StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
😮FF
Na en ugyanigy vagyok az rpg-kkel, legalabb is a regi BG szeriak jobban tetszettek az izometrikus nezetukkel mint pl. a mostani NWN2.

Legalabb a kameraval nem kellett baszakodni, eskuszom most meg a jatek 1/3-aban a kamerat allitgatom. Jo mondjuk NWN 2 lehet, hogy pont rossz pelda, eleg idiota kameraallasai vannak. ^_^

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

grizzly21
aha az jó. egyébként leprogramoztad a hátralévõ részét a játéknak? mert több mint a fele még nincs kész a blizzardnál.

Hawk06
Hát ez a Star Craft 2 jó játék de én nem rajongok a 3d-s grafikáért,ugyan ez a helyzet a SS3-al is.....<#pardon1>

Olyan Earth 2150-es hangulata van...az se rosz játék amugy...

Az animált 2D-ot jobban szeretem stratégiáknál.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

light00
ööö..hát szoval az ugy volt...tudod, hát az izé...meg a málnalekvár...(Marcitól kértem kölcsön^^ a többit msnen)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

odaadod, köszönöm. 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
Na barátom, mostmár lehet dönteni, megjött az ellenérv is 😄D

magus
hát én azt hallottam róluk, hogy szarok : D

light00
Ámokfutás? Pedig egy ari kis merin van rajt', a boritoján. JO az, olvasd el 😄
Átértelmezed azt a pályát utána 😄

rohatt!! honnan van harmadik könyved? :\ én nem találkoztam vele...
(Tüzkeresztség, és Teremtõk árnyát olvastam...)

Rage47
pff inkább töltsd le blizzard-tól 1000x jobb minõségben😊
Zenszkij
Hell its about time ! Megunhatatlan 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

light00
Ez jóóó 😊
Én is eddig csak a három résszröl tudtam, de szerintem a sorrend a:
Tüzkeresztség (SC-terran 1. campaign-konkrétabban Kerriganrõl)
Ámokfutás (ugyanezen campaign ugyanilyen nevü küldetéséböl készült könyv)
Teremtök Árnyai (Ami egy semleges történet, a campaignekhez nincs köze. Habár az Overmind pusztulása Aiurön után játszodik)

A többiröl semmit nem tudok, magyarban szerintem csak ez a három jelent meg.

Nekem, mint veszett SC fanatikusnak a könyvek is nagyon tetszettek, jól össze vannak rakva, de élvezetesebb szerintem ugy olvasni, ha nem játszottad még végig az alapjátékot. Ha mégis, legalább tudod miröl van szó 😊
Én csak ajánlani tudom, egy Goethere ne számits, de (legalább) egyszer mindenképpen érdemes elolvasni.

MrStokes
Aki olvasta oket, nyilatkozhatna, hogy milyen volt, mennyire tetszett, es hogy milyen volt a magyar forditas.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
En itt talaltam nemi infot, amibol ki lehet bogozni h melyik utan melyik jon.

SC konyvek

Itt az egyes konyvek oldalan a jobb oldalon az adatlapon irja, hogy melyik elozte meg es melyik jott utana.

Az en ertelmezesem szerint a sorrend:
Uprising
Liberty's Crusade
Shadow of the Xel'Naga
Speed of Darkness
Queen of Blades
Nova
Firstborn
Shadow Hunters

Ez a kiadasok sorrendje, nem tudom, hogy az egyes story szalak mennyire fedik egymast meg ilyesmi.

Apus
Tûzkeresztség, Teremtõk Árnyai, Ámokfutás asszem a sorrend.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Beast Machine
a SC regényeket milyen sorrendben érdemes elolvasni? Melyikkel kezdjem?

...vágod?

grizzly21
hát ja, ott végigviszed a campaignt és végighallgatod a storyt az jo sok ideig le fog kötni.

MrStokes
Jah igen, a Queen of Blades tiszteletere inditottam LOTRO-ban egy elf maiden pengehuszart 😊

MrStokes
Olvasta vki az SC konyveket? Milyenek, mennyire szinvonalasak?

