StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
hát igen,ezekbe már én is belekötöttem,csak hirtelen ez ugrott be,amit linkelhetnék,meg a kérdésére ott a válasz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lynx_TWL
a cikkíró ugyanúgy szart se tudod mint ahogy senki más...
ne vonjatok le következtetéseket

๏̯͡๏﴿

grizzly21
"A szokásos ráncfelvarráson túl mindegyik fajnak lesz egy szuperfegyvere, amit fejlettségi szintjének tetõfokán hozhat létre."

"Lehetne azzal kezdeni, hogy a képeken elénk tárt látvány nem felel meg a mai kor követelményeinek"

"program a Havoc-motort használja, ami a finnyásabb (úgy is nevezhetjük õket, hogy igényesebb) felhasználóknak kevés lehet."

hm

"A képek alapján egy dolgot emelhetünk ki, mint igazi negatívumot: a színtelen környezetet. "

Kmarha
nem új faj, elég régi 😄 legalábbis a 3 SC fajnál régebbi 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zenszkij
Olvastam, hogy lesz benne egy új faj is, ami nem játszható. Ti tudtok valamit errõl?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

unknown nick
Az én szememben jó pont, hogy legalább úgy tûnik különbséget tud tenni a stratégia és taktika között. Igaz nem fejtette ki valami bõbeszédûen a mondanivalója lényegét <#smile>

BEAST
Semmi kulonos 😄 , csupan vicces ilyesmiket olvasni, amikor valaki azt sem tudja mirol beszel, de rogton tenykent kozli a hulyesegeit 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

unknown nick
Most miért LOL, akkora baromság vagy verdesed a térded az örömtõl?

BEAST
lol

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SötétBarom
Ahol max 20 unit mozog a képen, nem beszéhetünk stratégiáról, max taktikáról -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

unknown nick
Kérdés, hogy te hogyan definiálod a stratégia fogalmát. Az SC több annál, mint amit szerintem te stratégiának gondolsz. Elképesztõ helyzetfelismerõ készség és ügyesség, gyorsaság is kell hozzá. Ezek a gamek már rég túllépték a klasszikus kereteket.

grizzly21
"A starcraft 1-et nem próbáltam"
dehát ember, hogy nyilatkozhatsz bármilyen rts témában bármit is, ugy hogy a legalapvetõbb játékot még egyszer sem inditottad el?😊)

panther112
Én eddig rts-bõl csak hangyacsata szintet láttam, kivétel a w2, w3. A starcraft 1-et nem próbáltam, majd a kettõt😊 A 2. vh-s, ill. középkori, huszáros... rts-ek szerintem elképesztõen gyengék, én a harcokban semmi stratégiát nem tudtam felfedezni, legjobb esetben is építõjátékoknak mondanám õket. Amúgy sztem a w2, w3 sem igazi stratégia. Eddig pgII-III az egyedüli, amiben van stratégia is.

szucsy89
jah, bár nekem bejött a wc3-féle hõs pátyolgatós cucc is😊
Zenszkij
A Ghost nem Blizzard játék...csak a témakört adták. Nagy durranás lett volna, de persze a pc-t kihagyták. Ez a konzol egy utálatos dolog. Ez a Starcraft 2 sztem is egy külön programozó csoporttal készült. Annak nagyon örülök, hogy a Warcraft 3-ra jellemzõ hõsfejlesztgetõs dolog nincs jelen, ami lényegében sztem megöli az rts alapjait.

én bíztam abban a játékban, csak sajn konzolos lett volna

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

grizzly21
a ghost-ot teljesen külsõs céggel csináltatták
olyan is lett (volna)

grizzly21
az a nydus worm nem?
nem akarok hülyeséget terjeszteni, de adja magát hogy az a nydus channel sc2beli megfelelõje legyen.

ProGabe
a ghost-ot teljesen külsõs céggel csináltatták,a wow meg nagyon más csapat,az egy dolog hogy a producerek ugyanazok,tehát õk adják,meg számolják a pénzt és ki is merült a feladatkörük,nem? 😊

unknown nick
Abból a fejlesztési idõbõl lehet 3 év úgy telt el, hogy a fejlesztõ a bõrfotelben hátradõlve sörözgetve azt hajtogatta magában el kéne kezdeni csinálni azt az sc2-t <#ravasz1>

MrStokes
Azert eleg durva, hogy mar a W3 kieg kijoveteletol kezdve fejlesztik, parhuzamosan a WoW-val (meg SC Ghost-tal) igaz, de azert meg igy is eleg szep ido all mogottuk. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ProGabe
ezt mond már meg hogy hol mondja,és akkor a gamespot interjúban miért mondanák az ellenkezõjét?
félre ne értsetek,szerintem is lesz mind3 fajnak valami extra erõs támadása,stratégiája,de ahogy megmondták,csak a prot-nak lesz ilyen erõs EGYSÉGE

unknown nick
Én arra tippelek, hogy olyan mint szuperfegyver kategória lesz minden fajnál, de teljesen különbözõ szisztémával mûködnek majd. Aztán lehet, hogy nem. Bízom a szokásos kreativitásukban.

