StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
ha leírom szépen hogy "Grafika" az jó? ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
kicsit =ebb mint szamokkal dobalozni 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
csak sok ember van aki nem szereti hogyha a polgári nevével dobálóznak nyilvánosan, a sima Starcraft topic az más, mert ott az emberek nagy része személyesen is ismer ^^
(miért értesz te félre mindent a lehetõ legrosszabb úton??😊
tény a siege tankok így ebben a formában viccesek, a többi sztem nagyon ottvan.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
eszrevettem, hogy mindig csak "mutotagtsz" sosem idezed a nevet...
ez aztan manner -.-
grat <#eljen>#eljen>
tisztára mintha a #1531hsz tulajdonosát hallanám 😄
hadd poénkodjam el: ha darkos fílinget akartok csavarjátok le a monitor fényerejét egy kicsit ;D
természetesen vannak benne giccses dolgok, nekem így is tetszik, és úgy is tetszett ahogy az elsõ rész meg van csinálva, ám mégis így jobban eladható.
és valljuk be, a ti szemszögetekbõl nézve az üzlet tényleg megöli ezt a fajta fílinget...
Ugyanez a helyzet volt/van a Heroes sorozattal (játékra gondolok, nem tévézünk😊... harmadik, negyedik, ötödik rész... aki ismeri õket tudja mirõl beszélek.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez kemény 😊 (már a teaservideóban is kiszúrtam 😊)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Starcraft 2, új Wolfenstein, világvége. Dióhéjban. Todd Holllenshead, az id software fejese ugyanis egy általuk rendezett bemutató alkalmával elárulta, hogy az aktuális Wolfenstein epizód biztosan nem fog megjelenni idén. Ami viszont már korántsem meglepõ, hogy Rob Pardo a Blizzard képviseletében is nyugalomra intett minden rajongót a spekulációikkal együtt, miszerint a látottak ellenére a Starcraft 2 messze nincs abban a stádiumban, hogy a 2007-ben debütálhasson.
Papírdobozos, kézikönyvekkel.
Képek:

szerk:
bár,ahogy nézem a startupsoftware-es linkedet,ott tényleg nincsen szállítási díj?mert akkor kb 3400 HUF amit linkeltél
és úgy igazán megnézve,az ott ÁFA nélküli 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy tényleg nagyon sokat toltuk,haver nagyon jól játszik(neki term. origije van),van/volt is valami nagyon jó helyezése magyar ladder-en,vagy min :S nicket ne kérdezzetek,ennyire nem merültem bele SC-s dolgaiba,a lényeg hogy amikor multiztunk természetessen felhúzott jópárunkat egy fasza szintre,ez 4 éve volt,ha azóta is nyomnám biztos fejlõdtem volna még,azt mondta van hozzá érzékem 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én csak csodálkozom a sok emberren akik most mennek el megvenni az egyet 😄 Látom tényleg van management szempontjából értéke a hype-nak 😄
A magyar kiadók helyébe ki is dobnék a piacra pár, új dobozós SC-t, nekik is jó lenne, meg a játékosoknak is, akiknek még nem volt a játékhoz szerencséje 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.