StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig is jó várakozást mindenkinek én leléptem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Meg ami még feltûnt, hogy rengeteg egység volt, kíváncsi leszek mennyi a limit, és mi-mennyi "helyet" foglal.
De remélem, nem változik meg annyiból a játék, hogy nem az a gyártok-gyártok-gyártok és küldöm típusú játék lesz, mert a csatatér elég átláthatatlannak tûnt(persze ez lehet játék közben kiismerhetõbb lesz), de az biztos, hogy az sc az olyan sakk szerû volt annyiból, hogy egységstratégiával és mikróval lehetett a csatatéren taktikázni. Bár láttam, hogy az elején szaladgál azzal az izé egységgel a zelók elöl, de remélem a nagy egységlétszám nem fog ennek a rovására menni.
Meg a zergek létszáma lesz majd még érdekes 😄
Ugyan nem láttam, de ha jól hallottam, van/lesz wraith, vulture és minden egyéb is. Érdekes, azt hittem azokat már kivették a játékból. Látta vki a videón mik vannak ott? Olyan aprók voltak 😊 (ugyan jó ideig nem fogom látni a választ, de azért pls irjátok le mit gondoltok ezekrõl)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nagyon durva volt azt is látni,ahogy kijelölte az összes egységet egyszerre és azok nem eszetlenül mozogtak hanem szépen,gördülékenyen ment a dolog
zergeket akarooook 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
V9ykn8_TZL0
Úgy tudom, hogy az SC könyveknek ugyanannyi köze van az SChez, mint a most készûlõ warcraft filmnek a játékhoz. Azonos világ, de semmi nem kötelezi a készítõket, hogy bármit felhasználjanak belõlle a játékban.
Gondolom ez minden könyvre igaz, azonos kiadó, szerzödések... gondolom 😊
Viszont a +pályákról nem tudok semmit, nem blizz csinálta és nem is kért meg senkit, vagy engedélyezte senkinek. Azt sem tudom, hogy az alkotói honnan szedték az infókat. És én elve kicsit szkeptikus vagyok a magyar forrásokkal szemben, mint a huncraft. Azt hallottam, hogy sok dolgot írtak, amit csak õk találtak ki(ami nem baj, csak gondolja senki, hogy az megfelel a blizz gondolatának). Bár ez se biztos, csak úgy hallomásból van.
#2235 Igen, én is úgy tudom, hogy Adun Executor volt... legalábbis hallottam vmi ilyesmit. De õ ugye már meghalt? tudni mitõl? mikor?
Ja és azt most nem értem, hogy ha Zeratul olyan fajú(amilyen 😊 ) akkor hogy-hogy nem tudott rólla? vagy félreértettem vmit és tudott rólla, csak senki más nem?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ui:ezen a + pályán(vmi war of the tribes) folytatódik az sc sztorija a bw tól vagy vmi mod? és blizz készítette?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
És asszem a 2. sc könyvben lévõ fura lény, ami bekajálta a tossokat és a zergeket, azt lehet tudni hogy kapcsolódik a dolgokhoz?
Ja és ha már szóba kezült, akkor Khala ki is volt? mert csak annyit tok, hogy mintha így hívták volna akihez "imátkoznak" a protossok és egybekapcsolájk a tudatukat. Õ is protoss volt, vagy vmi más? Adun meg vmi nagy hõs volt a protoss történelemben, nem?
Nincs vmi honlap, ami angolul vagy magyarul foglalkozik ilyen részletesen a témával? Mert amit említettél kieget, azzal nem nagyon van idõm foglalkozni, így is csak kajaszünetben, meg mikor végeztem van egy kis idõm nézelõdni a neten.
Azért az infterra más volt, inkább akkor távolra rakható spidermind. Bár nem is értem miért vették ki az infterrákat. Remélem a 2ben visszatérnek.
(eddig is volt a jo kis infested bumm<#idiota>#idiota>)
Nem biztos, hogy az energia pajzsot ugyanúgy fogja sebezni. De még tuti balanszolják. A képesség maga nekem bejön. Jó eszköz lehet az idegölõ, defenzív játékos ellen.
#2226: Az SCben nem volt egy pillanat sem, ahol Duran találkozott volna a protosokkal, max mikor föl kellett robbantani a protoss fövárost. (mondjuk a titkos pályán nem eldönthetö hogy ismerösként vagy idgenként szolitja meg Zeratul Durant.)
még a ghostnak is jó az erõsítést hívó skillje
És gondolod, ha Zerával is kapcsolatban van, akkor azoknak az árny jószágoknak "dolgozik"? Mert Xel'Nagak gondolom nem akarnák egyesíteni a kitagadott fajokat, más faj meg nem igazán vetõdött fel.
mondjuk nekem duran elég unszimpi, de ügyesen használta ki az eseményeket a javára.
És most akkor Duran maga Protoss is lett részben?(mármint alapból ember aztán zerg, és most õ is kapott vmi toss-os dolgot?) És azok a hibridek most csak Xel'Nagák teremtményeit egyesíti, vagy terrát is?
amúgy szerintem nem, honnan veszed ezt?
58 perc!!!én nem nézem meg az is biztos 😊
a lényeg:
At the Art Panel, we were given lots of information about the art design and graphic engine of the game by Samwise Didier (Senior Art Director), Rob McNaughton (Lead Technical Artist), Allen Dilling and Dave Berggren (both Senior 3D Artists). Here are some interesting pieces of information from the panel:
The new graphic engine supports normal mapping, shadow mapping with soft shadows, high dynamic range rendering and tone mapping, integrated Havok engine and a facial animation system (probably with lip-sync included). Blizzard intends to create 2-3 different walk animations for each unit, in order to create a "swarm effect" as they call it.
The team has "evolved" Kerrigan's design, and she is now half more armored with Zerg carapace, and half more human - no longer just a girl in a purple jumpsuit and rasta air.
No longer just a girl...
At the Lore Panel, Chris Metzen and Andy Chambers revealed lots of information regarding the plot and characters. For example, The Protoss have a new female executor - Silendas (might not be spelled correctly), while Artanis is now the leader of the whole Protoss. He's trying to resolve the conflicts between the Dark Ones and the Khala Followers.
Meanwhile, Kerrigan moved back to Char, and hasn't launched an attack for the entire 4 years since the Brood War, although her ultimate attack might come at any time.
Jim Raynor is based on a character from the movie The Rush, sort of an "undercover Texas cop". Running out of money and belief, Raynor has been drinking a lot...
The previous characters the player played (The Executor, The Magistrate and he Cerebrate) are not coming back. Also, Metzen confirmed we might not see Stukov in StarCraft II, but maybe in the future. And no, Fenix will not return.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
te szerintem Duranra gondolsz!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ahhh pedig már magamban mobilis CC rusht vagy CC cliff droppot vizionáltam.
ja csak hirtelen nem vágtam le hogy honnan van az info, köszi^^
és a "fleshy" sem egyszerû 😊
nem mellesleg az aliens tehergépét koppintották le,nem kicsit.perszeee,tudom hogy az egész egy szépen megkoreografált koppintás...
mármint az infókat honnan?hát arra válaszoltam :S
akkor még1szer a link:
http://www.sc2blog.com/2007/08/04/blizzcon-changes-to-starcraft-2/
(ezt mind hol-hol?)