Filozom rajta, hogy esetleg beszerezzem oket, most ugy is mindenki SC lazban eg ujra! 😄

Nekem valahogy eddig kimaradt a torteneti hatter, de mivel egyreszt elkezdett erdekleni, masreszt meg alig birok mar magammal, kell vmi hogy kihuzzam a megjelenesig. (Tudom, tudom... jatszak az elso resszel 😄D)

light00
Késö van már, ilyenkor ilyen metafizikai okosságokat nehéz megkülönböztetni sorry^^

Beast Machine
azért egy univerzumot nem, max a galaxist😊

...vágod?

light00
De ö legalább jol csinálta<#idiota>
egy univerzumot nyert vele 😄
(Hint: Mig a mai ember?)

tökéletesen mutatja a mai kor emberét: (najó tisztelet a kivételnek)
érd el hogy együttmûködjön veled valaki aztán döfd hátba.! <#eljen>

light00
naná! 😄
eszem azt az édi-bédi véres csápkarmait<#idiota>

Kerrigan alap (L) <#idiota>

ProGabe
jááj,a cím és amit leírtak mennyire nem egyezik már,kattintásért mindent...

jöjjön a hír egyenesen a Blizzardtól:

"...so we'll also be providing a beta key for an upcoming Blizzard game."

tehát """"csak"""" egy kulcsot adnak bammeg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
"Platform: PC Típus: Pletyka"

no comment

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Beast Machine
most akkor kapunk egy MacLeodot a Sárkáány helyett? 😄DD

...vágod?

light00

Krinyo

light00
Kössé' bele 😄
(a lényeg ugyanaz)

Krinyo
dragoonok sajnos már nem lesznek
immortal van helyette

Beast Machine
jatélleg, erre nem is emlékeztem, látszik, hogy régen játszottam vele😞 nade majd most újra elõveszem, muhaha (a SC cd-ket, ofkorsz)

...vágod?

light00
Még én se tudtam, de rákerestem. Egy fan oldalon ezt találtam:

"Tychus J Findlay is a new Starcraft 2 Hero. He will be part of the single player campaign. Actually there is no much information about him; We know he is a Convict oblied to serve to the Terran Marine Army.
In a memorable frase on a trailer anouncing the second part of the game, he describe the feelings of Starcraft fans: Hell It's about time."

terranok új spanja

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

light00
Már nem azért, de Duke testvért a Brood War: True Colors nevü pályáján ki kellett végezni, igy nem valoszinü, hogy visszatér, hacsak nem egy Dragoon személyében, dehát arra meg az esély...

Raynor és Zeratul tuti lesz, hisz szerinem az ö bosszujuk az egyetlen továbbvihetö téma, de hösnek megmaradt Artanis, talán Duran, habár a rola kiderülö dolgok függvényében nem hiszem hogy játszhato lesz megint, és..és kb ennyi.
Jade Karrigen, dehát ö alap 😄

ProGabe
õ inmate626,tehát a marine az intróban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Beast Machine
õ kicsoda?

...vágod?

BEAST
Remelem megint meghegesztik majd Fenixet xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Marine-nak ott lesz Tychus Findlay.
Beast Machine
Gyúk akkoris Ostromtankként volt a legmenõbb.

Ja, Kerriganhez: "Everx resistance is futile!" 😄

...vágod?

Kandurex
Már nem azért, de Duke, legalább is a hivatalos könyvek szerint inkább egy csatát ugyan jól irányító stratéga, de nem harcos. Akkor inkább Raynor...Kerrigan hadnagyról meg nem tárgyalok, azóta is fújkálok a Blizzard felé amióta Zergpajtások beasszmilálták 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Beast Machine
Dukeot még nagyon szívesen viszontlátnám, akár egy Ostromtank, akár egy Battlecruiser képében (de akár jöhet Marine-ként is, megmutatni a sok zöldfülûnek, hogy is kell Zerget írtani😄)

...vágod?

Phoenix007
Whoa! Micsoda szép nagy adag eszmei táplálék ez infómorzsákra éhes agyamnak! <#taps><#eljen>
Túl sok újat tényleg nem mond, de azért csak ne tartsa vissza senki, ha ilyen linkekre talál!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Ezek közül Karrigen és Jim Raynor tuti megmarad

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Beast Machine
Én már nagyon várom, remélem, a régi nagy arcok ismét visszatérnek (Artanis, Kerrigan, Raynor, Duke, stb.), de nem a WarCraft 3 szintjén - legyenek csak "sima", újrateremthetetlen, "XY must survive" stílusúak, pár speckóval és erõsebb sebzéssel/páncéllal. SC2 - mászthev.

...vágod?

ProGabe
szívesen,így megnézve õket sajnos elmondhatom hogy semittelenek 😊 kicsit el is késtek velük,lévén ez a WWI bemutató utáni napon készült

Sheltem
Köszi szépen a linket.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ProGabe