StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ne vonjatok le következtetéseket
๏̯͡๏﴿
"Lehetne azzal kezdeni, hogy a képeken elénk tárt látvány nem felel meg a mai kor követelményeinek"
"program a Havoc-motort használja, ami a finnyásabb (úgy is nevezhetjük õket, hogy igényesebb) felhasználóknak kevés lehet."
hm
"A képek alapján egy dolgot emelhetünk ki, mint igazi negatívumot: a színtelen környezetet. "
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
dehát ember, hogy nyilatkozhatsz bármilyen rts témában bármit is, ugy hogy a legalapvetõbb játékot még egyszer sem inditottad el?😊)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
nem akarok hülyeséget terjeszteni, de adja magát hogy az a nydus channel sc2beli megfelelõje legyen.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
félre ne értsetek,szerintem is lesz mind3 fajnak valami extra erõs támadása,stratégiája,de ahogy megmondták,csak a prot-nak lesz ilyen erõs EGYSÉGE
Mivel eddig sem volt, ezután sem lesz ilyesmi, amit irtál, még szép.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
de akkor írom ezt:ez nem az a játék,ahol klikkelsz egyet és egy mindent elpusztító ion storm lesz ott a pályán,ahol csak akarod,ami meg nem semmisült meg,azokat legyakod 10 ultimate egységgel,mondjuk mammoth tankokkal 😄
Nydus Worm
😄
"...and the powerful mothership unit. Pardo said Blizzard could have also attempted to create a "Terran version" and a "Zerg version" of these new units and abilities, but the team did not. It is instead looking to balance the factions against one another while keeping them distinct."
thx a helpért bye
igaz h ez a SC2 fórumja de azért mégis megkérdezem hátha tud nekem segíteni. az a problémám h nekem a starcraft nagyon gyakran fagy le kb. 5-10 percenként. feltettem rá a legújabb pecset is tuddja vki h hogyan lehetne ezt orvosolni?
elõre is köszi a segítséget
üdv
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
egyébként érdekli õket nagyon is, de mindenképp jobban mint az nba-seket az olimpia. a national geo.-s film ugy mutatta be mintha csak az lenne, az persze nem igaz, fontosabbak a helyi bajnokságiak, de nem igazán hasonlithato össze az nba-vel: oda ami elmegy dream team, az csak régen volt dream team, mostmár nem mennek ki a legjobbak, valamint az nba nézettsége elég magas amugy is, az olimpiáé még alacsonyabb, ellenben a koreai ligákat nagyon kis szük csoport néz (koreán kivül), igy ott a wcg ebbõl a szempontból kimagaslik