Zenszkij
a trailerben azt mondta a pofa, hogy mindegyik fajnak lesz egy szuperfegyvere, úgyhogy lesz is sztem

unknown nick
Na azért nem olyan ultimate a mammoth tank (1v1-ben).

light00
jovanmá' csakhát a traileren ez volt a ami a semmiböl elöjött és köpött pár zerglinget 😊

Mivel eddig sem volt, ezután sem lesz ilyesmi, amit irtál, még szép.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

még szerencse 😊

ProGabe
na azért nem ugyanaz a kettõ!fõleg mert eddig tudjuk a nevét,meg hogy hogyan néz ki,kb. ennyi,ez a Blizzard,biztos nem lesz imba

de akkor írom ezt:ez nem az a játék,ahol klikkelsz egyet és egy mindent elpusztító ion storm lesz ott a pályán,ahol csak akarod,ami meg nem semmisült meg,azokat legyakod 10 ultimate egységgel,mondjuk mammoth tankokkal 😄

light00
"itt nincs olyan hogy kattintok egyet és leesik egy atombomba bárhova a pályán..."

Nydus Worm

😄

ProGabe
pontosan,zergnél az egység fosás,hiszen occsó és gyors,terran meg ugye a bárhova építkezés,de ezeket biztos mindenki tudja,a lényeg hogy nem lesz ennél a 2 oldalnál olyan egység amibõl 1 lehet 1 idõben mert olyan erõs,és ez az igazi Blizzard!itt nincs olyan hogy kattintok egyet és leesik egy atombomba bárhova a pályán...

light00
Zergnek megvolt, hogy foshatta kedvére az egységeket a 2-3 vagy több hatchery/lair/hive-bol. Ez az ö "superweaponja".

unknown nick
El is hihetõ. Az alap sc-ben sem volt pl. a Zerg-eknek superweapon. Protnak ott volt a carri, terranak meg a bc.

ProGabe
azt,hogy nem lesznek

"...and the powerful mothership unit. Pardo said Blizzard could have also attempted to create a "Terran version" and a "Zerg version" of these new units and abilities, but the team did not. It is instead looking to balance the factions against one another while keeping them distinct."

windowsom van és karácsony körül formatáltam a gépem viszont télleg nem original és b 5 éve másoltattam le so lehet h a lemez baszakszik mert a Bw rt már fel sem isemeri qa meghajtó akkor majd megveszem a cdgalaxis ból erdetiben úggyis minggyá ki adjják újra laza 3 h ért!!!
thx a helpért bye
ollie
Én hallottam. A belsõ hangok azt súgják, hogy brutálisak lesznek! <#vigyor1>

grizzly21
még semmi

Zenszkij
Mit lehet tudni a zerg illetve a terran superfegyverekrõl? Ti hallottatok vmit?

Zenszkij
Ne Vistán játsz, vagy eredetivel játsz vagy húzd újra a vindózt.

hi!
igaz h ez a SC2 fórumja de azért mégis megkérdezem hátha tud nekem segíteni. az a problémám h nekem a starcraft nagyon gyakran fagy le kb. 5-10 percenként. feltettem rá a legújabb pecset is tuddja vki h hogyan lehetne ezt orvosolni?
elõre is köszi a segítséget
üdv
grizzly21
van itt uj video is ha jol látom

unknown nick
Jók az ilyen interjúk, amikor egy dev beszél a semmirõl 😊

Lammer
jode USA valogatott az lol... nem is veszik komolyan...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A fõoldalon lévõ cikk is a videón látottakról szól... fõképp

ProGabe
gamespoton meg videó interjú

grizzly21
pontosabban usa

grizzly21
igaz, de a koreaiak nem kapnának ki másoktól😊 nba csunyán kiszopott legutobbi olimpián

Lammer
tokmindegy... a koreaiaknak(amit IRTAM) csak egy kis piti verseny a WCg... sokkal fontosabbak az MSL, OSL, Proleauge ligak... (ahogy NBAseknek az nba 😛)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

grizzly21
ezt irtam nem?😊
egyébként érdekli õket nagyon is, de mindenképp jobban mint az nba-seket az olimpia. a national geo.-s film ugy mutatta be mintha csak az lenne, az persze nem igaz, fontosabbak a helyi bajnokságiak, de nem igazán hasonlithato össze az nba-vel: oda ami elmegy dream team, az csak régen volt dream team, mostmár nem mennek ki a legjobbak, valamint az nba nézettsége elég magas amugy is, az olimpiáé még alacsonyabb, ellenben a koreai ligákat nagyon kis szük csoport néz (koreán kivül), igy ott a wcg ebbõl a szempontból kimagaslik

scorpeeon
Fõoldalon van vmi cikk 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP