StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
ladderen a prok mar nem jatszanak ^.^
Boxer is anno eleg hamar atment Gamei szerverekre es hasonlo specializalt geekoid support ladderekre ^.^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

unknown nick
"ot szerintem már 4éves korában elszakitják a családtol a gyereket, és SCre nevelik kis intézetekben 😄DD"

Valahogy így lehet. Még évekkel ezelõtt laddereztem az ongamenet BW szerverén. Nem tudom mûködik-e még az. Na ott az átlag gamer elég durván nyomta, igazából nem csodálkozom, hogy Boxer szintû gamerek szelektálódnak-nevelõdnek ott ki. <#csodalk>

igen a hangulat!! ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
ott a pont! <#vigyor2>

Lammer
" ja és ha jól tudom a legújabb patch-el a régebbi replay-eket nem lehet lejátszani"
pedig lehet 😛
vannak old executablek meg ilyenek... de faradj at a topikba es "elmondjuk" neked... 😄

...kurva nagy ütközet hullanak a fullos egységek ezerrel, a végén csak egyetlen dragoon marad talpon... és egy pillanattal késõbb a dragoon kipurcan mert egy eddig észre se vett SCV beviszi neki a kegyelemdöfést, azt az üdvrivalgást ami ez után tört ki soha nem fogom elfelejteni! <#idiota>

Azóta imádom a kommentátoros közvetítéseket, nem értek belõle semmit de a hangulat verhetetlen 😊

jó az 😊

#1642 nemzeti játék ugyan, de igazán az SC2 fogja felkelteni hamvaiból, amúgy inkább MMORPG-znek 😊
(egyszer olvastam cikket origón - ja asszem be is szúrtam SC1 topikba😊

Rage47
lol😄
MrStokes
Csak akkor, masok elott nem egetem magam 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Rage47
akkor is ha egyedül vagy? beszélsz magadban?😄
MrStokes
Pontosan, en rendre kommentalom otthon magamnak a dolgokat amikor nezem a videokat, replayeket, ez van, vmi biztos nem 100-as velem. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

light00
nem ez volt a kérdés 😊
ahol ez nemzeti játék, ot szerintem már 4éves korában elszakitják a családtol a gyereket, és SCre nevelik kis intézetekben 😄DD
Ott a csapbol is SC folyik, igy mindenki tud valamilyen szinten játszani.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Figyelj, a tömeg önmagát gerjeszti.(történelem tanulmányok, valami dereng? 😄 )
Egy két taktikánál, megmozdulásnál, jó cselnél hangosan felbazmegolunk még néha mi is élõben! Gondolj bele a tömeg mennyire felzaklatott állapotban lehet ha a kedvence épp egy fincsi kis droppot készül bevinni... 😊

unknown nick
Egyébként ezt sose értettem, hogy miért ujjongnak. Vagy minden nézõ több éves rutinnal rendelkezõ gamer, aki ismeri az apró nüanszokat? De lehet szimplán csak jó a riporter, ezt viszont ugye nehéz ellenõrizni 😄

természetesen lehet, miért ne lehetne?

Beast Machine
necsessz. épp most akartam felrakni a SC/BW-t replaynézés céljából...

...vágod?

és nem látod a több-tízezres tömeget akik éljeneznek és sikítoznak egy-egy jobb megmozdulás után 😊

Jah és replay-hez nincs sikítozó kommentátor! <#idiota>

Koreában gyors és olcsó a net szal a méret nem igazán szempont, ja és ha jól tudom a legújabb patch-el a régebbi replay-eket nem lehet lejátszani <#fejvakaras>

Zenszkij
1,3 gb-os videók. LOL. Egy replay pár mega, és az a legtutibb minõség. Idióta koreai majmok. 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szucsy89
jah<#idiota>
csinálj 😄

Krezga
Nah, valamelyiket én is letöltöm, megnézem milyen a minõsége😊
szucsy89
ilyen videók nincsenek warcraft 3-asba?
Lammer
ha jobb minoseget akarsz ^.^
igaz torrent, de megeri 😉

énis 'szoktam' nézni... nem vagyok naprakész, tájékozott, de tõlük lehet jó taktikákat lekopizni 😊
csak tetszett ez a 24 óra kiosztás... 😛

MrStokes
En a koreai istencsaszarok videoit szoktam nezegetni a Youtube-on. Minoseg az nem tul jo, de azert meg igy sem rossz.

