom a játékot, de hát az is csak StarCraft 😊

grizzly21
naja, ez már nem a régi, de én már nagyon rég leszoktam az ilyen ujságokról, egyrészt mert alig van már játék ami érdekel másrészt, mert sokszor szart irnak, ami gáz, mert elvben ez lenne a munkájuk hogy jót irjanak. ugyanigy a gameszar, meg a többi fos

Lammer
de ilyen baromsagokat miert terjesztesz??? <#guluszem1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sheltem
Felesleges azt nézegetned...Törölt project nem fogják kihozni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Phoenix007
Emberek, ez a StarCraft Ghost Muvi valami jobb felbontásban fellelhetõ valahol? Ez a hosszabb verzió kéne, egy sokkal rövidebbet ebbõl már láttam.

Sheltem
"arról sem nyilatkoztak, hogy az újítások között szerepel-e majd az, hogy fizetõs lesz a szerver"

Ez a pcguru egy rakás szar...(bezzeg milyen jó kis újság volt régen).

Miért lenne fizetõs? Akkor MMO lenne...Ekkora szamárságot én hülye meg még fel is húzom magam rajta..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grizzly21
😄

elõfordulhat, végülis esett már meg hogy ilyet találtunk... de most hogy így felhoztad, lehet ki kéne próbálni hátha mégis... <#idiota>
(reménykedem hátha nem montam hülyeséget😊

o.O

Szerbusz, szabad kérdeznem ki vagy? 😛

grizzly21
szerintem semmi, dicsõség, érdekesség

Nem tudom, ez úgy bennem volt, már nem emlékszem hol olvastam.

De akkor mire való az a Kill számláló az egységeknél?

Ne legyünk nevettségesek.😄