StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
ez teljesn normális hangvételü vita-flém-off...😊 humoros, és azért az ellentétek közelednek <#hehe><#idiota>

MJ rulz Pink Team The Only One

írni tudok, programozni nem. 😞
ha leírom szépen hogy "Grafika" az jó? ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

unknown nick
Így igaz. No off. Kõmerev vitákat és tényeket akarunk. Chat a chatszobában van <#smile>

ennél volt már húzosabb esetünk is <#idiota>

Zenszkij
Ne offoljatok. Jó a grafika, mit vársz, csodát, írj jobbat.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

light00
Öld már meg légyszives miatta -.-

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Még mindig a Marinoknál vannak a szaros pajzsjaik!

Lammer
ott a pont! 😉
kicsit =ebb mint szamokkal dobalozni 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Rage47
(sztem arra értette, hogy elég, ha Lammernek szólítod😊
GÁÁBOR kiírtam ez így jó? 😛
csak sok ember van aki nem szereti hogyha a polgári nevével dobálóznak nyilvánosan, a sima Starcraft topic az más, mert ott az emberek nagy része személyesen is ismer ^^
(miért értesz te félre mindent a lehetõ legrosszabb úton??😊

Lammer
sztem te most ebbe ne szolj bele, hátéiksz

grayfox
lol. mert az sc1 az aztán kur*adarkos. ^^

tény a siege tankok így ebben a formában viccesek, a többi sztem nagyon ottvan.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

MrStokes
Mi van teso, elgurult a gyogyszered?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lammer
ird ma' ki b***dmeg ha rolam beszelsz... -.-
eszrevettem, hogy mindig csak "mutotagtsz" sosem idezed a nevet...
ez aztan manner -.-
grat <#eljen>

^^

grizzly21
egyébként az SC szerintem nagyon nem darkos feelingü, pont jó, egyensulyban van, a gond ott van elsõ ránézésre, hogy az SC2 kicsit tul egyszeru 3d-s formákat használ (nyilván ennek szerepe van abban is hogy ne legyen nagy a gépigény), de mint már mondtam elõre nyilatkozni screenshotokról lehet, csak nem sok értelme van, ugyis a játék fog dönteni mozgásban, élõben

szerintem neked súgtak amikor ezt írtad 😄
tisztára mintha a #1531hsz tulajdonosát hallanám 😄

hadd poénkodjam el: ha darkos fílinget akartok csavarjátok le a monitor fényerejét egy kicsit ;D

természetesen vannak benne giccses dolgok, nekem így is tetszik, és úgy is tetszett ahogy az elsõ rész meg van csinálva, ám mégis így jobban eladható.
és valljuk be, a ti szemszögetekbõl nézve az üzlet tényleg megöli ezt a fajta fílinget...

Ugyanez a helyzet volt/van a Heroes sorozattal (játékra gondolok, nem tévézünk😊... harmadik, negyedik, ötödik rész... aki ismeri õket tudja mirõl beszélek.

grizzly21
hát igen az ea-s fõdesigner keze sajnos meglátszik. ugy tudom az eredeti sc készitõk még ott vannak miért nem közülük van a fõdesigner?

unknown nick
A lényeg, hogy könnyen felismerhetõ ikonikus unitok legyenek. 10-ed mp-ek alatt kell majd felismerni ami a képernyõn van. És ennek ellenére a grafika stílusos kell, hogy maradjon. Nem könnyû feladat. Talán meglátjuk 1 év múlva 😄DDDD

Besz
Eléggé mûanyag hatást kelt, meg kell hagyni. Nekem a zerglingek nem tetszenek. Úgy néznek ki, mintha sáskák lennének. Minek nekik szárny? Tartok tõle, hogy a zergek külsõjét el fogják cseszni. <#wow3>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

BEAST
darkos hangulat .d😄😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
ülj le fiam 1-es

MJ rulz Pink Team The Only One

Lammer
naugye, errol beszeltem parszaz 'háesszel' ezelott ^^

berlinboy6329
Most,hogy toltom az SC-t ezek a képek vmi iszonytatóan szarok.Hogy néznek ki ezek az egyésgek?Mint vmi csicsa mesevilág.Sehol a nyomasztó darkos hangulatot árasztó külsõ,csak a rikító színek,meg a béna design.Fõleg a Siege tankok,de a többi sem semmi.Ejjj,nem ezt várom egy ilyen múlttal rendelkezõ játéktól.<#shakehead>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Krezga
Hehe, de te visszakaptad😄