MrStokes
Es ezt nem is viccbol irta.

<#eljen><#idiota>😄

Davidus
mert napi 12 órát játzanak utána meg 12 órát replayt néznek-.-

V9ykn8_TZL0

Lammer
inkabb replayek ^.^

Beast Machine
istenem, ha annyi forintom lenne, ahányszor én ezt már hallottam😄DD

...vágod?

unknown nick
Lehet, hogy genetikailag bennük van 😄 Félistenek...addig amíg nem jön az SC 2 és nem jövök én 😛

nemzeti étel? 😛
egy játék megjelenése jó idõben jó helyen. ez a tuti recept 😊

Beast Machine
miért pont a koreaiak a legjobbak? náluk ez a vérükben van, vagy mi?😄

...vágod?

Krezga
Ilyen meccsekrõl valahol vannak videók?
Lammer
abszolut lengyel dominancia 😄
meg a b csapatuk is kalapalja szinte az osszes non-korean nemzetet 😄
"csoppet" erosek ^.^

unknown nick
National waron általában kik dominálnak mostanság?

Lammer
😄DDD
nehari de allanodan ki kell javitsalak 😄

hat igen az amcsik seholsincsenek... 😄
az elozo Blizz invitationon is viccbol hivtak meg az egyik legjobb amcsi (half)progamert...
amugy gyengebbek kanadaiaknal, dehogy seholsincsenek azert az tulzas...
minket is szorosan de azert inkabb tobbszor elkalapalnak national waron 😉

grizzly21
amcsik sehol nincsenek scben😊)

ProGabe
100%-ig biztos vagyok hogy itt is így lesz,esetleg annyi különbséggel,hogy 90,esetleg 180 fokonként lehet majd rögzíteni a kamerát,de ez is baromság
ez ugyebár azért van így,hogy mindenkinek ugyanolyan körülményei legyenek multiban,elég gáz lenne ha egy amcsi csak azért tudna megverni egy magyart,mert a 3x jobb gépén messzebre húzza ki a kamerát,így többet látna a játéktérbõl ugyebár
ráadásul optimalizálás szempontjából is ez egy elég jó alternatíva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

light00
/off
nem irtam, hogy rpg, hanem hogy ott jo a kamerázás 😛
/on

light00
az ingame videokban sem forgatták a kamert, (tudom-tudom, az még nem a kész játék) és emlitésszinten sem került fel (szerintem), igy nem hinném hogy ilyen hülyeséget beleraknának.
Habár két merin-mikro között kinek lenne kedve még a kamerát is forgatni 😄

MrStokes
Ja mondjuk Blizztol alap, hogy nem fogja elkurni a legjobb (strategia) jatekat holmi lama kamera-allasokkal 😊

MrStokes
Vagy amikor raid instaban warriorral tankolsz, es csak a boss labat latod. Ezt meg lehet uberelni azzal, amikor egy boss-t falnak hattal, mondjuk sarokban tankolsz, na akkor kb nem latsz semmit. 😄

magus
az, hogy 3d-s még lehet jó, war3-ban is forgathatod a kamerát, de visszaugrik magától ha nem tartod lenyomva a gombot, ráközelíteni úgysem közelít rá senki miután végignézegette közelrõl az egységeket, úgyhogy ugyanúgy funkcionál mintha 2d-s lenne, csak látványosabb, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy nem fogják engedni, hogy ide-oda állítsd a kamerát.

unknown nick
"eleg idiota kameraallasai vannak. ^_^ "

Olyan lehet az életérzés, mint a WoW-ban, amikor egy szûk instaalagútban beáll eléd csápolni egy Tauren 😊

MrStokes
😮FF
Az lehet, de nalam az nem RPG 😊 Inkabb Hack & Slash.

De nem csak a 2D izometrikus nezet miatt tetszettek a regi rpg-k jobban, ez hozzatartozik az igazsaghoz. Nagyon sokat tudtak dobni a jatekelmenyen szamomra az elore festett hatterek, azoknak parjuk nincs. Ezek a 3D-nel a 3D-bol adoddoan nincsenek, csak szep vagy kevesbe szep texturak 😊

Hawk06
képek alapján.....

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

light00
/off
Dungeon Siege. Ott jol megcsinálták a kamerázást. És élvezetesebbé tette a játékot.
/on