StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
sebaj 😊 22én éjjel érek haza 23án friss erõvel várom majd a zergeket 😊
addig is jó várakozást mindenkinek én leléptem

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Hát ez nem volt semmi. Jó volt viszont hallani a régi egységek hangjait, meg a zenét. Bár úgy láttam, hogy az egyések "arcai" még nincsennek megcsinálva.
Meg ami még feltûnt, hogy rengeteg egység volt, kíváncsi leszek mennyi a limit, és mi-mennyi "helyet" foglal.
De remélem, nem változik meg annyiból a játék, hogy nem az a gyártok-gyártok-gyártok és küldöm típusú játék lesz, mert a csatatér elég átláthatatlannak tûnt(persze ez lehet játék közben kiismerhetõbb lesz), de az biztos, hogy az sc az olyan sakk szerû volt annyiból, hogy egységstratégiával és mikróval lehetett a csatatéren taktikázni. Bár láttam, hogy az elején szaladgál azzal az izé egységgel a zelók elöl, de remélem a nagy egységlétszám nem fog ennek a rovására menni.

Meg a zergek létszáma lesz majd még érdekes 😄

Ugyan nem láttam, de ha jól hallottam, van/lesz wraith, vulture és minden egyéb is. Érdekes, azt hittem azokat már kivették a játékból. Látta vki a videón mik vannak ott? Olyan aprók voltak 😊 (ugyan jó ideig nem fogom látni a választ, de azért pls irjátok le mit gondoltok ezekrõl)
Davidus
12:c azt hittem 22én kedõdik a GC de megnéztem és 23😛

V9ykn8_TZL0

Klemice
11 nap?😛 jesus pont mire hazaérek dejó 😊)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Davidus
11 nap😛

V9ykn8_TZL0

ProGabe
hát ez vadállat!csak egy picit lehetne jobb minõség,de az így is látszik mennyire jól néz ki a dolog!az nem kicsit furcsa,hogy harc közben nem lehet semmi mást hallani mint a lövéseket,persze,tudom hogy nem ilyen lesz a végleges
nagyon durva volt azt is látni,ahogy kijelölte az összes egységet egyszerre és azok nem eszetlenül mozogtak hanem szépen,gördülékenyen ment a dolog

zergeket akarooook 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
ja ez már nem ilyen bemutató bohóckodás hanem rendes 1v1😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
unknown nick
Senki sem nézte meg Moon játékát?

A huncraft nekem is tetszett csak annyi volt vele a gáz hogy mindenki meghalt benne azt ennyi.
köszi a válaszokat; így már világos
Klemice
a huncraft elég érdekesre sikeredett de élvezhetõ volt szerintem

A war of the tribes nem hivatalos kampány!!!! De számomra azért meggyözõ mert túl jól és túl pontosan kapcsolódik a brood wars minden eseményéhez ahhoz hogy csak valakinek a légbõlkapott ötlete legyen. A huncraft kampány is jó de észre lehet venni itt ott gyenge megoldások illetve hibákat a sztoriban.
Annyit illik tudni hogy az sc könyvek mindig átmennek a blizzard rostáján ellenõrizvén hogy az megfelelõn kapcsolódik a világhoz és a sztorihoz. Ugyanis minden sc könyvben benne van a blizzard keze is. A 2. konyv sztoriban annyiban kapcsolódik a gamehez hogy a domínium már megjelent de a brood war még nem történt meg hisz Duke még él.
#2236 & #2237
Úgy tudom, hogy az SC könyveknek ugyanannyi köze van az SChez, mint a most készûlõ warcraft filmnek a játékhoz. Azonos világ, de semmi nem kötelezi a készítõket, hogy bármit felhasználjanak belõlle a játékban.
Gondolom ez minden könyvre igaz, azonos kiadó, szerzödések... gondolom 😊
Viszont a +pályákról nem tudok semmit, nem blizz csinálta és nem is kért meg senkit, vagy engedélyezte senkinek. Azt sem tudom, hogy az alkotói honnan szedték az infókat. És én elve kicsit szkeptikus vagyok a magyar forrásokkal szemben, mint a huncraft. Azt hallottam, hogy sok dolgot írtak, amit csak õk találtak ki(ami nem baj, csak gondolja senki, hogy az megfelel a blizz gondolatának). Bár ez se biztos, csak úgy hallomásból van.