Pedig most úgy lenne kedvem starcraftozni😊
én ezt csak azután határoztam el, miután 1 év után kaptam vissza eredeti Haegemoniámat 😊

Krezga
Hjajj, az SC1-et meg a bw-t még kölcsönadtam valakinek régen(erdetit) és azóta nem láttam. (azóta nem is adok kölcsön eredetit😊)
Zenszkij
Eza videóbol kivágott izé legalább feldobja a fórumot 😊. Izzítom is az Sc 1-et.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Végülis eddig itt a topikban nem igen voltak screenek 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Phoenix007
Köszönjük bepe, ha te nem lennél, fényévekkel lennénk lemaradva az aktualitásoktól <#idiota>

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Kmarha
És ez a jobb oldali nõcike ez honnan is van?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

scorpeeon

Ez kemény 😊 (már a teaservideóban is kiszúrtam 😊)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Egyik sem új 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Rage47
nem újak
bepe79
Par uj screenshot:

Suzuki Swift GL 1.3

Pontosan ezt is írja.

A nagy várakozás közben addig is:
Insider Interview
MrStokes
Ugy tudtam, hogy idan mar nem jon az SC2.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ami idén már nem lesz

Starcraft 2, új Wolfenstein, világvége. Dióhéjban. Todd Holllenshead, az id software fejese ugyanis egy általuk rendezett bemutató alkalmával elárulta, hogy az aktuális Wolfenstein epizód biztosan nem fog megjelenni idén. Ami viszont már korántsem meglepõ, hogy Rob Pardo a Blizzard képviseletében is nyugalomra intett minden rajongót a spekulációikkal együtt, miszerint a látottak ellenére a Starcraft 2 messze nincs abban a stádiumban, hogy a 2007-ben debütálhasson.
Egész kellemes darab. Arról mondjuk meg vagyok gyõzõdve, hogy most inkább DVD-tokba lesznek ömlesztve (ismerve az igényes forgalamzókat...), bár csak a Diablo és a BW kézikönyve kedvéért úgysem venném meg, a többi pedig megvan.
Prince of Máté
nekem még a 7 éves változat van meg, tehát nem tudom, hogy a mostani másabb-e.
Papírdobozos, kézikönyvekkel.
Képek:

És milyen formában tartalmazza a játékokat? Papírdoboz, 4 DVD-tok egy gyûjtõben, kéziköny van-e? Kíváncsivá tettél.
Prince of Máté
nekem megvan az a Blizzard kiadás (4 Blizzard game)

ProGabe
nagyon köszönöm,azt akkor megvárom<#worship>

szerk:
bár,ahogy nézem a startupsoftware-es linkedet,ott tényleg nincsen szállítási díj?mert akkor kb 3400 HUF amit linkeltél

és úgy igazán megnézve,az ott ÁFA nélküli 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
LAN-on toltuk rengeteget,ahhoz meg ugyebár nem kell eredeti...
amúgy tényleg nagyon sokat toltuk,haver nagyon jól játszik(neki term. origije van),van/volt is valami nagyon jó helyezése magyar ladder-en,vagy min :S nicket ne kérdezzetek,ennyire nem merültem bele SC-s dolgaiba,a lényeg hogy amikor multiztunk természetessen felhúzott jópárunkat egy fasza szintre,ez 4 éve volt,ha azóta is nyomnám biztos fejlõdtem volna még,azt mondta van hozzá érzékem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kmarha
még nincsen? <#wow1>

én csak csodálkozom a sok emberren akik most mennek el megvenni az egyet 😄 Látom tényleg van management szempontjából értéke a hype-nak 😄

A magyar kiadók helyébe ki is dobnék a piacra pár, új dobozós SC-t, nekik is jó lenne, meg a játékosoknak is, akiknek még nem volt a játékhoz szerencséje 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe
volt szó arról hogy honnan lehetne még sc-t venni,szerintem én is veszek egyet,szóval:jutott valaki valamire,internetes rendelés érdekel fõleg,többe kerülne az hogy felmenjek pestre mint maga a játék :S

panther112
Nos végülis itt szerintem nyugodtan beszélgethetünk, kb. halott is a fórum. Amúgy a w3-at egy építõ, ügyességi, szerep ötvözetnek tartom.

legyen jó inkább, tudunk várni ^^