StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hanaro szponzoralt OSL-t 1999-2000es szezont o nyerte!!!!!
Donto: Grrrr-H.O.T.486 (haha most Ace* csapataban jatszik ugye, oldschool zergplayer 😄)
*Ace csapata ugye a koreai legiero a proleaugeben... ^.^
**kb annyira erdeklik oket, mint az NBAseket a lol vilagbajnoksagok 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ez mostanában elõfordul, kimarad kb egy másodperc és nem tudom mit írtam, és valszeg nem a témához kapcsolódott...
valszeg azt akartma írni, hogy a linkben mondtad hogy vagy nagyon tud játszani vagy nagyon nem, és biztos azt akartam írni hogy nem! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
2. kellett egy kettes pont is mert így értelmes nem? <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
tudom hogy off, de sorry elõre is.
szeretnék játszani sc-vel, de nem látjuk egymást lan-nál az illetõvel.
valaki <#help>#help> 😞
practitioner of the forbidden arts of death
Egyébként Blackmant is másodiknak irják a hivatalos wcg oldalon (2002)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
es a "kiszopott" szo nem helytallo egy pottyet... hisz bemenetelt a dontobe es ott kapott ki a terran istenseg Boxertol... (2002!)
tobbekozott a negyeddontoben koreait fektetett ketvallra 😛
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Jah, vagy úgy ... értem ... 😄
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
a kattintás egyébként a játék elején teljesen haszontalan, csak arra való hogy felpörgessen, mert késõbb amikor komoly csata van, több exp, sok gateway akkor már ténylegesen szükség lesz rá.
Egyébként ez ahogy én játszom ez semmi, lófasz, 150 apm körül van (150 kattintás per perc), a prók 300-400zal játszanak. de még a magyarok is 200 felett vagy körül
Amugy aza katingató müvész istenem amien nyugodtan játszom én ööö wááá😄 Szánalmas😊 Most szerintetek van enek a sok katintásnak értelme? sztem nem....😊
amugy az Sc1 Téma megelözöt:S
most mit feszitesz az APM lamulasoddal? xD
(förszt poszt enyim vót xD)
vagy hát... mi a szarnak kattintgat ennyit?
egyszer egy gyerekkel játszottam 1vs1-et és elég hamar lerohant és közölte velem hogy én 1 perc alatt 30-at vagy mennyit kattintok õ meg 150-et, há mondom egészségedre!
viszont a videóban poén hogy elveszik egymás gázát! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
😄 ezt csekkold. az illetõ nagyon tud játszani! (vagy nem) .
Egyébként youtube-on vannak profi first person vodok is
ugy keress ra, hogy "FPVOD"
Tud vki olyan helyet, ahol olyan 1V1 SC replay-ek vannak, amik nem egy spectator, hanem az egyik jatekos szemszogebol mutatjak a dolgokat?
A Youtube-on talaltam ugyanis koreai progamer videokat, de ott mindig az 1-ik spectator altal rogzitett dolgokat lathatja a szemlelo.
(Jah es nem lenne baj, ha az illetok jatszani is tudnanak 😄 )
MJ rulz Pink Team The Only One
Akkor felmerul a kerdes, hogy mi tenylegesen az a Battlechest?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
remélem ez nem igaz!gameplay vidben jól látszik,hogy a kijelölt egységek wireframe-je vagy milye továbbra is ott van,namost ezt 100 egység esetén ha összegzik az szar lesz,mert nem látom melyik egység sérül,ha meg lekicsinyítik igen apróra,hogy beleférjen a "hud"-ba,hátõõ,akkor ugyanott vagyunk :S
ráadásul ez a korlátozás is Blizzard salyátosság,szóval szerintem csak tovább emelik,mondjuk 24-re,30-ra
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
vagy egy játék amit nem ismerünk. "1v1 ballanced ellen" asse tudja mit beszél csak úgy mondogatja <#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."