#2235 Igen, én is úgy tudom, hogy Adun Executor volt... legalábbis hallottam vmi ilyesmit. De õ ugye már meghalt? tudni mitõl? mikor?
Ja és azt most nem értem, hogy ha Zeratul olyan fajú(amilyen 😊 ) akkor hogy-hogy nem tudott rólla? vagy félreértettem vmit és tudott rólla, csak senki más nem?
nem lett egy szóval sem mondva, hogy így FOG folytatódni a játék. pontosan az általad felsorolt okok miatt. pusztán valaki aki sokatt olvasott ilyen sc könyveket(kiegészítõ kampányokat), elmondta mi zajlik bennük. Az hogy hozzátette hogy a játékban így lehet, az csak az õ saját szerény véleménye és vagy kívánsága 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ez a rengeteg + infó amit leírtatok mind az sc könyvekbõl vettétek? és ha igen mibõl gondoljátok h a könyv alapján folytatódik az sc2, mert én sem hiszem a blizzardnak bármi köze lenne a könyvekhez max anni h megengedték starcraft név alatt kiadni és kész!?

ui:ezen a + pályán(vmi war of the tribes) folytatódik az sc sztorija a bw tól vagy vmi mod? és blizz készítette?
grizzly21
és az hivatalos? gondolom a könyvet nem a blizzard programozoi irták

Azok az infók amiket nem ismersz olyan sc könvekböl származnak melyek sajna nálunk sose jelentek meg. Duran nem volt protoss csak egy idõs zeratullal. A 2. könyv a brood wars elött játszódik és ismerve a végét illetve a brood war sztoriát valszeg az a lény soha nem fog +jelenni a gameben. Khala a protossok által használt közös tudat amit Khas talált fel. Adun vagy egy templar de sztem inkább Executor volt. Õ mentette meg a Dark Templarokat ("Adun Toridas"). A war of the tribes-ban volt egy map ami gyakorlatilag Artanis egy vizója volt amiben látta Zeratult amint megöli Adunt és elmondja neki hogy õ sose volt protoss. A kampány végén derül ki hogy Duran és Zeratul társak voltak és "egy gonosz fajt" (ennek még utána nézek) képviselnek. Duran feldata a hibridek létrehozása Zeratulé a protossok belsõ bomlasztása. (de kihangsúlyozom megint hogy ezek nem hivatalos infók, de majd pénteken utána nézek pontosabban és akkor biztosabb infókkal szolgálok)
light00
spidermine? azt még zerglinggel is fel lehet szedni ha ügyes az ember, itt konkrétan photon cannon-rombolásrol volt szo 😊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Ez most nem tiszta. Duran a protossok között volt valaha?(ha igen, gondolom akkor nem így nézett ki) Egyébként ez az infó honnan származik?

És asszem a 2. sc könyvben lévõ fura lény, ami bekajálta a tossokat és a zergeket, azt lehet tudni hogy kapcsolódik a dolgokhoz?

Ja és ha már szóba kezült, akkor Khala ki is volt? mert csak annyit tok, hogy mintha így hívták volna akihez "imátkoznak" a protossok és egybekapcsolájk a tudatukat. Õ is protoss volt, vagy vmi más? Adun meg vmi nagy hõs volt a protoss történelemben, nem?

Nincs vmi honlap, ami angolul vagy magyarul foglalkozik ilyen részletesen a témával? Mert amit említettél kieget, azzal nem nagyon van idõm foglalkozni, így is csak kajaszünetben, meg mikor végeztem van egy kis idõm nézelõdni a neten.

