StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na en ugyanigy vagyok az rpg-kkel, legalabb is a regi BG szeriak jobban tetszettek az izometrikus nezetukkel mint pl. a mostani NWN2.
Legalabb a kameraval nem kellett baszakodni, eskuszom most meg a jatek 1/3-aban a kamerat allitgatom. Jo mondjuk NWN 2 lehet, hogy pont rossz pelda, eleg idiota kameraallasai vannak. ^_^
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Olyan Earth 2150-es hangulata van...az se rosz játék amugy...
Az animált 2D-ot jobban szeretem stratégiáknál.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Átértelmezed azt a pályát utána 😄
(Tüzkeresztség, és Teremtõk árnyát olvastam...)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én is eddig csak a három résszröl tudtam, de szerintem a sorrend a:
Tüzkeresztség (SC-terran 1. campaign-konkrétabban Kerriganrõl)
Ámokfutás (ugyanezen campaign ugyanilyen nevü küldetéséböl készült könyv)
Teremtök Árnyai (Ami egy semleges történet, a campaignekhez nincs köze. Habár az Overmind pusztulása Aiurön után játszodik)
A többiröl semmit nem tudok, magyarban szerintem csak ez a három jelent meg.
Nekem, mint veszett SC fanatikusnak a könyvek is nagyon tetszettek, jól össze vannak rakva, de élvezetesebb szerintem ugy olvasni, ha nem játszottad még végig az alapjátékot. Ha mégis, legalább tudod miröl van szó 😊
Én csak ajánlani tudom, egy Goethere ne számits, de (legalább) egyszer mindenképpen érdemes elolvasni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
SC konyvek
Itt az egyes konyvek oldalan a jobb oldalon az adatlapon irja, hogy melyik elozte meg es melyik jott utana.
Az en ertelmezesem szerint a sorrend:
Uprising
Liberty's Crusade
Shadow of the Xel'Naga
Speed of Darkness
Queen of Blades
Nova
Firstborn
Shadow Hunters
Ez a kiadasok sorrendje, nem tudom, hogy az egyes story szalak mennyire fedik egymast meg ilyesmi.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Filozom rajta, hogy esetleg beszerezzem oket, most ugy is mindenki SC lazban eg ujra! 😄
Nekem valahogy eddig kimaradt a torteneti hatter, de mivel egyreszt elkezdett erdekleni, masreszt meg alig birok mar magammal, kell vmi hogy kihuzzam a megjelenesig. (Tudom, tudom... jatszak az elso resszel 😄D)
egy univerzumot nyert vele 😄
(Hint: Mig a mai ember?)
érd el hogy együttmûködjön veled valaki aztán döfd hátba.! <#eljen>#eljen>
eszem azt az édi-bédi véres csápkarmait<#idiota>#idiota>
jöjjön a hír egyenesen a Blizzardtól:
"...so we'll also be providing a beta key for an upcoming Blizzard game."
tehát """"csak"""" egy kulcsot adnak bammeg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
no comment
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
...vágod?
"Tychus J Findlay is a new Starcraft 2 Hero. He will be part of the single player campaign. Actually there is no much information about him; We know he is a Convict oblied to serve to the Terran Marine Army.
In a memorable frase on a trailer anouncing the second part of the game, he describe the feelings of Starcraft fans: Hell It's about time."
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Raynor és Zeratul tuti lesz, hisz szerinem az ö bosszujuk az egyetlen továbbvihetö téma, de hösnek megmaradt Artanis, talán Duran, habár a rola kiderülö dolgok függvényében nem hiszem hogy játszhato lesz megint, és..és kb ennyi.
Jade Karrigen, dehát ö alap 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ja, Kerriganhez: "Everx resistance is futile!" 😄
...vágod?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...vágod?
Túl sok újat tényleg nem mond, de azért csak ne tartsa vissza senki, ha ilyen linkekre talál!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
...vágod?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"