Azért az infterra más volt, inkább akkor távolra rakható spidermind. Bár nem is értem miért vették ki az infterrákat. Remélem a 2ben visszatérnek.
inkább rívörbumm 😄

light00
feltételezem nem egy redalert-szerü odateszed és bumm, hanem ki lesz találva az is rendesen...de igaz, aki ennyire bunkerez, az megérdemli 😄

(eddig is volt a jo kis infested bumm<#idiota>)

unknown nick
"Ha ledobnak pl a phase cannonok közé vagy 20-at cseszheted a teljes védelmedet"

Nem biztos, hogy az energia pajzsot ugyanúgy fogja sebezni. De még tuti balanszolják. A képesség maga nekem bejön. Jó eszköz lehet az idegölõ, defenzív játékos ellen.

light00
Stukov? Mért pont Stukov? Meghalt ö is, és DuGalle is, ráadásul Stukovot kivágták a mélyürbe, nem tudom mért pont öt hivnák vissza.

#2226: Az SCben nem volt egy pillanat sem, ahol Duran találkozott volna a protosokkal, max mikor föl kellett robbantani a protoss fövárost. (mondjuk a titkos pályán nem eldönthetö hogy ismerösként vagy idgenként szolitja meg Zeratul Durant.)

Klemice
majd meglátjuk mi sül ki belõle
még a ghostnak is jó az erõsítést hívó skillje

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Gáz lessz ez a reaper ha nem alakítanak rajta. Néztem ezt az idõzitett bombát, ezekkel egy teljes védelmet szét lehet kapni 1 perc alatt, így viszont semmi értelme. Ha ledobnak pl a phase cannonok közé vagy 20-at cseszheted a teljes védelmedet mert úgyse tudod mindet szétlõna szal ez így 1 kicsit gáz sztem.<#pardon1>
Az epilógus ban írták hogy zeratul elhagyta a protossokat rettegve a jövõtöl és ki akarta deríteni hogy mi áll az események hátterébe.(sc2 single player bemutatóban tesz is erre utalást raynornak) Duran pedig se nem zerg se nem ember se nem protoss de még csak nemis xel'naga. Ez tény ami viszont nem megerõsített az az hogy zeratul sem protoss valójában, megjelenés a protossok között nagyából Khas Adun és a Khala megteremtésének idõpontjában van. Mondjuk ezek az infók nem teljesen hitelesek mivel a kampányból szereztem õket ami 1 sc könyvre épült azonban az eddig megjelent infók alapján "hitelesnek tûnik". Duran elméletben Zeratullal egyidõben lépett be a protossok közé és az egész sc1 eseményei legalábis ami a Zerg vs Protoss részt illeti egy terv része voltak mind2 faj elpusztítására. Így lehet +menekülésük kulcsa az emberiség lessz.
Ja meg az nem volt tiszta, hogy mi is történt ott azon a titkos pályán. Mert ott Zera végigölte a német, aztán Duran: úgyse tudod mind megtalálni. És utánna? Csak úgy eljött onnan vagy mivan?
Lehet. Bár nem is emlékeztem, hogy Duran ilyet mondott. Mondjuk az is biztos, hogy igen régen volt már.
És gondolod, ha Zerával is kapcsolatban van, akkor azoknak az árny jószágoknak "dolgozik"? Mert Xel'Nagak gondolom nem akarnák egyesíteni a kitagadott fajokat, más faj meg nem igazán vetõdött fel.
mondjuk nekem duran elég unszimpi, de ügyesen használta ki az eseményeket a javára.
És most akkor Duran maga Protoss is lett részben?(mármint alapból ember aztán zerg, és most õ is kapott vmi toss-os dolgot?) És azok a hibridek most csak Xel'Nagák teremtményeit egyesíti, vagy terrát is?
grizzly21
ami nem baj, szvsz

Az scv inkább úgy néz ki mint 1 szakatt amerikai benzinkutas.😊
tudhatnád a jövõben már csak annyi van: ember-nem ember. 😊
amúgy szerintem nem, honnan veszed ezt?

Phoenix007
Áhh , ez valami kolorádói redneck...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Davidus
cigány^^

V9ykn8_TZL0

shala
az scv az mexikói ? -.-

non potest pluere aeternum

De ezek csak a saját következtetéseim.
Sztem duranról direkt nem esett szó.(bár teljesen én se néztem végig) Ha visszaemlékszel a brood wars végén elmondta hogy õ sem ember sem zerg sem protoss hanem egy sokkal magasabb rendû fajt szolgál. Zeratullal van vmien kapcsolatban tehát szerintem vagy a protoss kampány alatt jelentkezik vagy a kiegben. A kampányok sorrendje sztem + fog 1ezni az sc1ével.
Tényleg, az interview-kban sok mindenrõl esett szó, a 3 fajról, a Xel'Nagak visszatérésérõl, meg még tudom is én... De akit eddig a legsunyibb és legfenyegetõbbnek tartottam, Duranról egy szó sem. Vagy volt aki hallott vmit rõlla? Esetleg történetszál közepén beront egy kiló fél zerg fél protoss izével?
Klemice
akkor csak sötét volt na 😊) bocsánat de nekem mindig olyan négeresnek jött le a pasas 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe
Starcraft Lore Panel
58 perc!!!én nem nézem meg az is biztos 😊

a lényeg:

At the Art Panel, we were given lots of information about the art design and graphic engine of the game by Samwise Didier (Senior Art Director), Rob McNaughton (Lead Technical Artist), Allen Dilling and Dave Berggren (both Senior 3D Artists). Here are some interesting pieces of information from the panel:

The new graphic engine supports normal mapping, shadow mapping with soft shadows, high dynamic range rendering and tone mapping, integrated Havok engine and a facial animation system (probably with lip-sync included). Blizzard intends to create 2-3 different walk animations for each unit, in order to create a "swarm effect" as they call it.

The team has "evolved" Kerrigan's design, and she is now half more armored with Zerg carapace, and half more human - no longer just a girl in a purple jumpsuit and rasta air.

No longer just a girl...

At the Lore Panel, Chris Metzen and Andy Chambers revealed lots of information regarding the plot and characters. For example, The Protoss have a new female executor - Silendas (might not be spelled correctly), while Artanis is now the leader of the whole Protoss. He's trying to resolve the conflicts between the Dark Ones and the Khala Followers.

Meanwhile, Kerrigan moved back to Char, and hasn't launched an attack for the entire 4 years since the Brood War, although her ultimate attack might come at any time.

Jim Raynor is based on a character from the movie The Rush, sort of an "undercover Texas cop". Running out of money and belief, Raynor has been drinking a lot...

The previous characters the player played (The Executor, The Magistrate and he Cerebrate) are not coming back. Also, Metzen confirmed we might not see Stukov in StarCraft II, but maybe in the future. And no, Fenix will not return.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
dehogy!

te szerintem Duranra gondolsz!

BEAST
nem, nem neger volt

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Klemice
amugy raynor nem néger volt? na mindegy ha májkül dzsekszonnak sikerült neki miért ne a jövõben?

Klemice
amugy raynor nem néger volt? na mindegy ha májkül dzsekszonnak sikerült neki miért ne a jövõben?

unknown nick
A Command Center, when upgraded, cannot be lifted off the ground. This means its function as an offensive weapon will be very limited.

Ahhh pedig már magamban mobilis CC rusht vagy CC cliff droppot vizionáltam.

light00
a bajszos-cigis foszer nem egy ripli, de igazad volt, tényleg alienes 😄

ja csak hirtelen nem vágtam le hogy honnan van az info, köszi^^

ProGabe
télleg fúró,lol

és a "fleshy" sem egyszerû 😊

nem mellesleg az aliens tehergépét koppintották le,nem kicsit.perszeee,tudom hogy az egész egy szépen megkoreografált koppintás...

mármint az infókat honnan?hát arra válaszoltam :S

akkor még1szer a link:
http://www.sc2blog.com/2007/08/04/blizzcon-changes-to-starcraft-2/

light00
az egy furo,és nem hegesztö? Vagy beépitett bonusz-hegesztöfunkciokkal? 😄 ( azt is fejleszteni kell majd<#idiota>)

(ezt mind hol-hol?)

ProGabe
aztarohattt!ez igen,ez már infóáradat!

pápá reaver <#sir>

"New unit: Nomad. This is a Science Vessel redux" jeeeeee

ezt pedig be kell ide szúrni 😊

#2199 és #2200:<#vigyor2>